hadı bakalım hayırlısı:)ya sımdı dusunsene yumurta catladı spermler ıyı tupler acık rahımde problem yok eee ıyıde neden dollenme olmuyor tutunmuyor hamıle kalamıyoruz((daha ne olsun yanı offf bugun cok umutsuuzm coook
canim sagol:)aramiza hosgeldin:)senin hikayen nedir canim?haftaya tupe basliyormussun sanirim umarim hersey yolunda gider bu form sanada sans getirir:)Sevgili Defne,
Lütfen üzme kendini. Herşeyi zamana bırakmakta fayda var.
canim ne bileyim nekadar etkilenmesemde bu negatif tup denemesi beni etkiledi sanirimdefnecim uzulme ve umutsuz olma. Neden olmasin hem sen 2 kez spontan hamilelik yasamis biri olarak umudunu hic kaybetmemelisin. Hadi bakalim bu gece ikimiz icinde dua edicem.
denizcim kusurabakma bu sayfayi ve yazdiklarini gormemisim ..tekrar hosgeldin:)Roniyam merhaba,
Ben kadınlar kulübünün epeydir üyesiyim. Ama buraya ilk kez girdim. Çok hoş. Bizim yaş aralığımıza uygun bir yer. :)
Ben, 13 yıllık evliyim. Bu kadar zaman boyunca eşimde ben de, hiç çocuk istemedik. Türkiye'nin ortamı ve çok büyük bir sorumluluk olduğu için. 5-6 aydır düşünüyoruz. Biraz da metazori oldu bizim açımızdan. Bizden çok çevremiz istiyor.
Herneyse, Ankara Etlik Zübeyde Hanım'da önümüzdfeki hafta içinde tüp bebek yapılacak.
Defnecim benim folikullerim kucuk. Bizim ivf de folikullerimiz ilaclarla buyutulup kaliteli yumurta elde etmeye calisiliyor. Yani dogal yoldan bizim yaslarda sansimiz tabii ki daha az. Ama dhea nin kaliteyi artirdigina ait yayinlar var. o yuzden bir kac siklus dogal denemekle bir sey kaybetmeyiz diye dusunuyorum.
AMINNNN insallah dedigin olur:)idrar testinde 2. cizgiyi gormek inanilmaz buyuk mutluluk:)ben dusunsene daha ilk ay test yaptim ve o cizgiyi gordum ruya oldugunu sandim:)herturlu basit testte cikti o cizgi:)ozamanlar bhcg ikiye katlar falan gibi seyleri bile bilmiyordum birkere test yaptirdim 1500 lerdeydi keseyi gorduk tabi 8 hafta husranay evet ayni gun yumurtlamamiz iyi bir tesaduf bence. insallah ayni gun adetlerimiz gecikir ve birbirimize sorariz "ne dersin test alip baksak mi" diye :))
sonra simdiye kadar hic gormedigim 2. cizgiyi gorsem.
biliyormusun ben hic idrarda pozitif sonucu gormedim. ikisinde de kan sonucuyla belli olmustu. insallah Allah bu defa gormeyi bana nasip eder.
tabi ayni durum bendede var malesef bu durum yasla orantili over yetmezligi diye adlandiriliyor..vucut ilaclara cevap vermiyorya catliyor ama mesela gecen ivf denemem de 8-9 tane folikulum vardi ama bunlardan sadece 4 tanesi istenen buyukluge ulasti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?