Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde öyle oluyor. ay kırmızı var yeşil var beyaz var. ama şu anda mavi en sevdiğim renk oldu. doğsun da bir diğer renklere de sıra gelecek inşallah :)Alabama ve Deniz bebeklere kiyafet almaya basladiniz mi? Mavi mi oluyor her sey?:ecrin_bebek:
seninde az kaldi beyazz nasi durumlar icindeki ses ne soyluyo ?
zarpandit sorma valla ben acayipalisveris yapiyorum ve hep mavii :)
arda da ismiyle yasasin denizcim saglikla gelsinlerde geriisi bos sezeryani diyorum epiduralmi yapcan?
Serpil, merhaba, bugun gec kalktin galiba?
Baharnaz, huuu huuu geldin mi?
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhh valla . ayyy allah tamamına erdirir işallahhhhhhh...ne çabuk belli olodu ayrıcaselamm kızlar
Hepinizden Allah razı olsun hepinizin dualarını hissettim
Erverdi, Zarpandit, Beyaz, absinth, Alabama, Deniz Bulut. cans, merye, serpil, bluesky, heyecandan adını yazmayı unutabileceğim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.
Sonucum 139 :)) hamileyim dimi
baharnaz doktorunu gördün mü ne dediler hastahanede?
ayy hiç belirtin varmıydı kasık ağrın göğüslerde gerginlik vs?
o hatun beni merak etmedi mi:))))11 de kan verdim hastaneden ayrılmadım :)) eşime bekliycez dedim hadi cevahire gidelim gezelim dedi ben yok dedim sonra tlf alınca garip oldum 45 dk sonra dr aradı pozitif dedi
Bu arada orda bir bayan vardı bana demez mi siz baharnazmısınız bende şok evet dedim sizleri topicten takip ediyorum dedi. bugün inşallah karşılaşırız demiş ve karşılaştık ama misafir olarak okuyormuş hep takip ediyormuş yine okur bu yazdıklarımı inşallah sende güzel sonuç alırsın
Erverdi senin yakından takipçin canım seninde hayırlısıyla tedaviye başlamanı ve güzel sonuç almanı bekliyor
Baharnaz tebrikler:teytey::teytey::teytey: allah tamamına erdirsin canım.:CüvCüv::SaruboceBeyaz darısı sana olsun artık :Saruboceq:
baharnazz cokkk sevindimm hayirlisi olsunn canimm cok mutlu oldumm. beyazz darisi sana insallah ve tum isteyenlere insallah.
teşekkür ederim canım. işallah çok saol ya. allahım yüzümüze bakar işalalh...Baharnaz tebrikler:teytey::teytey::teytey: allah tamamına erdirsin canım.:CüvCüv::SaruboceBeyaz darısı sana olsun artık :Saruboceq:
.baharnazz cokkk sevindimm hayirlisi olsunn canimm cokmutlu oldumm. beyazz darisi sana insallah ve tum isteyenlere insallah.