Fıstıklaaar, Önce hepinize selam eder, gül yanaklarınızdan öperim.:jeyyar:
Ülen MONİŞİM,
Bakıyorum, çoklu cevap işini halletmişsin. Tebrikler. Ben bir ara yapar gibi oldum. bir sayfadan fazla yazıdan alıntı yapınca galiba olmuyor. Ondan sonra da beceremedim. Neyse denerim sonra gene.
Hemi sen, böyle yaptığım gibi ismi renklendirmeyi biliyor mususn. Nabeeeer. Bak isimleri yeşil yeşil yaptım ki, muratlarınız olsun diye.

He valla unutuyorum ne deyim. Aha geçen Rüzgar'cığıma ikil test potu, Ronişe de doğal hamilelik potu kırdım. (Gerçi Roniş'in İVF ile hamile kaldığını biliyordum. ama nasıl öyle yazdım ben de anlayamadım.)
DENİZ BULUT,
Valla doktorlarının olayını şimdi tam olarak anladım. Hakikaten tuhaf. Benim bildiğim tüpten önce yapılır tetkikler. Netekim, benim tetkik işlemi tüpten uzun sürdü neredeyse. İyice incelediler her şeyi. Bak Defne'nin de benimki gibi tüp öncesi olmuş tetkikleri. Bu duruma Moniş'im de kızıyordu. "Sonuç negatif olunca değil, başta sorunu incelesinler" diye. Şimdi çok daha hak veriyorum. Afedersin "Ordu Geçtikten Sonra Boruyu..." hesabı yani. Ayrıca da "Rahim filminden sonra korunun" diyen doktoru ilk kez duyuyorum. Belki yanlış biliyorumdur ama benim bildiğim tersine rahim filmi sonrası tüpler kapalıysa açılabileceği için ilaçlı sıvıyla, doğal hamile kalma ihtimali de artar. Neyse, ofis histereskopiden korkma canım. Sen zaten rahim filmi çektirmişsin. Bu da ona benziyor. (Hatta öbürürü de çektirenler, ofis çok daha kolay diyorlar) Zaten çok kısa süren bir işlem.
Bu erkek milleti konusunda hepimiz dertliymişiz. Baksana bir sor bin ah işit hesabı. (Ki hepimizin eşleri de aklı başında belli ki efendi tipler olmarına rağmen böyleler.Öbür fikirsizler kimbilir nasıldır. Erkekler Mars'tan biz Venüs'ten lafı doğru galiba. (Laf değil kitap da neyse işte.)Ama, dediğin gibi onları boşver. Önemli olan senin anne olmayı istemen. Ki zaten çok yaklaştın. En kısa zamanda bu güzel dileğine kavuşacaksın hiç üzülme canım.
Bu arada "Pısırığımdır" demişsin. Çok şaşırdım. Valla hiç öyle gözükmüyordun. Şaşırdım :jeyyar:
RONİŞŞŞ, HERADAAA,
Kızlar çok iyi ya. Hadi inşallah Allah yardımcınız olsun. İkinizin de aşılama işlemi hayırlı sonuçlara ersin canlarım. Bu arada bak Moniş ne kadar haklı. Erkekler 1 gün önce gerek yok derler, 1 gün sonra vazgeçerler. En iyisinin bile genlerinde var bu. O yüzden bildiğini oku boşver iyi etmişsin Roni'ciğim. (Bu arada abinin hikayesi ilginçti. Darısı sana ve Moniş'e ikiz bebekler.)
Bu arada dua etmez olur muyuz. Diyorum ya ben duayla filan ilgim yoktu fazla. Şimdi hemen her gece herbiriniz için dua ediyorum. Başkalarının duaları daha çabuk kabul olur derler. İnşallah öyle olur. Ben kendi açıma da öyle olduğuna inanıyorum. (Çok dua ederim ve doğru dürüst tanımadığım bir çok insandan da çok dua alırım hep.) :Saruboceq:
DEFNE'ciğim,
Hani eşin doğal olur demisş sen de önceki aşamaların bu kaderde etksi olduğuna inandığını söylemişsin ya. Sana çok katılıyorum. Hepsi bir aşama, bir basamak. Ah bizim bu aminiyo derdimiz hiç bitmez bu gidişle. Hepimiz de kararsızız. :1shok:
RÜZGARDENİZ
Öncelikle geçmiş olsun. Geçen gün okulda rahatsızlanmışsın. Aman dikkat et kendine. "Bazen sandalyede oturmak bile yoruyor" demişsin. Tabi ki yorar. o yüzden denir ya fırsat buldukça uzanın diye.
İkil test bilgileri için teşekkürler.
He valla Rüzgar'cığım. sazana çıktı adımız. "Adım Çıktı Dokuza İnmez Sekize Hesabı".
ve BALANCE'ciğim,
Lütfen kendini üzme. Bende de belirti filan pek yoktu diye hatırlıyorum. Sen boşver belirtiyi. Şimdi bile çoğu kez belirti hissetmediğim için kendimi normal halimleyim sanıyorum. Herkeste belirti olacak diye bir kural yok. İşin en zor kısımlarından biri bu bekleme aşamasa. Ama Allah sabır versin ve bir an önce bebeğine kavuştursun canım.:Saruboceq: