Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hamileliğimde de olurdu önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü yavaş yavaş rahim genişlemeye başlıyor ya ondan olabilir kanımcaCADIARZUBenim günde bikaç kez olan göbek bölgeme giren kramplarım normal mi ? ayakta iken yada ayağa kalktığımda yürürken filan oluyor kısa süreli saniyelik dakikalık
Benim günde bikaç kez olan göbek bölgeme giren kramplarım normal mi ? ayakta iken yada ayağa kalktığımda yürürken filan oluyor kısa süreli saniyelik dakikalık
baharnaz'a ben de katılıyorum serpil;bu yaşlar artık sinyal veren yaşlar.zaman çok kıymetli.bende aylarca takip yaptırdım.durumumu bir öğreneyim dedim.kimi ay 8 yumurta vardı.kiminde daha az.kiminde 5 vardı.tam yapmaya karar verdim.iki ay az diye erteledim.2 ye indi çünkü sayım.ama bu herzaman böyle olacak diye bir şey de yok.bence güzel yumurta sayısını yakaladığın ay başla.tabiii maddi açıdan hazırsan..şimdiden hayırlı olsun.görüyorum ki iple çekiyorsun adet olmayı. sıkı sarıl ipe.hızlı çek.ama sakın bırakma hemen...öyle daha ilk denemde bu son diye...
o kramplar normal canım.O sancı gibi girip çıkan ağrı bande de oluyor.Rahimin hamileliğe hazırlanması sırasında oluyor benim özellikle ani kalkış yaptığımda bariz oluyordu canım.
Serpil sende adetini ol hayırlısıyla bütün işlerini hallet ve tedaviye başla canım bak deniz ayların bile etkili olduğunu söylüyor bencede önemlidir.
paylaşımlarımız bizlere çok şeyler öğretiyor.
baharnaz sana daha önce transfer sonrası çok yatıp yatmadığını sormuştum? zaten ilk iki gün içinde tutunuyormuş embriyolar acaba tutunabilmesi için özel bir şeyler yaptınmı merak ettim?
Canım aslında bu tedaviye başlamadan aylar önce başlamıştım kafamda geçen yıl soğan kürü ardından 4 ay incir kürü uyguladım
sonra diyetisyenle sağlıklı kilo verip sağlıklı beslenmeye başladım bunlarında bunun bir parçası olduğunu düşünüyorum Tüp bebek tedavisi öncesi yaptırdığım bütün değerlerimin çok iyi olduğunu ve diyetisyenimi bırakmamam gerektiğini söyledi bana şuanki drum
tedaviye başlamamla birlikte sabahları organik kayısı kompostosu içmeye başladım her sabah 3 kaşık filan genelde 6 öğün beslendim hamur işinden uzak durmaya çalıştım transfer sonrası
ilk 1 gün zorunlu ihtiyaç dışında hiç kalkmadım 3-4 gün pek hareket etmedim sonra yemğimi filan yapmaya başladım ama ne yukarı ne aşağı uzandım genelde dinlendim gün içinde 1-2 kezde ayağımın altına yastık koyup dinlendim kalkıp dolaşıp işlerimi yapıp yarım saat dinlenip tekrar kalktım zaten hergün iğne yaptırmaya hastaneye gittim taksiye binip ve aynı kayısı kompostosu gibi hergün bir avuç kabak çekirdeği tükettim en az 2 lt su
o kramplar normal canım.O sancı gibi girip çıkan ağrı bande de oluyor.Rahimin hamileliğe hazırlanması sırasında oluyor benim özellikle ani kalkış yaptığımda bariz oluyordu canım.
bak busecim burda çok güzel bilgiler var ve arakadşla deneyimli
patikler bir kızın olduğunu yeni öğrendim allah bağışlasın canım çok güzel
deniz ben hemen çıkacam eve gelince ilk işim bilgs açkmak olacak canm benim ense kalınlığı 1,41 dedi salı günü kan sonuçu alacam birde benim göğüsler küçüldü gibi yolunda gitmeyen bir şey yok inş.birde benim bebek dün dr daydken pek hareket etmiyor dedi bu normalmı sence korkulacak bir durum var mı çok hareketiszdi şürekli karnıma vuruyordu hareket etsin diye
baharnaz değerlerinin katlanması çok güzel canım allah inş. sağllıkla elimize almayı nasip etsin dua et
Deniz Bulut şimdi de 3 hafta sonraki randevuyu bekliyorum canım bu daha uzun 12 günden uzun sabırla ve dua ile bekliycem Allahım bana sabır versin Sağlıkla gelsin geçsin bu zamanlar