Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir adaya gitmek istiyorum, şöyle denizin ortasında, ama hiç kimseciklerin bilmediği uğramadığı, herşeyden uzak, her düşünceyi unutmuş, sıkıntısız, kaygısız, sorumsuz... mavi ile yeşilin iç içe olduğu... suyu içilesi kadar berrak... ciğerlerimin bayram ettiği ifil ifil bir hava... arada yağmur taneleri... yanımda kitaplarım, müziğim ve güzel düşlerim...
şu acun'un kızlar adası gibi mogo mogo'ya .... tamam karar verdim gidiyorum... özleyin beni... size şişeye mektup koyar yollarım, eminönünden alın tamam mı? erverdi senide çok bunalmış gördüm... benimle geliyorsun hiç mazeret dinlemiyorum... kaydirigubbakcemile
yağmur seni de alayım kaydirigubbakcemile
kinders, patikler, hülyacım... hadi kaydirigubbakcemile
m filmiBadenur memorilda ücret almıyorlar canım merak etme çiderle gitmiştin değilmi başka bi ücretin yok kaydirigubbakcemile3
m filmi
ben de hale hanım ın isteği üzerine rahimzfilmi çektirmiştim.ancak filmi çektirip gitmem 15 günden fazla sürdü. telefonda aradım. ücret ödeyecekmiyim diye evet dediler 15 günü geçti dediler. bende gitmedim. aradan bir ay geçti gübra hanım diye halkla ilişkiler uzmanı aradı beni 2 aydır uğramadız ben de dedim hale hanım benden rahim filmi istemişti çetirdim getirmek itsedim bunun için ücret istediniz. bende gelmedim dedim bana dediki normalde prosedür öyle ancak siz gelin önemli değil dediler ben de gittim. ücret ödemedim.nasıl iş anlamadım kinder de ödenmiyor diyor.
bu arada size bir soru ben 13 temmuz reglimin 1. günü olacak ya tüp e başlıyorum allahın izniyle.kaç gün sürüyor ilaç transfer hepsi kaç gün sonra transfer yapılıyor ve ondan sonra teste kadar toplamda bir ay mı bekleniyor. yaw ben 1 temmuzda tatile giriyorum bir ay napacam ben burda transferden sonra memleketime gitsem annemle kalırdım iyi olurdu. yolculuk yasak mı oluyor. arabayı kullanan da ben olacağım ayrıca. eşim araba kullanamsını bilmiğyordadelikafadulden
canım bunların yanısıra birde sgk anlaşmalı iyi bir yer belirlemen lazım, allah korusun erken doğum olayında bebeğin hastanede ne kadar kalacağı belli olmuyor, küvez ücretleri altından kalkılacak gibi değil... ama 9 ayı tamamlayınca sorun yok en içine yatana yaptırırsın... bu hamamda biraz terleyeceksin ama değecek... ay o günler gelsinde ben terlemeye razıyım...
rıza bey biraz genişmiş evet...ama ben geniş doktoru severim, ürkütmez... peki tüp yoluyla hamile kalanlarda gidiyormu buna... yani uzmanlığı her ikisi içinde değilmi? yoksa tüpçü ilemi devam etmeli?
m filmi
ben de hale hanım ın isteği üzerine rahimzfilmi çektirmiştim.ancak filmi çektirip gitmem 15 günden fazla sürdü. telefonda aradım. ücret ödeyecekmiyim diye evet dediler 15 günü geçti dediler. bende gitmedim. aradan bir ay geçti gübra hanım diye halkla ilişkiler uzmanı aradı beni 2 aydır uğramadız ben de dedim hale hanım benden rahim filmi istemişti çetirdim getirmek itsedim bunun için ücret istediniz. bende gelmedim dedim bana dediki normalde prosedür öyle ancak siz gelin önemli değil dediler ben de gittim. ücret ödemedim.nasıl iş anlamadım kinder de ödenmiyor diyor.
bu arada size bir soru ben 13 temmuz reglimin 1. günü olacak ya tüp e başlıyorum allahın izniyle.kaç gün sürüyor ilaç transfer hepsi kaç gün sonra transfer yapılıyor ve ondan sonra teste kadar toplamda bir ay mı bekleniyor. yaw ben 1 temmuzda tatile giriyorum bir ay napacam ben burda transferden sonra memleketime gitsem annemle kalırdım iyi olurdu. yolculuk yasak mı oluyor. arabayı kullanan da ben olacağım ayrıca. eşim araba kullanamsını bilmiğyordadelikafadulden
aman o günler gelsin de bir. allah korusun bir kötü durumda rıza bey cerrahpaşa da prof. herhalde bebeği direkt hastaneye aldırır. bir de çalıştığı hastanelerden tek hizmet hastanesinin ssk anlaşması var. onun da yoğun bakımı varmış herhalde. artık gerekirse birşey ayarlar. gerekmesin inşallah.
canım çider üysiyim diyince ödemiyorsun. ben bu şekilde aralıklarla 3 kere gittim birşey ödemedim. hatta ön büro vıkvık ederse arkada muhasebeyle konuşuyorsun tamam diyorlar. erverdi de sanırım 2 kez falan gitti muayeneye birşey ödemeden o da sormuştu.
inşallah tüpe başlarsan transfer sonrası konuş hastanede birkaç saat fazladan dinlen. şehirlerarası yolculuk falan için 2-3 gün geçsin diyorlar ama 1-2 saatlik mesafeye gidebiliyorsun (araba kullanmayı doktoruna sorarsın). yaklaşık 12-15 gün transfere kadar. sonra da 12 gün kadar sonuca kadar bekliyorsun. 1-2 günden sonra yorulmadan herşeyi yapabilirsin ama bunların içinde tatile gitmek denize girmek güneşlenmek var mıdır bilmem. doktoruna sormalısın. ama güneş yasaktır diye düşünüyorum. fazla sıcak, sıcak suyla duş, hamam yasak olduğuna göre. sonuçtan sonra da inşallah tutunursa kalp atımına kadar yasak. yani ağustosa kaldı tatilin
mervecim adamda heves olsa öğrenirdi zaten. istemiyor ki.
senin kaç yumurtan döllenmişti ayrıntılı bilgi verildi mi sana?
denizim ben denizden güneşten vzgeçtim memkeletime anneme gidebilsem yeter o da 7-8 saat sürüyor. hadi transferden sonra 3 gün gene kalırım da ondan sonraki bir ay daha rehin kalmak zor benim için.köye gitsem mis gibi esse daha huzurlu olurum.bu durumda ağustos ortallarına denk geliyor test günü ahada gitti koskoca tatil. ben napcam burda sıcakta. ağustosta başlasam tüp e inan bir ay daha bekleyecek enerjim kalamdı sabırsızlandım artık
of anam of koskoca 9 haftalık tatilin sadece 2-3 haftası bana kalıyor:)3-4 gün bekleyim gidebilirsin anneciğinin yanına. 12. gün test pozitifse yaklaşık 2 hafta sonra kalp atışı duymaya çağırıyorlar. bazıları 1 hafta sonra kese görmeye de çağırıyor ama o gereksiz bende olduğu gibi kafa karıştırabilir. benim tüp doktoru da 2 hafta sonra gel demişti. yani 3 hafta gibi kalabilirsin orada
tamam tatlım saol tavsiyeler için.Ekİncİk de ekİncİk otelİ tavsİye ederİm.
Akyaka'da ottoman recİdense ve ottoman konak gÜzeldİr.onların dıŞında ekonomİk olsun dersenİz pansİyonlar da var
hayallerimi tarif ettin bade. tatil budur. niye uzak oluyomuş anlamadım.canım güzel tatillerin olsun inşallah, nasıl denizde olmayı hayal ettim şimdi... evde olmak beni çok sıktı .. sen git gel sonra bize tavsiye edersin...
şimdi kumsaldayım,,, denizin sesi, kokusu... kumsalın uçsuz bucaksız görkemi... şuan ben Datça'da kızılbük koyundayım... daha g üzeli yok bu cihanda... arkan dağlarla kaplı, önün sonsuz bir deniz... muhteşem bir huzur ... amaaa çok uzak... sana doğurduktan sonra tavsiye edebilirim...
e çok merak ediyorsan ara sor doktoruna ya da embriyoloğuna sor para verdin öğrenmek hakkın kaçıncı kaliteydi ve kaç hücreliydiler diye nolcak bi sakıncası yokki. ayrıca onlarda sürekli yumurtayı açıp ay nolmuş kaç hücreli olmuş diye rahatsız etmek istemiyorlar canım. doğal ortamında olmadıkları için ne kadar çok bakarlarsa o kadar onları rahatsız ederler diye.benimki de kavga ile bana veriyor arabayı kullanmak iiçin benmki ralli ve delisi
3 yumurta döllenmişti gerçi yumurta toplamadan sonra hergün yumurtalr hakkında bilgi veriyorlardı ilk gün 4 yumurta toplandı dediiler ertesi gün dördününde durumu iyi dediler sonra ertesi gün üçünün durumu iyi dendi sonra ikisinin durumu iyi dendi en son gün transfer günü 3 iyi yumurtamz var dendi o kadar folikül sayısı mı tutma ihtimaili bana hiç söylenmedi ama millete hep bilgi vermişler kaç foliküllü olduğu bilmem nesi benimkini niye söylemediler bilmiyorum hatta bazılaraına folikülleriyle ilgili çıktı bile vermiştiler
alabama şekerim altınyunusun dediği gibi tatil falan umrumda değil. sadece ikimizde öğretmeniz. 1 temmuzda boşa çıkıyoruz. çevrede hep öğretmen olunca ikimizden başka kimse kalmayacak. temmuzun sıcağında iş güç yok sıkılırız anlamındaydı. yoksa bebeğim olsun da tatil olmasa da olur. gün aşırı gidiliyor demek. memorial de bir dünya yol vallahi.allahım hayırlısını versin ne desem boş.yağmurcum sen yaklaşık 10 gün gün aşırı takibe gideceksin sonra çatlama iğnen vurulup transferin olduktan sonra iki gün üç gün içinde transferin olacak allahın izniyle. bir gün evinde dinlendin. oldu mu sana toplam 15 gün. sonra ağır birşey yapmadan normal hayatına istediğin yerde devam edersin. yapılacak şey beklemek 12 gün transfer gününden sonra başlıyo. ister burda ister orda beklersin. hiç önemli değil. harcadığın vakit sadece 2 hafta hayatım. kasma kendini. öyle bir ay falan değil yani.
yok valla ne tekmesi hareketini bile daha hissetmedim ki heralde bir iki hafta daha da hissetmeyeceğmi galiba. ilk hamileliklerinde bayanlar 22 haftadaa hissediyolarmış. ama ikinci hamilelikleri olunca bu daha tecrübeli olduklarından 18 de falan hissediyolarmış. e biz daha 17 yi devirmedik vakti var yani. ben sana şöle diyem 2.gün ilk doktora gittim 2.4.6.8.10. gün 12.gün çatlama iğnesi sonra14. gün gibi opu yukarda yanlış yazmışım. sonra heyecanla bekleyiş 17.günü veya en geç 19.gün transfer toplam reğlin 2.günü başladığın için 18 günü geçmiyo. 3.gün transferi olursa bu 15-16 gün eder. sonra bir gün istirahat ve normal hayata devam. neyine sıkılcan canım anlamadım toplam 15 gün hülyalara hayallere dalarsın iğneni yaptıktan sonra bütün gün gez dolaş artık takıl istanbulda yahuu