sağol canım iyiyim abcdef.bu daha iyi kolay geldiyerimseniben.şafak kaç?
şafak daha çoook sempatiksalakcinni Dur bakayım... Ayın 6 sında aşılama, bu durumda en erken 21- 22 temmuz gibi belli olacak. Zaten adet tarihim :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım iyiyim abcdef.bu daha iyi kolay geldiyerimseniben.şafak kaç?
dün yazdıklarım ne çok ilgisiz olmuş hiç okumadan girdim inş fire vermemişz bence kimse kötü niyetle bişey yazmıyor ama niye böyle oluyor ben anlamıyorum önce yağmursesi şimdi badenur
badenur ablam bana ne kadar önce eğer olmazsa evlat edinirsin demişti kimse bunu kötü niyetinden dolayı söylemez bence sadece erverdi kendisi için en son yapacağı çareyi söylemiştir.
ben hiçbirinizi tanımıyorum şahsen görerek ama size bakmayacın acaba neler kaytatıyorlar diye bakmadan geçemiyorum herzman yazmasam da bakıyorum o kadar sicak bir ortam gibi geliyorki bana merak ettiğim birçok şeyi size sorup öğrennce rahatlıyorum heğ iyiki varsınsınızı bunun için söylüyor
ama gittikçe kalp kırılma durumları ortaya çıkıyor bunu önlemeliyiz umarım yeni kalpkırılmaları yaşanmaz
merhaba absynth nasılsın canım inş umutlu mutlu haberler verirsin aşılamanla ilgili ve sağlığınla ilgili
ya deniz bulut kesin bir cavabın vardır bence
şimdi ben progesteron ilacını alttan alıyorum ama benim şu göğüsler beni hiç bir yerde rahat bırakmıyor
herhalde ondan dolayı göğüslerim çok fazla büüyümşler sordum dr kullanmıyayım diye yok mutlaka kullan diyor
hamileliğin 10 haftasına kadar kullanmalıymışım ama o zamana kadar benim göğüsler nereye gider kestiremiyorum
dr a ikigünde bir alsm dedim yie yok dedi şimdi sence ben iki günde bir alsam ne olur ki ama kocaman olmuşlar herkese özellikle bakınca çok rahatsız oluyorum
öptüm arkadaşlar
hamilelikten büyüyor hayatım. bunlar iyi günlerin :)) 10-12 hafta arası iyice büyümüş oluyorlar gidip sütyen falan alıyorsun. ilaçla bir ilgisi yok. her hamilenin değişik ölçülerde zaman içinde büyür. ilacı kesme. alışırsın.
Tüpler kapalı ve ileri derecede iltihaplı olduğu için laporoskopiye ihtiyaç varmış
bunda da seçenekler var ama
1- Tüplerin alınması... iltihabın tüm etkilerini ortadan kaldırmak için kesin çözümmüş... ama tüplerle yumurtalıkların ortak kullandığı damarlar varmış, tüpler alındığı takdirde yumurtalıklar bu damarlardan mahrum kalacakmış, bu da yumurta kalitesinin düşmesi ve sayının düşmesi demekmiş.
2- tüplerin bağlanması, yarıdan kesilip bağlanarak rahme iltihap akmasının önlenmesini sağlayacakmış... ama bu kesin çözüm değilde, kısmi çözümmüş sorun yaratabilirmiş yine... ama böylece ortak kullanılan damarlar korunmuş oluyormuş... tabii tam değil kısmen...
3- önerisi histeroskopi ve laporoskopiden önce tüp yapıp yumurtaları alıp donduralım, ama çözülürken yine kaliteleri düşebilir...
4- ameliyatları ol, sonra tüp deneyelim, oluşan yumurtalarla şansını denersin...
5- histeroskopi ve laporoskopiyi yapmadan çizilen tüm senaryoların hangisinin gerçek olacağını bilemeyiz, belki çok basit şekilde geçecek ve etkilenmeyeceksin...
bu zamana kadar tespit edilseymiş, daha kolay olacakmış herşey, iltihabik durum ve tıkanıklık ileri düzeydeymiş... ama çözümü olan şeyler bunlar dedi... en azından öncekilerde hiç şansınız yokmuş, bundan sonrakilerde şansınız daha fazla olacak dedi.......
KAFAM ÇOK KARIŞIK senağlama senağlama senağlama senağlama
Çizilen senaryolardan iyi olanı gerçekleşirse, iyileşme süresi 2 ay dedi... :çok üzgünüm:
dr. ben bile bu kadarını beklemiyordum dedi... bana ilk gelseydiniz, tedaviye yeni başlasaydık hiç şaşırmazdım dedi... ama kaç tedavi öncesi tespiti bu kadar kolay bir sorunu bulamamaları mestektaşlarım adına beni üzdü dedi... senağlama
hepsi bu arkadaşlar, ne yapacağımı bilmiyorum şu an, dünyanın yükü bindi üzerime...
alacağım kararlar çok önemli, bir kaç doktora daha gözükeyim diyorum... Bahçeciye mi gitsem? hist. ve lapo. olayının tüp bebek sürecimi nasıl etkileyeceğini bir de ondan mı öğrensem...... sonrada hist. ve lap. yapan doktor araştırıp gitsem..... allahım ben nasıl bir dersten geçiyorum....... mafoldumben huzurumuz kalmadı..... bitsin istiyorum herşey... huzur istiyorum..... nasıl kalkıcaz bunca şeyin altından, ne sonuçlarla karşılaşıcaz ?????????? daha beteride bekliyor olabilr beni.... hepsini yaptırıp herşey buaraya kadarda diyebilirler.... senağlama senağlama senağlama
bu kadar zormu bir bebek sahibi olmak... NEDEN BANA BU KADAR ZOR.... ÇÖPE ATANLARA, BOĞUP TOPRAĞA GÖMENLERE, CAMİYE BIRAKANLARA NEDEN BU KADAR KOLAY.... mafoldumben mafoldumben mafoldumben BU KADARMI HAK ETMİYORUMMM mafoldumben TAŞIYAMIYORUM ARTIK....BURAYA KADAR HEP POZİTİF BAKTIM HEP UMUT ETTİM... BEN UMUDUMU YİTİRMEDİKÇE DAHA AĞIRINI VERİYOR....... SONUÇ BUMU OLACAKTI...... HEMDE BU SAATTEN SONRA BUMU OLACAKTI..... GERİYE NE KALDI RAHİM KANSERİMİ ...... ONU DA VERSİN..... BİTSİN ARTIK.... UMUT KÖKTEN BİTSİNNNNNN senağlama
yok konuşamam DENİZ... eşim ben gideyim konuşayım diyor....... daha iki ay ancak oldu... herhalde benim zamanımda yoktu diyemez... zaten film çektirmemiş ki nerden biliyor kendiil zamanında olmadığını ispatı varmı....
mail yyazarım, en ağırından hemde.... ama arkadaşım yaptı da ne oldu... birde hamile olduğunuza sevindimdemişler pişkince..........
her yere yazacağım onları isimleriyle.......
sekreter aradı. amniosentez sonucum gelmiş. temiz herşey yolunda :teytey:delikafadulden:dance:
organ gelişimi için 22. haftada ayrıntılı ultrason var. o da bitse de alışverişe başlasam hala korkuyorum ben :kedi:
dün yazdıklarım ne çok ilgisiz olmuş hiç okumadan girdim inş fire vermemişz bence kimse kötü niyetle bişey yazmıyor ama niye böyle oluyor ben anlamıyorum önce yağmursesi şimdi badenur
badenur ablam bana ne kadar önce eğer olmazsa evlat edinirsin demişti kimse bunu kötü niyetinden dolayı söylemez bence sadece erverdi kendisi için en son yapacağı çareyi söylemiştir.
ben hiçbirinizi tanımıyorum şahsen görerek ama size bakmayacın acaba neler kaytatıyorlar diye bakmadan geçemiyorum herzman yazmasam da bakıyorum o kadar sicak bir ortam gibi geliyorki bana merak ettiğim birçok şeyi size sorup öğrennce rahatlıyorum heğ iyiki varsınsınızı bunun için söylüyor
ama gittikçe kalp kırılma durumları ortaya çıkıyor bunu önlemeliyiz umarım yeni kalpkırılmaları yaşanmaz
merye;göğüslerinin şişliğini sormuşsun.evet o gün biraz karambole gelmiş yazın...
Benim ilk hamileliğimde(allah mı söyletti ne,olur mu olur)de aynı senin gibiydi.bırak şişsinler acısınlar.hamileliğinin belirtileri işte.daha ne istiyorsun.daha da acıyacaklar ..demişti dersin.hatta üzerini değiştirirken bile..yavrucun seninle olsun da ....
Evet hiçbirimiz burada kötü niyetle birşey yazmıyoruz.iyi de kötü de birbirimizi teselli ediyoruz.çünkü bizi ancak bizler iyi anlayabiliyoruz.yeri geliyor duyduklarımızı bildiklerimizi tavsiye ediyoruz,uyarıyoruz,ya da teşvik ediyoruz.ama asla dikte etmiyoruz.aklımıza uyanı bize doğru geleni uyguluyoruz.kimsenin kimseyi etkilemek gibi bir durumu yok .denizcğim de çok eski zaman öncesinde (zaten kendisi de bunu yazmış)donörü alternatif olarak sunmuştur....alternatifler farklı..
Haklısın...sunduğum alternatif kendim için olandı...son zamanlarda çokça düşündüğüm...daha öncelerinden de düşündüğüm..hatta bunu burada senin henüz burada olmadığın zamanlarda başka arkadaşlarımız vardı.karamel,herada gibi....hülya olsun.alabama olsun.şu an o zamanlar başka kimler vardı..net hatırlamıyorum...herkesin bu konuda fikrini almıştım.düşüncelerimi paylaşmıştım.hepsi benim için birer veri olmuştu.hiçbirine ne gücendim ne kırıldım.
Kalp kırılmalarını önlemeliyiz demişsin.al bir fikir daha.sadece karşıdakinin hoşuna gidebilecek şeyler söyleyelim.neye karar verdiyse tamam tamam olur olur
öyle yap arkadaşım diyelim..kendi fikrimizi asla söylemeyelim.hep karşıdakinin söylediklerini onaylayalım.belki böylece önlemiş oluruz kırılmaları...bu da bir alternatif.....!!
Işten dönünce okuyacak pek birşey bulamadığından bahsetmişsin.biraz uzun oldu...belki iyi gelir..hoşçakal.kendine iyi bak.yavruya da.
SEVGİLİ BADENUR;önce tekrar döndüğün için teşekkür ederim canım sana.seni görmek güzel...
ZARAnın bir türküsünde diyor ki;
doldur tüfeğini hedef et beni
yaram 99,,,, 100 olur gider.
arkadaşım.ben buradayım.her zaman.38 de.bunları yazmak seni rahatlatıyorsa eğer kendini daha iyi hissediyorsan.tamam arkadaşım.istediğini yaz.kabulüm..ama inan sonrasında geçecek.
tüm tedavilerin hayırlı olsun.umarım sonucunu alırsın.yorum yapmamamı istemişsin.tamam.istediğin olsun.nette gezinirken öğrenirim o zaman senin adına sevinirim.seninle ilgili son yazım bu.hoşçakal.herşey gönlünce olsun.