38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi de bildigim kadariyla histeroskopide rahim icine bir kamerayla girilip bakiliyor yani radyasyon almiyorsun ki. bahcecideki doktorun kim di bu arada.

bahçecideki dokorum süleyman tosundu kötükedihüso.acaba mustafa bahçeciye gidip yapılan saçmalıkları mı anlatsam? rahim filmi hsg yi tüp bebek öncesi çekmedi. ancak ısrarımla tüp sonrası çektirdim. keşke öncesinde yaptırsaydım ama benim de boşluğuma geldi. sonra hsg çekilen ay korunmak gerekir diye tutturdu. interneten 8 doktora sordum hepsi gerekmez dedi. hepsinin üstüne hsg raporunu fakslayınca hemşire aradı bazı ufak yapışıklıklar var dr filmi görmek istiyor diye. belki histeroskopi yapılabilir dedi. filmi götürüp 2 çift laf edeceğim ama diğer işlemleri artık ona yaptırmayacağım. cumartesi brüksel tüp bebekten prof yücel karaman dan randevu aldım. burada onu çok methediyorlar. bakalım o ne diyecek.

canım sen bu kadar sıkılıyorken sana bunları anlatmaya da utanıyorum

daha şimdiden B planı yapmanı çok takdir ettim,,afferin kız,,,,,böyle güçlü karakterlere bayılıyorum,bu tipteki insanlar hayattan her zaman istediğini alır,çünkü vazgeçmediği için,,,,,,ama şimdiden bunu yok sayarak ağır hareketlerde yapma bence ,,,sağlıcakla kal

eğer bizi ÜZMEK-SIKMAK istemiyorsan,,,,ronicim birazcık umutlu olmaya çalış,,hemen pes etme,ne olur mücadeleci ol canım,,,,,,,seni biz tamir edemeyiz (yardımcı olabiliriz)ancak sen becerebilirsin ,,,,

Ne güzel haber bu böyle RüzgarDeniz. Mucizeni sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Tadını çıkar bu güzelliğin arkadaşım.

Sevgili Balance,

Güzel haberlerini bekliyoruz. Bebişlerini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Dualarım seninle.

Hİç belli olmaz Maat, beklediğin güzel haberi belki bu aşılamayla alırsın. Doktorunun bir bildiği vardır; haydi bakalım güzel haberler vereceksin bize yakında umarım.

Sen böyle yaparsan, biz nasıl moral bulacağız? Belki hayatındaki tek ve en güzel mucize bu bebek olacak; şimdiye kadar mucizelerin seni bulmamasının sebebi bu olamaz mı yani? Yumurtlaman bitmediği müddetçe niye pes ediyorsun ki? Yapma, iş işten geçmiş değil. Evet yıkım oluyor bütün kötü gelişmeler ama çizgiyi çekmek için acele ediyorsun. Lütfen yapma.

ayyy canım ne güzel anlatmışsın yerim ben onuuuuuu ...canım test için hangisi seni rahatlatacaksa onu yap ama ben inanıyorumki bişey çıkmıyacak.eski zamanlarda annelerimiz zamanında böyle yaş problemi yoktu her kadın istediyi zaman hamile kalabiliyo yeterki menepoza girmesin. bu yaşta yeni çıktı.bence yaş değil YEDİĞİMİZ GIDALARDAN

Balance'ciğim canım benim,
Estağfurullah. Ben de hiç bir şey bilmiyordum. Allah razı olsun. Buradaki arkadaşlarımla filan bilgilerimizi paylaştıkça öğrendim pek çok şeyi. Elbette ki bizim asıl amacımız bu sitede, birbirimizle sorunlarımız ve mutluluklarımız paylaşmak. Tabi bunu yaparken bilgilerimizi ve yaşadığımız, olumlu-olumsuz tecrübelri paylaşmak da çok çok önemli.

Balance'ciğim, hani demişsin ya, "Yukarıya uzanma işini ben sadece hamilelere yasak sanıyordum" diye. Ama sen, zaten şu an transferi yapılmış bir anne adayısın. Yani bir anlamda hamile sayılırsın. Dolayısıyla hamileler için riskli olan her hareket, senin için de aynı derecede riski canım.

Ya çok merak ediyorum doğru. Aslında gitsem içim rahatlar. Ama sakin olmaya çalışmak için "Sabretmem gerek" diyorum. Ne bileyim işte. :1shok:

Monişim,
Hikayeyi okurken tüylerim diken diken oldu ve ağladım. Çok güzel gerçekten. Bütün herkese bu güzel hikaye moral verir inşallah. Paylaştığın için teşekkürler. :Saruboceq:

Amin inşallah güzel çıkar sonuçların. Çok zor bir şey. Kesinlikle sana hak veriyorum. Allah yardımcın olsun. Muhtemelen doktorun 15 günde bir randevuyu gerekli görmeyecektir. Hayırlısı. Önemli olan sonuçların güzel olması.

Kanamam o günden sonra olmadı. Allah'a şükür. Allah hiç kimseye de yaşatmasın. :Saruboceq:

Ha bu arada ikili teste neler yapılıyor Rüzgar'cığım anlatırsan sevinirim. Sadece kan tahlili ve ultrason mu. İdrar tahlili filan da mı yapılıyor.

Moniş'ciğim,

Hakikaten Beroş hepimizin ilk göz ağrısı. Topicimizin tek bebeği. Diloş'umun tatlı kuzusu.

Tamam, Beroş'un teyzesi oldun, Allah izin verirse bizimkilerin de olacaksın. Ama, müsade et de, biz de senin bebeşinin teyzesi olma mutluluğunu yaşayalım.:Saruboceq:

Ah Defne'ciğim,
Valla çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bu konuda çok farklı görüşler var hakikaten. Deniz Bulut haklı olarak iki seçenek sunmuş. "Hani sonucu her şekilde göze alacaksanız yaptırmayın" diye. Elifsu" sağlıksız olsalar zaten bu kadar tutunamazlardı. Yaptırmamak iyi fikir" diye. Yani hakikaten karar vermek çok zor. Dedğim gibi ben şimdilik düşünmüyorum: Ama zaman yaklaşınca fikrim değişir mi bilmiyorum.

Belki anlatmışımdır. Ablamın bir doktor arkadaşının ikili testinde özürlü olma ihtimali çıktı. O, buna rağmen amniyosentezi yaptırmadı "Ben her şeye razıyım. Özürlü de olsa benim bebeğim" diye. Sonuçta. Şimdi bebeği 1 yaşında. Müthiş güzel masmavi gözlü, çok tatlı ve Allah'a şükür sapasağlam. Bir de TV'de izlemiştim. Manken gibi bir karı-koca çiftin tüm testleri mükemmel çıkmış. Ama çocuk down sendromlu doğmuş. Yani bu işler kader kısmet galiba. Aynı bebeğin tutunması gibi. Allah yardımcımız olsun. Güzel düşünelim güzel olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada Defbe'ciğim, Endol fitili sordum, o arkadaşıma. Onlar Ankara'yı didik didik etmiş. Bütün eczaneleri aramış ve bulamamşılar. En sonunda kayını hep şehir dışına gidiyormuş iş seyehatinde tesadüfen Niğne'nin bir ilçesinde ücra bir eczanede ve Elazığ'da yine ücra bir eczanede bulmuş. Sadece 4 kutu toplayabilmiş. O da bitmek üzereymiş. Arkadaşımda kara kara düşünüyor "Nasıl bulacağım" diye. Yani Allah yardımcın olsun. Yine de sorarız sağa sola tabi ki.

Allahhh yaşasın,:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bu çok güzel bir moral oldu bizlere. Allah tamamına erdirsin canım. Maşallah senin küçük yaramaz görmeyeli epey hareketlenmiş. Gerçekten mucize bu.

Bu arada pardon canım ya, sana ikili testin nasıl olduğunu sormuştum. Bir an karıştırdım. Kusura bakma. Sen de daha yaptırmamıştın değil mi. İnşallah herşey güzel olacak canım. Of amniyosentez konusundaki düşünceni okudum: sen yaptırmayı düşünüyormuşsun galiba. İkili üçlü testlerin sonucuna göre. Offf ne deyim gene kafam karıştı. Hepiniz haklsınız yahu. Ne zormuş. :1shok:

beroş bebişlerinizin ve doğacakların ablası olacak,,,,,,,,,kız seni ben bir teyze yapıcammmmmm,daha canından beziceksin inş,,,,,,,laelaelaelaelae

Hah şöyle ya Roniş,:teytey:
Ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Daha 40 yaşında bile değilsin. Lütfen herşeyi yarım bırakma. Tabi ki son karar senin ama yine de vazgeçmek için çok erken. Moni'nin dediği gibi ilerde menapoz olup "Keşke deneseydim" dememek için bile kendine yeni bir şans vermelisin.

Hani hep diyorsun ya "Rüyalarıma bebek giriyor" diye. Aslında bu kadar çok sık böyle rüya görmen bu işi biraz takıntı haline getirmekten mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Belki bu kadar düşünmesen herşey kolayca hallolacak. Yani tabi ki ahkam kesmek amacıyla demiyorum ama, hani bilinçaltında hep "Olmayacak "korksusu yattığı için mi olacakken bile bu kadar yaklaşmışken bile olmuyor. Yani ne bileyim. Sakın yanlış anlama söylediklermi. Yaşadıkların çok zor şeyler. Dolayısıyla ben de bu kadar üzüntü yaşasamn emin ol çok karamsar olurdum.

Ama yine de yoluna devam etmelisin. Yaşın daha genç ve hepmiz sana duacıyız bunu biliyorsun. :Saruboceq::1hug::1hug::1hug:

iyi de bildigim kadariyla histeroskopide rahim icine bir kamerayla girilip bakiliyor yani radyasyon almiyorsun ki. bahcecideki doktorun kim di bu arada.

Deniz Bulut,

Roniş kesinlikle haklı bence. Ofis histereskopi işlemi bana da yapıldı. Rahmin içine ince kameralarla bakılıyor. Ama bu işlem senin tüp olayını geciktierecek bir şey değil. Bu işlem yapıldıktan sonra doktor bana doğum kontrol hapı başladı ve sonra iğneler. Yani işlemini uzatacağını sanmıyorum.

Bu arada doktorun konusunda enişlelisin galiba. "İçim rahat etsin diyorsan" değiştirmelisin o zaman. Allah kolaylık versin canım.

Eşine de kızdım. Tam köteklik. Allah yarattı demeyeceksin bunlara. Adama bak, aynı benim eşim gibi. "Bekleyelim olur" mantığında. Otobüs mü bekliyorsun da gelecek. Biraz kıpırdan. Haksız mıyım ama Deniz'ciğim kızdım ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…