saol herada güçlü durmaya çalışıyorum açıkçası amin canım çok şükür eşim süper destek ona sahip olduğum için şükrediyorum. ben hayırlısını istiyorum derken inan ki buna inanarak söylüyorum ve gelmiyorsa kesinlikle bizim için iyi olmayacak o yüzden gelmiyor biliyorum. transferden önce kan vermeye gittiğimizde orda beklerken bi kadın ve kocası iki çocuklarıyla geldiler. biz moron moron bakarken büyük çocukları annesinin arkasında standa doğru yürüdü ve çocuk duyamıyor konuşamıyor belli engelli. sonra eşimde babaya döndük kucağında iki üc yaşlarında ikinci çocukları var ben bi hevesle ona baktım ne görse beğenirsin o da aynı şekilde engelli eşim ayağa kalktı ben kafeye gidiyorum sıççam böyle hayata dedi sonra çıkışta konuştuk ikimizde çok kötü olmuştuk. dediki biz neye uğraşıyoruz acaba allahın işine karışıyoruz bide kötü şeyler olursa nasıl başederiz allah korusun derken bi taraftan şükrederken ben tabi allaha çok şükür ki allah bize böyle büyük dertler vermiyor inşallah da vermez ben hayırlısını istiyorum hayatım sende öyle iste eğer olmuyorsa işte belki bu yüzden olmuyor allah dağına göre kar verir. dert vermesin derman aratmasın dedim. bunları kulaktan dolma söylemiyorum ama kendime gelerek söylüyorum o yüzden üzülmüyorum kimse üzülmesin
canım hiç böyle kötü şeylere odaklanma,,,her zaman hayırlısı olsun ama OLSUN de,,,,güzel düşünmek herzaman güzel şeyleri getirir,,,,bazı ayetlerde çabala ondan sonra bana sığın der,,ama sen bi çabanı göster bakalım,,,tıp o kadar ilerlediki birkaç testle sonuca ulaşıyorsun,,,,haaaa '' allahın takdiri bu,,,başa gelen çekilir diyip,,riskli olduğun halde tıptan yararlanmazsan da,,bu KADER değildir,,,yazık o doğacak çocuğa acırım ben örümcek kafalı anne baba yüzünden dünyaya gelmiştir çünkü,,,,,
SEN ŞİMDİ RAHAT OL,,,,kendini üzme ,,,,,kafanı dağıtacak uğraşılar edin