Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUNLARIN HİÇ BİRİ BEN DE zaten yoktuki. göğüslerimde şişlik var birde arada kasıklarıma giren sancı:)Ben bugün keyifsiz uyandım sanki ne o bahsettiğim ağrım var, ne bulantım, ne turşu yiyesim, ne göğüslerimde hassasiyet hepsi yok oldu(
Ben bugün keyifsiz uyandım sanki ne o bahsettiğim ağrım var, ne bulantım, ne turşu yiyesim, ne göğüslerimde hassasiyet hepsi yok oldu(
Erverdi, seni takip eden ve Baharnaz'in bahsettigi kisiyi buldun mu? Ben de merak ettim de...bilmiyorumkismileyerimseniben
Bluestar, yasadiklarin zor hakikaten... Allah bir daha gostermesin. Umarim bu tedavinde basarili olursunuz. Siz hangi merkeze gidiyorsunuz? Daha once tum testler, tetkikler yapildi mi? Deneme sayisi yuksek olunca -bizde oldugu gibi- genelde bu asamaya kadar hersey yapilmis oluyor. Bu denemenizde tedavinizde ileri tekniklerin uygulanacagindan emin olun, ondan sonrasi Allah'in takdirine kaliyor.
Limon Kabugu, Hosgeldin! Biz de 30'lu yaslarda gosteriyoruz zaten, hic endisen olmasin!yerimseniben Umarim hayirli ve saglikli bir tedavi olur. Aktif kanamanin basladigi gunu, doktorlar birinci gun sayiyorlar. Simdi tam anlamiyla basladi mi?
Ben bugün keyifsiz uyandım sanki ne o bahsettiğim ağrım var, ne bulantım, ne turşu yiyesim, ne göğüslerimde hassasiyet hepsi yok oldu(
Herkese Gunaydinlara.s.
Baharnaz, gozunaydin canim, degerin cok guzel katlanmis, darisi digerlerine... Artik her hafta, birseyler degisecek, bir cok farkli kontroller baslayacak. Aslinda gebeligi elde edene kadar bir surec sonra da gebeligi elde ettikten sonra baska bir uzun surec basliyor. Alllah, saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bu kadar tursu yemek istiyorsun, sanirim senin de oglun olacak.yerimseniben Bir yerde "benim de kimyasal mi" diye sormussun, seninkinin bu degerle kimyasal gebelik olmasina imkan yok canim. Kimyasal da degerler cok dusuk cikiyor. Seninki normal degerli bir gebelik, aklina kotu seyler getirme lutfen. Tursu konusu da baslangicta iyi ama sanirim ilerleyen donemde bir kisitlama getirmen iyi olabilir. Saglikli diyet yapmis biri olarak aslinda tursunun cok saglikli bir yiyecek olmadigini buyuk ihtimalle biliyorsundur canim. Ama simdi cicegi burnunda hamile oldugun icin ve canin istedigi icin tamam!yerimseniben Sol kolumda ana kasta bir problem var, uc hafta fizyoterapiye gittim, tam anlamiyla gecmedi. Simdi de akapunktur ve pellet tedavisi goruyorum, agir bir seyler kaldirmiyorum, verilen egzersizleri yapiyorum.
Beyaz, az kaldi degil mi? Insallah senden de guzel haberi alacagiz. Bu donemler hem umudun hem de umutsuzlugun cok yasandigi bir donem, lutfen olumlu dusunmeye calis ve dua et.:Saruboceq:
oooooooooooooooooo yelkenler suya inmişş olmaz bebeğim kalk toparlan artrık yalnız değilisn hamilleer her dakika belirti yaşayacakl değilya ya sen belirtiler takılma ben o belirtileri her ay yaşıyorum ve her ayy foossssss çıkıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Serpil burayada acayip yağmur yağıyor ve karanlık ve hava serinledi ohh iyi oldu pişmiştik.
bilmiyorum canım ya dediğiniz gibi olsun
canımsın ya senin şu anlatım ifadene bayılıyorum yok anacım ipe sıkı sarıldım nasip artık bu yaz benim için ağır bir yazdı 5 miltyar param çalındı errek kardeşi evlendirdim ev daya döşe vsv vs artı 25 kişi yatılı misafir ağırladık anlayacağın bu yaz göçtüm istesemde tüp düşünemzdim maddi ve manevi yani arabamı satmak zorunda kaldım artık kısmet ocak ayı yani anacak nefes alabilirim hem beyin hem mani nmani olarak ötesi şuan zor o döneme olursa olur olmassada vallhii yoruldum bırakacağım gitsin anam sıkıldım ben harbiden :))))))
Erverdi canım inşalah öyledir ne bileyim hep sakin olmaya çalışıyorum ama belirtiler yok şuan hayırlısı elden ne gelir canım.
Dr bana artık testini tekrarlamana gerek yok demişti yarın burdaki hastaneye gidip tekrarlayayımmı ne dersin?
hımmm.maddi anlamda vazgeçmekse kabul ederim.tamam.ama sen başka şeylerden yorulmuşsun.bu denemeler de stresli dönemler.göze alarak yola çıkmalısın.
paranın çalınmış olması çok kötü.tam bir tüp ederi.ama canın sağolsun demekten başka bişey gelmez dilimden.ne mutlu kardeşini evlendirmişsin.o gücü iktidarı bulmuşsun kendinde.bu işler yorucudur elbet.hem maddi hem manevii.
bu yazında ne gördüm biliyormusun?lütfen kendini geri planda bırakma.ben çok yaptım,çok zararını gördüm.kendini hep biryerlere itersen ,bir kenarda bırakırsan.inan hep o kenarda kalırsın.kimse de seni çıkarmaz oradan.önemli olan sensin.önemli biziz.kendimiz.
evet kızlar.burda da hava çok kapadı.neredeyse gece gibi olacak.tam sanat müziği dinleme havası.şimdi ben zara yı koyayım işlerime bakayım.akşama iftara misafirlerim var.arada bakıcam size..çalışanlara hayırlı işler kolay gelsin.evhamlı hamileler hamile adayları.korku sizi esir almasın.atın tötüne bi tekme.siz çağırmazsanız o gelmez.hadi ben çıktım.![]()