- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.
canım bir dokun bin ah işit derler.öyle oldu.serpile yazdım sen dökülmüşsün arkadaş.dilerim acıların son bulur.müjdeni sevincini paylaşırız buradan.o arkadaşını da kınıyorum.kendisi bıkıncaya kadar doymuş çocuklarına da ondan öyle konuşmuş.empati empati diyoruz ama aslında öyle birşey yok.herkes kendi.kimse kimsenin yerine koyamaz kendini.sen seni yaşarsın o kendini.