38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canımya inşallah bu sefer yüzün gülecek inan okadar dua ediyorumki rabbim herkezin yüzünü güldürsün.canım bu gün 4. gün ve ben hiç birşey hisetmiyorum yine tutmadımı yaaa offfffffff offfffff çokkk moralim bozukkk senağlama

Sakın ama sakın moralini bozma. Şimdi umut etmeyeceksin, güzel hayaller kurmayacaksın da ne zaman yapacaksın? Ben de yumurta toplama işlemine girerken 'inşallah çocuk sahibi olabilme fikrine en yakın olabileceğim tek an bu an değildir; bundan daha da yakın olurum bu fikre diyordum', sonra da neyime gerekse olacağından çok olmayacağına hazırlamaya çalıştım kendimi. Ne olur sen yapma bari. Bugünler umut günleri yahu. Olmazsanın düşünüleceği günler bu günler değil. Lütfen kendini topla ve kendini bebeğinle hayal et. Aksini düşünmek için hangi sebebin var söyler misin? Belirti herkeste olacak diye bir şart mı var? Yapma gözünü seveyim, moralini topla bir an önce.

Merhaba çıtır hatunlar, nasılsınız? okuldayım ama bir kaçamak yapıp sizlere bir bakayım dedim... Şu okul bir bitse çok rahatlayacağım arkadaşlar çünkü iyice yormaya başladı beni, sadece oturmak bile yoruyor zaman zaman...
demek kaçamak yapıyorsun?:jeyyar:,,,,,,,az kaldı azıcık daha sabret,,ama yorma kendini,,,,,lütfen dikkat eta.s.
canımya inşallah bu sefer yüzün gülecek inan okadar dua ediyorumki rabbim herkezin yüzünü güldürsün.canım bu gün 4. gün ve ben hiç birşey hisetmiyorum yine tutmadımı yaaa offfffffff offfffff çokkk moralim bozukkk senağlama

ayyy balance üldürürsün kız sen beni,,,,,roniyi rahatlatmaya çalışıyorsun,,senin içinde ayrı bir fırtına,,,canım sakin ol biraz ne olur biliyorum kolay değil,ama yapmak zorundasın biliyorsun,,,,bol bol dinlen sakın iş falan yapmaya kalkmaa.s.

herada monişim sağolun moral için inanın elimde değil. burda tutunanlar yazmış okuyorum..kasıklarıma bıçak batar gibi oldu. adet sancısı oldu işte bunlar tutunma işareti...eeeeeee ama bende bunlar yok haliyle tutunmadılarmı diye korku düştü içime ahhhhhhh ben inanmak istemezmiyim tuttuğuna keşkeee

herada monişim sağolun moral için inanın elimde değil. burda tutunanlar yazmış okuyorum..kasıklarıma bıçak batar gibi oldu. adet sancısı oldu işte bunlar tutunma işareti...eeeeeee ama bende bunlar yok haliyle tutunmadılarmı diye korku düştü içime ahhhhhhh ben inanmak istemezmiyim tuttuğuna keşkeee

canım 1 aydır sıkı takip ediyorum burayı birşey hissedenden çok hissetmeyip hamile kalan gördüm. o kasık ağrısı göğüs ağrısı hep ilaçlardan. yumurtalıklar o kadar çalışınca ve o kadar hormon yüklenince oluyor haliyle. ama herkesin bünyesi farklı. olmayan da var. birkaç kişi pozitif sonuç aldım ben hala hiçbirşey hissetmiyorum diye yırtınıyordu. sakın bunlara takılıp moralini bozma. biraz da birşey hissetmeden hamile kalanlar kısmını oku kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Fıstıklaaar, Önce hepinize selam eder, gül yanaklarınızdan öperim.:jeyyar:

Ülen MONİŞİM,
Bakıyorum, çoklu cevap işini halletmişsin. Tebrikler. Ben bir ara yapar gibi oldum. bir sayfadan fazla yazıdan alıntı yapınca galiba olmuyor. Ondan sonra da beceremedim. Neyse denerim sonra gene.
Hemi sen, böyle yaptığım gibi ismi renklendirmeyi biliyor mususn. Nabeeeer. Bak isimleri yeşil yeşil yaptım ki, muratlarınız olsun diye.
:utangac: He valla unutuyorum ne deyim. Aha geçen Rüzgar'cığıma ikil test potu, Ronişe de doğal hamilelik potu kırdım. (Gerçi Roniş'in İVF ile hamile kaldığını biliyordum. ama nasıl öyle yazdım ben de anlayamadım.)

DENİZ BULUT,
Valla doktorlarının olayını şimdi tam olarak anladım. Hakikaten tuhaf. Benim bildiğim tüpten önce yapılır tetkikler. Netekim, benim tetkik işlemi tüpten uzun sürdü neredeyse. İyice incelediler her şeyi. Bak Defne'nin de benimki gibi tüp öncesi olmuş tetkikleri. Bu duruma Moniş'im de kızıyordu. "Sonuç negatif olunca değil, başta sorunu incelesinler" diye. Şimdi çok daha hak veriyorum. Afedersin "Ordu Geçtikten Sonra Boruyu..." hesabı yani. Ayrıca da "Rahim filminden sonra korunun" diyen doktoru ilk kez duyuyorum. Belki yanlış biliyorumdur ama benim bildiğim tersine rahim filmi sonrası tüpler kapalıysa açılabileceği için ilaçlı sıvıyla, doğal hamile kalma ihtimali de artar. Neyse, ofis histereskopiden korkma canım. Sen zaten rahim filmi çektirmişsin. Bu da ona benziyor. (Hatta öbürürü de çektirenler, ofis çok daha kolay diyorlar) Zaten çok kısa süren bir işlem.
Bu erkek milleti konusunda hepimiz dertliymişiz. Baksana bir sor bin ah işit hesabı. (Ki hepimizin eşleri de aklı başında belli ki efendi tipler olmarına rağmen böyleler.Öbür fikirsizler kimbilir nasıldır. Erkekler Mars'tan biz Venüs'ten lafı doğru galiba. (Laf değil kitap da neyse işte.)Ama, dediğin gibi onları boşver. Önemli olan senin anne olmayı istemen. Ki zaten çok yaklaştın. En kısa zamanda bu güzel dileğine kavuşacaksın hiç üzülme canım.
Bu arada "Pısırığımdır" demişsin. Çok şaşırdım. Valla hiç öyle gözükmüyordun. Şaşırdım :jeyyar:

RONİŞŞŞ, HERADAAA,
Kızlar çok iyi ya. Hadi inşallah Allah yardımcınız olsun. İkinizin de aşılama işlemi hayırlı sonuçlara ersin canlarım. Bu arada bak Moniş ne kadar haklı. Erkekler 1 gün önce gerek yok derler, 1 gün sonra vazgeçerler. En iyisinin bile genlerinde var bu. O yüzden bildiğini oku boşver iyi etmişsin Roni'ciğim. (Bu arada abinin hikayesi ilginçti. Darısı sana ve Moniş'e ikiz bebekler.)
Bu arada dua etmez olur muyuz. Diyorum ya ben duayla filan ilgim yoktu fazla. Şimdi hemen her gece herbiriniz için dua ediyorum. Başkalarının duaları daha çabuk kabul olur derler. İnşallah öyle olur. Ben kendi açıma da öyle olduğuna inanıyorum. (Çok dua ederim ve doğru dürüst tanımadığım bir çok insandan da çok dua alırım hep.) :Saruboceq:

DEFNE'ciğim,
Hani eşin doğal olur demisş sen de önceki aşamaların bu kaderde etksi olduğuna inandığını söylemişsin ya. Sana çok katılıyorum. Hepsi bir aşama, bir basamak. Ah bizim bu aminiyo derdimiz hiç bitmez bu gidişle. Hepimiz de kararsızız. :1shok:

RÜZGARDENİZ
Öncelikle geçmiş olsun. Geçen gün okulda rahatsızlanmışsın. Aman dikkat et kendine. "Bazen sandalyede oturmak bile yoruyor" demişsin. Tabi ki yorar. o yüzden denir ya fırsat buldukça uzanın diye.
İkil test bilgileri için teşekkürler.
He valla Rüzgar'cığım. sazana çıktı adımız. "Adım Çıktı Dokuza İnmez Sekize Hesabı". :utangac:

ve BALANCE'ciğim,
Lütfen kendini üzme. Bende de belirti filan pek yoktu diye hatırlıyorum. Sen boşver belirtiyi. Şimdi bile çoğu kez belirti hissetmediğim için kendimi normal halimleyim sanıyorum. Herkeste belirti olacak diye bir kural yok. İşin en zor kısımlarından biri bu bekleme aşamasa. Ama Allah sabır versin ve bir an önce bebeğine kavuştursun canım.:Saruboceq:

Sağolasın Deniz Karayurt,

Sen nasılsın? Kendini yormuyor ve hamileliğin tadını çıkarıyorsundur umarım. En yakın arkadaşımın idrar testi pozitif çıkınca ben de gitmiştim onunla doktora. Doktor, 'Bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel dönemdir hamilelik, lütfen tadını çıkar' demişti. Arkadaşım bu doğal yolla gelen hamileliği sırasında 39 yaşındaydı ve çok keyifli bir hamilelik geçirdi, şimdi 2 yaşında bıcırık bir oğlu var. O yüzden hamile herkese 'aman keyfini çıkar' diyorum; ne anlıyorsam artık. ınşallah bir gün ben de kendime verecem bu tavsiyeyi, hadi kızım zaman senin zamanındır diye ve inşallah burada çocuksuz arkadaşımız kalmayacak.

Sağolasın Deniz Karayurt,

Sen nasılsın? Kendini yormuyor ve hamileliğin tadını çıkarıyorsundur umarım. En yakın arkadaşımın idrar testi pozitif çıkınca ben de gitmiştim onunla doktora. Doktor, 'Bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel dönemdir hamilelik, lütfen tadını çıkar' demişti. Arkadaşım bu doğal yolla gelen hamileliği sırasında 39 yaşındaydı ve çok keyifli bir hamilelik geçirdi, şimdi 2 yaşında bıcırık bir oğlu var. O yüzden hamile herkese 'aman keyfini çıkar' diyorum; ne anlıyorsam artık. İnşallah bir gün ben de kendime verecem bu tavsiyeyi, hadi kızım zaman senin zamanındır diye ve inşallah burada çocuksuz arkadaşımız kalmayacak.

Herada'cığım,
Öncelikle güzel gönlün ve güzel dileklerin için teşekkirler. Allah o güzel gönlüne göre versin.
Amin canım. :Saruboceq: Vallahi bir şeyi 40 kez söylersen olur derler ya. Valla Bu dileklerimiz ve dularımız 40'ı da geçiyor. İnşallah, patır patır hepiniz güzel haberler vereceksiniz bizlere. Negatif sonuç almak çok çok zor kuşkusuz. Ama daha kötüsü, insanın umudunu yitirmesi. Lütfen umudumuz yitirmeyelim. sabır, az kaldı inşallah güzel günler göreceğiz çıtırlar. Bu kadar dua, bu kadar sabır elbet karşılk bulacak.
Evet gerçekten hamilelik bir kadının yaşayabileceği en özel süreç. Dularım hepiniz için inşallah bizim topicimizde tek bir çıtır dahi bebeksiz kalmayacak. AMİN AMİN AMİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Balance canım,
İnanır mısın, tam bir saattir sırf senin için geçmiş dönemdeki yazışmalarımızı okudum. Ben transferden sonra o kadar rahatmışım ki maşallah heeeç. Sadece doktora gittiğim günler, şu oldu bu oldu diye onun bilgisini vermişim, onun dışında belirti filan heeeç yok gene bende.
Belirtileri kafama takmak yerine habire Monişim ve Diloşumla oynaşıp durmuşum. Sanki sonuç bekleyen ben değilmişim gibi. Kendi halime güldüm valla. O yüzden bu belirtileri hiç takma kafana. Üstelik herkeste çok farklı olur bu. Biliyorsun bende hamilelik sırasında bile bulantı, aşerme filan gibi adamakıllı belirti olmadığı için kendimi hoplamaya zıplamaya vermiştim hamile olduğumu unutup. (Sonra da kanamayla bedelini ödedim gerçisenağlama)
Yani diyeceğim o ki tatlım. Hiç moralini bozma. Bebeğine güzel şeyler mırırldan ona telkin ver. Her sabah uyandığında ve her akşam yatmadan onu okşayıp "Bebeğim, her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor, bana sıkıca tutunuyor, her geçen gün sağlıklı bir şekilde büyüyorsun" de. (Bunu şu an ben yapıyorum. Ablam söyledi. (zaten daha önce benzer şeyleri Diloş ve Moniş de söylerdi bana)
Gördüğün gibi ben o aşamalarda rahatmışım. Şimdi tırsak oldum. delikafadulden
Ha bu arada hatırlar mısın, seninle yeni konuştuğumuz dönemde seninle Rüzgardenizi karıştırmış ve sana "Hamilelik nasıl gidiyor Balance'ciğim" demiştim. Bak inşallah Allah söyletmiştir bu sözleri canım.:Saruboceq:

Kizlar bugun asilama yapildi bana. catlatma ignesini gece 10 da yapmistim sabah 10 da inseminasyonun olmasi gerkiyordu. Umutsuz olmamiza ragmen gittik hem de mesanem dolu bir sekilde. tam 1 saat bekledik. ben ne kadar gerildim bilemezsiniz zaten sinirlerim bozuk sirf laf olsun diye yapiyoruz ustune ustluk bir saat dolu mesaneyle bekledim. Sizinrlendim ve nerdeyse aglayacak gibi oldum orda herkesin arasinda. neyse tam 1 saat sonra aldi doktor ve cok ozur diledi ben sinirden hicbir sey soyleyemedim. Esim zaten cok mulayim hicbir sey diemez. Bu arada bir ara esim beklerken hadi kalk gidelim dedi nasil olsa olmayacak ne diye bekliyoruzki. Gelecek ay baska bir hastaneden randevu alip bir de onlarin fikrini soralim dedi. kulaklarima inanamadim daha 3 gun once bana neden bu kadar uzuluyorsun evlatlik alalim nasil olsa olmuyor kac kez denedik uzatmanin anlimi yok diyen adam bana bugun diger doktordan randevu alalim demez mi? hicbir sey demedim.
Bu arada asilamam yapildi, spermlerin durumu cok iyi tabii. Doktor da cok umut vermek istemedi ama 2 kez hamile kalmis birisin neden olmasin belki de olur dedi.Heparin ignesi, aspirin ve progesteron jel verdi. gecen ivf lerde igne vermisti. herhalde bunda umut yok diye bosyere kizin canini daha fazla acitmayayim dedi.
14 gun sonra kan testi yapicaz. bakalim kismet belki mucize beni de bulur. Bana dua edin ozellikle hamile arkadaslar
ronicim bak bebegin nereden gelecegi belli olmazki:)belki zamani budur ?bak benim iki arkadasimda benim tupe gittigim donemde asilama yaptirdilar hemde umutsuz bir sekilde suan ikiside ikiz bebeklerine hamile:)bence hamile kalmaman icin hicbir sebep yok ben cok umutluyum dualarimda seninle:)agbin ve yengenin yasadiklari beni cok duygulandirdi..aslinda bende hasta bir bebek dogurmak istemem..ama ikili testlerde sadece yas riskim var..sen daha iyi bilirsin ajusted risk dedikleri hepsinin ortlamasi olan ve doktorlarin baz aldiklari deger 998 de bir...ense kalinligim ve kimyasal degerlerim normal ama 35 yas uzeri herkese yaptiklari icin benimde yaptirmami istiyor olabilir doktorum...ama benim okadar cok risk unsurum varki okadar kararsiz kaldimki...gonlum ikitarafada kayiyor...

Merhaba çıtır hatunlar, nasılsınız? okuldayım ama bir kaçamak yapıp sizlere bir bakayım dedim... Şu okul bir bitse çok rahatlayacağım arkadaşlar çünkü iyice yormaya başladı beni, sadece oturmak bile yoruyor zaman zaman...
denizcim ne guzel anlatmissin:)ayni seyi bizde yasadik biliyormusun ben onun kipirdamasini seyrederken surekli allahima sukrediyordum bunu gordugum icin....gozlerim doldu hep:)canimya sen nasil 1 ay bekleyeceksin?bak bebegin neredeyse 17 haftalik olacak ...cok sabirlisin..banada senden sabir bulassa ne iyi olacak:))peki gidergitmezmi seni amnio ya alacak doktorun?bu konuda ne karar verdiniz?denizcim bak birde ne soracagim rahim boyunu olcturuyormusun?buda cok onemliymis ..erken dogum riskine karsi..

ronicim bak bebegin nereden gelecegi belli olmazki:)belki zamani budur ?bak benim iki arkadasimda benim tupe gittigim donemde asilama yaptirdilar hemde umutsuz bir sekilde suan ikiside ikiz bebeklerine hamile:)bence hamile kalmaman icin hicbir sebep yok ben cok umutluyum dualarimda seninle:)agbin ve yengenin yasadiklari beni cok duygulandirdi..aslinda bende hasta bir bebek dogurmak istemem..ama ikili testlerde sadece yas riskim var..sen daha iyi bilirsin ajusted risk dedikleri hepsinin ortlamasi olan ve doktorlarin baz aldiklari deger 998 de bir...ense kalinligim ve kimyasal degerlerim normal ama 35 yas uzeri herkese yaptiklari icin benimde yaptirmami istiyor olabilir doktorum...ama benim okadar cok risk unsurum varki okadar kararsiz kaldimki...gonlum ikitarafada kayiyor...

Defnecim haklisin gercekten zor bir karar. senin yerinde olsam ben ne yapardim bilmiyorum. anllattigin testlerde problem yok gibi gorunuyor. Sadece yastan dolayi emin olmak istiyorlardir. Zor ya arkadasim allah yardimcin olsun.
Senin tup bebeginin ilki sanirim amerikanda yaptirdigin (islemi iptal ediyorum diyen de eminim bulent urmandir) asilamaya gitmismiydi. Benim doktorum ilaclara devam ettirip asilamay gitti. iki kere hamile kalmis biri icin neden olmasin dedi.Ama tabii soz veremem ve cok da umutlanma dedi. Tabiiki ivf de basari sansin daha yuksek olurdu dedi. ama 2 tane icin olmazdi
asilamayla hamile kalan arkadaslarin kac yasindaydi?

Kizlar bugun asilama yapildi bana. catlatma ignesini gece 10 da yapmistim sabah 10 da inseminasyonun olmasi gerkiyordu. Umutsuz olmamiza ragmen gittik hem de mesanem dolu bir sekilde. tam 1 saat bekledik. ben ne kadar gerildim bilemezsiniz zaten sinirlerim bozuk sirf laf olsun diye yapiyoruz ustune ustluk bir saat dolu mesaneyle bekledim. Sizinrlendim ve nerdeyse aglayacak gibi oldum orda herkesin arasinda. neyse tam 1 saat sonra aldi doktor ve cok ozur diledi ben sinirden hicbir sey soyleyemedim. Esim zaten cok mulayim hicbir sey diemez. Bu arada bir ara esim beklerken hadi kalk gidelim dedi nasil olsa olmayacak ne diye bekliyoruzki. Gelecek ay baska bir hastaneden randevu alip bir de onlarin fikrini soralim dedi. kulaklarima inanamadim daha 3 gun once bana neden bu kadar uzuluyorsun evlatlik alalim nasil olsa olmuyor kac kez denedik uzatmanin anlimi yok diyen adam bana bugun diger doktordan randevu alalim demez mi? hicbir sey demedim.
Bu arada asilamam yapildi, spermlerin durumu cok iyi tabii. Doktor da cok umut vermek istemedi ama 2 kez hamile kalmis birisin neden olmasin belki de olur dedi.Heparin ignesi, aspirin ve progesteron jel verdi. gecen ivf lerde igne vermisti. herhalde bunda umut yok diye bosyere kizin canini daha fazla acitmayayim dedi.
14 gun sonra kan testi yapicaz. bakalim kismet belki mucize beni de bulur. Bana dua edin ozellikle hamile arkadaslar

roniyam ben tuhaf bir şekilde hep senin hamile kalacağına inandım. aşılama ile de olabilir. neden olmasın? daha önce hamile kalanların devam etmemiş olsa bile şansı daha çok diyen sen değil miydin?
eşin de belli ki sen üzüldükçe denemeyelim evlatlık alalım diyor. canım eğer aşılama da tutmazsa bir kere daha türkiye de deneyebilirsiniz. kayınvaldenlerde değil de otelde kalırsınız. hem abd den ucuzmuş diğer masraflarla ancak orası kadar tutar. daha önce hamile kalabilmiş biri olarak mutlaka başaracaksın canım. inşallah bu sefer aşılama ile :Saruboceq:

bir de daha önce de demiştim benim 10 sene önce bir arkadaşım 42 yaşında aşılama ile 3. çocuğuna hamile kaldı. evet daha önceden 2 oğlu vardı 3. yü istediler. ve 42 yaşında aşılama ile oldu. yani olacaksa oluyor neden olmasın.

Son düzenleme:
balance daha simdiden belirtiler yok diyip bosyere uzulme. ne bekliyorsun ki transfer sonrasi 4. gunde mide bulantisimi:kızgın:
yapma boyle bak ne guzel iki tane blastokistin var. tutacak merak etme

Defnecim haklisin gercekten zor bir karar. senin yerinde olsam ben ne yapardim bilmiyorum. anllattigin testlerde problem yok gibi gorunuyor. Sadece yastan dolayi emin olmak istiyorlardir. Zor ya arkadasim allah yardimcin olsun.
Senin tup bebeginin ilki sanirim amerikanda yaptirdigin (islemi iptal ediyorum diyen de eminim bulent urmandir) asilamaya gitmismiydi. Benim doktorum ilaclara devam ettirip asilamay gitti. iki kere hamile kalmis biri icin neden olmasin dedi.Ama tabii soz veremem ve cok da umutlanma dedi. Tabiiki ivf de basari sansin daha yuksek olurdu dedi. ama 2 tane icin olmazdi
asilamayla hamile kalan arkadaslarin kac yasindaydi?
evet roniyamcim biryandan yaptirmaliyim diyorum bir yandan kendi doktorum bile cok zor elde ettiniz riskde var gibi gorunmuyor dedi resmen yaptirmayin dedi yani...bilmiyorum ya:((doktorkonusunda tam hedef:))ama asilamaya gitmedik..cok moralimi bozdu ama yinede gercekten iyi bir doktor dogumda bile dusunebilirim:)asilama ile hamile kalan arkadaslarim bizden cok genc ama ben eger hamile kalmsaydim asilamayi ciddi olarak dusunuyordum..bence hic kucumseme sansini hic belli olmaz...

roniyam ben tuhaf bir şekilde hep senin hamile kalacağına inandım. aşılama ile de olabilir. neden olmasın? daha önce hamile kalanların devam etmemiş olsa bile şansı daha çok diyen sen değil miydin?
eşin de belli ki sen üzüldükçe denemeyelim evlatlık alalım diyor. canım eğer aşılama da tutmazsa bir kere daha türkiye de deneyebilirsiniz. kayınvaldenlerde değil de otelde kalırsınız. hem abd den ucuzmuş diğer masraflarla ancak orası kadar tutar. daha önce hamile kalabilmiş biri olarak mutlaka başaracaksın canım. inşallah bu sefer aşılama ile :Saruboceq:

sagol canim insallah. insallah hepimizin olur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
simdi biraz daha iyiyim. 4 gun once cok kotuydum her sey bitti gozuyke baktim.

sagol canim insallah. insallah hepimizin olur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
simdi biraz daha iyiyim. 4 gun once cok kotuydum her sey bitti gozuyke baktim.

daha iyi olmana sevindim. yumurtalar bitmeden ya da ölmeden herşey bitmez delikafaduldenyukarıya da ekledim aşılama ile oluyor diye bak :

bir de daha önce de demiştim benim 10 sene önce bir arkadaşım 42 yaşında aşılama ile 3. çocuğuna hamile kaldı. evet daha önceden 2 oğlu vardı 3. yü istediler. ve 42 yaşında aşılama ile oldu. yani olacaksa oluyor neden olmasın.

evet roniyamcim biryandan yaptirmaliyim diyorum bir yandan kendi doktorum bile cok zor elde ettiniz riskde var gibi gorunmuyor dedi resmen yaptirmayin dedi yani...bilmiyorum ya:((doktorkonusunda tam hedef:))ama asilamaya gitmedik..cok moralimi bozdu ama yinede gercekten iyi bir doktor dogumda bile dusunebilirim:)asilama ile hamile kalan arkadaslarim bizden cok genc ama ben eger hamile kalmsaydim asilamayi ciddi olarak dusunuyordum..bence hic kucumseme sansini hic belli olmaz...

Bakalim sonucta 2 tane buyumus folikulum vardi. daha onceki ivflerimde de birinde 5 yumurtamdan 4'u, digerinde de 4'te 4 dollenmisti. Ama tabii onlar ozel kultur alaninda dollenmislerdi. Tabii iyi olan bir noktada esimin spermlerinin iyi olmasi. Hep seni hatirliyorum. tup denemesi negatif olmu sonra da spontan hamile kalmisligin bana biraz da olsa umut veriyor:CüvCüv:

Back
X