- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
ERVERDı ben bu güne kadar çok zorlu bir uğraş verdim... sonra dönüp geriye baktım aslında bir arpa boyu yol alamamışım... neden peki ??????????????????????????????????????????? basit bir yöntemle tespit edilebilcek bir sorun yüzünden ???????????????? neden doktor ihmali yzüzünden ???????????????????? neden yanlış doktora güvenmek yüzünden... ben henüz adam gibi sağlam bir alt yapıyla bu yola hiç çıkmamışım ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben henüz gerçekten hiç şansımı denememişim ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! şimdi nasıl yarıda bırakırım... hadi yaşayacağım bu zorluklardan korkup bırakayım, hep içimde bir ukte kalmaz mı??????????????????????????????? keşke son yumurtaya kadar deneseydim demezmiyim??????????????????????????? hayatım boyunca doktor ihmalinin kurbanı olarak içim içimi daha çok yemez mi????????????????????? bu kabuleniş daha ağır olmaz mı???????????????? sen yumurtan çıkmıyor diye deneyemezken belki bunu daha kolay kaldırabilirsin , ama benimki daha zor bir hazmediş olmaz mı??????????? ne yapayım, aptal bir doktorun elimde oyuncak olmuşum deyip hiçbirşey yokmuş gibi hayatıma devam mı edeyim. benim için bu kadar kolay değil bu? sen yapabilir misin??????????? belki yapabilirsin. ama hepimizin yapısı, dünyası farklı... ben son yumurtaya kadar deneyeceğim. Yorumlarımızı yaparken daha duyarlı olalım olur mu !!!!!!!!!! yumurtam çıkmasa, sperm olmasa, eyvallah... ama ben aptal bir doktorun hatasına göre bu konuya son noktayı koyamam.............. ancak Artık yapılabilecek hiç bir şey yok dedikleri zaman evlat edinme önerini düşüneceğim çok teşekkürler... nasılda akıl edemedim demiyeceğim söz... unutursamda yeniden hatırlat olurmu? ama içimdeki alev bu derece şiddetli iken, sende biraz empati kurmayı dene... o zaman beni gerçekten anlayabilirsin....
canım gülüm ben sen bunu düşün diye yazmadım.sadece bir alternatifti benim deediğim.umarım bırakıp gitmemişindir.git kafanı dinle.içindeki beni dinle.canım arkadaşım.her halükarda yanındayız.
Son düzenleme: