• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz canım turşu yemende bir sakınca yok.Ben de oğluma hamileyken o kadar çok turşu yedim ki.Bir de suyunu çok seviyordum turşunun.Ben ilk aylarımda annemlerdeydim çünkü bulantılarım o kadar fazlaydı ki mutfağa kesinlikle giremiyordum.Eşim de yanımda değildi.Evde bana turşu taşımaya bıkmışlardı artık.Bana da kızın olacak herhalde diyorlardı ama 3,5 aylık olduğumda oğlum olacağını öğrenmiştim.

Alabama canım oğlanın odasını düzenlemeye başlamışsın ne güzel tatlı telaşlar.Senin de Denizin de isimleri çok güzel.Hatta Deniz'in daha güzel dermişim çünkü benim oğlumun da adı Arda.Ben Arda'yı istemiştim eşim de Kaan istiyordu.Doğumdan sonra kura çektik kurada Arda çıktı tabi.Annelerin hisleri daha kuvvetli oluyor.Ama ben Mert adını da çok beğenirim gerçekten sakın alınma canım.

Zarpandit sen nasılsın kol ağrın azalmış inşallah tedaviye kadar iyice geçer de tam konsantre olursun tüp tedavine canım.Bir de inşallah daha yakın bir ülkeye taşınırsınız canım gurbetlik de kötüdür bilirim.

Patikler senin de kontrollerin varmış.Geçmiş olsun canım.Sakın ihmal etme.

Abcdef arkadaşım bence en kısa zamanda gidip bir kan tahlili yaptır benim de aklıma hamilelik geliyor ama inşallah öyledir.

Beyaz hadi az kaldı canım.Zor duruyorsun ama en azından 11.güne kadar bekle derim ben.

Alabama, hulya selam inşallah hepimiz birbirmize enerjilerimizi veririz ben hepinize dua ediyorum

şimdi hastaneyi aradım bugünkü değerimi öğrendim

12.gün 139.5
14. gün 312 iyimi?

Baharnaz canım değerin harika hadi hayırlısı artık kalp atışını bekliycen tabi beklemenin sonu yok biliyorsun.İnşallah Allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin canım.

elbette çok iyi iki katından fazla. bir kez daha tebrik ederim:)) tekiz anne olcan belli oldu

şimdi Nur hnla görüştüm aspirini bırakabilirsin dedi değerin güzel katlanmış dedi şaka gibi ya Allahıma şükürler olsun
Kızlar Allahıma dua ediyorum hepiniz bu mutluluğu yaşayın emi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdi Nur hnla görüştüm aspirini bırakabilirsin dedi değerin güzel katlanmış dedi şaka gibi ya Allahıma şükürler olsun

canım ya hep böyle mutlu ol maşallhhhhhhhhhhhhh şaka değil canım gerçeğin ta kendisi mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:Saruboceq::Saruboceq:

fsh düşükse daha stok var demektir. bir de ne kadar düşükse tedaviye o kadar iyi cevap verir demektir. e2 nin de düşük olması iyi. ama 80 çok yüksek bir değer değil. daha düşük olsa iyi ama sınırda yüksek vahim değil dr o nedenle birşey dememişti. 10 yumurta olması süper. inşallah bu şekilde devam eder. ama bizim tüp için acele et dememiz artık bu yaşlarda uzun süre öyle devam etmiyor. bir ay 10 tane 2 ay sonra bakıyorsun 5-6 ya düşmüş. yani hiç belli olmuyor.

canım vermiş olduğun o güzel bilgiler için çok tşk evet siiz dinleyip hemen elimi hızlı tutmaya çalışıyorunmm canım iyiki gemişim buraya sağolun

Beyaz canım 8.günden sonra ara ara göebğimin oaralara sancı gibi birşey geliyordu
sabah saatlerinde hep iyiyidim ama iğneden sonra karnım acayip şişiyor, bulantım oluyor, göğüs hassasiyeti oluyordu ama ben hep iğnenin etkileridiye yorumladım akşamları erkenden sızmaya başlamıştım eşimde hayretle beni seyrediyordu ve erkenden sızma olayı devam ediyor ama geceleride pek uyuyamıyorum hala karnım şişiyor. sabahlarıda çopk erken kalkıyorum zaten biliyorsun canım.

İnşallah güzel sonuç alıcaksın canım sadece rahat ol biraz lütfen birde kendini niye yoruyorsun bak birde araç kullanıyormuşsun diğer topicte okudum şaşırdım

Serpil sende adetini ol hayırlısıyla bütün işlerini hallet ve tedaviye başla canım bak deniz ayların bile etkili olduğunu söylüyor bencede önemlidir.
paylaşımlarımız bizlere çok şeyler öğretiyor.

Deniz Bulut şimdi de 3 hafta sonraki randevuyu bekliyorum canım bu daha uzun 12 günden uzun sabırla ve dua ile bekliycem Allahım bana sabır versin Sağlıkla gelsin geçsin bu zamanlar

patikler bir kızın olduğunu yeni öğrendim allah bağışlasın canım çok güzel

deniz ben hemen çıkacam eve gelince ilk işim bilgs açkmak olacak canm benim ense kalınlığı 1,41 dedi salı günü kan sonuçu alacam birde benim göğüsler küçüldü gibi yolunda gitmeyen bir şey yok inş.birde benim bebek dün dr daydken pek hareket etmiyor dedi bu normalmı sence korkulacak bir durum var mı çok hareketiszdi şürekli karnıma vuruyordu hareket etsin diye

baharnaz değerlerinin katlanması çok güzel canım allah inş. sağllıkla elimize almayı nasip etsin dua et

Serpil sende adetini ol hayırlısıyla bütün işlerini hallet ve tedaviye başla canım bak deniz ayların bile etkili olduğunu söylüyor bencede önemlidir.
paylaşımlarımız bizlere çok şeyler öğretiyor.

baharnaz'a ben de katılıyorum serpil;bu yaşlar artık sinyal veren yaşlar.zaman çok kıymetli.bende aylarca takip yaptırdım.durumumu bir öğreneyim dedim.kimi ay 8 yumurta vardı.kiminde daha az.kiminde 5 vardı.tam yapmaya karar verdim.iki ay az diye erteledim.2 ye indi çünkü sayım.ama bu herzaman böyle olacak diye bir şey de yok.bence güzel yumurta sayısını yakaladığın ay başla.tabiii maddi açıdan hazırsan..şimdiden hayırlı olsun.görüyorum ki iple çekiyorsun adet olmayı. sıkı sarıl ipe.hızlı çek.ama sakın bırakma hemen...öyle daha ilk denemde bu son diye...

patikler bir kızın olduğunu yeni öğrendim allah bağışlasın canım çok güzel

deniz ben hemen çıkacam eve gelince ilk işim bilgs açkmak olacak canm benim ense kalınlığı 1,41 dedi salı günü kan sonuçu alacam birde benim göğüsler küçüldü gibi yolunda gitmeyen bir şey yok inş.birde benim bebek dün dr daydken pek hareket etmiyor dedi bu normalmı sence korkulacak bir durum var mı çok hareketiszdi şürekli karnıma vuruyordu hareket etsin diye

baharnaz değerlerinin katlanması çok güzel canım allah inş. sağllıkla elimize almayı nasip etsin dua et

Merye'cim.endişelenme .uyuyordur bebeğin.bir arkadaşımın 5inci aya kadar oynamamıştı kızı.korkmuşlardı.ama bişeyciği yoktu.uyuyormuş tembel..önemli bişey olsa dr un söylemez mi hiç?çok hareket etmeye başladığnda da hiç durmuyor rahatsız ediyor diyeceksin inşallah buradanyerimseniben

zarpanditten ses yok mu?bilmiyorumkismile

kinder'i kaybettik..hükümsüzdür.boshayallersmile

kızlar herkese selamlar.dışarı çıkacağım.hamileler istediğiniz bişey varmı?sempatiksalakcinni

Herkese Gunaydinlar,a.s.

Umarim dun guzel bir kucuk tatil arasi olmustur.

Burada Zafer Bayrami nedeni ile bir resepsiyon vardi, duygulu dakikalar yasidigimi soyleyebilirim. Ozellikle Istikla Marsi okunurken kendimi zor tuttum.

Baharnaz, iyice tursucu olmussun. Sen tursu yapmaya devam et bakalim, onunde 9 ay olacak, bana ve Beyaz'a da ayirmayi unutma sakin arkandan geliyoruz.yerimseniben
Midene cok zarari yoksa sorun degil canim.

Beyaz, sabretmeye devam canim ama icimden bir ses senin testi daha erken yapacagini soyluyor sanki...bilmiyorumkismile

Erverdi, dersler nasil gidiyor? Domatesler bitti mi? Biber de kaynattin mi icinde?

Absynth, bilgiler icin tesekkurler canim, simdi akapunktura devam ediyorum, tam anlamiyla gecmedi. Doktor agrin devam ederse gel terapiye devam edelim dedi ama simdi biraz akapunktur ve pellet tedavisine devam edecegim. Anladigim kadariyla sinirlerin biraz yipranmis canim, zaman zaman hepimizin basina gelen bir sey...Isin sanirim bu aralar stresli ve tabiiki direk olarak duygularina yansiyor. Neyseki simdi tedavide degilsin, tedavide oldugun zaman icersinde daha dikkatli olacagini umuyorum.yerimseniben

Deniz Bulut, Alabama, ohhh ne guzel bebislerin odalari-kiyafetleri hazirlaniyor, Allah saglikla kucaklariniza da almayi nasip etsin. Safak gitgide azaliyor.:emir_bebek:

Patikler, bobregin nasil simdi, agrin sizin var mi, yoksa genel kontrolden mi geciyorsun?

Kindersms,[/B] Hulya ses ver guzelim?

Merye, kontrolun bu hafta sonu muydu?

Waterss ve minik kizi ne yapiyor, gorusen var mi? Umarim iyilerdir.:nazar:

Serpil, Cans opuyorumnanaktan

Wicth, bilgiler icin tesekkurler, bol sanslar.

Bunlar da diger arkadaslara....a.s.

Genel kontrolden geçeceğim Zarpandit'cim. Umarım herşey yolundadır. Sağ ol arkadaşım.

PATİKLER;canım sen böbreklerin için rutin kontrollerini yapıyordun değil mi?hani tüpe başlamadn önce önlem olarak.ben öyle hatırlıyorum.atladıysam eğer affet.bu ara çok fazla dikat problemim var.misal bilgiyi almış oluyor kafam beynimde biliyorumama çıkarmam gerektiği zaman ve yerde çıkaramıyorum.karşımdaki anlatınca bildiğimi hatırlıyorum.offf bu ders beni çok sıktı.

kızlaaarrr;beynimin içini sakinleştirmek için dinginleşmesi için neler yapabilirim bir fikri olan var mı?pazar günü sınavım var.o zmana kadar bir çareeeeeeeeee

Canım doğru hatırlıyorsun. Kendine haksızlık etme. Hafızan gayet iyi. Bol bol uyursan daha da iyi olacaksın inan.

Baharnaz canım turşu yemende bir sakınca yok.Ben de oğluma hamileyken o kadar çok turşu yedim ki.Bir de suyunu çok seviyordum turşunun.Ben ilk aylarımda annemlerdeydim çünkü bulantılarım o kadar fazlaydı ki mutfağa kesinlikle giremiyordum.Eşim de yanımda değildi.Evde bana turşu taşımaya bıkmışlardı artık.Bana da kızın olacak herhalde diyorlardı ama 3,5 aylık olduğumda oğlum olacağını öğrenmiştim.

Alabama canım oğlanın odasını düzenlemeye başlamışsın ne güzel tatlı telaşlar.Senin de Denizin de isimleri çok güzel.Hatta Deniz'in daha güzel dermişim çünkü benim oğlumun da adı Arda.Ben Arda'yı istemiştim eşim de Kaan istiyordu.Doğumdan sonra kura çektik kurada Arda çıktı tabi.Annelerin hisleri daha kuvvetli oluyor.Ama ben Mert adını da çok beğenirim gerçekten sakın alınma canım.

Zarpandit sen nasılsın kol ağrın azalmış inşallah tedaviye kadar iyice geçer de tam konsantre olursun tüp tedavine canım.Bir de inşallah daha yakın bir ülkeye taşınırsınız canım gurbetlik de kötüdür bilirim.

Patikler senin de kontrollerin varmış.Geçmiş olsun canım.Sakın ihmal etme.

Abcdef arkadaşım bence en kısa zamanda gidip bir kan tahlili yaptır benim de aklıma hamilelik geliyor ama inşallah öyledir.

Beyaz hadi az kaldı canım.Zor duruyorsun ama en azından 11.güne kadar bekle derim ben.

Sağ ol Hülya'cığım. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Oğlan iyi mi?

Kutlarım Baharnaz. Adım adım inşallah tüm güzelliklerini yaşarsın.

BEYAZ;şafak 3... hadi hayırlısı

BLUESTAR;canım ben tedavi sürecim başladığı zaman iğneleri olmaya başladıktan sonra.beni hiçbirşeyin üzmesine izin vermiyordum.kendimi mutlu eden ne varsa onları yapıyordum.ne seviyorsam onu yiyor içiyor.canım ne sterse onu yapıyordum.bol dua.çok çok umut ediyordum.öten kuştan güzel güllerden bile medet umardım.içimi bir sevinç kaplardı.tabiii eşimin de bana çok desteği olurdu.o zamanlar bebek gibi melek gibi olurdum.bulutlarada gibi hafşf olurdum...inşallah sende bulutlarda olursun.annelik bulutunun üzerinden bize el sallarsın:3::3: böyle.....

kızlar okuyup okuyup yazıcam.kapanırsa boşa gidecek yazdıklarım
canım sağol desteğin için ... şuan yazdıkların beni öyle duygulandırdıki ağlıyorum ama beni düşünenelerde var bunu biliyorum SİZLER gibi hepinize destekleriniz için tekrar teşekkür ederim:1hug:

Merye inşallah canım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. Senin sonuçlarında iyidir inşallah
Erverdinin dediği gibi mışıl mışıl uyuyordur bebeğin canım

Erverdi dışardan tuşu getir canım :))

Patikler amin inşallah hepimiz için sağlıkla gelir bebişlerimiz canım

Alabama, hulya selam inşallah hepimiz birbirmize enerjilerimizi veririz ben hepinize dua ediyorum

şimdi hastaneyi aradım bugünkü değerimi öğrendim

12.gün 139.5
14. gün 312 iyimi?
canım herşeyin senin için güzel gitmesine çok sevindim... evet değerin ikiye katladımı devam eder ve şimdi sıra keseyi görmeye ve tık tık ! tık tık! tık tık! kalp atışlarını duymaya geldi hayırlısıyla... senin içinde senden başka bir canlının daha kalbi minicik yüreği atacak ve sonra hayat tam anlamıyla başlayacak:emir_bebek: yalnız ne olursa olsun ilk üç ay çok önemli dikkat ederek hareket etmeye çalış olmazmı? dualarım sizlerle sağlıkla doğum yapabilmeniz dileğiyle:içelim:

Back
X