Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kara verdim bu ay testlerimi yeniliyor ve dr umla görüşme yapıyorum bu e2 canımı sıktı öüpüyorum hepinizi pek havamda değilim iyi hissedince gelirim
merhaba aşkım nasılsınm
pişmeyen bir mısır haşladım biraz sert ama afiyetle yyedim sende istermisin
iyiyim canım.mama yiyom.
mavi renge bakmanın baş ağrısına iyi geldiğini duymuştum.ne derece doğru bilmem.deneyebilirsin.biraz yorgun beynim.hem dışarı çıkıp bişeyler daha almak istiyorum.hem de çok sıcak.gözümmm yemiyor.
sana afiyet olsun canım.sert mısır...ıı ıh.zaten kaplama dolgu dişler var.iki diş mısır yüzünden onlardan da olmayalım şimdi.al sana bir resim çizdim şimdi.hayal et.sapsarı bir mısır koçanı.sütlü sütlü.ama üzerinde Erverdinin dişleri kalmış.hahahhahahah:roflol::roflol:
hoışgeldin bende ocak ayında olucam demekki topiğimizde 2 ocak ayı adayı varhihoyyyt
kardesimin laptopunu aldim gecici oarak.klavyesi q klavye ve f klavye olmadigi icin yazamiyorumm.alet cinden geldi f olmuyo o yuzden daha cok okumacaaa
canım ya ben o fıkradan bşey anlamadım mavi bilmemeki başım ağrıyınca en iyi gözümü kaptmak allaha şükür bugün şiddeti az yoksa buray a bakamazdım sadece uzanacaktım
maman afiyet olsun
anna ile 6 yaşındaki kızı seyahat etmektedir.otobüstedir.anne karnı burnunda hamşledir.kızı sorar annesine
__''annecim beni seviyormusun ''der
annesi__'' tabii ki yavrum,çok seviyorum '' der.kızı tekrar sorar.
__'' peki kardeşimi seviyormusun '' der.annesi cevabını yineler
__''tabii yavrucum seviyorum'' der.kız by sefer söyle sorar annesine
E PEKİ NİYE YEDİİİİN.!!! :roflol:
havan yerine geldimi antalyalı serpil !!
annesi hamile ya..hani annesi onları çok seviyordu ya.madem seviyormuş, o zaman niye yemiş annesi kardeşini.
merye hoşçakal.görüşürüz yine.kendine iyi bak.parol ya da minoset e izin vermiyor mu dr.bu ağrıkesicileir çok iyi.
selamm kizlarrr
deniz benim tarihide 3 aralik gorunuyor erkendendogumu dusunmedim, gerekmedikce... bu gidisimde konusacagim doktorumla bakalim ne diyecek.
bluestar hosgeldin, gercekten hamile kalmadan once yasadigimtum kilcik muhabbetlerin aynisini yasamissin,bana bi defasinda vicik vicik soru ve merakli muhabbetlerin sonunda siiz bu isi pazarlik konusu yapmissiniz bile diyen oldu.ohaa dedim ohaa ne demek istediyse onu da tam anlamadim ama. bi tanesi esime kendi karisinin hamile oldugunun haberini verirken bana soylememesini uzulecegimi soylemis varmi boyle bisi herif cocugu olsun diye kendini kestirip karisina tum tedavileri uygulatiptuple en sonunda muradina kavusmus biri olarak beni uzulmekle suclayabiliyo, benim cocugm olmasa elbette uzulurum ama uzuntume bu dallamanin baba olmasinin hic bi katkisi olamaz.daha neler neler aslinda size ne diyip konuyu kapamakk lazim allah sabir versin sana,en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olursun insallah