kızlar merhaba;hülya deniz açık görüm sizi....ışığınız yanıyor..hiç sönmesin emi.
ben bugün ÖZEL ÇAPA ya gittim.kızlar fikrinize ihtiyacım var anlatayım .ne dersiniz?
hani bu adette memoriale gitmiştim.4 5 folkül olsaydı başlıyacaktım.Çapa daki dr 4 5 var demişti.Hale Hanım sa 3 demişti.yine başka bir aya bırakmıştım.özet oldu galibaa.....
neyse;bu ay boş geçmesin dedim.spontan gelişen büyük yumurtayı takip ettireyim biz değerlendirelim dedim.kendi dr um yokmuş bugün.başka bir dr,bu sefer bir kadın.dr baktı ..sağda 2 solda 4 tane var demez mi?yani 5 6 taneden bahsetti.Altay Beyinde 5 folikül olarak not düştüğünü söyledi.şimdi ne yapayım ben haa?biri 5 6 var diyor.tedavi göreceğim yer yok 3 tane diyor.bugünkünü henüz eşimle konuşmadım da.geçen memoştan gelince moral bozuktu.eşim de bozuldu biraz da kızdı.bırak orayı keselim hesabı bizim burada GOP
TÜP BEBEK var.ilaçsa aynı tedaviyse aynı yapalım burada hem yakın dedi.ben de dur bir dahaki ayı da görelim dedim öylece kaldı.
şimdi ikilemde kaldım.şu GOPa bir sorayım spermler için MSOME tekniği varmıymış orada.varsa eğer??sıkıldım ama başlıyacağım başlıyamıyorum.o ay bu ay dereken bi bakmıŞın menopoz düdüğü ötmüş.tren geçmiş.geçmişler ola..
bir de muayenede 2 cmlik bir şey gördüğünü bunun kist olabileceğini önemli birşeye benzemediğini kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi.Allahaşkına kızlar birşey ya kisttir ya da değildir öyle değil mi?dedim ki kist mi değil mi?yahu bende mi var bir anormallik ben mi fazla sorguluyorum.nasıl olur da net birşey söyleyemezler.ilk muayenede deHalen dr da aynısını söylemişti.bir karartıdan sözetmişti.bu dr a söyledim.tıpta karaltı diye bir terim olmadığını arada sokuşturuverdi bana.kistse kisttir.miyomsa miyomdur.ursa urdur.yani birşey birşeydir.değilse de değildiriyiyse iyidir,kötüyse kötüdür..bunlar dr.6 sene tıp okumuyorlar mı?.uzmanlık okumuyorlarmı.nasıl olur netleştirmezler gördüklerini..birde bunun ne olduğuna bakarsınız araştırırsınız tarzında bişeyler söyledi.tabiii benim takipçi dr um olmadığı için..
kafam karıştı.
aman dr bi çare diyeceğim.dr.lar bunu yapıyorlar.
ne dersiniz?ne yapmalıyım sizce?siz olsaydınız ne yapmayı düşünürdünüz?kafamçokkarıştı