38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende 1 temmuzda git sonra tedaviye gel sonra yine git dicektim. ama kardeşini yerleştircekmişsin. olsun napalım kısmet böyleymiş. ağustosda başla desem olmuyo sabırsızlandım diyosun o zaman otur oturduğun yerde napalım. yap bişiyler artık. öle bi ilaç sonra al sana yumurta sona al sana bebek olmuyo malesef :) memorial yolları tastan bebek sen beni çıkardın yoldan deyip yola dökülcen. nerde oturuyosun ki sen anadolu yakasında mı gidip gelme işi zor mu. araban var hep erken saate randevu al erken gel doktora napcan artık biraz yorulcan.

ağustos sana kalır işte süper ilk yarısı amanin hamilemiyim diye geçer ikinci yarısı yaşasın hamileyim diye geçer okul ne zaman başlıyo tatil ne zaman bitiyo anlamazsın vallahiii

evet ben pendikte oturuyorum:((

aman ağlama hiç. ben 2. tüpte sabah evden çıkıp nişantaşı dan ümraniye ye gidip oradan yeşilköy e işe dönüyordum. ve dr başladı 3 gün sonra çağırdı sonra 2 günde bir 3 kere sonra 3 gün üstüste! derken toplama ve transfer kaç kere yaptım bu korkunç yolu hatırlamıyorum.aman olsun da sağlık olsun dedim. bak senin tatil ayın da okula yetiştim izin aldım derdi de yok. adapazarından izmitten gelip gidip yaptıranlar var. yeterki ilk seferde tutsun mesafeler hiç önemli değil

eeee biz kaldık. hamilelere ada yasak sanırım :dilcikar:

şimdi florence nightangele i aradım doğum ücreti için. sezeryen 3500 müş. hatta yenidoğan masrafı oluyor acıbadem gibi hastaneler de 1000-1500 artı para o da içinde dediler. doktor da 2500 etti 6000. sigorta limitim karşılıyor iyi. sevindim. memorial ı da aradım tel düştü soracağım ama bundan kesin çok daha pahalıdır. rıza bey le devam edeyim bari. doğuma daha çok var da doktorumla devam edeyim mi diye fiyatları araştırıyorum. bu doktorun genişliği de beni öldürecek. amniosentez sonrası sadece bugün biraz dinlen haftaya kontrole gel için rahatlasın dedi gitti. internette falan 3 gün duş almayın cinsel ilişkide bulunmayın vs yazıyor. waters ın doktoru bile 1 hafta cinsel ilişki yok demiş. ay belki ben o akşam duş alıcam ertesi gün canım sevişmek isteyecek ve ben de çok rahatım internete falan bakmıyorum! yani rahat olsun da bununki neredeyse umursamazlık boyutunda. bir de son aylar 15 günde bir haftada bir kontrole gidiliyormuş inşallah ayda 500 lira muayene ücreti almaz. hamama giren terler de boğulmasa bari.

hadi ben çalışayım

Deniz;güldürdün kız beni..Allah ta seni güldürsün emi.canı bilmem ne isteyecekmişte....ooooooooohhh.bayağı rahatlamış gördüm seni.aman sizlerin doğurduğunuzu görelim duyalım bari..

çok hoşsun..neyse herşey yoluna girmiş.ferahlamışsın...sevindim...

bir de benim işim de sonlansaydı...öyle ya da böyle...

Badenur memorilda ücret almıyorlar canım merak etme çiderle gitmiştin değilmi başka bi ücretin yok kaydirigubbakcemile3

inşallah almazlar canım çünkü gidişim 15 günü geçecek...

m filmi
ben de hale hanım ın isteği üzerine rahimzfilmi çektirmiştim.ancak filmi çektirip gitmem 15 günden fazla sürdü. telefonda aradım. ücret ödeyecekmiyim diye evet dediler 15 günü geçti dediler. bende gitmedim. aradan bir ay geçti gübra hanım diye halkla ilişkiler uzmanı aradı beni 2 aydır uğramadız ben de dedim hale hanım benden rahim filmi istemişti çetirdim getirmek itsedim bunun için ücret istediniz. bende gelmedim dedim bana dediki normalde prosedür öyle ancak siz gelin önemli değil dediler ben de gittim. ücret ödemedim.nasıl iş anlamadım kinder de ödenmiyor diyor.
bu arada size bir soru ben 13 temmuz reglimin 1. günü olacak ya tüp e başlıyorum allahın izniyle.kaç gün sürüyor ilaç transfer hepsi kaç gün sonra transfer yapılıyor ve ondan sonra teste kadar toplamda bir ay mı bekleniyor. yaw ben 1 temmuzda tatile giriyorum bir ay napacam ben burda transferden sonra memleketime gitsem annemle kalırdım iyi olurdu.

canım karar vermişsin, hadi bakalım aramızda yeni bir heyecan olacak.... doktorun öncelikle uzun protokolmü kısa protokolmü uygulayacak ona karar verilecek.. bizim yaşımızda kısa yapılıyor... ama hale hn. bana bu sefer uzun protokol uygularım demişti... kısa olan başlangıç bitiş 11-12 gün + 12 günde transfer sonrası....

denizim ben denizden güneşten vzgeçtim memkeletime anneme gidebilsem yeter o da 7-8 saat sürüyor. hadi transferden sonra 3 gün gene kalırım da ondan sonraki bir ay daha rehin kalmak zor benim için.köye gitsem mis gibi esse daha huzurlu olurum.bu durumda ağustos ortallarına denk geliyor test günü ahada gitti koskoca tatil. ben napcam burda sıcakta. ağustosta başlasam tüp e inan bir ay daha bekleyecek enerjim kalamdı sabırsızlandım artık

canım bedeninin, ruhunun en dingin olduğu zamanı seçmekte önemli... kendini şimdiden böyle sıkma... o zaman önce köyüne git, 1 ay sonra başla... köyünde pozitif enerjiyle dolup gel... buda tedavinin en önemli parçası aslında...

oooooo...kızlar tatil yapmışlar.hayal adasına gitmişler,beni de götürmüşler.

yağmur tüpe başlıyormuş;hadi kırkımız karışsın inşallah yağmur.kimbilir belli mi olur.belki
karşılaşırız orada.bir çay içeriz denk gelirse

merye;senin şimdi şafak kaç?

kız yağmur.seni ilk defa denizin yerine ben sopalıyayımmı.?ama halim yok.baksana çiçek bile kopartıp gönderemedim.ben o kadar meryeye yazdım satır satır.böyle böyle böyle diye.şimdi sanki ilk okumuş gibi tekrar sormuşsun...........................

caanım hamişe yazdırmışsın da yazdırmışsın.

tamam tatlım saol tavsiyeler için.

hayallerimi tarif ettin bade. tatil budur. niye uzak oluyomuş anlamadım.

e çok merak ediyorsan ara sor doktoruna ya da embriyoloğuna sor para verdin öğrenmek hakkın kaçıncı kaliteydi ve kaç hücreliydiler diye nolcak bi sakıncası yokki. ayrıca onlarda sürekli yumurtayı açıp ay nolmuş kaç hücreli olmuş diye rahatsız etmek istemiyorlar canım. doğal ortamında olmadıkları için ne kadar çok bakarlarsa o kadar onları rahatsız ederler diye.

canım gerçekten çok uzak, Önce Datça'ya gidiyorsun, Oradan Mesudiye köyüne, oradan kızılbük koyuna.... arkada dağlar, önünde deniz, mavmavi gökyüzünün altındasın... sen beni dinle doğumdan sonra git, hem konforlu bir tesis yok... hani söylemiştim sana biz orada ağaç evlerde kalmıştık... sana özel ağaçtan küçük dekoratif evler... bir tesis daha vardı "gabaklar" ... gabaklardan başka da yok ... ama belki yeni yapılmıştır... allah korusun hastane falan uzak... ama datça'da merkezde iyi bir tesiste kalıp, hergün oraya gidebilirsiniz... o zaman olur...

Deniz;güldürdün kız beni..Allah ta seni güldürsün emi.canı bilmem ne isteyecekmişte....ooooooooohhh.bayağı rahatlamış gördüm seni.aman sizlerin doğurduğunuzu görelim duyalım bari..

çok hoşsun..neyse herşey yoluna girmiş.ferahlamışsın...sevindim...

bir de benim işim de sonlansaydı...öyle ya da böyle...

ne demek bir de benim işim hallolsaydı öyle ya da böyle! öyle olacak şekerim böyle değil. ah evden dövemiyorum ki :(( dövdüm varsay!

olsun şekerim allah tekmelerini duymayı da nasip ettirecek işallah.
şekerim 1 temmuzu baz alsana ben temmuz 13 e kadar regli bekleyeceğim zaten. yani ağustos bir e kadar bir bekelemece içinde olcam. aslında benim niyetim 1 temmuzda anneme gidip 12 temmuzda dönmekti. ama kız kardeşin izmir işi çıkınca onu yerleştirmek için anneme gidemiycem izmir e gideceğim o ara.
ben şimdi senin demene göre 8 defa memorial yollarını aşındıracağım. ne kadar çokmuş. ben de sanıyordum ki bi gidecem ilaç bir gidecem yumurta toplanacak bir gidecem transfer. ne akıllıyım dimi:1:
bade bade sen beni hiç okumuyorsun galiba şekerim geçen ay başlamayı çok istedim de çok yoğun bir zamanıma geldi. artık iyice sabırsızlandım. rüyalarıma giriyor.aslında benim takvimimde ağustos en iyi zaman gezmiş dolaşmış evimize girdiğimiz zaman ama sabırsızlandım iyice.çok istiyorum çokkkk. hem ben senin ada davetine gelemem şekerim bebeğimi almadan biyerciğe gitmem valladelikafadulden

ada davetime ben KİNDERS'le gidiyorum zaten, o seve seve geliyor, DENİZ'de gelecekti ama halen yanında getirecek bir ebe bulamamış..... diğer kızlardan haber yok...
sabırsızlanman içindeki heyecandan, çocuk özleminden, ama tatlım bu seferde yazım, tatilim diye yakınmak yok... bu heyecanı tatlı tatlı tam tadında yaşa....

kızlar herkes için hayırlısı olsun, ben yaz aylarında hamilelik şansının daha fazla olduğuna inanırım, bu kendimce öylesine hiç bir dayanağı olmayan bir inanç... belki de benim tedavilerimin hep sonbahara veya kışa gelmesinden ve bu sisli puslu karanlık aylarda hep negatif olmasından.... amannnnn :hulya: hala ümidim var... yalnız heyecan yok, o heyecanı kaybettim....

yağmur tüpe başlıyormuş;hadi kırkımız karışsın inşallah yağmur.kimbilir belli mi olur.belki

kız yağmur.seni ilk defa denizin yerine ben sopalıyayımmı.?ama halim yok.baksana çiçek bile kopartıp gönderemedim.ben o kadar meryeye yazdım satır satır.böyle böyle böyle diye.şimdi sanki ilk okumuş gibi tekrar sormuşsun...........................

kız erverdi ne sordum ben şimdi seni kızdıran sorumun ne olduğunu bile anlamadım. boyacı gitti ama evimin içine edip öyle gitti güya temiz yapacaktı bidünya para verdim. ev temizlemekten beynim sulandı hiç bişi anlamıyorum senırım bacımdelikafadulden

Starda papatyam adlı bir dizi var arkadaşlar, orada da bir bebek var, eşimle sırf şu bebeği görmek için bekliyoruz... ne kadar sıcak ne kadar güzel şey o öyleeeeee

inşallah almazlar canım çünkü gidişim 15 günü geçecek...

canım karar vermişsin, hadi bakalım aramızda yeni bir heyecan olacak.... doktorun öncelikle uzun protokolmü kısa protokolmü uygulayacak ona karar verilecek.. bizim yaşımızda kısa yapılıyor... ama hale hn. bana bu sefer uzun protokol uygularım demişti... kısa olan başlangıç bitiş 11-12 gün + 12 günde transfer sonrası....
teşekkür ederim bade bade.benim ilk tüp denemem valla heyecanlıyım nie yalan sölim:)

canım bedeninin, ruhunun en dingin olduğu zamanı seçmekte önemli... kendini şimdiden böyle sıkma... o zaman önce köyüne git, 1 ay sonra başla... köyünde pozitif enerjiyle dolup gel... buda tedavinin en önemli parçası aslında...
tatile o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam inanılmaz yorulduğum bir yıl oldu hem ruhemn hem bedenen.ama inan sabrım kalmadı. ben 2. gebelik için korunmayı bıraktığım ay tüp e başlıyorum yani bu ay 12. aydır normal yolu denedim. artıkta normalden yana ümidimi kestim gitti:)

ayyy demek karşılaşacaz ve çay içecez ha hayali bile güzel valla. ben sana bi sarılırım beni dövemezsin:))

ada davetime ben KİNDERS'le gidiyorum zaten, o seve seve geliyor, DENİZ'de gelecekti ama halen yanında getirecek bir ebe bulamamış..... diğer kızlardan haber yok...
sabırsızlanman içindeki heyecandan, çocuk özleminden, ama tatlım bu seferde yazım, tatilim diye yakınmak yok... bu heyecanı tatlı tatlı tam tadında yaşa....
çocuk olsun da hayırlısıyla tatilinden vazgeçtim. eşim gider olmazsa o duramaz sanırım bir ay daha buralarda. ama transferden sonra gider sanırım yoksa spermi nerden bulurum ben:1:

kızlar herkes için hayırlısı olsun, ben yaz aylarında hamilelik şansının daha fazla olduğuna inanırım, bu kendimce öylesine hiç bir dayanağı olmayan bir inanç... belki de benim tedavilerimin hep sonbahara veya kışa gelmesinden ve bu sisli puslu karanlık aylarda hep negatif olmasından.... amannnnn :hulya: hala ümidim var... yalnız heyecan yok, o heyecanı kaybettim....
ayy ben de bahar doğumlu bebeklere hayranım. geçrkten kıpır kıpır canlı aktif pozitif ve zeki oluyorlar:)kaydirigubbakcemile3

Back
X