Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
WATERSS geldi aklıma, canım benim ne yapıyor acaba??? bir haberdar etse bizi... :CüvCüv:
bir kere adam erken kalkar şöyle bir altı altı buçuk gibi kahvaltıyı hazırlar duşunu alır beni öyle uyandırır.sonra ikimizde okulalrımıza gider döneriz. hemen mutfağa girip ortalıkta bulaşık varsa makinaya atar süpürgeyi açar yatağı ben düzeltmemişsem o düzeltir.. sonra ben yemek yaparsam o salata yapar ben yemek yapmak istemiyor canım dersem ya dışarıda yeriz ya o yapar. sonra masayı beraber hazırlarız bulaşıkları mutlaka o atar makinaya tabi bu arada ben de oturmam başka işerim olur ama o bunları yapar. kaynanam sağolusun çocuklarına hiç doğru düzgün yemek yapmamış sürekli gezmiş dolaşmış eşim hazır yemek gördükçe şaşar kalır . bizim erkeklerimiz ana hazırına alışmış eştende onu bekliyor. ama kaynanam canına düşkündür sabah en geç 10 da atar kendini dışarı. kaç kere gittiysem yemeğini yemeyi bereremedim kendim yapar yeriz beraber:)
waters kimdi ki badecim, hani şu doğal yolla hamile kalan arkadaşlardan biri vardı o muydu ? eğer oysa neden girmiyo hiç?
evet canım, şu an hamileliğinin son dönemleri... bir çocuğu daha var, bütün ev işi onda... kocası yağmur'unki gibi hamarat değil... o nedenle fırsat bulamıyordur... yoksa çok vefalı, bir arkadaşımız... hep destekti bize... tatlı tatlı anlatırdı hep... olumunekankayizsmile
kızlar okuyorum okuyorum..ne çok kaynatmışsınız öyle.iyiki bugün girmedik hee...zemuszemusben de iki aydır kullanıyorum ovulasyon testini, en azından yumrtluyorum iştedeyip mutlu oluyorum kendi kendime napiyimzemuszemus
ikinci hamileliğim maalesef 7,5 haftalık iken kalbi durdu bebişin sonra bi kere adet oldum ikinci ayda gene hamile kaldım kese gözüktü, bebiş gözüktü, kalbi attı, üç ay doldu artık hareket ediyo eli yüzü ağzı burnu (en çok da minicik burnu) artık tamam bak ne güzel hareket ediyo derken bi gün ultrasona girdim doktorun yüzü asıldı çok tanıdık bi somurtmaydı bu, cvs yaptırmamız lazım hemen dedi kabus gibiydi sonrası işte 3,5 aylıkken capcanlı hareket eden bebişimi kendi kararımla aldırmak zorunda kaldım. 6000 de 1 lik ihtimal geldi buldu beni:sinifsinif:
neyse kötü şeyler geride kaldı önümüze bakmak lazım, benim fsh maalesef 25 i buldu bu ay nolcak ben de bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez, yorulmak yok, Mevlam hayırlısını nasip eder inşallah hepimize....
myen;canım okurken inan çok üzüldüm.ne zor karardır.bizler burada şimdilik sadece yumurta peşindeyiz .kmbilir bizleri daha neler bekliyor.ne kdar da bilnmeyenli bir yol bu böyle..
.bir akrabamızın gelinide hamileydi.çok geç farkedilmiş.bebeğnde çok özür olacaktı.ama bebek 6 7 aylardaydı.onlar seçimlerini doğurmaktan yana kullandılar.şimdi bebek 1 yaşlarındasadece yerinde yatıyor.kendini tutamıyor gözleri görmüyor yumurtalarından ameliyat olması lazımkusması var bebeklikten bu yana.beyinde su toplanıyoridrar birikiyoriletişim sadce anneyle.katı yiyemiyor dahasıda vardır.yazarken bile çok üzücüv e yorucu.acıyı yazmak....aile halen büyük üzüntü içinde.bir ayakları hep dr da.
diğer yanda onlar kıymetlilerimiz..ALLAH ZOR KARAR VERMEK ZORUNDA BIRAKMASIN İNŞALLAH..KİMSEYİİ
bir kere adam erken kalkar şöyle bir altı altı buçuk gibi kahvaltıyı hazırlar duşunu alır beni öyle uyandırır.sonra ikimizde okulalrımıza gider döneriz. hemen mutfağa girip ortalıkta bulaşık varsa makinaya atar süpürgeyi açar yatağı ben düzeltmemişsem o düzeltir.. sonra ben yemek yaparsam o salata yapar ben yemek yapmak istemiyor canım dersem ya dışarıda yeriz ya o yapar. sonra masayı beraber hazırlarız bulaşıkları mutlaka o atar makinaya tabi bu arada ben de oturmam başka işerim olur ama o bunları yapar. kaynanam sağolusun çocuklarına hiç doğru düzgün yemek yapmamış sürekli gezmiş dolaşmış eşim hazır yemek gördükçe şaşar kalır . bizim erkeklerimiz ana hazırına alışmış eştende onu bekliyor. ama kaynanam canına düşkündür sabah en geç 10 da atar kendini dışarı. kaç kere gittiysem yemeğini yemeyi bereremedim kendim yapar yeriz beraber:)
ne demek istediğini anlayamadım ama valla evliyizzemuszemusyok artıkakannehir
tatlım siz evlenmeyi unuttunuz herhaldelikafadulden
kızlar okuyorum okuyorum..ne çok kaynatmışsınız öyle.iyiki bugün girmedik hee...zemuszemus
myen;canım okurken inan çok üzüldüm.ne zor karardır.bizler burada şimdilik sadece yumurta peşindeyiz .kmbilir bizleri daha neler bekliyor.ne kdar da bilnmeyenli bir yol bu böyle..
.bir akrabamızın gelinide hamileydi.çok geç farkedilmiş.bebeğnde çok özür olacaktı.ama bebek 6 7 aylardaydı.onlar seçimlerini doğurmaktan yana kullandılar.şimdi bebek 1 yaşlarındasadece yerinde yatıyor.kendini tutamıyor gözleri görmüyor yumurtalarından ameliyat olması lazımkusması var bebeklikten bu yana.beyinde su toplanıyoridrar birikiyoriletişim sadce anneyle.katı yiyemiyor dahasıda vardır.yazarken bile çok üzücüv e yorucu.acıyı yazmak....aile halen büyük üzüntü içinde.bir ayakları hep dr da.
diğer yanda onlar kıymetlilerimiz..ALLAH ZOR KARAR VERMEK ZORUNDA BIRAKMASIN İNŞALLAH..KİMSEYİİ
ERVERDİ, testlerini yaptırmamış mı? neden farkedilememiş ki? eyvahedigeldismile
seninki çok az bulunan türden :dilcikar: kıskandım doğrusu , nazar değmesin ne diyeyim... aslında her eve lazım bir tane a.s ben çalıştığım dönemde de eşim herşeyi benden beklerdi, şimdi çalışmıyorum diye iki kat fazla beklenti içinde... ama olsun ben severek yapıyorum... zaten en sevdiğim şey yemek yapmaktır... her işe ben koşturuyorum... ama o da hiç bir zaman nankörlük etmez...
allah ayrdımcıları olsun ne kadar zor ne kadar zor bir şey bu böyle. allah düşmanımın başına bile vermesin . allah kolaylık versinkızlar okuyorum okuyorum..ne çok kaynatmışsınız öyle.iyiki bugün girmedik hee...zemuszemus
ya ben çalışmasam o da yapmaz sanırım ama aynı saatte çıkıp aynı saatte evdeyiz ondan oluyor. aslında benim iş yüküm onun nerdeyse iki katı o yüzden yane:)
kızlar okuyorum okuyorum..ne çok kaynatmışsınız öyle.iyiki bugün girmedik hee...zemuszemus
Amin canım hep diyorum Allah düşmanıma yaşatmasın öyle bi acıyı, Allah o aileye de sabır versin, kelimenin bittiği yerde komasın kimseyi
badecim burdaki olay kardeşi daha mutlu olsun diye değil, o görünürdeki neden fekat asıl neden çocuk babasının lafları yüzünden bi nevi intihar etti, babasına da mesajı gönderdi çaktın köfteyiyerimseniben
unutma kardeş kardeşin ölmesini de istemez onmasını da...unuttun mu evde kedi köpek gibi birbirlerini yediklerini.[/QUOTE
bence tam da uygun oldu.öyle olacağını seziyordm öyle de oldu.bir dikiş tutturamamış.artık bekleyeceği bekleyeni de yok.o gün işi de astı.o üstlenmese kardeşi ortada kalacak,peki bebek ne olacak.kim bakacak.1inci kadın leylanın kapısına dayanacak çıkın kocamın evinden diye polis getirecek.tekin ailesinden hiç söz etmiyorum.dayanır onlar.
iyi oldu iyi.yatsın orda ekmek elden su gölden
dönüş muhteşem olabilir ama.onun yapmadığı ortaya çıkar diyorum
ne yapayım dayanamadım.yazıverdim.
yazık ya valla aslında ben de üzülüyorum. ama dediğim gibi adam öyle işte. geçenlerde gömleğinin düğmesi kopmuş ben görmedim ama bir baktım dikiyor ya versene ben dikerim dedim yok ben yaparım dedi vermedi. dediğim gibi anneden görmemişler tuhaf geliyor. yani benim onun için yaptığım herşey ona çok ilginç geliyor hem de çok seviniyor. ben de yapıyorum inan ki yani bu benim yapmış halim:)ablam doğum yapınca çocuğumu kendim büyütmek istiyorum deyip kariyerinden vazgeçti... şimdi 6 yaşında bir kızı var, eniştem o gün bugündür hem içeride hem dışarıda çalışıyor garibim, bir tek ben onlara gidince hiç iş yapmasına izin vermiyorum... :roflol: