Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda bi çok insan memorialin hastası ve herkes memnun ki devam ediyo. ne yani 40 yaşına gelmiş insanlar tecrübe ve fikirlerini paylaşmasın mı? burda kötüleme kampanyası yapılıyor da ben mi farkında değilim. deniz zarpandit bade herada erverdi ben beyaz herkes memorile gidiyo belki absynth kinder daha ismini hatırlayamadığım arkadaşlar yada memorialin taraftarı beyaza biri tek yumurta demiş kız nerdeyse bu ayki tedavisini erteleyecekti ki diğer doktor iki demiş devam kararı aldı iyiki de aldı iki yumurta da harika döllendi ve transfer edildi. şimdi bunlar yalan mı? bunları bu kız yaşamadı mı? ille kendin mi tecrübe edinmen lazım. sadece kendi tecrüben seni bağlarsa o zaman bizim bu forumlarda işimiz ne niye geliyoruz buraları okuyoruz ki? herkesin süzgeci var süzer süzmez onun bilceği iş. bu kadar garipsenen nedir?
Alabama, şu YAZIKLAR OLSUN'u nerede yazmışım bir göstersene ?
Ya anlatamıyorum, ya anlamıyorsun ya anlamamakta direniyorsun. Aynı mahalleye yabancı geldi taşlayın hesabı.
Tekrar ediyorum, bir sürü insan o makinası kötü denilen dr. un hastası ve onda tedavi oluyor. Bende soruyorum basit bir şekilde öyle bir şey mümkün mü ? Azıcık düşünen biri buna hayır mümkün mü der.
Bu mümkün değilse bu tarz konuşma o insanları üzmez mi ? Peki neyin savunmasındasın bir anlatsan.
Sen diyorsun ki burada biri yazar biz direk doğru kabul ederiz, diğerinlerinin umudu kırılsın iplemeyiz.
Bir düşünsen ben hamile kalmışım bana ne demiyorum, bu zorlu yolu bildiğim için birilerinin umudu kırılmasın diyorum. Sen ne diyorsun karşılığında efelenmek dışında ?????????????????
AAAA bu topiğin dayısı da senmişsin galiba çok korktum. Aman ha yazmayayım...... Makina kötüyü ben çıkardım galiba . Sen iyi değilsin biraz sakinleş tekrar oku dayıcığım
bir kere semra hanımla başlayınca semra devam ediyor. Ama sen zaten ben semra yı istiyorum diyince semra takip ediyor. Ha kadın perşembe cumartesi ve pazar orda yok. Perşemce pazar izinli o günlere denk gelirsen muayene olamazsın. Ama cumartesi etilerdeki yere gidersen olursun. Diğer günler sen istersen o muayene ediyor.beni kaç kez başkasına yazmışlar hayır dedim. O zamanda kime yazdılarsa o da bakıyor devamına semra da bakıyor. Ben semra hanımdan çok memnun kaldım.
Olumsuzluklara gelince hale cidden çok başarılı bir hanım( bu arada bekarmış onu da öğrendim) ve çok bilgili. Ben bugün geldiğim aşamayı ona borçluyum. Ancak önemli bir ayrıntı var. Ben pazartesi semra hanımla başladım perşembe semra hm olmayınca randevumu haleye istedim. Kadın baktı zaten 2 folükülüm vardı biri yok dedi. Sadece tek bi tane evirdi çevirdi yok. Neyse ertesi gün semra hanımdan muayene istedim eğer o da tek derse tüp iptal ve aşılamaya geçecektim bir ihtimal o gece moralim çok bozuldu. Koskoca prof neden 2 dediki. 2 ise neden hale tek dediki. Eşimde ben de çok mutsuz olduk. Ertesi gün semra hm muayen etti ve 2 dedi. Hoplaya hoplaya evimize döndük. Ve ben hale hnm tek dedi o yüzden iptal için geldik dedim. Oda dedi ki belki önüne bir yağ gelmiştir vs bir de onun ultrasyon aletine göre bu daha iyi, bunlar daha ayrıntılı gösteriyor. Içimden dedim nasıllll yaa insanlar onca para veriyorlar ve emek harcıyorlar o aletin iyi olmaması çok ilginç geldi bana.
Gelelim nur hanım a çok şeker bir hanım( o da bekar) sabırla her sorumu yanıtladı. Baharnaz ın yumurtaları erken çatlayınca ben de panik oldum. Opudan bir saat önce ben bir saat daha dayanamıycam ya çatladıysa dedim. Kadın sırf benim bir saat daha gerilmemem için beni muayene etti ikiside duruyor dedi ancakkk gene semra hanım da muayenem var ama önce nur baktı ve semra hnm geldi nur hanımın aldığı folükül ölçüleri ve rahim duvarı ölçüsünden farklı aldı ölçüleri. Demek istediğim bu ince ayrınytılar işte. Semra hnm devamında güvenç ben ve aynur hanm bana göre böyle. Biz ileri yaşız bu tedaylar oldukça önemli geliyor bana
Erverdicim, senin genis gonlun ve sevgin yeter. Bir de tarhana corbasi yapar arkasindan da kaynattigin domateslerden bir menemen yapariz, ooooo gel keyfim gel. Senin bostana geldik yanii...kaydirigubbakcemile5
ya nolmuş bir çıktım dışarı döndüm burası harman yeri toz duman
arkadaşın biri gelmiş okumadan anlamadan dinlemeden birşeyler yazıp gitmiş düşünmeyin kızlar
sositososito enerjim yokki dans edeyim enerjim olsam ütü yapcam
Alabama canım elimde mercek belirti arıyorum orama burama bakıyorum ama yok kaydirigubbakcemile3
cuma tahlil yaptrısammı acaba?
Erverdi kırmızı biber turşusu yapmayı düşünüyorum sonucu öğrenince tarhananın yanına olurmu? sırnaşık şey nasılda kendimi tarhana partine katıyorum .))
günaydın hoşgeldin. hormonlar rahim vs ve eşinin de spermleri incelenip mi herşey düzgün dediler? eğer öyleyse normal veya tüp ile olmadığında da yaş yüzünden diyeceklerdir. bu yaşlarda hamile kalmak gerçekten zor ama imkansız değil. sen tüp denemesini antalya da mı yapacaksın? bir de ocak ayında mı yapacaksın anlamadım? eğer öyleyse maddi nedenler dışında neden bekleyeceksin? bunlar kıymetli yaşlar her sene olasılık biraz daha azalıyor, 43-44 gibi de hemen hemen bitiyor. karar verdiysen hastane seç ve bekleme derim.
alabama erverdi denizbulut ve diğer güzeller ben ayalardır sizii takip ederim :)) ve siizn tecrübelerinize inanıyorum hepiniizn ilgiisne tşk iyi akşamlar
ankaralı abcdef;özlettin...yok mu daha az bi mola?
ben iyiyim şükür.düşünceler azalıyor.testlerin arası da azalıyor.neredeyse 1 ay gitti kaldı 5 ay.bakalım ne olacak..tarana bitti güzelim.domates te ara ara yapıyorum.konserve pek yapamadım.belki birkaç şişe yaparım.
hadi hayırlı işlerin olsun.