38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

RÜZGARDENİZ im:1hug:güzel arkadaşım tabiki iyi olmazmı?devamlı burunburuna kedi köpek gibi oluyorsun,,,,,,,arada ayrılıklar bizim kıymetimizi bilmelerine sebep oluyor,,,,,yolla kocişi postala başından bacım ecük,,,,,anasına gitsin:roflol:

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito:emir_bebek:

Deniz Bulut harikaaaaaaaaaa arkadaşım ya.Ben demiştim sana o sinirli halin boşuna değildi senin.İnan çok sevindim.Sevincimi şu anda anlatamam.Çok duygulandım.Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım.Darısı başımıza.

canım mesajını yeni gördüm ben ama sayfalar çok ilerlemiş,,,bende fazla girmiyordum takip edemiyorum,,,,,,her konuda yardımcı olmaya çalışırım,,,istersen profil msjıda yollayabilirsin,,,,sevgiler canım

Arkadaşım ben daha yeniyim.Onun için profil mesaj falan bilmiyorum canım.Sen neler yapıyorsun.Ne durumdasın.

Canım benim, Ayyyyyyy Deniz Bulut'çum,

Dua ederek açtım sayfayı. Evet canım hamilesin, hatta bir iki güne keseyi görebilirsin. Bu sayfada sen hariç herkes emindi zaten gebe olduğundan. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucakla inşallah. Çok öptüm seni.

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito:emir_bebek:

anaaaaaaaaaaaaa muhteşem bir haber bu canım benim ya. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Süper bir haber bu zemuszemus sositososito hihoyyyt

çok çok tebrik ederim Şeniz Allah tamamına erdirsin...:Saruboceq:

süpeeeeerrrrrrrrrrrrrrr...galiba mı? basbayağı hamilesin işte :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: biz sana o kadar söyledik, üzme bebeğini o sana gelecek diye ama dinleyen kim? neyse artık bu saatten sonra kesinlikle hiçbir şekilde hiçbir şeye (özellikle eşin) üzülmemen gerekiyor, dolayısıyla bebişini de üzersin, son derec sakin ve soğukkanlı olmak zorundasın :) hadi bakalım hamile kalmakla bitmiyor işin :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
dimi ya tamam ben başlayacağım bu kürlere sadece başlangıç ne zaman oluyo rüzgarcım yani reglden sonramı bi başlangıç ve bırakma dönemi var mı yoksa allah ne verdiyse full time yapıyomuyuz

süper tarifler süper ben de bunu istiyodum.
canım regl olunca başlıyorsun soğan kürüne ve devamını getiriyorsun :)

kürlerin nasıl hazırlanacağını öğrenmek isterseniz onları da seve seve yazarım :)
canımmmmmm:1hug:kutlarım aşkım seni,,,,,çok sevindim:sm_cool:yuupppiiiiiiiii,,,,,,,şükürler olsun,,,,,,,,senin sabahın oldu güzel kardeşim darısı biz(hala geceyi yaşayanlara)hayırlısıyla sıkıntısız tamamını erdirsin allahım:Saruboceq:,,,,,,,çok şükür topikteki kasvet gitti:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:,,,çıtırlarım benim yaaaa
canııııııııımmmmmmmmmmmm darısı başınıza inşallah :)
RÜZGARDENİZ im:1hug:güzel arkadaşım tabiki iyi olmazmı?devamlı burunburuna kedi köpek gibi oluyorsun,,,,,,,arada ayrılıklar bizim kıymetimizi bilmelerine sebep oluyor,,,,,yolla kocişi postala başından bacım ecük,,,,,anasına gitsin:roflol:
aynen öyle canım, hatta biraz daha tepem atarsa bavulunu vereceğim eline :)

ayyyyyyyyy canım ya çok sevindim.iyi hiç olmazsa birimiz kurtardık şu an çok duygulandım yazamıycamsenin yerine ban ağlıyorum burda deniz
sen ağlama güçlü ol

oleyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyythihoyyyt maşallah sana harikasın senin için çok mutlu oldum denizcim darısı başımızaaaa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canımmmmmm:1hug:kutlarım aşkım seni,,,,,çok sevindim:sm_cool:yuupppiiiiiiiii,,,,,,,şükürler olsun,,,,,,,,senin sabahın oldu güzel kardeşim darısı biz(hala geceyi yaşayanlara)hayırlısıyla sıkıntısız tamamını erdirsin allahım:Saruboceq:,,,,,,,çok şükür topikteki kasvet gitti:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:,,,çıtırlarım benim yaaaa

Deniz Bulut harikaaaaaaaaaa arkadaşım ya.Ben demiştim sana o sinirli halin boşuna değildi senin.İnan çok sevindim.Sevincimi şu anda anlatamam.Çok duygulandım.Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım.Darısı başımıza.

Canım benim, Ayyyyyyy Deniz Bulut'çum,

Dua ederek açtım sayfayı. Evet canım hamilesin, hatta bir iki güne keseyi görebilirsin. Bu sayfada sen hariç herkes emindi zaten gebe olduğundan. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucakla inşallah. Çok öptüm seni.

anaaaaaaaaaaaaa muhteşem bir haber bu canım benim ya. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Süper bir haber bu zemuszemus sositososito hihoyyyt

çok çok tebrik ederim Şeniz Allah tamamına erdirsin...:Saruboceq:

süpeeeeerrrrrrrrrrrrrrr...galiba mı? basbayağı hamilesin işte :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: biz sana o kadar söyledik, üzme bebeğini o sana gelecek diye ama dinleyen kim? neyse artık bu saatten sonra kesinlikle hiçbir şekilde hiçbir şeye (özellikle eşin) üzülmemen gerekiyor, dolayısıyla bebişini de üzersin, son derec sakin ve soğukkanlı olmak zorundasın :) hadi bakalım hamile kalmakla bitmiyor işin :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
QUOTE]

kızlar hepiniz ayrı ayrı sağolun. doktorum henüz arayıp yeni direktifleri vermedi ve kağıt elimde ama ben hala inanamıyorum. dünden beri belirtiler çok artmıştı. gögüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı. tamam dedim. yüksek çıkacak ama ne kadar yüksek. 350 yi geçsem hatta mucize olsa 600 falan olsa da rahat etsem. ve oldu zemuszemus
inşallah bu akşama roniyamdan güzel haber bekliyoruz :Saruboceq:
sırada da karamel herada erverdi hülya alabama moneta vs diğerleri var. kimleri atladım bilmiyorum. inşallah hepimiz peşpeşe hamile kalıp daha önemlisi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
rüzgar deniz kocişi takmamaya çalışacağım. hatta sanırım burada bavulu eline veren ilk ben olacağım yakındır :roflol:

kızlar hepiniz ayrı ayrı sağolun. doktorum henüz arayıp yeni direktifleri vermedi ve kağıt elimde ama ben hala inanamıyorum. dünden beri belirtiler çok artmıştı. gögüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı. tamam dedim. yüksek çıkacak ama ne kadar yüksek. 350 yi geçsem hatta mucize olsa 600 falan olsa da rahat etsem. ve oldu zemuszemus
inşallah bu akşama roniyamdan güzel haber bekliyoruz :Saruboceq:
sırada da karamel herada erverdi hülya alabama moneta vs diğerleri var. kimleri atladım bilmiyorum. inşallah hepimiz peşpeşe hamile kalıp daha önemlisi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
rüzgar deniz kocişi takmamaya çalışacağım. hatta sanırım burada bavulu eline veren ilk ben olacağım yakındır :roflol:
Canım arkadaşım, tekrar söylemek istiyorum, lütfen kafana hiçbir şeyi takma, hamileliğin süresince eğer kendini çok dinlersen herşeye evham yaparsın, sakin ol arkadaşım, hamileliğin normal seyrinde ve çok güzel gidecek inşallah :Saruboceq: dediğin gibi inşallah Roniyam'dan da güzel bir haber alalım, mutluluğumuz ve heyecanımız pekişsin :) Allah diğer isteyen arkadaşlarımın da yardımcısı olsun ve bir an önce bebeklerine kavuştursun inşallah :)
hiiiiiiiiiiççççç takma canım kocanı, odaklandığın ve düşündüğün tek şey yavrun olsun... bazen bana öyle bir an geliyordu ki sivrisinek vızıltısına benzetmeyi tercih ediyordum, kendi kendime bir takım yöntemler geliştirdim yani :) en büyük ceza yok saymak, görmezden gelmek... boşver canım :) hamileliğinin tadını çıkar tatlı anne adayı :)

ya çok sordum ama bişi daha sorcam özel sigortam var benim ssk da birbuçuk ay önce başladı ama ilk başlangıç değil sonuçta 2002 den beri kendi işimizi yaptığımız için ssk yoktu bağkurum da yoktu sadece özel sağlık sigortam vardı şimdi ssk lıda oldum. ama birbuçuk ay. ben şimdi yeni ssklı mı sayılıyorum yoksa kaldığım yerden devam ettiğim için ssknın faydalarından sebeplenebilir miyim? kime sorsam acaba bunu? ayrıca karşılıyor derken tüp tedaviyi karşılamıyo heralde dimi histeroskopiyi filan karşılıyo dimi?
alabama canim bildiigm kadari ile ssk 8 aydan once karsilamiyor ama onceki hizmetlerini saydirabilirsen karsiliyor bir ecz.den sgk gecerlimi ogrenebilirsin..tc kimlik numaran ile giris yapsinlar hak sahibi olup olmadigin belli olur..tup bebek ted. icin yas siniri koydular kac yasindasin canimcim?39 sinir biliyorum 39 dan gun almamak gerekiyor sanirim..senin icin arastirabilirim en azindan ilaclarini yuzde yirmi ile alirsin:)

defne cim eskiden özel mözel yapıyoduk :mymeka:şimdi tabi gözden ırak olan gönüldende ırak olur misali,,,,,,,kızımız nasıl annesi,,,,,,şükür yaaa valla mucizesin aslında burdaki arkadaşlara örnek ol bence,,,,,,o kadar olumsuzluk o kadar terslik,,,,o kadar umutsuzluk ve korku=sonuç bebişimiz yolda,,,,,allah kucağına sağlıkla alıp koklamayı nasip etsin işte o zaman bütün bu çektiklerin unutacak ve ne kadar değdiğini anlayacaksn:1hug:
kaydirigubbakcemileay askolsun bak simdi gozden irak demezmi:(seni her seferinde sorup durdum denizkarayurtcuguma hic unutmadimki:)sadece bilg basinda artik oturamiyorum uzun yazamiyorum :(45 gunumuz kaldi kizimizla bulusmaya:)gercekten doktor bile beni mucize buluyor sanirim ne sikayetim olsa adam`cagiz benden daha cok onemsiyor hemen tetkikine gidiyoruz ben bile korkuyorum:(

DENIZCIMMMMMMMM inanilmaz sevindim canim sonucunaaaaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi:degerin ne guzel artmis oyle masallah:)))hadi bakalim artik tek onemli bebegin herseyi unut onu dusun cok sevindim arkadasimmmmm:)))senin icin girmistim forma cok sevindim tekrar kutlarim:teytey::teytey:

aman aman aman bebişi geliyormuş , anası inanmasa da geliyor inatçı cadı :nazar::içelim:

Defne ve Rüzgardeniz arkadaşlarım nasıl gidiyor hamileliğiniz.Günler azaldıkça heyecan artıyordur sizlerde.Allah tez zamanda kurtarsın sizleri ve kucağınıza alamayı nasip etsin.

Moralim bozuldu.

Bu işe girmeden önce gittiğim bir otel vardı. Tatilden dönüp işe başlamıştım. Aşılama sonucunu tatilde öğreneceğim için o otele gidip dönüşte olmasa bile 2-3 ay sonra ayrılırım diyordum.

Yani o otelle başladığım bu işe, o otelle veda edecektim ancakkkkk yer yokmuşşşşşşşşş

Çok bozuldum ya şimdi aşılamamda tutmayacak mı :((((((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
RUZGARDENIZCIM :)aramizda takvime gore 2 hafta 14 gun falan var ama benim takvimde 45 gun kaldi seninkinde 53 gun kaldi diyor:)aklim karisti bizim dogumlar karisacak gibi gorunuyor denizicm ama kizlar acele eder derler benim yaramaz bakalim bekleyecekmi:)ben gittikce zorlanmaya basladim..bir yandan is bir yandan bu durum gercekten zor bir donem bakalim allah yardimcimiz olsun..birde diger stres konulari ...gecen hafta kendimi cok yalniz hissediyordum artik bu hafta takmamaya basladim acikcasi....torun torun diye bize herfirsatta hatirlatan kayinvalidem aylardir bir nevresim takimi alacak bugun ariyor renkleri kalmamis:(ne diyeyim artik...tek bir cop almadi mesele almasi degil o heyecani duymasi bana sormasi ne bileyim..benimkide acayip large:((igneden iplige ben dusunyorum ..oda asistanlik ediyor:))tek yaptigi aksamlari bir surahi su ve bir fincan sut isitmak basucuma koymak:)))bari onlari yapsin :)

DENIZCIMMMMMMMM inanilmaz sevindim canim sonucunaaaaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi:degerin ne guzel artmis oyle masallah:)))hadi bakalim artik tek onemli bebegin herseyi unut onu dusun cok sevindim arkadasimmmmm:)))senin icin girmistim forma cok sevindim tekrar kutlarim:teytey::teytey:

canım sağol. inşallah sağlıkla devam eder. senin de çok az kaldı. son zamanlar zordur ama sık dişini. inşallah tatlı kızını kucağına alınca arkada kalacak hep bunlar opuyorumnanaktan

aman aman aman bebişi geliyormuş , anası inanmasa da geliyor inatçı cadı :nazar::içelim:

ay allah mı söyletti. inşallah inatçı bir cadıdır. annesine rağmen geldiğine göre inatçı olduğu kesin de bakalım cadı mı?delikafadulden

Moralim bozuldu.

Bu işe girmeden önce gittiğim bir otel vardı. Tatilden dönüp işe başlamıştım. Aşılama sonucunu tatilde öğreneceğim için o otele gidip dönüşte olmasa bile 2-3 ay sonra ayrılırım diyordum.

Yani o otelle başladığım bu işe, o otelle veda edecektim ancakkkkk yer yokmuşşşşşşşşş

Çok bozuldum ya şimdi aşılamamda tutmayacak mı :((((((((((((
anlamadım kalmak için mi çalışmak için mi? her ne sebeple olursa olsun bebek ile ne ilgisi var canım? merak etme inşş aşılaman tutacak. tuhaf bağlantılar yapma :roflol:

RUZGARDENIZCIM :)aramizda takvime gore 2 hafta 14 gun falan var ama benim takvimde 45 gun kaldi seninkinde 53 gun kaldi diyor:)aklim karisti bizim dogumlar karisacak gibi gorunuyor denizicm ama kizlar acele eder derler benim yaramaz bakalim bekleyecekmi:)ben gittikce zorlanmaya basladim..bir yandan is bir yandan bu durum gercekten zor bir donem bakalim allah yardimcimiz olsun..birde diger stres konulari ...gecen hafta kendimi cok yalniz hissediyordum artik bu hafta takmamaya basladim acikcasi....torun torun diye bize herfirsatta hatirlatan kayinvalidem aylardir bir nevresim takimi alacak bugun ariyor renkleri kalmamis:(ne diyeyim artik...tek bir cop almadi mesele almasi degil o heyecani duymasi bana sormasi ne bileyim..benimkide acayip large:((igneden iplige ben dusunyorum ..oda asistanlik ediyor:))tek yaptigi aksamlari bir surahi su ve bir fincan sut isitmak basucuma koymak:)))bari onlari yapsin :)

seni çok iyi anlıyorum. korkuyorum da. maddi manevi işe yaramaz bir eşim var. ailesi de zaten uzak ve maddi durumları pek iyi değil. yani onlardan birşey beklemiyorum. halam çok yardımcı olacaktır ama maddi olarak eh işte. annemin maddi durumu iyidir ama cimridir bakalım toruna ne yapacak? yani ben de hep tek başınayım bu işte diye düşünüp kalkıştım bu işlere. sen çok zor bir hamilelik geçirdin sonlarına geldin. artık boşver kayınvalideyi eşi. hemen hepsi aynı. bak merak etme bendeki hepinizinkini döver. boşver hepsini sen sadece kızını ve sonrasını düşün. opuyorumnanaktan

anlamadım kalmak için mi çalışmak için mi? her ne sebeple olursa olsun bebek ile ne ilgisi var canım? merak etme inşş aşılaman tutacak. tuhaf bağlantılar yapma :roflol:

kalmak için şeker, o otelde kalıp bu işe başlamıştım, o otelde kalıp işten ayrılırım diyordum .

Saçmaladım dimi

DENİZ'ciğim,

Topiği açar açmaz o şen şakrak smileleri görünce sonucu tahmin ettim. Allah'a şükürler olsun. Şu an bunları yazarken kendimi tutamayıp ağladım. Çünkü sen herkesin umudu olmuştun. Allah herkese böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin.

Dün annemlere gelmeden önce evimizin yakınındaki ASKİ'den su faturasını yatırmaya gittim. Malum artık iyice ağırlaştığım için biraz yürüdükten sonra oradaki parka oturup dinleneyim dedim. Bunu niye anlatıyorum diyeceksin hemen söyleyeyim.

Ben tüp bebek tedavisine başladığımda (biliyorsun 9 Mart yaşgünümde başlamıştım) Bahar aylarıydı. Her tarafta cıvıl cıvıl kuş sesleri vardı. 31 Mart'ta hastaneye gittim hamilelik sonucumu öğrenmek için. Hastane bahçesinde benim oturduğum bankın yanındaki ağaç bir anda serçelerle doldu. Ama o kadar müjdeli bir şekilde cıvıldaşıyorlardı ki inanılmaz. Sanki bana bir şey müjdelemek ister gibiydiler.

İşte dünde parkta oturduğum ağacın tepesi bir anda serçelerle doldu. Üstelik bu mevsimde pek cıvıldamazlar. Nasıl bir cıvıltı, nasıl bir coşku anlatamam. İçimden "İşte bunlar da Deniz Bulut'un hamileliğini müjdeliyor" dedim. Çok hoşuma gitti o an. Yani çok duygulandım. Zaten normalde çok duygusalım şimdi iyice abarttım.

Aslında Herada'cığım doğru söylüyor bu topicteki bütün kızlar sen hariç hamile olduğuna emindik. Ve yine söylüyorum hep söyleyeceğim, umutsuz kızlar topiciğinden artık anneler topiğine dönüşüyoruz.

Artık merakla Roni'nin sonucunu bekliyoruz. Şimdi dualarımız onunla. Sonra Moniş'im, Balance'ciğim, Herada'cığım, Alabama, Erverdi, Karamel, Hülyai gelecek ve hepsi anne olacak. Buna eminim.

Ve seni çok seviyorum Deniz'ciğim. Hep söylüyordum "İnşallah hamile kalırsın ve o zaman iki Deniz'i daha çok karıştırırlar diye. Kısmet bugüneymiş. Allah evladını sana bağışlasın. Asla eşini filan kafaya takma. Şu an hayatta tek gerçek var "SEN ve O MİNİCİK BEBEĞİN". Tekrar kutluyorum seni. Çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
:CüvCüv:
:emir_bebek::ecrin_bebek:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Back
X