• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

anna ile 6 yaşındaki kızı seyahat etmektedir.otobüstedir.anne karnı burnunda hamşledir.kızı sorar annesine
__''annecim beni seviyormusun ''der
annesi__'' tabii ki yavrum,çok seviyorum '' der.kızı tekrar sorar.
__'' peki kardeşimi seviyormusun '' der.annesi cevabını yineler
__''tabii yavrucum seviyorum'' der.kız by sefer söyle sorar annesine

E PEKİ NİYE YEDİİİİN.!!! :roflol:

havan yerine geldimi antalyalı serpil !!

:roflol::roflol:

erverdi canım ya senden gelen fıkralar süper canım ya

en az fıkra kadar senin dişlerinin mısırda kaldığını düşünmek beni daha çok güldürdü :)))

merye uzaklara yeşile bak mümkünse kalabalığı arkanda bırak varsa öyle yerlere yürüyüşe git canım
benimde önerim bu :) inşallah başağrın en kısa zamanda geçer canım

ya arkadşlar antalya kaçgündür aynıyor içim parçalanıyor çok cidddi bir kayıp var uçaklar benimofiismden sürekli geçiyor kontrol altına alınmadıı ya bir dünya canlı cayır cayır yanıyor içim,z yandıı sabahın erken saatelerinden geç saatlere kadar yani hava karanlık oluncaya kadar sürekli yangın söndürmek için uçaklar sefreber bu kadar moralim bozukken üstüne üst umutsuzluk kapladı içimi o limonat gibi olan karışımın içinde birakçtane bugdaya benzer yada arpamı bişi var acaba o karışımın içinde neler var yani bugün ha bre düşünür oldum ama bu fıkra iyi geldi şu ormanıda kontrol atına alabilseler dah iyi olacak çok büyük bir yangın arkadaşlar insanın içi acıyor çok büyük bir kayıp var rabbim tez zamanda sönmesini nasip etsin

evet yaa öyleymiş.tv den izliyorum.kargı köyüne kadar yakınlaşmış öyle dedi.bayağı uğraş veriyorlarmış.inşallah yazdığım şu saatlerde sönmüştür.

canım sen doğumu normal mi düşünüyorsun? eğer öyleyse zamanını bekleyeceksin tabii. yok eğer sezeryen olur dersen o zaman erken alıyorlar. 1 hafta hatta 10 gün erken alınıyor.

bugün doktora gittim. bebek iyiydi maşallah :nazar: çok zor gösterdi yüzünü ellerini kapatmıştı dr dürttü etti. yüzü etlenmiş biraz daha normal bebeğe benzemiş. henekadar dr, halam ve babası babasına benziyor diye ona kıyak geçtilerse de bu sefer ben sadece bebeğe benzettim. 30. haftada kn uyuşmazlığı testini tekrarlayıp tekrar gideceğim. inşallah herşey iyi gitmeye devam eder. :nazar:

zarpandit yakın bir ülkeye geleceksiniz ha. iyi olur. sevdiklerini özlediğinde 2-3 saat uçup gelirsin. 12 saat yol öyle habire yapılacak birşey değil ne de olsa.

demek bibili bebek olmuş artık ha..hadi yaa.yaa Deniz ne günlerden nereye.......Allah izin verdi mi oluyor işte..kucağında da gör inşallah.biz de geliriz görmeye haaa..testin de iyi çıkar inşallah..

gerçekten sıcak canım uzanıp film izledim. geçici süreliğine yarınki tahlili unuttum :)

aferin sana helal sana.yarın da sana vakit hiç geçmez.çünkü geç veriyorlar.3 gibi alırsın sonucunu.erken git erken ver.inşallah kurs dönüşü müjdeyi alırım.yine de hayırlısı ne ise o olsun.

Aç Maymun

Adamin biri evcil maymunu ile bi bara gitmis. Bi içki ismarlamis, o sirada da maymun paso ortalikda dolasip eline ne geçirirse agizina atiyomus. Son olarak bilardo masasindaki bi topu mideye indirince barmen bagirmaya baslamis.
-"Yaw naapio bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da
-"Yaw o yer paso,parasi neyse veririm." demis. Parayi verip çikmislar.A radan bi hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmis. Yine bi içki ismarlamis. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmis. Barmende bi yandan seyrediyomus. Maymun önce erigi dötüne sokmus sonra çikarip aazina atmis. Barmen adama dönüp
-"Bu ne yapti simdi" demis. Adam:
-"Senin su bilardo topu olayindan sonra herseyi ölçüp de yiyor."

kızlar ilk defa kopyalamayı öğrendim.öncekileri hep kendim yazıyordum.

iki kahkakaha bir pirzola edermiş.bendensiniz yaniyerimseniben

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tedaviye başlayan ve tedavi sonucunu bekleyen tüm arkadaşlarımın mutlu sona ulaşması benimde dileğim... Umarım her şey gönüllerince olumlu gelişir bebekleri sağlıklı olur ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar... Bende 34 yaşında evlendim ve şuan 40 yaşındayım 2006 dan bu yana savaş vermekteyim çocuk sahibi olabilmek için. 3 aşılama 6 tüp bebek tedavisi ve sonuç şuan koskoca bir SIFIR:( Aslında çok şanssız denemelerden sonra 3. tedavimde hamile kaldım ve bir kızım olacaktı ama sonlandırıldı çünkü bebeğim iskelet anomalisine sahipti. Doktorum ya doğumdan sonra ölür yada karnında dedi ne yapacağımı bilemedim o an ölmek kızımla beraber olmak istedim ama olmadı. Şimdi yaşasaydı 1,5 yaşında olacaktı. Yılmadım onun üstüne devam ettim ama henüz başarıya ulaşamadım. Benimde yumurta sayım az bu yüzden çok canım sıkılıyor. Gerçi son denememde kendiliğinden 6 yumurtam oluşmuştu ve ikisi döllendi ve transfer sonrası tutunamadılar... Ama drum ve embriyoloğum kendiliğindende bu işi başarabileceğimizi düşünüyorlar ama biz beceremiyoruz galibaaa... Çevremdeki insanların bana sürekli olarak ne yaptın tamammı devammı demesinden sıkıldım, hamile olan birinin en son bana haber verilmesindende... Ne saçma düşünceler benim nazar değdireceğimi filan düşünüyorlar herhalde ama ben tedaviye başladımmı ne yaptın ?nasıl gidiyor ?kaç yumurtan var ?dr ne dedi? transferin ne zaman? gibi sorularla herşeyimi öğrenmek ve meraklarını gidermek istiyorlar. Allah nasip ederse ocakta başlamak istiyorum yine ama kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Biraz başınızı şişirdim galiba ama buradaki diyaloglarınız çok hoşuma gitti iki gündür geçmiş msjları okuyorum ve sizleri tanımaya çalışıyorum... Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.. BENDE VARIMMM::::opuyorumnanaktan

sen de varsan eğerHOŞGELDİN BLUESTARa.s.
Çevre ile ilgili yaşadıklarını bende zamanında çok yaşadım.yok mu daha ?daha ne bekliyorsun?daha yok mu bişey?fabrikası çalışmıyor gibi....ooo...böyle şeyler işte.hatta biri birşey soracak diye.olası kişileri ,uzaktan gördümmü yolumu değiştirirdim.ben onlardan kaçtım.onlar da galiba ben çok hızlıydım bir daha yakalayamadılar.elimi eteğimi çektim diyebilirim neredeyse çevreden.kendimi okumaya geliştirmeye verdim.tabiii tedavilere de.artık kimse sormuyor.benim de sadece bir merhabam var.artık istediğime söylüyorum.istemediğme söylemiyorum.aslında en iyisi hiç söylememek gibi.çünkü sonrasında dediğin gibi soruların arkası gelmiyor.bitirdik dedin mi yakanı bırakırlar.

büyük bir sınav vermişsin anne olma yolunda.inşallah şimdiden sonra son denemen olur.yavruna kavuşursun

bizi tanımaya çalışman güzel..öyle damdan düşer gibi değil.tekrar hoşgeldin aramıza.a.s.

günaydın hanımlar nasılısnz valla benm baş ağrılarım çok şddetli devam ediyr bu aralar yine mide bulantılaım başladı ama eski şiddietinde değil başımla derdim var gibi drumu aradım pazartesi başka bir hast. nöbetçi imiş oraya gel dedi bakaırız dedi e allaha şükür bunu hallettim başka gittmeyi düşündüğüm dr ların randevusu dolu idi bende çok korkular var dün sağlık ocağna gittim kaydımı yaptım aylık kont.gidecem ordaki hemşire sakın cinsel ilişkide bulunmayın dedi ve günde mutlaka iki ceviz ye dedi ve 2/3 litre su iç dedi bebeğimin kallp atışlarını dinletti bana dinlemek çok hoş ben duyunca bi güldüm hemşire sen gülünce o da takla atladı dedi hareteine tepki veriyor dedi

ERVERDİ: 9 aylık koca top etsin biraz geç anladım ama anladım inş. canm ama kpss girince yaştan çok kaybedecen gibi ümiidni yıkmaaym ama

şu adet kanının rengi ve miktaır önemli seninki değişmemiş ilginç geldi benimki 30 dan sonra azalmaya başladı ve eskisi gibi hiç olmadı

DENZİ BULUT:canım benim başağrılarım çok korkunç ve göğüs ağrılarım yanmaları kaşınmaları sanki daha çok tüp ilaçları yaptı gibi ve de dğm kont.hapları inş.kocaman göğüslü olmam esim sağılacak inek memesi gibi duruyor diyor
deniz benimde düşükten sonra kanımın rengi çok değiti kahverengi kaldı bir türlü düzelmedi
canım sen alabama ve altınyuns yani hamileler ve yakında hamile olacak arksşlar günde iki ceviz yeyin mutlaka ben başta yiyemiyordum midemi bulandırıyordu ama başladım ama kesin sen biliyorsudur ama iyinede hatırlatyım dedim canım
ve şu korkulardan bahsediyorsun benmde çok korkudlarım var canm hegün ya kalbi durursa ben ya düşük yaparsam allah inş. hiçbiirimiz için olumsuz bir durumla karşılaştırmaz bizi inş.
birde şunu sorayım önden giden bebeğin durumu nasıl olur onun için daha iyi bir durum mu yoksa tersi mi benimki sanki önden giidiyor bu hafta kesin öğrenecem o anllattığın bebiğin sonucu nasıldı

ZARPANDİT:allah şifa versin co cültürü bilmem ama inş.hakkında hayırılısı olsun canım ve şu izlerede takılma ve senin popun benim göğös gibi değildir inş.. şu kuzu kuzu inanmak bana daha iyi gibi geliyor ama asla dr lardan emin olamadığız için araştırmak en iyisi
hey bende bebişimle konuşuyorum ve çok hoş oluyor canım inş. sende konuşursun tadını bakarsın

SERPİL:hayıt bana da çok iyi gelmişti ama beyazın dediği gibi senin hayıtla işin yok gibi beyaz sana akılcı şeyler söylemiş bence çok geç kalma ve ocağa erteleme yani bence ben 38 adamlar 40 tan sonra başarı şansı düşülk diyor bana hergittiğim aşılama ile uğraşmaalım dedi sizin için zaman kaybı demişlerdi gerçekten dr.seni yeteri kadar aydınlatmamış yuh onlara bence hemen bvbaşla kendimi tüpe alıştırmalıyım diye 5 ay geçecek yazık değil mi o aylara şu tip ilaçların etkisine gelince gelince gerçekten çok ollumsuz sonuçlar etkiler yaratabiliyorlar bende kocaman göğsler ve kocaman bir göbek kaldı onlardan dolaya3 kilo aldım hamileliktende 1,5 kilo aldım kiyafetlerim bana olmuyor
ama senin şu çaanakkale ilacın bana çok sıcak geldi almak isterdim ena zından adet kanımın rengi kırmıza ya dönmesi çok hoşuma gidrdi artık kırmızı yok bende düşükten beri

BAHARNAZ VE BEYAZ:sakın aşk yapmayın bana herkes onu tavsiye ediyor bir arksş dr 6 ay yapmayın demiş bu düşüğü tetikliyormuş dun hemşirede söyledi bu kadar emek veriyorsunuz bari burdan darbe yemeyin dedi
idrar testi daha geç belli eder pıhtılşama tesit dr yaptırayımmı dedim ben yap demem deidi o en az birkaç düşkt olayından sonra bakılmalı dedi ve 1500 lira imş masrafı gerçi param olsaydı yapardım aspirin alayım mı dedim ona bile alma deidi fazla alınınca vücuttan demir eksiklği yapıyor demişti
BEYAZ: serpile yazdıklarını çok beğendim ben bunları ona yakın şeyleri yazmayı düşünmştim ama cesaret edemedim ama doğru yu söyldin zaten o da sana hak vermş
inş. yarın çok güzel bir ssonuçla bizi bilgilendirirsin baharnaz daha sonrada sen beyaz allh en güzelini naip etsin sizlere heppimize allah korusun ve esirgesin canlar

PATİKLER nasılsın canım ben hamşlğin tadını ancak eşime naz yaparak çıkarıyorum yoksa hergün başağrı neredeyse 1 haftadır baş ağrısı çekiyorum ve çok üşüme titreme geliyr yeni yeni midem bulantıları tekrar nüksetti az ama can sıkıcı kusma istedğim var ama kusamıyorum koku hassassiyetim çok azldı allah göndüne göe versin canım

Canım benim çok geçmiş olsun. Hepsi gelip geçecek canım merak etme. Ben de hamileliğimde 2. ve 4. ay arasında müthiş bulantılar çektim. Belli başlı bazı gıdalar vardı ki sofrada gördüğüm anda çıkarıyordum. Her bünyede farklı tepkiler gösteriyor bu hamilelik. Senin de geçecek merak etme. Ama baş ağrını mutlaka bilgin birileriyle görüş. Ne kadar erken davranırsan o kadar iyi olur. Çok öpüyorum.

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tedaviye başlayan ve tedavi sonucunu bekleyen tüm arkadaşlarımın mutlu sona ulaşması benimde dileğim... Umarım her şey gönüllerince olumlu gelişir bebekleri sağlıklı olur ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar... Bende 34 yaşında evlendim ve şuan 40 yaşındayım 2006 dan bu yana savaş vermekteyim çocuk sahibi olabilmek için. 3 aşılama 6 tüp bebek tedavisi ve sonuç şuan koskoca bir SIFIR:( Aslında çok şanssız denemelerden sonra 3. tedavimde hamile kaldım ve bir kızım olacaktı ama sonlandırıldı çünkü bebeğim iskelet anomalisine sahipti. Doktorum ya doğumdan sonra ölür yada karnında dedi ne yapacağımı bilemedim o an ölmek kızımla beraber olmak istedim ama olmadı. Şimdi yaşasaydı 1,5 yaşında olacaktı. Yılmadım onun üstüne devam ettim ama henüz başarıya ulaşamadım. Benimde yumurta sayım az bu yüzden çok canım sıkılıyor. Gerçi son denememde kendiliğinden 6 yumurtam oluşmuştu ve ikisi döllendi ve transfer sonrası tutunamadılar... Ama drum ve embriyoloğum kendiliğindende bu işi başarabileceğimizi düşünüyorlar ama biz beceremiyoruz galibaaa... Çevremdeki insanların bana sürekli olarak ne yaptın tamammı devammı demesinden sıkıldım, hamile olan birinin en son bana haber verilmesindende... Ne saçma düşünceler benim nazar değdireceğimi filan düşünüyorlar herhalde ama ben tedaviye başladımmı ne yaptın ?nasıl gidiyor ?kaç yumurtan var ?dr ne dedi? transferin ne zaman? gibi sorularla herşeyimi öğrenmek ve meraklarını gidermek istiyorlar. Allah nasip ederse ocakta başlamak istiyorum yine ama kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Biraz başınızı şişirdim galiba ama buradaki diyaloglarınız çok hoşuma gitti iki gündür geçmiş msjları okuyorum ve sizleri tanımaya çalışıyorum... Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.. BENDE VARIMMM::::opuyorumnanaktan

Hoş geldin canım. Bayağı üzüntülü günler geçirmişsin. Allah seni inşallah bebek sevinciyle ödüllendirir. Herşeyin hayırlısı inşallah. Sevgiler,

patikler uğramışsın.!!.iyimisin.bana iyi geceler sana tatlı yazılar.gözlerim kapanıyo.umarım iyisin.hoşçakal.boshayallersmile

Hanımlar merhaba,

Haberleri alayım diye giriyorum siteye. opuyorumnanaktan
Bluestar hoşgeldin, çok badire atlatmışsın, inşallah bebişle son bulur maceran.
Meryecim, hay allah ya, bırakmadı şu sıkıntılar seni. Bebişin sağlıklı büyüsün yeter ki, inşallah atlatırsın bunları da.
Alabama, laptop geçirmişsin eline, çok güldüm. Çin-min okumaya da yarasa hiç yoktan iyidir :)
Deniz, testin varmış, kolaylıklar dilerim. İyi haberlerini alırız inşallah.
Erverdi güzel fıkra patlatmışsın yine :) Güldürdün vallahi :)
Zarpandit, yakın ülke lafları geçmiş. Ne güzel, yaklaş yaklaş doğumda ziyaretine gelelim :)
Baharnaz, beyaz takipteyim. Bunaltmayım diye çok sormuyorum. Hayırlı haberlerinizi yolunu gözlüyorum.
patikler, senin böbrek kontrollerin ne oldu? yazdıysan da atladım arkadaşım herhalde, iyisindir umarım.

Benim bu aralar cinlerim tepemde arkadaşlar fena halde. Hiç benimseyemedim işimi, hergün sinir küpü halinde geliyorum eve. Sırf para için işte, dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama çok barınamayacağım galiba. Zaten bu halde çocuk mocuk da yapılmaz. asabi olur bebişte :)

Adetim hayatımda ilk defa gecikmişti (10 gün), en sonunda tam kan testine gideceğim zaman oldu ama normalde 6 gün sürer bir günde bitti. İnanılmaz bir halsizlik ve uyku halim var. Sinir stres de bir yandan...

Ay herşeyin hayırlısı vallahi...
Herkesi öperim, iyi bakın kendinize...

ne diyeyim arkadaşlar hepiniz süpersiniz.... bayıldım vallazemuszemus. hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. ben öğretmenim ve tatilim bitti salı toplantım var sınavlar derken bayram ve hoppp iş başladı! hoş bu yıl tatilimi evimde kocişimle geçirdim bol bol yayıldık,yüzdük ve kitap okuduk... bende Beyaz ve baharnazın sonuçlarını heyecanla bekliyorum inşallah yarın güzel haberlerle gelir baharnaz :Saruboceq: birgün gelecek ve her şey yoluna girecek bende buna inanıyor ve bu sayede ümitleniyorum...
erverdi arkadaşım fıkralar süperdi teşekkürler...
merye arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:nazar:
gündüz çok fazla takılamıyorum ama akşamları ara sıra nette dolaşıp kafa dağıtmak iyi geliyor.
şimdilik iyi geceler....

Back
X