• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hülya kist dedin bildin ama önemli birşey değil bir sonraki aya gitmiş olur büyük olasılık. bu kistler varken de hamile kalınabiliyor mu? yani bu ay da büyüyen bir yumurtan olacak mı?

erverdi hülya cinsiyet kısmına hiç gelmedim önce sağlıklı olsun da ne farkeder sonra farkedecekse kız isterdim ama erkekler erken bağımsızlıklarına kavuşuyorlar ve yaşlı anneyim diye erkek de kabulüm. o günleri görelim de.

hülya erverdi altınyunus hamile kalınca yapılan rutin testlerden kardiyolipin antikorları IgG ve IgM pıhtışaşmayla ilgili değil mi? öyleyse bende sorun yok neden bahçeci doktorları bunu görüp yine de fragmin kullandırıyorlar ki? merak ettim.

Son düzenleme:
esteryaaa nevarmış benzetsin halasına sen sevmesende onun halası olcak kocanın da kardeşi:)) benim yeğenimin de burnunu bana benzetiyorlar. gerçi bütün bebeklerin burnu bana benziyor kemmersiz ve küçük( havamı da attım bu arada bak)
zemuszemus
hele annem çok komik çocuğun heryerini oğluna benzetti. gelinimizin annesine demiş ki elelri ayakları bile oğluma benziyor. kadın da kardeşimi ellerine bakıyormuş .her anne güzel olan şeyleri kendi tarafına benzetiyor sanırım:)

ARKADAŞLAR MERHABA,
hepinize şuan yürekten birkaç söz söylemek istiyorumn. öncelikle teşekkür ediyorum... bu denemesürecnde her anımı paylaşarak bana destek olduğunuz için.... zor zamanlarda insanın yalnız olmadığını bilmesi çokçk önemli, herşeyden değerli... hele bunlar seni anlayan insanlarsa çok daha önemli... tarifsiz... burada z zaman zaman seviniyorsun, savaşan taraf kazanıyor deyip, umutlarını dahada besliyorsun... zaman zamanda yıkılan tarafı görüp "hadi kalk yolumuza devam edelim" diyorsun... bben eminimki hepimiz, bu yolda kaybedenleri değilede, kazananları görmeyi daha çok istiyoruz... ben de bugün size güzel bir haber verebilmeyi çok isterdim. Ama olmadı, sonuç 2.0 çıktı. kalçalarımın biri gün daha delinmesini istemedim ve testimiyaptırdım.m... görülüyorki, yarın yaptırsaydım da sonuç değişmezdi.. Ne diyebilirim ki, patikler gibi, "önümüze bakmak lazım diyebilmeyi" çok isterdim... çok üzgünümm.... 4. yenilgi çok ağır geldi... çünkü çok sıkı hazırlanmıştım... ama sildim gözyaşlarımı... şu an buz gibiy im... aynada gözlerim tuhaf
bakıyor buben miyim ? diyorum... etimi kesseler acımaz misali hiç bir şey hissetmiyorum,
önceki denememde çok isyan etmiştim, ertesi gün annemi kaybetttim, onunla son paylaştığım bu üzüntü olmuştu, ""ne olur bir lokma yemek ye diye yalvarmıştı, anne beni rahat bırak, bir akşam yemek yemezsem ölmem demiştim"... aramızda geçen son cümle buydu... içimdeki pişmanlık hiç bitmiyor ve bu ani ölümdeki payım ne acaba diye düşünüyorum hep... şimdi isyan etmiyorum, çünküdaha büyük bir felaketten korkuyorum. sadece hahyırlısı buymuş diyorm...Yenilgiyide kabul etmiyorum, ama bedenim ve ruhum yok yıprandı... biraz konuyu unutmam lazım. eşimle acele tatil planlamaya çalışıyoruz. olursa yarın ya da öbürgün hemen... sonrasında da bir kaç günde Mersin'deki teyzemin yanına gitmek istiyorum. bir süre size katılamayabilirim... amahep aklımda olacaksınız... burada yüzler olmasada yüreklervar, aynı acıyı yaşamışgüzel yürekler... ekrandan yansıyan kelimelerin rengini görebiliyorsun, sıcaklığı hissedebiliyorsun. Ben burada sayenizde hem çok bilgi edindim, hem de arkadaş, dost olmanın tadına vardım... "bizi yalnızca biz anlıyoruz" deyip huzurbuldum... hamile arkadaşlarım satırlarımı hüzünlü bulup üzülmesinler... Yola devamedenler umutsuzluğa kapılmasnlar...Hepimizin kısmeti, kaderi ayrı ayrı... bizimkisi yine de güzel tatlı bir savaş... Tüp bebek grubuyuz... Bizden çok daha şanssız, yaşam mücadelesi veren insanlar var... onu düşünüp avunuyorum.
Alabama, çok sağlam bastım arkadaşım ama yine olmadı...
Erverdi, yaşama sevincin hiç azalmasın arkadaşım, neşen solmasın, hep böyle ısıt etrafını....
Deniz, umudumun bittiği yerde seni hatırlamam lazım...
Patikler, önümüze bakmak lazım demek istiyorum senin gibi.. ama şu an kendimde o ışığı göremiyorum.
Karamel, aklım sükutu sever diyorsun, benim de gözlerim yaşı pek sever oldu be arkadaşım.
Herada, 40 gün arayla aynı üzüntüyü yaşamışsın ve güçlüsün, bende düzelicem elbet...
Hülya, artık tekrarlardan korkuyorum arkadaşım, ama vazgeçtim demek değil bu...
Waters, gönlü güzel, özü güzel arkadaşım, senden hamilelik bilgileri alamadım, ama borcunolsun tamam mı?
kinders, aynı amaçtı bizi buluşturan şeker arkadaşım...
yağmursesi, yeğenini benim yerimedekokla...
Yavrubalina, vanilya herşey güzel gelişsnninşallah......
roniyam, acılar paylaştıkça küçülüyor, sevinçlerde paylaştıkça büyüyor arkadaşım... senin, denizin, alabamanın, waters'in, aray'ın,esteryanın sevincinde buluşucaz elbet. sonra diğer arkadaşların... sonra belki de benim...
Rüzgar deniz, hazerözlem ... unuttuğum kimse varmı ??? varsa lütfen affet olur mu? aklım karışık...
hepiniz dostlarımsınız... herkeste ayrı bir güzellik gördüm ben...
öpüyorumkucaklıyorumhepinizi, savaş güçlerimi kaybettim, yeniden o gücü bulup geleyim...
biraz özleyin beni.
öpüyorum hepinizi.........

ağlıyorum çok üzüldümmmm sen çok tatlı bir insansın allah inşallah birgün mutluluğunu verecek. inşallah tekrar ayağa kalkar bize dönersin.

iyiyim karamelam cok sukur dun bebisimin 3 d li goruntusunu gordum cok tatlı masallah :) yanaklar simdiden tombis tombis bi gorsen :)

ama kocamla kavga ettim dun aksam , bebegin fotografını kız kardesine benzetti bende hic sevmem kendisini cok arkamdan dolap cevirdi , bende kustum kocama kardesine benzetti diye konusmuyorum

Esteryaaa maşallah maşallah bebişe
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah seni iyi yapsın emi kocanla bunun için mi kavhga ettin alkisalkisalkis bravo hihoyyyt hihoyyyt

Esterya'cım, maşallah Ömer bebeğe. Ne keyifli oluyordur üç boyutlu görebilmek bebeğini, maşallah canım.

Sen eş durumunu kafaya takma. Bence o da söylediğine pişman olmuştur ancak ağızdan çıkmış bir kere :-) Eşin için de zor bir durum gerçekten; kardeş ve eş arasında kalmak...

Herkese Merhabaa.s.

Deniz Bulut, Memorial ile ilgili bilgiler icin cok tesekkur ederim. Sizin anlattiklariniza gore tam aradigim hastaneye benziyor. Bu arada kiz olunca ismi Azime mi olacak?

Esterya, eskiler derlerki hamileyken en cok kime bakarsan bebek ona benzer! Madem sana benzemesini istiyorsun, surekli karnina dokun ve aynada da hep kendine bak, bebegine sana benzemesini soyle...Bir de guzel olmasi icin aya bakarak ayva yiyin derler, denemeye deger.

canım inanın sadece size degil tum ama tum bebek hasreti cekenlere buna kız kardesim dahil dua ediyorum tum kalbimle..

Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..

hülya kist dedin bildin ama önemli birşey değil bir sonraki aya gitmiş olur büyük olasılık. bu kistler varken de hamile kalınabiliyor mu? yani bu ay da büyüyen bir yumurtan olacak mı?

erverdi hülya cinsiyet kısmına hiç gelmedim önce sağlıklı olsun da ne farkeder sonra farkedecekse kız isterdim ama erkekler erken bağımsızlıklarına kavuşuyorlar ve yaşlı anneyim diye erkek de kabulüm. o günleri görelim de.

hülya erverdi altınyunus hamile kalınca yapılan rutin testlerden kardiyolipin antikorları IgG ve IgM pıhtışaşmayla ilgili değil mi? öyleyse bende sorun yok neden bahçeci doktorları bunu görüp yine de fragmin kullandırıyorlar ki? merak ettim.

Çok doğru bir soru benim de sonradan aklıma geldi ama dr yumurtanın gelişmemesi için bir sebep yok dedi ama hamile kalmayı engeller mi bilmiyorum engellememesi lazım.Yumurta kontrolü istersen gel dedi çünkü.
Deniz arkadaşım o antikorlar pıhtılaşmayla ilgili değil canım.dr sadece tedbir amaçlı kullandırıyor bence fragmini.

Herkese Merhabaa.s.

Deniz Bulut, Memorial ile ilgili bilgiler icin cok tesekkur ederim. Sizin anlattiklariniza gore tam aradigim hastaneye benziyor. Bu arada kiz olunca ismi Azime mi olacak?

Esterya, eskiler derlerki hamileyken en cok kime bakarsan bebek ona benzer! Madem sana benzemesini istiyorsun, surekli karnina dokun ve aynada da hep kendine bak, bebegine sana benzemesini soyle...Bir de guzel olmasi icin aya bakarak ayva yiyin derler, denemeye deger.

canım ben kadın doğum bölümüyle başlamayı planlıyorum memorialde. tüp bebek aşamasında onları tercih etmediğim için sana o konuda çok net bilgi veremem. ancak dokuz aylık serüvenin 7 ayı ve doğum hakkında düşüncelerimi paylaşacağım. ben arkadaşımın tavsiyesiyle kadın doğumda Banu hanıma gideceğim. bugün aradım kendisi bana dönecek ona göre randevu alacağım..

alabama, tup bebek asmasinda memorial'i neden tercih etmedigini sormamda bir sakinca var mi acaba? Ben de su an bir arastirma asamasindayim ve sizlerin degerli tecrubeleri benim icin cok onemli olacak.

şöyleki benim evim acıbadem maslak hastanesine çok yakın olduğundan şans eseri eşimin peşine takılarak oraya gittim. eşimin bacağında varis vardı ve ameliyat olacaktı bende gidiyim hastane yeni tüp bebek merkezi falan varmı bakıyım dedim. gidiş o gidiş aşılama ile giriştik. olmadı. sonra tüp deneyelim dedik. birinci denemede negatifoldu. bu arada acıbadem maslakda bir kampanya vardı. birinci deneme 3950 ikinci deneme 3400 yine olmazsa üçüncü deneme ücretsiz dolayısıyla ben ilk negatif tüp denemeden sonra memorialle ve amerikan hastaneleriyle görüşmeme ragmen üçüncü bedava deneme hakkım kaybolmasın diye yine acıbademi tercih ettim. ve çok şükür ikincide pozitif sonucu aldım. dr. özkan öztürk ile. fakat özkan bey londraya dönüyormuş bu kez de doktorsuz kaldım . e memorialide herkes övdügü için bari doğum da onlarda devam edeyim dedim. ayrıca sigortam da annelik teminatını memorialde limitsiz veriyor buda benim için önemli olduğundan memorialde devam etmeye karar verdim. yoksa tüp merkez olarak memorialle ilgili negatif bir düşüncem yok canım.

Arkadaşlar 41 yaşımdayım.ılk tüp bebek denememi daha yeni Nisan ayında Bahçeci Tüp bebek Kliniğinde başlayarak , yumurta toplama ve transfer Umut tüp bebek merkezinde yapılıyor yaptırdım , maalesef negatif.Beta HCG oranım 0,100 çıktı , yani başarısız transfer ,Ali Bey yaptı , aslında ben Mustafa Bahçeci'yi istemiştim ama olmadı , ve korktuğum başıma geldi.8.000.-TL cepten ödedim.ıkinciyi yaptırmaya gücüm kalmadı.Ne yapacağım bilmiyorum,daha uygun fiyatlı başarılı tecrübeleriniz varsa , bana hastane ve doktor ismi tavsiye ederseniz içime bir umut doğmuş olacak,moralim çok bozuk çünkü.

yazdığın yazının hemen üzerinde ALABAMA arkadaşımız yazmış.benim duyduğum en uygun ve cazip yer orası.hem arkadaşımız şu an hamile.arkadaşımızdan detaylı bir bilgi alabilirsin.bu arada MERHABA
bir selam verseydin be gülüm..

Back
X