• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bizim kismetse ve son dak degisiklik olmassa Mert olacak Deniz. Arda guzel isim eger 6S li olmasaydi ;) peki sezeryani epidural mi dusunuyosun?

Kizlar fikralar icin ellerinize saglik...sırnaşık şey

Baharnaz, hakkinizda hayirlisi olsun canim, biz buradayiz ve hersekilde yanindayiz.kaydirigubbakcemile5

Beyaz, nasilsin?

Alabama, ben bilgisayari Q klavyede ogrendim, daha once Ing. Dili bolumunde calisiyordum ve yazismalarin cogu Ingilizceydi. Sadece Cin mali olanlar Q klavye degil bu arada, Q klavye olup baska ulke ve firmalara ait olan bilgisayarlar da var. Ben de TR'ye gelince Annemlerinkini kullanirken zorlaniyorum. Umarim seninkinin problemi kisa surede cozulur.:3:

Erverdi, ders nasil gecti, sinava hazir misin?:kahve:

Merye, diger doktorlardan da mail yoluyla bilgi almak icin CIDER'in adresi:
www.cocukistiyorum.com
Tecrubeli arkadaslar, minoset onermisler, denedin mi? Iyi misin daha?bilmiyorumkismile

Patikler, nasilsin? Yavas yavas tedaviye hazirlik durumlari var mi?

Absynth, guzelim bu is seni cok yoracak! ozledik seni! Neyse simdi tedavi icin biraz para lazim, tedavi tarihine kadar calisirsin para biriktirirsin, ondan sonra durumu bir daha gozden gecirirsin canim. Yanlsi hatirlamiyorsam sana tedavi icin izin vereceklerdi degil mi? O denemde biraz is stresinden uzaklasman lazim.gamyoncuiremsu

Deniz, Aras'i cok sevdim ben... Alabama Mert'te cok guzel... Hayirli dogumlara ulasin arkadaslar. Deniz lutfen, stress yok bayrama denk gelecek diye endiselenme lutfen. Gecenlerde esimle konusuyorduk, bebeklere ne isim koyariz diye...Benim esim yabanci oldugu icin bir Turk bir yabanci olacak gibi gorunuyor. Ben Poppy (gelincik cicegi demek) ismini cok seviyorum mesela ama esim baslangicta kucuk bir kizken cok sirin bir isim ama buyuyunce ne olacak dedi. Hakikaten bebekken guzel olan bazi isimler buyuyunce pek hos olmayabiliyor. O yuzden iyi dusunmek lazim sanirim. Sonuc Poppy'den vazgectimmmmmm.

Alabama, ben su an cok yorgunum aslinda, ama siteye bakmadan da edemiyorum. Sali gunu Japonyadan bir misafirimiz gelecek, onun odasini hazirladim, orayi hazirlarken balkonunu da iyice temizledim, atilacaklari attim, ayyy ne toz olmus her sey, cok yoruldum. Bir de bugun dusundum ki...gecen yillar boyunce ne cok sey biriktirmisiz, eminim herkes su an bir tasinmaya kalksa atilacak bir cok sey cikar. Ben kucuk objelere bayilirim, kavanozlari atmaya hic kiyamam, bir de onlarin mutlaka uzerlerindeki etikletleri cikaririm ama bugun kiymaya karar verdim, bayagi bir kolleksiyonum olmus.
Bizde atma temizligi var yanii...:1:

benim bilgisayar tamirden gelince cozulecek insallah. ben 90 yilindan beri macintosh kullaniyorum.pclerle hic anlasamadim malesef.ve grafikerligimde oldugu icin super hizli bakmadan f klavye kullaniyorum.yuz yil once daha universiteden once bilgisayar yokken annem beni daktilo kursuna yollamisti. burdaki pclerin dil cubugundan f klavye yapabiliyorsun degistirip ve pc de olsa noktali harfler var klavyede ama bunda hic biri yok iiii haric, neyse iste boyle sekercim bikac gun idare etcez artik

sorma bende Mertin odasini bosaltirken neler cikti neler attim aynenn. neler saklamisim yuh dedim kendime. simdi baya hafifledik mecburen :)

Iyi bari, birilerinin isine yarasin. Burada harika bir cop, geridonusum sistemi var. Ne atarsan at, hic bir sey ziyan olmuyor ve ulke ekonomisine de gozardi edilemeyecek kadar da faydasi oluyor. Dis ulkelerde faydali seyleri gorunce, ayyy nicin bunlar benim ulkemde yok diyorum. TR'de bazi yerlerde var fakat insanlar keyfe keder koyuyorlar. Burada zorunlu ve geridonusum metaryelleri icin ancak ozel gunlerde onlari atabiliyorsun. Umarim orada da zorunlu hale gelir ve ulkemize ek bir gelir olur.

bizim kismetse ve son dak degisiklik olmassa Mert olacak Deniz. Arda guzel isim eger 6S li olmasaydi ;) peki sezeryani epidural mi dusunuyosun?

aaa bak sırf o nedenle arda yı kabul edebilirim. sonunda çocuk gs li olacak :jeyyar:
mert de güzel isim ismiyle uzun mutlu sağlıklı zengin yaşasın a.s

Deniz, Aras'i cok sevdim ben... Alabama Mert'te cok guzel... Hayirli dogumlara ulasin arkadaslar. Deniz lutfen, stress yok bayrama denk gelecek diye endiselenme lutfen. Gecenlerde esimle konusuyorduk, bebeklere ne isim koyariz diye...Benim esim yabanci oldugu icin bir Turk bir yabanci olacak gibi gorunuyor. Ben Poppy (gelincik cicegi demek) ismini cok seviyorum mesela ama esim baslangicta kucuk bir kizken cok sirin bir isim ama buyuyunce ne olacak dedi. Hakikaten bebekken guzel olan bazi isimler buyuyunce pek hos olmayabiliyor. O yuzden iyi dusunmek lazim sanirim. Sonuc Poppy'den vazgectimmmmmm.

Alabama, ben su an cok yorgunum aslinda, ama siteye bakmadan da edemiyorum. Sali gunu Japonyadan bir misafirimiz gelecek, onun odasini hazirladim, orayi hazirlarken balkonunu da iyice temizledim, atilacaklari attim, ayyy ne toz olmus her sey, cok yoruldum. Bir de bugun dusundum ki...gecen yillar boyunce ne cok sey biriktirmisiz, eminim herkes su an bir tasinmaya kalksa atilacak bir cok sey cikar. Ben kucuk objelere bayilirim, kavanozlari atmaya hic kiyamam, bir de onlarin mutlaka uzerlerindeki etikletleri cikaririm ama bugun kiymaya karar verdim, bayagi bir kolleksiyonum olmus.
Bizde atma temizligi var yanii...:1:

aras için de burada aras kargo var ya öyle derler mi diye düşündüm. aman bayrama denk gelirse de bayram koyarız artık :roflol:oralara bir gelelim de nasılsa olacağına varacak. ben de evde fazlalığı hiç sevmem. ama dolapları bir boşaltsam atacak kaç torba eşya çıkar aslında. her yaz kış kıyafetlerden bir dolu ayıkladığımız düşünülürse. aslında evde böyle bir büyük temizlik lazım

Iyi bari, birilerinin isine yarasin. Burada harika bir cop, geridonusum sistemi var. Ne atarsan at, hic bir sey ziyan olmuyor ve ulke ekonomisine de gozardi edilemeyecek kadar da faydasi oluyor. Dis ulkelerde faydali seyleri gorunce, ayyy nicin bunlar benim ulkemde yok diyorum. TR'de bazi yerlerde var fakat insanlar keyfe keder koyuyorlar. Burada zorunlu ve geridonusum metaryelleri icin ancak ozel gunlerde onlari atabiliyorsun. Umarim orada da zorunlu hale gelir ve ulkemize ek bir gelir olur.

burada da geri dönüşüm var. her akşam çöplerin başında çöp ayıklayıcılar görev yapıyor. sempatiksalakcinnikimbilir ekonomiye neleri geri kazandırıyorlardır. :smiley-cool: aslında şaka maka iş yarıyor bu adamlar.

Ayyy Deniz...:1: Bayram'a denk gelecek diye endiseleniyordun, bakarsin Bayram diye ismini degistirirsiniz. Aslinda yillara bakilinca her yil bir kac isim moda oluyor, o yil dogan bebeklerin cogunun ismi oyle, sonra bir kac yil icinde isimler degisiyor. Sizinki kiz olmayacak ama ben bazen eski isimleri de seviyorum, mesela Zeynep, hala cok severim.
Biz bir sure sonra tasinacagiz, hem de ulkeler arasi....Bu bir kac yilda cildirip neler almisim......Dedigin gibi simdi dolaplar bosalinca neler cikacak neler...tasinma aslinda iyi bir temizlik, her manada...

Aras kargoyu biliyorum, hatta Annemlerin evine cok yakin, Annemin eski ogrencisi orada calistigi icin biz de onu kullaniyoruz. Ama hic senin dusundugun gibi dusunmemistim, evet okulda kesin dalga gecerler Aras Kargo diye...

günaydın;
zarpandit iyiyim teşekkür ederim iyiyim. geriye 5 gün kaldı sayıyorum işte.baharnaz adına da heyecanlıyım.
ay senin eşin nereli?
sen nerelisin aslen?
demek anne öğretmen ne güzel...

seninde az kaldi beyazz nasi durumlar icindeki ses ne soyluyo ?
zarpandit sorma valla ben acayipalisveris yapiyorum ve hep mavii :)
arda da ismiyle yasasin denizcim saglikla gelsinlerde geriisi bos sezeryani diyorum epiduralmi yapcan?

Alabama, ohhhh cok alma, bir cok arkadasimdan biliyorum. Bebek cabuk buyudugu icin alinan bircok seyi giyemiyormus, bir de hediyeler olacak... Ama cok sevimli bebek kiyafetleri degil mi? Ayyy bir o kadar da pahali...ama neyse tek saglikla gelsinler de daha neler alirsiniz...:emir_bebek:

Back
X