Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerim nasıl sizce? 139,5
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı beyeza:hooray:![]()
bence güzel canım tek embriomuydu çiftmi canımkafamçokkarıştı
bahar;Crinone Jel değil mi?
hazneye attıktan sonra yarım saat uzan sende.arada kahverengi geri gelebilir normal.korkma merak etme.progestana devam ediyormusun.ağızdan ya da aşağıdan.hamile kalındıktan sonraki kullanımını bilmiyorum sadece transferden sonrasını biliyorum.sabah akşammı?
bu arada çabuk çabuk okuduğum için benim mi takipçim varmış.döneyim yeniden okuyayım.bu aralar dikkat sorunum var da.sınavım bile haftaya imiş.düşünsene bir de o kadar çalış.kursuna gir sonra daha var deyip sınava gitme..aklımı başıma almam lazım.
serpil sana da merhaba
değerim nasıl sizce? 139,5
selamm kızlar
Hepinizden Allah razı olsun hepinizin dualarını hissettim
Erverdi, Zarpandit, Beyaz, absinth, Alabama, Deniz Bulut. cans, merye, serpil, bluesky, heyecandan adını yazmayı unutabileceğim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.
Sonucum 139 :)) hamileyim dimi
eşim bulup getirdi canım saol biliyorumki sizler varsınız ve iyikide hepiniz burda beraberiz. ilk önce size haber verdim şimdi ailelerimize haber veriyoruz
iğne jelden daha iyiydi sanki yaa![]()
sürdüm 2 dk yattım sonra kalkıp 20 dk gezindim ve çorba yaptım sonra ilaç çıktı gibi doğrumu yaptım sizce?
BENİM CANIM BİR KEZ DAHA SIKILDI.BENİM İLK İKİ GÜN ADET AĞRISI OLMADI AMA ARA ARA BATMA OLDU. SONRA KESİLDİ. DÜÜNDEN BERİ GENE ADET OLCAKMIŞIM GİBİ KASIK AĞRIM VAR.yok kız başta biraz adet ağrısı gördü bir kaç gün sonra kesildi benimde aynen öyle olmuştu iki gün adet ağrısı çektim ondan sonra hiç adet sancısı yoktu
canım çok sevindim gözün aydın :dance:alkisalkisalkiszemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi:darısı 5 gün sonra beyaz ın ve sonra tüm arkadaşların başına :Saruboceq:
onu sürünce hiç yatmıyorsun canım. bana memorial dan aşılama yaptırdığımda öyle demişlerdi. koyunca direkt 15-20 dakika yürüyün demişlerdi. ben de sabah işe hazırlanırken koyuyordum. sonra da işe gidiyordum. çok az geri geliyordu bende. koyup fazla yatma canım. öyle emilmesi daha zor oluyormuş daha çok geri geliyormuş bu ilaç
11 de kan verdim hastaneden ayrılmadım :)) eşime bekliycez dedim hadi cevahire gidelim gezelim dedi ben yok dedim sonra tlf alınca garip oldum 45 dk sonra dr aradı pozitif dedi
Bu arada orda bir bayan vardı bana demez mi siz baharnazmısınız bende şok evet dedim sizleri topicten takip ediyorum dedi. bugün inşallah karşılaşırız demiş ve karşılaştık ama misafir olarak okuyormuş hep takip ediyormuş yine okur bu yazdıklarımı inşallah sende güzel sonuç alırsın
Erverdi senin yakından takipçin canım seninde hayırlısıyla tedaviye başlamanı ve güzel sonuç almanı bekliyor
deniz;hafta sonu....sen pek evde olmuyordun sanki...klimanı yaptırdın galiba..yerimseniben
erverdi çok saol canım ya dondurmalar için çok tşkler
ama canım turşu istiyor dermişim .)))
eşim bulup getirdi canım saol biliyorumki sizler varsınız ve iyikide hepiniz burda beraberiz. ilk önce size haber verdim şimdi ailelerimize haber veriyoruz
iğne jelden daha iyiydi sanki yaa![]()
sürdüm 2 dk yattım sonra kalkıp 20 dk gezindim ve çorba yaptım sonra ilaç çıktı gibi doğrumu yaptım sizce?
BENİM CANIM BİR KEZ DAHA SIKILDI.BENİM İLK İKİ GÜN ADET AĞRISI OLMADI AMA ARA ARA BATMA OLDU. SONRA KESİLDİ. DÜÜNDEN BERİ GENE ADET OLCAKMIŞIM GİBİ KASIK AĞRIM VAR.
bu arada darısı beyaz a diyip beni unutmadığınız ve güzel temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim çok mutlu oldum...
ama ben çok korkuyorum. hiç test yaptırmıycam galiba o sonucu nasıl yüreğim ağzımda beklerimki...
yapıldı yapıldı 2 hafta oldu hoş. halam geldi dün birkaç günlüğüne, alışverişe çıkıp dönüyoruz. ben de merye kadar olmasada alışverişe 27-28. haftadan sonra başlarım yatak falan 30. haftadan önce alınmaz derken bitirdim gibi neredeyse. karyola falan bugün aldık. içine 1 yatak 1 uyku seti kaldı (pahalı değil de ucuz bir tane aldım geçen hafta şimdi esaslı bir tanesi kaldı). birkaç bebek hırkası patiği ve büyük olarak bebek arabası eksik. onun dışında bitti gibi. göğüs pedinden burun aspiratöüne kadar almışım. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
kız dur daha üçkağıt yapma kız istediğin nasıl belli allh tmamına erdirsin hpeppimizinkini amain
ben kulladığımda bize 10 dki bekleyin dediler sonra baktım üzerinde 5 dk diyordu 5 dk sonra kalktım artık ama zaten benimkilerde en fazla yarım saat sürsün akıyordu aama malesef bende sonra bir birikti hareket edemz olmuştum dr gittim tabi bu 7 mi8 mi ne haftalara kadar oluştu şimdi ondan sonra ağızadan almaya başladım ama bu daha etkili 9 haftada ağızdan aldım
erverdi crinonejel zaten progestan ilacı daha etkilisi
dur kız ümitsizliğe kapılma herkesin farklı olabilyor bol bol duaet darısı inş.başına
ya deniz ben birşye sormuştum ama tekrar sorayım haftasından önce büyüyen bebekte durum nasıl oluyor onlar mı daha sağlıklı yoksa haftasında buyüyenlr mi ben yarın gidecem dr a test ne zaman belli olacak biliyon mu