38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

girdim girdim karrımı vermiştim ya ama sonra deminki süper manyak kararımı verdim. ay ben düşünüp duracağıma bu yumurtalarla ne olur bu tedviye başlasam mı vs diye memorial ın dediği gibi başlayı
acağım sonra faruk bey düşünsün bakalım o ne derse onu yapacağım haftaya a.s hem güvenç bey dedi bana pek çok şeyi o öğretti diye bu protokole de yakındır o zaman bilir mmorial ın çalışmasını delikafadulden

Son düzenleme:
evet kızlar istatisliklere takılınca herşeyden vazgeçesim geliyor. inşallah bu uğraşlarımızın karşılığını alırız. onlar gerçekten istenen bebekler , bu kadar istenecek emek verilerek dünyaya gelmek güzel olsa gerek.

girdim girdim karrımı vermiştim ya ama sonra deminki süper manyak kararımı verdim. ay ben düşünüp duracağıma bu yumurtalarla ne olur bu tedviye başlasam mı vs diye memorial ın dediği gibi başlayı
acağım sonra faruk bey düşünsün bakalım o ne derse onu yapacağım haftaya a.s hem güvenç bey dedi bana pek çok şeyi o öğretti diye bu protokole de yakındır o zaman bilir mmorial ın çalışmasını delikafadulden

Valla güzel fikir, dediğin gibi süper fikir. Bir şekilde bir tedavinin ucunda olmak insanı çok rahatlatıyor. Aklına yatan buysa, yap arkadaşım. Neden olmasın?

evet kızlar istatisliklere takılınca herşeyden vazgeçesim geliyor. inşallah bu uğraşlarımızın karşılığını alırız. onlar gerçekten istenen bebekler , bu kadar istenecek emek verilerek dünyaya gelmek güzel olsa gerek.

Ben inan olsun bu internet denen şeye lanet ediyorum bu istatistik konusu açılınca. Buralarda okuya okuya öğrendim yaşla ne kadar zorlaştığını işlerin. Kendimizi baltalamak gibi geliyor, o yüzden takmıyorum kafaya. Doğal yollarla hamile kalan, tüple hamile kalan, aşılaması tutan bir sürü kadın var bizim yaşlarımızda. Genellemeler her zaman yanıltır derim, bu konuda da buna sığınıyorum.

Ben inan olsun bu internet denen şeye lanet ediyorum bu istatistik konusu açılınca. Buralarda okuya okuya öğrendim yaşla ne kadar zorlaştığını işlerin. Kendimizi baltalamak gibi geliyor, o yüzden takmıyorum kafaya. Doğal yollarla hamile kalan, tüple hamile kalan, aşılaması tutan bir sürü kadın var bizim yaşlarımızda. Genellemeler her zaman yanıltır derim, bu konuda da buna sığınıyorum.

kesinlikle sana katılıyorum, ben gençken bir sürü kadın (şimdiki biz yaşlarda) hamile kalırdı hatta büyük çocuklarından utanıp aldırılardı. Niye stres yok, kafaya takma yok.

Şimdi okuya okuya kafayı yedik. İnterneti vs hayatımızdan çıkarmak lazım. En azından geçici süre. Evdekini ay sonu iptal ediyorum.

Akşamlarıda haber programları, tartışmalar değil nerede aptal dizi , yemek programı var onu seyredeyeceğim. Biraz kafa boşalsın bayramdan hemen 3-4 gün sonra aşılama kararı aldık doktorla.

kesinlikle sana katılıyorum, ben gençken bir sürü kadın (şimdiki biz yaşlarda) hamile kalırdı hatta büyük çocuklarından utanıp aldırılardı. Niye stres yok, kafaya takma yok.

Şimdi okuya okuya kafayı yedik. İnterneti vs hayatımızdan çıkarmak lazım. En azından geçici süre. Evdekini ay sonu iptal ediyorum.

Akşamlarıda haber programları, tartışmalar değil nerede aptal dizi , yemek programı var onu seyredeyeceğim. Biraz kafa boşalsın bayramdan hemen 3-4 gün sonra aşılama kararı aldık doktorla.

Hak vermemek elde değil, doğru ya hatunlar utanılırlardı bu yaşlarda hamile kalmaya. Gerçi benim en büyük destekçim kayınvalidem, eşimi benim yaşımda doğurmuş, hakikaten ne stres ne birşey. İyiymiş yahu.

Ben geçen aşılamadan hemen sonra tatile çıkmıştım. Sadece kitap okudum, gazete bile değil, internet yok v.s. Belki de tutmasında stressiz ortamın etkisi de büyüktü. Aşılaman hayırlısı olsun, ben çok inanıyorum aşılamaya, inşallah güzel sonuçlar alacaksın.

Ben de bu aralar dizi takılıyorum, digiturk ve cnbc-e dizileri. Kış boyunca biriktirdiklerimizi şimdi seyrediyoruz, fringe, lost v.s. Yoksa soluğu bilgisayarın başında alıyorum. İnternette king oyna, travian oyna, bir yere kadar o da. Stresi olmasa 24'ün son sezonunu da seyredecem ama Jack Bauer Amerika ve dünyayı kurtaracak diye ölüp ölüp dirilmek istemiyorum tekrar. Sevgiler,

Selammmmmm
38 ve üzeri genç ve genç kalacak olan güzel anne adaylarıııııııı
maşallah dün akşam iyi sohbet kaynatmışsınızzzzz
hadi kızlar 2010 da bu topikte hamile olmayan kalmasın varmısınızzzzzzzzzzzz

herkes ödevlerini tam yapsınnnn, kürleri, vitaminleri, tam uygulasın
tedavide verilen ilaçların etkisiyle sinirli ve negatifliği de AKUPUNKTURLA pozitif hale getirelim

veeee hepimiz hamile oluyormuşuz ileri yaş hamilelik istatistiklerini altüst ediyormuşuz
dr yaşı bahane demezler artıkınnnnnnnnnn dimiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

serap süper fikir istatislikleri altüst etmek varım valla

kür değince , hiçbirşey yapmıyorum ama arı sütü bal polen yapacağım en kısa zamanda

birde hayıt suyu alalyım diyorum fsh ım düşük ama olsun

karamel69 aşılaman hayırlı olsun inşş hayırlı netice alacaksın. ben de dediğim gibi pazartesi şu bantı vs yapıştırıp sonra ya adet 3. gün veya adet olmazsa en geç öbür pazartesi gel deişlerdi faruk beye gideceğim. artık yumurta sayısına göre tüpe geçelim mi der bu ay iyi değil durum aşılama yapalım mı der bırakalaım öbür ay yapalım mı der o karar versin. bir de işten zırt pırt izin almak derdi olmasaydı izin peşinde koşmk de çok yıpratıyor insanı. inşş bu sefer olur da tekrar tekrar uğraşmak zounda kalmam :Saruboceq:

karamel69 aşılaman hayırlı olsun inşş hayırlı netice alacaksın. ben de dediğim gibi pazartesi şu bantı vs yapıştırıp sonra ya adet 3. gün veya adet olmazsa en geç öbür pazartesi gel deişlerdi faruk beye gideceğim. artık yumurta sayısına göre tüpe geçelim mi der bu ay iyi değil durum aşılama yapalım mı der bırakalaım öbür ay yapalım mı der o karar versin. bir de işten zırt pırt izin almak derdi olmasaydı izin peşinde koşmk de çok yıpratıyor insanı. inşş bu sefer olur da tekrar tekrar uğraşmak zounda kalmam :Saruboceq:

inşallah denizciğim herşey gönlünce olsun.

benim iş yerinde izin sorun olmuyor çünkü birikmiş çok iznim var. Depodan yiyorum izinleri :)

oh ne güzel. benim de var dha iznim. gerekirse rapar vs de alabilirim. ama sorun izin olmaması değil dert anlatmak 3 günde bir yarım gün nereye kayboluyorsun transfer zamanı neredesin. bir de öyle birşey ki bugün adam yok iş yoğun yarın gitsen denemez. geçen sefer yıllık iznime geirmiştim. bu sefer çaresiz söyleyeceğim müdürüme. mümkün olduğunca yarım günü geçmemesine çalışacağım ama böyle bir tedavideyim üstelik olmazsa bu sene sonuna tekrarlanabilir de diye.
şimdi faruk beyden rndevu da aldım ayın 31 ine. söyledim de memorial in verdiği tedaviye adet 21. gün başlayıp faruk bey ile devam etmek isioum diye. ohhh dünya varmış. inşallah bu sefer olur. yumurta sayısı az da olsa. sonunda bize lazım olan kaliteli tek bir yumurta değil mi? kaydirigubbakcemile4diğer hamileliklerim de 10 yumurtadan olmamıştı ya. a.s

kesinlikle, kaliteli bir yumurta ve inatçı, hızlı, atak bir sperm.

başka bir şeye ihtiyacımız yok.

merhaba çıtır hatunlar tatil bitti geldim istanbula işe güce adapte olmaya çalışıyorum kaldığım yerden aynen devam... bi numara bideğişiklik bi havadis yok. bakalım bu nazlı bebeklerden birine ben de kavuşabilecekmiyim. umarım herkes iyi ve umutludur.

Hoşgeldin Alabama,

Yakın zamanda topic hareketleniyor, tedaviler başlıyor yavaş yavaş, bir arkadaş vardı o da tüp sonucunu bekliyordu ama sonucunu bilmiyorum. Topiğimiz inşallah hamile dolacak.
Yıllar evvel bir karikatür okumuştum, çok beğenmiştim, "tatil ofise döndükten bir hafta sonra biter" diyordu. ılk hafta gerçekten çok zor da sonra yine alışıyoruz işte. Sevgiler,

karamel 69 aşılamay karar vermişsin canım.hadi hayırlısı olsun.e2 yi istemeyi unutma olu mu.hoşçakal.sevgiyle kal.

denizcim [bulut] sen de kararını vermişsin. hakkında hayırlısı neyse o olsun canımkaramelle sana bol moralli günler diliyorum. hoşçakal

balance 88 senden hala haber yok.dondurulmuşlara mı başladın yoksa. haberdar et bizi.sen de MONETA gibi kayıplara karışma.hoşçakal.burada kal.

Back
X