kaan kocatepeye de gitmiştim sempatiksalakcinni 3 yıl önce. 3 aylık klomen kullanırken takibe bu ne diyecek diye. bir arkadaşımın da senelerdir normal kontrol kadın doğumcusu. sonuç : sıradan bir gebelik doktoru. iyi tanınmış. güzel bir internet sitesi var, çok müşterisi var ama infertilite hele çukulata kisti endometriozis miyom şu bu gibi önemli konularda yetersiz. neden o? ben ona bu konularda güvenmezdim.
yagmur ben de karar vermek için 4-5 doktora gitmiştim (tüp için bahçeciden sonra aynı ay içinde) ama karar da vermiştim. ne diye bu kadar dr değiştiriyorsun? memorial da tüp mü yapacaksın tamam. bir de yumurta takibi ve testleri yaptırmak için bir dr bul yeter. kaan kocatepe nereden çıktı yahu?
bir de bir doktoru mu merak ediyorsanız goggle a ismini ve kadınlar kulübü yazın. yazı çıkarsa okuyun. en iyi böyle bilgi ediniliyor. dr hakkında infertilite de değil hamilelik takibinde yazı çıkmışsa boşverin. hamilelik doktoru ayrı infertilite doktoru ayrı riskli gebelik (perinatalog) doktoru ayrı. karıştırmayın. yazı hiç yoksa da boşverin gitsin.
Sayın çok bilmiş deniz hanım( ne giriş ya ama kızdım çok hemde)
bikere asıl senin gitmediğin doktor yok. kimden bahsedilse gitmiş oluyorsun kesin.benim 43 yaşında bebeği senelerdir olmayan bir arkadaşım kaan kocatepe sayesinde bebeği oldu. ve sitesi de müthiş. adam işine aşık biri. ben hamile kaldığım dönem ondan randevu almıştım. o ara kalp atışı duyulmayınca gitmedim. hepte gitmek istedim ona ancak çikolata kistim olduğunu duyunca vazgeçtim. adamın tespitleri çok doğru ve çok güzel. belki çözüm odaklı olmayabilir ancak yönlendirmesi çok doğru. badenurun çikolata kisti yok rezervi gayet iyi herkes bişi söyleyerek kafası karıştı. bence rahim ne alemde gerçekten histereskopiye ihtiyacı var mı gibi soruların yanıtını tam alabileceği bir doktor.birikiminden herkes bahsediyor. demek istediğim bu. benim durumumda evet çözüm o olacağını düşünmediğim içinde gitmedim gideceğimi de söylemedim. kısaca ben badenur u doğru yönlendireceğini düşünüyorum. ha araştırır sorgular gitmezse gitmez giderse gider bunu o kendisi bilir ben nacizane fikrimi söyledim hepsi bu.
niye doktor değiştiriyorum. gittiğim doktor sorunuma çözüm olmadığı için. aynı doktorun başını beklemenin alemi ne. bir senedir tık yoksa ve gittiğim doktor parayı alıp senin yaşın 40 gidip tüp yaptırdan başka seçenek sunmuyorsa ve ben çikolata kistiyle başarıya ulaşamayacağımı bile bile sırf onların bu laflarını boğazlarına tıkmak için artık tüp yaptıracağım hemde derhal.yumurta takibi ve testlerim için gittiğim sürekli bir doktorum var şekerim zaten sadece infertilite için henüz sürekli biri yok
yok kız ben yağmura kızıyorum. her dakika ondan bundan duyup bir dr çıkarıyor hiçbiri de infertiliteci değil. hamile doktoru ne anlar yumurtadan rezervden çukulata kistinden miyomdan! hatta direk bunları alalım da diyebilir.
bak şimdi ben bu yağmuru nasıl dövmem :mymeka:
hah fırsat çıktı delikafadulden
aaaa sonra da kızıyor bana bana ne bu sefer de ben küsücem :umursamaz:
ben kaan kocatepenin rahimden çok iyi anladığını halen iddia ediyorum.doğru yönlendirme de yapacağından. arkadaşım onun sayesinde sorununu aştı.
küs cidden küs beni kızdırdın çünkü...kaydirigubbakcemile
yağmursesi valla deniz haklı hakkaeten ya kimi duysan gidiyosun bi bizi dinlemedin bende sana memorila git diyorum hale hanım sana olumsuz konuşmamış ki duruımunu anlatıp tüpe başalayabileciğini söylemiş, sadece bi başlasan ah bi başlasan bayılcaz burda seni başlatırsak akannehir akannehir akannehir akannehir
çok bilmiş hatun ben hale hanıma kaç kere gittim bil bakalım. üç kere. ne yapptı peki hiççç bişi. hem sen beni hiç takip etmemişsin. ben hatta dün yazdım tekrar bunu memorial de tüp yaptıracağımı da söyledim temmuzun 13. deki reglimde.olmayacağını bile bile üstelik bunu yapıyorum. çikolata kisti gebelik şansını yüzde kırk düşürüyorken ve yaş rezervde buna eklenince şansım yüzde beş bile olmadığını bile bile deneyeceğim. bir tüp doktoru seni tüpten başka neye yönlendirir hiç bişiye elbette.hem hale hanım ın o nerdeyse hiç ilaç kullanmadan yaptığı tüp denemesinden pek bir sonuç alındığını da sanmıyorum ya hadi hayırlısı.
diğer taraftan rahim filmim hakkında ayrım saat konuştu olumsuz bişiler söyledi. myomum baskı yaptığını rahimde yamukluk oluştuğunu sonra da bunların bir zararrı yok tüp e başlayabilrisin dedi. madem öyle neden olumsuz şeyler söyledi peki?
doktor değiştirme sebebimi deniz e yazdım sende okursan sevinirim.
hülyacım senden haber almak güzel, şimdi WATERSS 'i merak ediyorum...
WATERSS ne güzel her birimize tatlı tatlı moral verirdi boshayallersmile o da arada uğrasa keşke... doğum olmuşmudur ? :ecrin_bebek:
waters i merak etmişsin şekerim. gayet iyiymiş. boya yaptırmış evine. çokta yoğunmuş. üç gün rapor vermiş doktor. büyük kızıyla ilgilenecekmiş. perşembe işe başlayacakmış. topiğe girme şansı pek olmamış. geçen gün bir girip geri çıkmış.
her doktor değiştirmede insanın kafası daha çok karışıyor aslında... onunsöylediği diğerini tutmuyor, ama en doğru kim o bilinmiyor işte... o nedenle en azından bir tüp doktorunu bir kere denedikten sonra diğerine geçmeli... zaten duyulmuş belli başlı doktorlara itibar ediyoruz... onu da bir kez kendi bünyemizde test etmeliyiz...
doğru doktoru bulmak bana göre o kadar kolay değil. ha giderim işime gelmeyen yanlış bişi varsa gitmem bir daha ama tek doktor belkide görmeyecek senin eksiğini gediğini