Herada'cım
günaydın,centrum clınıg diye bir yerde yapıldı canım.
benim ilgimi çeken şey şu bazı topikler de anlatıyor bayanlar, opudan sonra 6 tane ilaç ve bir tanede iğne verilmiş iğneyi günde 2 kez yaptırmışlar şu an 6-7 8 haftalık hamileler ve iğnelerine hala devam ediyorlar östrojen bantları felan kullanıyorlar .
ben bunların hiç birini kullanmadım sadece progestan vajina içine konulan günde 3 defa
dr o kadar söyledim iğne felan kullanıyım tutsun diye dedim ama gereksiz onlar dedi.
sen opudan sonra neler kullandın?
Serap'çım,
Bunlara takılma bence. Ben bir tüp denemesi yaptım, progesteron iğnesi, yok vitamini, yok bantı, şusu busu, tutmadı. Ben daha sonra aşılama ile hamile kaldım, hamile olduğumu öğrendikten sonra da senin kullandığın vajinal jeli kullandım günde bir kere (buralarda okumuştum kimine göre jel iğneden daha iyiymiş, rahim tarafından daha direkt absorbe edilebildiği için, kimi de diyor ki iğne en iyisi. Bunun tek bir doğrusu yok yani. Aşılamada bir sürü doktor hemen aşılama sonrası verir jeli, benimki hamile olduğumu teyit etmeden bu jeli vermedi bile, ki bu beni hiç rahatsız etmedi. Hoşuma bile gitmişti açıkçası). Doktoruna güvenip harfiyen dediklerini uygulamak lazım. Bol bol dinlenmek, yediğine içtiğine dikkat etmek, mümkünse -imkansız ama- stressiz bir dönem geçirmeye gayret etmek filan. En önemlisi de eğer doktorun güven vermiyorsa da yeni bir doktor bulmak.Kendi adıma söyleyeyim, yöntemin ne olduğunun hiçbir öneminin kalmadığı bir nokta bu, doktoruma güvenip onun dediği şekilde devam edicem. Sana kolaylıklar ve bol şanslar diliyorum arkadaşım, inşallah güzel haberlerinle şenleniriz.
Son düzenleme: