Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim Roniyam,bak sen de hiç çalışmadım diyip iyi not alan öğrenciler gibiymişsin kaydirigubbakcemile5
Sırada ikizlerinin haberini almak var,hadi bakem çalışşş delikafadulden
Heh işte onu didim ben de sengözlerimebaksanabHe valla. Bazı öğremciler öyledir hakikaten. Hiç çalışmadım der. Lan sınıfın çalışkanı bile çalışmadığına göre benim halim de fena değil diye düşünür insan. Sonra da adama nal toplatırlar.:roflol:
Öbür topikler ter seni kıssss,gebe gebe gelme oralara,beni de tırsıtma :1rolleyes:
23 Nisan Bayramına gitti Monişim galibaaaa:uhm:
Aheeeey aheyyyyy gulululuuu hobareeeey tey hey,yarem var üregimden yaraliyeeeem eeeeey e e ey :sm_cool:23 nisan kutlu ossunnnn sevinin çıtırlar övünün çıtırlar 23 nisan kutlu ossunnnnnhihoyyyt
Moniii bi oku kaç valla keserim, biliyosun di me kötükedihüso
Aheeeey aheyyyyy gulululuuu hobareeeey tey hey,yarem var üregimden yaraliyeeeem eeeeey e e ey :sm_cool:
Öhhööööö,ıyh gitti yine hançereee-tatlicadiarzu-
:roflol:kötükedihüso kiiimmmm:mymeka:
Kovalamaca oynuyorsunuz değil mi. Sizi keratalar. Kızlar bu arada keratanın ayakkabı çekeceği olduğunu yeni öğrendim. Bulmacalarda hep çıkarmış ama ben bulmaca çözmediğim için bilmiyordum valla.
hobereeeeyyyyy tehey teheyyyy garşiki dagggglllaarrrr oney aneyyyyy,,,,,,,gurbaa aann eyyysenağlama,,,,,,hele gurbaannn ninjele eeereeee amanda üçüüüüü bir ara aaadddaaa
:mymeka:allahın paluğu
eeeee uzun hava da Diloşumun uzmanlık alanı ama değil mi. Hem konserinde bize önden yer ayıracak. kaydirigubbakcemile3
kızlar bundan 2 saat evel ankamall a gittim tam otoparkına giricem aman allahım yumurtalıklarıma bir ağrı girdi,,,hemen döndüm eve geldim,,,kapıdan içeri girdim kesildiben dövim demi bu yumileri:mymeka: