Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nasılsın bu arada cici anne? demek maviler alıyorsun .ne mutlu sana...ee esin napti duygusal anlar yasamissinizdir anlat bizimde gozlerimiz sulansin burda
işallah canım yaa...beyaz merak etme gonulden istiyorum duada ediyorum sendende alcaz guzel haberi
gayet guzel icini ferah tut o batmalar iyiye isaret asma suratini)
işallah canım yaa...
baharnaz ın karın şişkinliği gaz göğüs şişkinliği ışında bir belirtisi yokmuş. benim ara ara kasıklarda batmalar hissediyorum( ay nebilim.
selamm kızlar
Hepinizden Allah razı olsun hepinizin dualarını hissettim
Erverdi, Zarpandit, Beyaz, absinth, Alabama, Deniz Bulut. cans, merye, serpil, bluesky, heyecandan adını yazmayı unutabileceğim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.
Sonucum 139 :)) hamileyim dimi
Drum tatilde canım msj attım ona. Hasta ve doktor hepten rahatız. Nöbetçi aynur hn vardı 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi tamam dedim iğnem bitti dedim öyleyse jele başlayın dedi. jel yok şimdi eşim bulmaya gitti
okumaya devam ediyorum...o jelden bende var.bugün pazar..bulamazsanız eğer bende var.özelden yaz.benden temin edebilirsin.
erverdi çok saol canım ya dondurmalar için çok tşkler
ama canım turşu istiyor dermişim .)))
serpil02507+, baharnaz, erverdi, nisa_mai :lepi:buyrunnnnnnnnn:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim: içeceklerde bende yeni hamişin şerefineeeeeeee
serpil02507+, baharnaz, erverdi, nisa_mai :lepi:buyrunnnnnnnnn:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim: içeceklerde bende yeni hamişin şerefineeeeeeee