38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Olsun be monisim cok guzel bir anne olacaksin sen. Varsin tombis ol. dogumdan sonra zayiflar yine fidan olursun. simdi bebek istiyoruz onceligimiz o.Guzellik falan sonra dusunecegimiz seyler

Hahh, tamam işte.
Bende bunu söylemeye çalışıyorum. Kızlar hepiniz fıstık gibisiniz. Boşverin şimdi güzellik değil, derdimiz bebek. Onlar sonraki meseleler. Ayrıca da çok zayıf olmak filan medyanın pompaladığı şeyler. Abartılı olmadıkça hafif balık eti filan bazı bayanlara çok yakışıyor. Ayrıca da herkesin boyu, yapısı, kilosu filan farklı. Dolayısıyla standart zayıflık filan. Amaaan.

Öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3

ronicim sevindim kistin küçülmüş inşalah güzel şeyler olacak iyi düşünelim iyi olsun deniz bulutun negatifi beni çok etkiledi olumlu düşünürken korkular sardı ve stres yapmaya başladım farkına varmadan

Aa Balance'ciğim lütfen öyle düşünme. Ama her negatif çıkan sonuç seni kötü yönde etkilemesin. Bak ayrıca, Deniz Bulut, tekrar toparlanıp, dört elle sarılacağını belirtiyor bu işe. Bak ne güzel. Sen olumsuzu değil, olumluyu örnek al.

Canım ne yürümesi ya. Sen deli misin. Tamam hamilelerin belli bir aydan sonra yürümesi iyi ama. Transferden sonra neydi de derdin hergün bir saat yürüdün. Hayret bir şey. Hani arada bir sıkılıp çıktım desen tamam. Ama bence biraz dinlenmen gerekiyordu. Kendini bu kadar yormamalısın. Zaten bizim gibi hani tüple gebe kalanların, ilk üç ayı normal hamilelere göre çok daha önemli.

Yürürken bile çok yavaş yavaş yürümen gerekiyor. Kaldı ki ben hani şu arkasından kurulan mekanik oyuncaklar olur ya aynı onlar gibi, pıtı pıtı pıtı öyle hızlı giderdim ki. Ben bile attığım adıma dikkat ediyorum ve yavaş yürümeye çalışıyorum. (Tabi arada bir unutunca Monişim eline oklavayı alıp, "Yavaş yürüüü, dikkatli git" filan diye beni uyarıyor gene de.)kaydirigubbakcemile3

offf ne bileyim. ilk 3 günden sonra yürüyebilirsin günlük işlerine donebilirsin denince. :kızgın: acaba o yüzden mi tutmadı diye de düşünüyorum bir yandan :çok üzgünüm: ay şimdi kafamı bulandırma. zaten pazartesi ilaçlar kesildi salıdan itibaren bünye acaip oldu o kadar hormondan sonra dün ve bugün korkunç depresyondayım. devamlı ağlama modundayım. moralim yerlerde. şiddetli adet öncesi sendromu geçiriyorum. bari biran önce adet olsam da su hormonlarım düzelmeye başlasa.
inşallah tüpe gerek kalmadan kendi gelir ama 2. tüpü yaptırırsam artık 2 hafta yatasım su şişesi bile kaldırmam kaydirigubbakcemile3

Canım, beni sorduğun ve merak ettiğin için teşekkürler, çok incesin :) düşünülmek çok güzel :) Uzun zamandır topiğe giremiyorum. Okulda işler çok yoğun ve akşam geldiğim zaman eve pestil gibi oluyorum. Bu akşam merak ettim artık neler oluyor diye ama tam anlamıyla da okuyamadım çünkü kafamı toparlayamıyorum. 3. sınavlar başladı. Bir yandan sınav hazırlamak bir yandan performans ödevlerini kontrol etmek, bir yandan da worksheet hazırlamak zorunda kaldığımdan bilgisayarla tam anlamıyla kanka oldum :) Ben iyiyim sanırım. Herhangi bir hamilelik sıkıntım yok. Bir ara kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardı, yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Bu belirtilerin kaybolması beni biraz huzursuz ediyor. 15 gün sonra doktora gideceğim ve sanırım o güne kadar bu huzursuzluğum devam edecek. Keşke artık hareketlerini hissedebilsem de bebeğimin iyi olduğunu anlayabilsem. Bu endişeler rahatsız ediyor açıkçası. Neyse umarım şu 15 gün hızlı geçer de bir an önce bebeğimin iyi olduğunu öğrenirim. Ne zormuş böyle beklemek. Allahtan çalışıyorum da gün içerisinde çok fazla düşünme fırsatım olmuyor. Ama eve gelip kendimle başbaşa kalınca tüm bu düşünceler kafama üşüşüyor. Ne zormuş anne olmaya çalışmak. Şimdi anneciğimi daha iyi anlamaya başladım. Bir şey olduğunda annem benim ve kardeşim için endişelendiği zaman "aman anneee ne var bu kadar endişelenecek" der geçer giderdim. Nur içinde yatsın. mekanı cennet olsun. Onun değerini şimdi anlıyorum. Keşke yanımda olabilseydi ve endişelerimi onunla paylaşabilseydim. Maalesef İstanbul'da yaşamadığım için Anneler Gününde mezarına da gidemedim. Bu içimi çok acıttı. Kaç yaşına gelirsem geleyim anneme ihtiyacım var. Onun küçük kızı olmaya ihtiyacım var. Neyse sizleri üzdüysem kusura bakmayın. Biraz hassas bir dönemdeyim sanırım :) Hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar. Kendinize iyi bakın :)

Canım benim,
Lütfen üzme kendini. Allah sana,bebeğine ve eşine sağlık sıhhat versin, anneciğinin de mekanı cennet olsun.:teselli:

monisim denizim acin kollarinizi geliyorum
Valla da yoldayim
Su an Gebzeyi gectik
Siki dur Moni siki dur deni
Dilarem geliiiikaydirigubbakcemile

Canım benimmmm, hihoyyyt
Hoşgeldin şimdiden. Ama ben yine de tedbir olsun diye kıçımı göbişimi garantiye alayım. Sizin top oynama hevesiniz devam ediyor ne de olsa. senağlama

sizlerle paylaştığım 2 resmimede 2 hiç tanımadığım kişi tarafından seviyesiz bir şekilde hakaret edilmiş,,,,,ŞİKAYET ETTİM ve bu kişiler şuan kapatıldı,,,,,,,,,,evli bir insana söylenmeyecek bir laf,kötü söz sahibinin vede yönlendirenlerindir,,,,,, umarım burdaki arkadaşlarımın tanıdıkları veya onların tanıdıkları insanlar tarafından yapılmış olmasın,şaka da olsa hoş değil,,,,,

Ülen benim esmer bombama kim hakaret etmiş. :kızgın:
Neyse nickinizi biliyorum. Valla yolarım saçınızı başınızı ha. Eleştirnin de bir sınırı olur. kaydirigubbakcemile

ronicim sevindim kistin küçülmüş inşalah güzel şeyler olacak iyi düşünelim iyi olsun deniz bulutun negatifi beni çok etkiledi olumlu düşünürken korkular sardı ve stres yapmaya başladım farkına varmadan

Aa Balance'ciğim lütfen öyle düşünme. Ama her negatif çıkan sonuç seni kötü yönde etkilemesin. Bak ayrıca, Deniz Bulut, tekrar toparlanıp, dört elle sarılacağını belirtiyor bu işe. Bak ne güzel. Sen olumsuzu değil, olumluyu örnek al.

deniz karayurt haklı canım hem belki benim de hatam olmuştur. ben 4. günden sonra hiç dinlenmedim. normal hayatıma geri döndüm. 2 tane ile tutmazmış gibi geldi. bak halbuki neredeyse tutacaktı. inşallah bundan sonraki kendiliğinden gelecek olmadı 2. deneme kesin başaracağım. bu sefer hep yatacağım a.s dhea, kereviz tohumu, ada çayı, kilo verme, tedavi öncesi spor ne gerekirse yapacağım. adet sonrası da hemen doktora gidip görüşeceğim zaten doktorum gel dedi. bugün çok moralim bozuk ama ilaçlardan ve henüz adet olmadığımdan. yoksa toplarım yine. yola devam kaydirigubbakcemile3 iyi düşün iyi olsun. hem bence artık senin sıran geldi alkisalkisalkis

offf ne bileyim. ilk 3 günden sonra yürüyebilirsin günlük işlerine donebilirsin denince. :kızgın: acaba o yüzden mi tutmadı diye de düşünüyorum bir yandan :çok üzgünüm: ay şimdi kafamı bulandırma. zaten pazartesi ilaçlar kesildi salıdan itibaren bünye acaip oldu o kadar hormondan sonra dün ve bugün korkunç depresyondayım. devamlı ağlama modundayım. moralim yerlerde. şiddetli adet öncesi sendromu geçiriyorum. bari biran önce adet olsam da su hormonlarım düzelmeye başlasa.
inşallah tüpe gerek kalmadan kendi gelir ama 2. tüpü yaptırırsam artık 2 hafta yatasım su şişesi bile kaldırmam kaydirigubbakcemile3

Canım benim,
Seni üzmek için söylemedim. Sadece çok şaşırdım gerçekten. Tamam günlük işine dönebilirsin filan deniyor ama yine de hergün yürüyüşe gerek yok demek istedim. Seni kırdıysam çok üzülürüm. :teselli:

Ama şunu da belirteyim ki, sebep yürüyüş yapıp yapmaman değil. Allah herşeyin hayırlısını versin. Bak bu kadar yaklaştın. İnşallah bir dahaki sefere dediğin gibi tüpe filan hiç gerek olmadan kendiğinden hamile kalacaksın. Lütfen ama lütfen, kendini bu kadar yıpratmamaya çalış. Sonuçta sen yarın bebeğine lazım olacaksın. Ona tutunmak için senin moral vermen gerekir. Hem bak gebe kalabiliyorsun sonuçta. Bir dahaki hamile kalmanda eminim yavrun sımsıkı tutunacak sana. Çok öpüyorum seni. kaydirigubbakcemile3

deniz karayurt haklı canım hem belki benim de hatam olmuştur. ben 4. günden sonra hiç dinlenmedim. normal hayatıma geri döndüm. 2 tane ile tutmazmış gibi geldi. bak halbuki neredeyse tutacaktı. inşallah bundan sonraki kendiliğinden gelecek olmadı 2. deneme kesin başaracağım. bu sefer hep yatacağım a.s dhea, kereviz tohumu, ada çayı, kilo verme, tedavi öncesi spor ne gerekirse yapacağım. adet sonrası da hemen doktora gidip görüşeceğim zaten doktorum gel dedi. bugün çok moralim bozuk ama ilaçlardan ve henüz adet olmadığımdan. yoksa toplarım yine. yola devam kaydirigubbakcemile3 iyi düşün iyi olsun. hem bence artık senin sıran geldi alkisalkisalkis

Adaşım canım, lütfen kendini suçlama. Hayırlısı böyleymiş diye düşün. Hani doktorlar normal hayata dön deyince ne bileceksin. Ama valla öyle olmuyor. Ben de senin gibi normal hayata dönecektim ama sağolsun hem topicteki kızlar, hem de ablamlar normal gebelik olmadığı için yine de çok daha dikkat etmem gerektiğini söylediler. Yoksa bende aynısını yapardım. Hala da densizlik edip çok yorulup çok gezdiğim oluyor. Ve Moniş hemen atlayıp "Kır kıçını otur evde" diye kızıyor haklı olarak. Yani hamile kalınca bile ilk 3ay çok önemli.

Bencede kesin başaracaksın Deniz'ciğim. Duygusal dalgalanmalar olabilir. Sen gene de dirayetli olup, yoluna devam etmelisin. Ayrıca da hamilelik öncesi takviyelerin, spor, beslenme filan çok güzel. Allah yardımcın olsun. Hepinizin.kaydirigubbakcemile3

yaaa evet sonra verilir. zaten sen şişko değilsin şişko olan benim senağlamaama doktorlar yumurtalık rezervi az olan kadınlara hep diet spor yürüyüş falan veriyorlar. fazla kilo da hamile kalmayı zorlaştırmıyor mu?

canım bende zaten ordaki gibi değilim ,,,o resimle şimdiki halim arasında enaz12 kilo var,,,,,,,olsun sen kiloyu kafaya takma,,,bizim bidirikler gelsin,,,kilo verilir,,,,,sen sadece fazla almamaya çalış benceyerimseniben

Adaşım canım, lütfen kendini suçlama. Hayırlısı böyleymiş diye düşün. Hani doktorlar normal hayata dön deyince ne bileceksin. Ama valla öyle olmuyor. Ben de senin gibi normal hayata dönecektim ama sağolsun hem topicteki kızlar, hem de ablamlar normal gebelik olmadığı için yine de çok daha dikkat etmem gerektiğini söylediler. Yoksa bende aynısını yapardım. Hala da densizlik edip çok yorulup çok gezdiğim oluyor. Ve Moniş hemen atlayıp "Kır kıçını otur evde" diye kızıyor haklı olarak. Yani hamile kalınca bile ilk 3ay çok önemli.

Bencede kesin başaracaksın Deniz'ciğim. Duygusal dalgalanmalar olabilir. Sen gene de dirayetli olup, yoluna devam etmelisin. Ayrıca da hamilelik öncesi takviyelerin, spor, beslenme filan çok güzel. Allah yardımcın olsun. Hepinizin.kaydirigubbakcemile3

sağol canım. yok sen beni kırmadın. aslında haklısın da. ama yaş ileri ve 2 tane gelişince sadece moralim bozuldu. halbuki yaşı genç olup hiç yumurtası gelişmeyen veye hiçbiri döllenmeyen arkadaşlar var. 1 tane konup tutunanlar var. yani olunca oluyor. sadece bizim de biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor. bu da bana ders olsun. inşallah şu anki duygudurumum da geçecek ve yola devam diyeceğim. bir doktorumla konuşayım bir de rahim filmini falan cektirip geçen seneki kürtaj sonrası tıkanıklık falan da kalmadığını göreyim içim tam rahatlayacak. sonra yola devam. peşpeşe başaracağız inşalllaahhhh alkisalkisalkis

canım bende zaten ordaki gibi değilim ,,,o resimle şimdiki halim arasında enaz12 kilo var,,,,,,,olsun sen kiloyu kafaya takma,,,bizim bidirikler gelsin,,,kilo verilir,,,,,sen sadece fazla almamaya çalış benceyerimseniben

allah korusun almayalım artık. çok çok fazla verilemeyeck bir kilo da değil. ama 2. denemeye kadar 10 olmadı 5 bile versem sağlıklı beslensem yumurtalıklara faydası olur diye düşüneceğim. bu sefer tüp öncesi ve sonrası ben de elimden geleni yapacağım canım hihoyyyt

sağol canım. yok sen beni kırmadın. aslında haklısın da. ama yaş ileri ve 2 tane gelişince sadece moralim bozuldu. halbuki yaşı genç olup hiç yumurtası gelişmeyen veye hiçbiri döllenmeyen arkadaşlar var. 1 tane konup tutunanlar var. yani olunca oluyor. sadece bizim de biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor. bu da bana ders olsun. inşallah şu anki duygudurumum da geçecek ve yola devam diyeceğim. bir doktorumla konuşayım bir de rahim filmini falan cektirip geçen seneki kürtaj sonrası tıkanıklık falan da kalmadığını göreyim içim tam rahatlayacak. sonra yola devam. peşpeşe başaracağız inşalllaahhhh alkisalkisalkis

Adaşım, Deniz'ciğim,
İnan seni istemeden kırdım ya da yaranı depreştirdim diye çok üzüldüm. Hala da atlatamadım bunu. Tekrar özür dilerim kırdıysam canım benim. :1hug:

Ama bak şu konuda haklısın. Sen yumurta toplanınca bile endişelendin ve hatılrar mısın 2 embriyo koydular filan diye baya bir telaşlanmıştın. Hatta o sıralarda bizim topice girmiştin yeni yeni.

Ama bildiğim kadarıyla zaten bizim yaşlarda 2'den fazla koymuyorlar. Üstelik yeni yasaya göre de bildiğim kadarıyla 3'ten fazlasıda yasak. Ayrıca hem bak benimkide 5 toplanmış, 1'i kalitesiz çıkmış, onun arasındandan 2 embriyo gelişmiş ve nakledilmişti. Aynen dediğin gibi olunca oluyor, ve de yaşı bizlerden çok çok genç olup tutmayan ve yumurtası daha az olan bir sürü kadın da var doğrusu.

Bir de transferden sonra ben topiclere bakıyordum. Bir kısmı mümkün olduğunca istirahat diyordu, bir kısmı normal hayata devam diyordu. Aslında ikisinde de haklılık payı olsa da bence en makbulü ve garantilisi istirahat etmek. Biz işi sağlama bağlayalım da gerisi Allah'a kalmış. O yüzden ben hep istirahat diyenleri dinlemeye çalıştım olabildiğince.

Canım inşallah dediğin gibi rahim filmin filan da çektirip güzelce için rahat bir şekilde bu sürece hazırlanırsın. Hem internette uzmanların gebe kalmak isteyen bayanlara önerilerinin olduğu pek çok site var. Onları da incelemekte fayda var gibime geliyor. Şimdiden Allah kolaylık versin ve yanında olsun bir tanem.:1hug:

selam kizlar geriden okuyunca ancak gelebildim
Moni kim ne demis resmine ben anlamadim. yani kadinlar kulubunden uyeler mi yorum yapmis. ne garip insanlar var ya. takma sen onlara canim

selam kizlar geriden okuyunca ancak gelebildim
Moni kim ne demis resmine ben anlamadim. yani kadinlar kulubunden uyeler mi yorum yapmis. ne garip insanlar var ya. takma sen onlara canim

Aaa Roni'ciğim hoşgeldin.
Evet maalesef iki tane densiz yorum yapmış fotoğraflarla ilgili. Neyse o onların kalitesini gösterir. Herhalde kıskandılar. Kıskananlar çatlasın.şakkıdı

kizlar dun doktorum aradi ostrojen seviyem dusmus. ilaclarim geldi bu sabah yarin basliyorum. neden bilmiyorum ama bu defa pozitif dusunuyorum. insallah bu dfa oalacak. hepiniz sagolun desteginiz icin

Back
X