38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam Kızlar,

ıkizler konusunda benim de diyeceğim var. Benim abim ve babam ikizler. Hatta annem ve babam nasıl denk getirmişse, abimin ve babamın doğum günleri aynı. ıkisi de mükemmel adamlar. Abimin eşinin de annemin de hep çok şanslı olduklarını düşünmüşümdür. Karakterli ve lokum gibi adamlar. Hiç dengesizliklerini görmedim vallahi.

Burçları ne olursa olsun, sağlıklı, hayırlı ve mutlu bebekler olsunlar, di mi?

Sanırım bu aşılama geçen seferki gibi yüzümü güldürmeyecek. Öyle hissediyorum. Moralim bozuk değil, neticede denediğim şeyin doğal yolla hamilelik denemelerinden farkı yok. Bır kere daha aşılama istemeyeceğim bu olmazsa. Tüp yoluna gireceğim diye karar verdim. Eğer olmazsa eşim de aynı görüşte. Her ne kadar kuyruğu dik tutsam da, yıprandığımı düşünüyor ve haksız da sayılmaz. Şansı biraz daha yüksek olan birşeyi denemek gerek artık.

Hepinizi çok öptüm, hamilelerimize kolaylıklar diliyorum. Karamel'cim, dediğim gibi ben bu hafta olumlu bir sonuç almayacakmışım gibi hissediyorum, umarım sen hamilelik haberinle topic'teki şenlik ateşini canlı tutacaksın.

Son düzenleme:
Selam Kızlar,

İkizler konusunda benim de diyeceğim var. Benim abim ve babam ikizler. Hatta annem ve babam nasıl denk getirmişse, abimin ve babamın doğum günleri aynı. İkisi de mükemmel adamlar. Abimin eşinin de annemin de hep çok şanslı olduklarını düşünmüşümdür. Karakterli ve lokum gibi adamlar. Hiç dengesizliklerini görmedim vallahi.

Burçları ne olursa olsun, sağlıklı, hayırlı ve mutlu bebekler olsunlar, di mi?

Sanırım bu aşılama geçen seferki gibi yüzümü güldürmeyecek. Öyle hissediyorum. Moralim bozuk değil, neticede denediğim şeyin doğal yolla hamilelik denemelerinden farkı yok. Bİr kere daha aşılama istemeyeceğim bu olmazsa. Tüp yoluna gireceğim diye karar verdim. Eğer olmazsa eşim de aynı görüşte. Her ne kadar kuyruğu dik tutsam da, yıprandığımı düşünüyor ve haksız da sayılmaz. Şansı biraz daha yüksek olan birşeyi denemek gerek artık.

Hepinizi çok öptüm, hamilelerimize kolaylıklar diliyorum. Karamel'cim, dediğim gibi ben bu hafta olumlu bir sonuç almayacakmışım gibi hissediyorum, umarım sen hamilelik haberinle topic'teki şenlik ateşini canlı tutacaksın.

herada cım negatif düşünme bak deniz de neler söylüyordu pozitif ol .lütfennn.hhaaaben de ikizlerim . ama burçlara inanmam. hoşçakal

herada cım negatif düşünme bak deniz de neler söylüyordu pozitif ol .lütfennn.hhaaaben de ikizlerim . ama burçlara inanmam. hoşçakal

Sağolasın erverdi'cim, gerçekten moral bozukluğundan değil, sadece öyle hissettiğim için yazdım. Sağolasın desteğin için hayatım, olmazsaya hazırlıyorum kendimi. Neticede her aşılamam tutacak diye birşey yok:-) Sabırla bekliyorum bakalım bu hafta ne olacak. Bugün 9. günü devirmiş oluyorum. Hepimize güzel müjdeler almayı diliyorum, sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Ben ikizleri severim arkadaşım, seni de sevdim inan :-) Çok öperim.

Kızlar ben uzun zamandır girmiyordum topiğe, Hamile arkadaşlar tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Bana doktorların yaş yüzünden dediklerinden sonra sizler moral oldunuz. Birdahaki ay bende 3. denememi yaptıracağım inşallah. Allahım kucağınıza almayı nasip etsin. Hepimize bu duyguyu yaşatsın.

Sağolasın erverdi'cim, gerçekten moral bozukluğundan değil, sadece öyle hissettiğim için yazdım. Sağolasın desteğin için hayatım, olmazsaya hazırlıyorum kendimi. Neticede her aşılamam tutacak diye birşey yok:-) Sabırla bekliyorum bakalım bu hafta ne olacak. Bugün 9. günü devirmiş oluyorum. Hepimize güzel müjdeler almayı diliyorum, sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Ben ikizleri severim arkadaşım, seni de sevdim inan :-) Çok öperim.

canım aşılamada şans daha düşük zaten. ama ilkinde olmuştu 2. de neden olmasın? olmasa da inanıyorum ki aşılama ile bile hamile kalabilmiş olan senin ilk tüp bebek maceranı unutup inandığın bir doktor ve merkez ile 2. de ikiz elde etme olasılığın çok yüksek. allah hayırlısını versin. bana da kalp atışını duyana kadar hamileymişim gibi gelmeyecek. artık geceleri yorgun hissediyorum ve çabuk uykum geliyor. bugün çok fazla belim ağrıdı. göğsüm de ağrıyor. bütün bulara rağmen boş kese veya atmayan bir kalp görecekmişim gibi geliyor. galiba bu bütün hamilelik böyle gidecek. heran birşey olacak korkusu. hele amniosentez sonucunu nasıl bekleyeceğim bilmem. sanırım bunun en büyük nedeni yaşımın 42 olması ve olmazsa yine olabileceğini bilmeme rağmen eşimle asla ama asla bir tüp daha deneyecek (hatta yaşayacak) gücüm kalmadığı. yani bu benim son şansım. hayırlıysa da gelsin inşş. inşş oğlum veya kızım sağsalim gelir ve senin baban ve abin gibi şeker bir ikizler olur yerimseniben

eh her ikizler aynı olacak diye bişi yok değil mi yerimseniben

Kızlar ben uzun zamandır girmiyordum topiğe, Hamile arkadaşlar tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Bana doktorların yaş yüzünden dediklerinden sonra sizler moral oldunuz. Birdahaki ay bende 3. denememi yaptıracağım inşallah. Allahım kucağınıza almayı nasip etsin. Hepimize bu duyguyu yaşatsın.

inşallah canım sonuna kadar sağlıkla devam eder ve sağlıkla gelirler. sen doktorların ne dediklerine çok aldırma ama çok fazla da ara verme lütfen. bu yaşlarda geçen her ay aleyhimize işliyor. ben doktorumu da tavsiye ederim. o ve embriyolog çok iyilerdi. benim 6 yumurtamı birden büyütüp kalite kalite de olsa 4 yumurtamı dölleyip 3. güne getirmeyi başardılar. ben bunu 42,5 yaşında başardıysam yumurtası bitmemiş herkes yapabilir değil mi?kaydirigubbakcemile3

canım aşılamada şans daha düşük zaten. ama ilkinde olmuştu 2. de neden olmasın? olmasa da inanıyorum ki aşılama ile bile hamile kalabilmiş olan senin ilk tüp bebek maceranı unutup inandığın bir doktor ve merkez ile 2. de ikiz elde etme olasılığın çok yüksek. allah hayırlısını versin. bana da kalp atışını duyana kadar hamileymişim gibi gelmeyecek. artık geceleri yorgun hissediyorum ve çabuk uykum geliyor. bugün çok fazla belim ağrıdı. göğsüm de ağrıyor. bütün bulara rağmen boş kese veya atmayan bir kalp görecekmişim gibi geliyor. galiba bu bütün hamilelik böyle gidecek. heran birşey olacak korkusu. hele amniosentez sonucunu nasıl bekleyeceğim bilmem. sanırım bunun en büyük nedeni yaşımın 42 olması ve olmazsa yine olabileceğini bilmeme rağmen eşimle asla ama asla bir tüp daha deneyecek (hatta yaşayacak) gücüm kalmadığı. yani bu benim son şansım. hayırlıysa da gelsin inşş. inşş oğlum veya kızım sağsalim gelir ve senin baban ve abin gibi şeker bir ikizler olur yerimseniben

Sağolasın Deniz'cim, bu olmasa bile en azından birkaç ay önce hamile kalabilmiş olmak bana güç veriyor. İhtimal ilk tüpte çok yıkılma sebebim o zamana dek hiç hamile kalmamış olmam ve en iddialı tedavinin bile işe yaramamış olmasını düşünmemdi, yolun sonu gibi gelmişti. Züğürt tesellisi, doktorumun dediklerini tekrarlıyorum kendime, moral buluyorum. O benim hamile kalacağıma benden daha çok inanıyor, özellikle hamile kalabilmiş olmam ona yetti açıkçası.

Ne olursun kendini kasmamaya çalış. Evet, insanın çabuk uykusu geliyor ve yorgunluk hissi hiç gitmiyor. Ama düşünsene arkadaşım, ne keyifli şeyler bunlar. İhtiyarlar gibi oturduğum yerde uyuklamak çok ama çok mutlu etmişti beni. Tadını çıkar ve lütfen iyi şeyler düşün. Keseyi (aylardır söylüyorum bana göre keseleri) göreceksin ve o güzel kalp atışlarını da dinleyeceksin. Bebeğin seninle, sımsıkı tutunuyor sana. Allah korusun kaybetmişsin gibi konuşma lütfen. Ne güzel, sabrının sonucunu alıyorsun ve inan hayırlısıyla ve sağlıkla bu hamilelik tamamına erecek. Kocanı filan da düşünme. Bebeğine kavuşman için ona ihtiyacın vardı ve Allaha şükür, adamcağız görevini başarıyla yerine getirdi. Taze anneyi öperim, kendine ve canlarına iyi bak hayatım.

Rüzgar Deniz'cim,

Online görüyorum seni. Nasılsın, oğluşun nasıl? Sayılı gün çabuk geçer, bak 2 ay sonra kollarında olacak, ne güzel birşey bu yahu. Allah sağlık ve huzurla uzun ömürler nasip etsin inşallah.

ıstanbul'a geldiğinde yardımcı olabileceğim birşey var ise lütfen haberleşelim. Keyifle koşarım. Allah sayılı günlerini kolaylıkla geçirmene yardımcı olsun. Öperim..

Merhaba Arkadaşım. Topiğimize sık gel hayatım, burası maşallahı olan bir topic artık. Bir sürü hamilemiz var :-) İnşallah son denemen olur ve hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.

Hayırlısı olsun canım, inşallah 3. deneme başarılı olacak ve sen de hamile kalıp anne olacaksın :) Allah isteyen herkese versin inşallah :Saruboceq:
Deniz Bulut'cuğum, uyku halin ve yorgunluk hissi çok çok normal, bugünlerinin tadını çıkar ve uyuyabildiğin kadar uyu canım, çünkü 6. ay bittikten sonra uykulara veda ediyorsun, gecenin bir vakti evin içinde zombi gibi dolaşıyorsun, inşallah sen ve diğer arkadaşlar da yaşayacaksınız bunları :) Bel ağrısı, göğüs ağrısı da çok normal ama herkeste olacak diye bir şey yok, 6. aya kadar bende bel ağrısı yoktu mesela. Eveeeeeeet şimdi aramıza hoşgeldin. Canım endişelerin ardı arkası kesilmiyor. Önce kese, sonra kalp atışı, derken testler (ben özellikle ikili ve üçlü test stresini yaşamamak için direkt amniyosentez yaptırmıştım kesin sonuç diye), bunlarla bitmiyor tabii, sonra hareketleri hissetmeye başladıktan sonra hareket etti etmedi stresi başlıyor. 25. haftadan sonra erken doğum riski başlıyor. Doktorum her gidişimde bana doğum işaretlerini anlatıyor ve geriliyorum. Ben 32 haftayı bitiriyorum ama her gün endişeleniyorum ilk hareketini duyana kadar. Sonra oturup saymaya başlıyorum. 1 saat içinde hareketlerinin 10 olması gerekiyor. Az olursa doktora haber vermek gerekiyor... Yani uzun lafın kısası endişe hiç bitmiyor... Şimdi ki endişem ise doğurmadan 35. haftayı gelebilmek, erken doğumdan korkuyorum. Yani hamileliğin süresince kendi kendini telkin etmezsen kafayı yememek mümkün değil. Onun için kendini rahat bırak canım. Endişe katsayım artmaya başladığı zaman kendime şunu söylüyorum "sakin ol, bebeği de etkileyip korkutuyorsun, bunu ona yapmaya hakkın yok, ona bir şey olmayacak, ben iyi olduğum sürece o da iyi olacak" diyorum :) Bir de Defne ile Deniz Karayurt'u düşün... Onların ne kadar zor hamilelikler geçirdiğini ama mutlu sona yaklaştıklarını :) Lütfen sen de olumlu düşün. Olumsuz düşünceler olumsuzluğu getiriyor arkadaşım, bu kadar çok istediğin bebeğini de üzmeye hakkın yok :) Senin mutluluk hormonların onu mutlu edecek, korku ve endişelerin de aynı şekilde. Sakın o çok daha küçük diye düşünme. Senin duygularından çok etkilenir :) Hadi bu kadar olumsuzluk yeter, o keseyi göreceksin, inşallah kalp atışlarını da duyacaksın ama dediğim gibi onlarla bitmeyecek, kendini bütün endişelere hazırla ve soğukkanlı ol, bebeğinin sağlığı ve iyiliği için canım :)
Sağolasın Deniz'cim, bu olmasa bile en azından birkaç ay önce hamile kalabilmiş olmak bana güç veriyor. ıhtimal ilk tüpte çok yıkılma sebebim o zamana dek hiç hamile kalmamış olmam ve en iddialı tedavinin bile işe yaramamış olmasını düşünmemdi, yolun sonu gibi gelmişti. Züğürt tesellisi, doktorumun dediklerini tekrarlıyorum kendime, moral buluyorum. O benim hamile kalacağıma benden daha çok inanıyor, özellikle hamile kalabilmiş olmam ona yetti açıkçası.

Ne olursun kendini kasmamaya çalış. Evet, insanın çabuk uykusu geliyor ve yorgunluk hissi hiç gitmiyor. Ama düşünsene arkadaşım, ne keyifli şeyler bunlar. ıhtiyarlar gibi oturduğum yerde uyuklamak çok ama çok mutlu etmişti beni. Tadını çıkar ve lütfen iyi şeyler düşün. Keseyi (aylardır söylüyorum bana göre keseleri) göreceksin ve o güzel kalp atışlarını da dinleyeceksin. Bebeğin seninle, sımsıkı tutunuyor sana. Allah korusun kaybetmişsin gibi konuşma lütfen. Ne güzel, sabrının sonucunu alıyorsun ve inan hayırlısıyla ve sağlıkla bu hamilelik tamamına erecek. Kocanı filan da düşünme. Bebeğine kavuşman için ona ihtiyacın vardı ve Allaha şükür, adamcağız görevini başarıyla yerine getirdi. Taze anneyi öperim, kendine ve canlarına iyi bak hayatım.

Herada'cığım sen de anne olacaksın arkadaşım, inan bana... Sadece buna inan. ınanarak başlarsan sonu da iyi gelecek. Kesinlikle ve kesinlikle sağlıklı bir hamileliğin olacak ve bebeğini kucağına alacaksın :)

kızlar hamileyken vücut ısınız kac C dı

hiç ölçmemiştim. şimdi ölçtüm ve 35.6 derece çıktı. yalnız ben transferin yaklaşık 4-6. günlerinden itibaren akşamları bir çok üşüdüm bir çok terledim. yatakta yorgan altında titreyerek uydum ter içinde uyandım ve sonra yine titremekten uyuyamadım. şimdi azaldı ama yine de devam ediyor. ben bana yüklenen hormonlardan diye düşünüyorum

tesekkrler deniz bulut bende ölctüm 36.5 cıktı bazı süphelerim varyukardada yazdım ama hormonlarım 1 ay oncekı tedaviden deismıs olabilir o yuzden kimseyle paylasmıorum
burdan baska bıde 2 gun once 1 damla kadar kan geldi
kafam cok karısık

Deniz bulut benim de cok uykum geliyor gunde 12 saat kesintisiz uyuyorum. Allahtan su siralar calismiyorum ama artik baslamam lazim gozumde cok buyuyor, cok tembel oldum. Kendimi halsiz ve de yorgun hissediyorum. Neyse bunlardan sikayet etmiyorum guzel seyler.
Sen de lutfen kafana kotu seyler takma. Bu defa hersey iyi olucak diye dusun. Ben oyle hissediyorum ve buna inanmak istiyorum.

Heradacim umutsuz olma lutfen. Asilama ile hamile kalabilmek cok guzel bir sey. Bana tam 5 kez asilama yapildi ve hicbiri tutmadi.Sen bunu bir kez basardin neden tekrar olmasin. guzel haberlerini bekliyruz.

Heradacığım, sana negatif olma diyeceğim ama bende oldum :( Sonra kendi kendime diyorum ki tüpte bile döllenmiş embriyo varken 12, gün test deniyor sen aşılamanın 5. gününde niye çöktün ama sadece beynim diyor , kalbim ????????? :((((

Deniz Bulut , endişeni anlıyorum ama inatçı keçi seni bırakmayacak birtanem, lütfen onu huzursuz etme yerimseniben

rüzgar deniz, deniz karayurt , erverdi ve tüm çıtırlar destekleriniz ve moralleriniz için kocaman bir öpücük size.

doktorları boşverdik kardeşim , yaptıracağız onlar ne derse desin. ve bebişler gelecek.

Deniz Bulut'cuğum, uyku halin ve yorgunluk hissi çok çok normal, bugünlerinin tadını çıkar ve uyuyabildiğin kadar uyu canım, çünkü 6. ay bittikten sonra uykulara veda ediyorsun, gecenin bir vakti evin içinde zombi gibi dolaşıyorsun, inşallah sen ve diğer arkadaşlar da yaşayacaksınız bunları :) Bel ağrısı, göğüs ağrısı da çok normal ama herkeste olacak diye bir şey yok, 6. aya kadar bende bel ağrısı yoktu mesela. Eveeeeeeet şimdi aramıza hoşgeldin. Canım endişelerin ardı arkası kesilmiyor. Önce kese, sonra kalp atışı, derken testler (ben özellikle ikili ve üçlü test stresini yaşamamak için direkt amniyosentez yaptırmıştım kesin sonuç diye), bunlarla bitmiyor tabii, sonra hareketleri hissetmeye başladıktan sonra hareket etti etmedi stresi başlıyor. 25. haftadan sonra erken doğum riski başlıyor. Doktorum her gidişimde bana doğum işaretlerini anlatıyor ve geriliyorum. Ben 32 haftayı bitiriyorum ama her gün endişeleniyorum ilk hareketini duyana kadar. Sonra oturup saymaya başlıyorum. 1 saat içinde hareketlerinin 10 olması gerekiyor. Az olursa doktora haber vermek gerekiyor... Yani uzun lafın kısası endişe hiç bitmiyor... Şimdi ki endişem ise doğurmadan 35. haftayı gelebilmek, erken doğumdan korkuyorum. Yani hamileliğin süresince kendi kendini telkin etmezsen kafayı yememek mümkün değil. Onun için kendini rahat bırak canım. Endişe katsayım artmaya başladığı zaman kendime şunu söylüyorum "sakin ol, bebeği de etkileyip korkutuyorsun, bunu ona yapmaya hakkın yok, ona bir şey olmayacak, ben iyi olduğum sürece o da iyi olacak" diyorum :) Bir de Defne ile Deniz Karayurt'u düşün... Onların ne kadar zor hamilelikler geçirdiğini ama mutlu sona yaklaştıklarını :) Lütfen sen de olumlu düşün. Olumsuz düşünceler olumsuzluğu getiriyor arkadaşım, bu kadar çok istediğin bebeğini de üzmeye hakkın yok :) Senin mutluluk hormonların onu mutlu edecek, korku ve endişelerin de aynı şekilde. Sakın o çok daha küçük diye düşünme. Senin duygularından çok etkilenir :) Hadi bu kadar olumsuzluk yeter, o keseyi göreceksin, inşallah kalp atışlarını da duyacaksın ama dediğim gibi onlarla bitmeyecek, kendini bütün endişelere hazırla ve soğukkanlı ol, bebeğinin sağlığı ve iyiliği için canım :)
QUOTE]
canim biliyorum cok zor bir surec. rabbim hayırlısını versin. insallah haftaya kalp atışını duyarim. 7. haftadan once gitsem duyulmama olasiligi var değil mi? sonra ben neden duyulmedi diye takacagim. ama insan çok merak ediyor. biliyorum sonra her gidişte acaba birşey oldu mu korkusu. siz bir aralar eve birer usg alsak muhabbeti yapıyordunuz. çok iyi anlıyorum valla. ne diyeyim hayırlıysa gelsin inş:Saruboceq:

Sevgili Roniyacım TEBRİKLERRR bu negüzel haberrr
Deniz ve sen beraberce topiği şenlendirdiniz gerçekten çok sevindimmm
kızlar bende bu gün tedaviye başladım ilk iğnemi oldum
kısa protokol olacakk yakında 12 günü sayacağım inşallah bende pozitif haber verebilirim
yalnız kızlar kafama takılan bişey var son iki üç haftadır çok sitresli günler yaşadım bu gün bile dahil acaba olumsuz bir sonuç yaratırmı sizce en azından şimdiden sonra rahat olabilirsem yetermi bilemiyorummm

tedavin hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberler vereceksin.

Back
X