• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

burda bi çok insan memorialin hastası ve herkes memnun ki devam ediyo. ne yani 40 yaşına gelmiş insanlar tecrübe ve fikirlerini paylaşmasın mı? burda kötüleme kampanyası yapılıyor da ben mi farkında değilim. deniz zarpandit bade herada erverdi ben beyaz herkes memorile gidiyo belki absynth kinder daha ismini hatırlayamadığım arkadaşlar yada memorialin taraftarı beyaza biri tek yumurta demiş kız nerdeyse bu ayki tedavisini erteleyecekti ki diğer doktor iki demiş devam kararı aldı iyiki de aldı iki yumurta da harika döllendi ve transfer edildi. şimdi bunlar yalan mı? bunları bu kız yaşamadı mı? ille kendin mi tecrübe edinmen lazım. sadece kendi tecrüben seni bağlarsa o zaman bizim bu forumlarda işimiz ne niye geliyoruz buraları okuyoruz ki? herkesin süzgeci var süzer süzmez onun bilceği iş. bu kadar garipsenen nedir?

kaydirigubbakcemile5

çok güzel yazmışsın ağzına sağlık canım

Alabama, şu YAZIKLAR OLSUN'u nerede yazmışım bir göstersene ?

Ya anlatamıyorum, ya anlamıyorsun ya anlamamakta direniyorsun. Aynı mahalleye yabancı geldi taşlayın hesabı.

Tekrar ediyorum, bir sürü insan o makinası kötü denilen dr. un hastası ve onda tedavi oluyor. Bende soruyorum basit bir şekilde öyle bir şey mümkün mü ? Azıcık düşünen biri buna hayır mümkün mü der.

Bu mümkün değilse bu tarz konuşma o insanları üzmez mi ? Peki neyin savunmasındasın bir anlatsan.
Sen diyorsun ki burada biri yazar biz direk doğru kabul ederiz, diğerinlerinin umudu kırılsın iplemeyiz.

Bir düşünsen ben hamile kalmışım bana ne demiyorum, bu zorlu yolu bildiğim için birilerinin umudu kırılmasın diyorum. Sen ne diyorsun karşılığında efelenmek dışında ?????????????????

AAAA bu topiğin dayısı da senmişsin galiba çok korktum. Aman ha yazmayayım...... Makina kötüyü ben çıkardım galiba . Sen iyi değilsin biraz sakinleş tekrar oku dayıcığım

Mahallede simdiye kadar taslanan olmamisti ilk siz oluyorsunuz!
Yazilanlari birbirine karistirmissiniz gibi geldi bana...8. ayda belki boyle duygusal olunuyordur anlayisla karsilayalim en iyisi!!! Bizim uslubumuz sizden biraz farkli ve daha onemlisi birbirimizi anliyoruz biz, siz de umariz sizi anlayan bir yer bulursunuz kendinize.

ya nolmuş bir çıktım dışarı döndüm burası harman yeri toz duman
arkadaşın biri gelmiş okumadan anlamadan dinlemeden birşeyler yazıp gitmiş düşünmeyin kızlar
sositososito enerjim yokki dans edeyim enerjim olsam ütü yapcam

Alabama canım elimde mercek belirti arıyorum orama burama bakıyorum ama yok kaydirigubbakcemile3

cuma tahlil yaptrısammı acaba?

Erverdi kırmızı biber turşusu yapmayı düşünüyorum sonucu öğrenince tarhananın yanına olurmu? sırnaşık şey nasılda kendimi tarhana partine katıyorum .))

hybris çok yoğunum o nedenle uzun uzun yazamıyorum...
YANLIŞSIN ARKADAŞIM YANLIŞŞŞ..... Hop diye birden bire topiğe giripte dertlerimizi, sevinçlerimizi, heyecanlarımızı paylaştığımız arkadaşlarımızla (Erverdi, Alabama, Deniz,Kinder,Altın Yunus, Vanilya, Baharnaz,Waterss, Kinder, Cans, Merye,Beyaz,Zarpandit, Hülya...) olan güzel ortamımızı bozmaya hiç mi hiç hakkın yok...

bir kere semra hanımla başlayınca semra devam ediyor. Ama sen zaten ben semra yı istiyorum diyince semra takip ediyor. Ha kadın perşembe cumartesi ve pazar orda yok. Perşemce pazar izinli o günlere denk gelirsen muayene olamazsın. Ama cumartesi etilerdeki yere gidersen olursun. Diğer günler sen istersen o muayene ediyor.beni kaç kez başkasına yazmışlar hayır dedim. O zamanda kime yazdılarsa o da bakıyor devamına semra da bakıyor. Ben semra hanımdan çok memnun kaldım.
Olumsuzluklara gelince hale cidden çok başarılı bir hanım( bu arada bekarmış onu da öğrendim) ve çok bilgili. Ben bugün geldiğim aşamayı ona borçluyum. Ancak önemli bir ayrıntı var. Ben pazartesi semra hanımla başladım perşembe semra hm olmayınca randevumu haleye istedim. Kadın baktı zaten 2 folükülüm vardı biri yok dedi. Sadece tek bi tane evirdi çevirdi yok. Neyse ertesi gün semra hanımdan muayene istedim eğer o da tek derse tüp iptal ve aşılamaya geçecektim bir ihtimal o gece moralim çok bozuldu. Koskoca prof neden 2 dediki. 2 ise neden hale tek dediki. Eşimde ben de çok mutsuz olduk. Ertesi gün semra hm muayen etti ve 2 dedi. Hoplaya hoplaya evimize döndük. Ve ben hale hnm tek dedi o yüzden iptal için geldik dedim. Oda dedi ki belki önüne bir yağ gelmiştir vs bir de onun ultrasyon aletine göre bu daha iyi, bunlar daha ayrıntılı gösteriyor. Içimden dedim nasıllll yaa insanlar onca para veriyorlar ve emek harcıyorlar o aletin iyi olmaması çok ilginç geldi bana.
Gelelim nur hanım a çok şeker bir hanım( o da bekar) sabırla her sorumu yanıtladı. Baharnaz ın yumurtaları erken çatlayınca ben de panik oldum. Opudan bir saat önce ben bir saat daha dayanamıycam ya çatladıysa dedim. Kadın sırf benim bir saat daha gerilmemem için beni muayene etti ikiside duruyor dedi ancakkk gene semra hanım da muayenem var ama önce nur baktı ve semra hnm geldi nur hanımın aldığı folükül ölçüleri ve rahim duvarı ölçüsünden farklı aldı ölçüleri. Demek istediğim bu ince ayrınytılar işte. Semra hnm devamında güvenç ben ve aynur hanm bana göre böyle. Biz ileri yaşız bu tedaylar oldukça önemli geliyor bana

o hatuna itafen;
yukarıdaki mesaj benim mesajım oku ve anla senin semra hanım ile ilgili söylediklerinin yanında benim bu yazım halt etmiş. Neyse muhatabım değilsin. Arkasında duramayacağım hiç bir lafı etmem ben oku anla. Bye

Erverdicim, senin genis gonlun ve sevgin yeter. Bir de tarhana corbasi yapar arkasindan da kaynattigin domateslerden bir menemen yapariz, ooooo gel keyfim gel. Senin bostana geldik yanii...kaydirigubbakcemile5

canım benim;bak bahar da turşusunu kuruyormuş.o da hazır.geriye şimdi bir senin bebek kalıyor kutlama günü için.kaydirigubbakcemile2hadi inşallah.

ya nolmuş bir çıktım dışarı döndüm burası harman yeri toz duman
arkadaşın biri gelmiş okumadan anlamadan dinlemeden birşeyler yazıp gitmiş düşünmeyin kızlar
sositososito enerjim yokki dans edeyim enerjim olsam ütü yapcam

Alabama canım elimde mercek belirti arıyorum orama burama bakıyorum ama yok kaydirigubbakcemile3

cuma tahlil yaptrısammı acaba?

Erverdi kırmızı biber turşusu yapmayı düşünüyorum sonucu öğrenince tarhananın yanına olurmu? sırnaşık şey nasılda kendimi tarhana partine katıyorum .))

olmazmı ?hem de nasıl olur..ben pek beceremem zaten turşuyu.ya eritirim.ya tadını beğenmem.bu yüzden komşuma koydururum suyunu.onlar.köyde yaşamış gün geçirmiş insanlar.koca koca bidonlarla yapıyorlar.hayatta tutturamam ben.malzemeyi yıkar doğrarım suyunu ona yaptırırım.ama güzel olur haaa.daha erken değilmi turşu için?

kat kat tabiii kendini.dileyene var bir tabak tarhanam.

sen şimdi siler siler durursun.aman ne zordur.çok iyi bilirim.sakın idrarda test yapıpta üzme boşuna kendini.yaparsan kanda baktır.ama 12nci gün derim ben.sabır yaaa Bahar sabır.

patikler;ben çıkmışım sen gelmişsin.senin işler sıkı bu aralar.bu sıcaklarda Allah kolaylık versin hepinize.tüm çalışanlara.

KİNDER de tatilden dönmüş galiba.aşağıdan bakıyor ama girmiyor.iyimisin?

ben de yavaş yavaş çıkayım.telime mesaj geldi. ek ders yapmışlar.gideceğim birazdan.hoşçakalın güller.sevgiyle kalın..

Erverdi canım yakaladım seniiii

canım ilk defa deniycem kırmızı biber turşusunu o yüzden kendime süre tanıdım haftaya inşallah yapıcam 1 hafta bekleticem oldu oldu olmadı çöpe gidicek anneme sipariş vercem. Yaşımız kaç oldu hala beceremiyoz turşu kurmasını :)

günaydın hoşgeldin. hormonlar rahim vs ve eşinin de spermleri incelenip mi herşey düzgün dediler? eğer öyleyse normal veya tüp ile olmadığında da yaş yüzünden diyeceklerdir. bu yaşlarda hamile kalmak gerçekten zor ama imkansız değil. sen tüp denemesini antalya da mı yapacaksın? bir de ocak ayında mı yapacaksın anlamadım? eğer öyleyse maddi nedenler dışında neden bekleyeceksin? bunlar kıymetli yaşlar her sene olasılık biraz daha azalıyor, 43-44 gibi de hemen hemen bitiyor. karar verdiysen hastane seç ve bekleme derim.

canım 40 yaşında evlendim rahim flm çekldi temzi kanallar açık hormon değerlerimi aşağıda yazacağım bir klomen çatlama iğnesi ve bende kiste dönüştü soğan küryle normale döndüm yumurtlarım ilaçsız normal boyuta geliyor ve kendisi çatlıyor dr kontrollerimde bunu gördük canım 8 ayrı dr gezdim negta,f bir aşılama deneyimim oldu ki buna dr şok oldu ben bütün drların en umut verici hastasıydım en son antalay tüp bebk merkezi kemal beye muayen oldum tahlilerim ve muayenem sonucu senin tüpe ihtiyacın yok doğal olur dedi istresen aşılma deneyelim dedi bende hiç bir dr sorun bulamadı eşimdede ben hasas bir bünyeyey sahip olduğum için bir takım tedavilerden korktum yani tüpten kısacası uzattım bekledim arakadaşlar bu arada eşimin işi gereği çokda sağlıklı zamanlamalarımda olmadı bebek çalışmaları için yani 19 ayda çoğu stresli ağlamaklı geçti elebtteki eşimin iki dünya tatlısı oğlu var beni ne kadar anlayabilrki vesselam arkadşlar ben ocak ayında işlerim daha sakin ve ılık bir havada tüp yaptırmaya karar verdim bu konuda yardımlarınız bekliyor olacağım merkez hakkında fikrim yok şimdiiden araştırmak istiyorum ben bir kere deneyim sonra bu defteri kapatmak istiyorum hiç değilse neden denemedim acabalarla yaşamayı sevmiyorum :emir_bebek:

alabama erverdi denizbulut ve diğer güzeller ben ayalardır sizii takip ederim :)) ve siizn tecrübelerinize inanıyorum hepiniizn ilgiisne tşk iyi akşamlar

Hanımlar merhaba :)
Şimdi baktım da sıcak saatler yaşanmış sitede :umursamaz: Geçmiş olsun diyelim a.s.
Geçmişi tam okuyamadım, gündüzleri sağlam yazışıyorsunuz maşallah :nazar:
Erverdi, ne yaptın dersleri, tarhanaları, salçaları ? Yanlış görmediysem kontrol aralığın uzamaya başlamış senin de, hadi bakalım kolaylıklar.:nazar:
Zarpandit, bitti mi tedavin? ne alemde kolun? Tüp tarihi kesinleşti mi?
Baharnaz, Beyaz son haberler nedir?
Merye, biraz azaldı mı sıkıntıların? Sağlığın ne alemde? Kontrolleri aksatmıyorsun değil mi :1hug:
Waterss, en yeni üyemiz hanfendü nasıllar? öperim ikinizi de :1hug:
Süprizim bir ce demiş kaçmış, sesi çıkmıyor hiç. İyidir inşallah...
Alabama, patikler, kinder, deniz, altınyunus, hulya, vanilya :3:opuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar var herhalde, hoşgeldiniz arkadaşlara.s.

ankaralı abcdef;özlettin...yok mu daha az bi mola?

ben iyiyim şükür.düşünceler azalıyor.testlerin arası da azalıyor.neredeyse 1 ay gitti kaldı 5 ay.bakalım ne olacak..tarana bitti güzelim.domates te ara ara yapıyorum.konserve pek yapamadım.belki birkaç şişe yaparım.

hadi hayırlı işlerin olsun.

ankaralı abcdef;özlettin...yok mu daha az bi mola?

ben iyiyim şükür.düşünceler azalıyor.testlerin arası da azalıyor.neredeyse 1 ay gitti kaldı 5 ay.bakalım ne olacak..tarana bitti güzelim.domates te ara ara yapıyorum.konserve pek yapamadım.belki birkaç şişe yaparım.

hadi hayırlı işlerin olsun.

Sağolasın erverdi, gündüzleri giremiyorum, ancak akşam eve gelince bakabiliyorum. O zamanda bütün muhabbeti kaçırıyorum :sinifsinif: Ben geldiğimde herkes gitmiş oluyor :gitme:

Düşüncelerin azalmasına da sevindim. Test araları açıldıkça daha iyi olacak inşallah, git gide kolaylaşacak gibi görünüyor. Allah kolaylık versin. Öperim opuyorumnanaktan

Back
X