ARKADAŞLAR GÜNAYDIN,
dün pek iyi değildim, eşimde işe gitmedi, yanımda kaldı... tansiyonum yine epey yükseldi ister istemez, onunla birlikte kulaklarım tıkanıyor, adete sağır oldum, boynuma tonlarca ağırlık ... şimdi yine baktık düşmüş 7-14 ..... artık buna çok iyi diyoruz...
memorialden dün aradılar randevumu saat 10:00'a çektiler, çok sevindim. birazdan çıkacağız.
Dün yazılarınızı ara ara okudum... benim için endişelenmişsiniz... sizleri üzmeyi istemezdim ama artık sinirlerim, vücudum çok yorulmuş, bu son darbede yıkıldım resmen...
DENİZ, MERYE, ERVERDİ, PATİKLER, ABSNYH? , BAHARNAZ çok sağolun güzel insanlar... unuttuğum varsa lütfen kırılmasın... bütün yazıları tek tek okudum, sonra bu desteği başka hiç bir yerde bulamam deyip ağladım... insanın kendini anlayanlara derdini anlatabilmesi, anlaşıldığını bilmesi ne güzel birşeymiş.
DENİZ bugün sonucun iyi gelecek ... aksini hiç düşünme...
MERYE bundan sonra 9 ay boyunca güzel haberleri bekliyoruz..
ABSNY??... inşallah gebelik oluşurda, seni yormadan üzmeden bir çırpıda herşey yoluna girer..... şansın bol olsun...
ERVERDİ bana umut aşılamaya çalışmışsın, şarkının sözlerinde... içimde hep umudum vardı, her başarısızlıktan sonra yeni bir umut vardı içimde... ne boş umutlarmış senağlama başı sonu olmayan ..
hatırlıyorsunuzdur mutlaka son denemede embriyoların hücre gelişimini hep birlikte dualarla beklemiştik, 3-4-7 ... ne zor bir bekleyişti... ne geçmek bilmeyen saatlerdi..... sonrası... iltihabik bir havuza bırak... anında ölsünler.... sonrası 12 gün dakikaları say.... 12 gün sabah akşam kalçalarını delsinler göbeğini delsinler.......... ben dünyadan bir haber umut beslemeye devam ....... senağlama sadece bu deneme mi? ya öncekiler ?
gidip hazırlanayım, şimdilik hoşçakalaın....... :gitme:
badenurr tatlım nolur çok üzme kendini lütfen bak herşeyde bi hayır vardır bak filmi çektirdin hiç olmassa çaresini bulucaz iltihabik durum ortadan kalkacak embriyolar güzel bi yere konacak inşallah 3-4 ayda hepsi çözülecek dur bakalım Hale hanım belkide hemen sorunu çözecek güzelim iyiki eşinde yanında saat 10 da doktorda seni sabırsızlıkla bekleyeceğim güzel haberler getir olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile