• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama canım ben buralardaydım da işlerim biraz yoğundu girip okuyordum da yazmaya pek fırsatım olmuyordu yoksa sizleri takipteydim ben hep.

Ben de pek fazla haber yok birşey yaptığım da yok zaten.Havaların serinlemesini bekliyordum ben de.İyi bir infertilite dr'una gidicem tüpten önce.Benim tutunamama sorunu varya bir de onlar değerlendirsin bakalım.Bayramdan sonra dr'a gitmeyi düşünüyorum ben de işte.
haklısın Hülyacım senin hem işin hem evin yoğun allah yardımcın olsun. neyseki bugün havalar serinledi nihayet. hadi hayırlısı olsun inşallah. nereye gitmeye karar verdin ? yada daha araştırıyo musun?

demek o çocuklardan bi mok olmaz he alabama.sen var ya kız.güldürdün beni.Allah ta seni güldürsün emi.canım yaa.

mamacıklar yapmazmıyım.tatlım tamam.salata malzemeleri yıkandı hazır.ana yemeğin yüzde 75 i hazır olacak birazdan.zeytinyağlı pişiyor.çorba pilav ve üstü iftara yakın.az mola vereyim bakıyiim demiştim güldürdün beni.oğlun da senin yüzünü güldürsün inşallah gelecekte.

yahu merye ne zamna dedi kızım olacak diye.?hafızamdan zorum var zatenkafamçokkarıştı
amin canım seni de güldürsün. ohh afiyet olsun karnım acıktı yahu bende gidip bişiler yiyim bari. yaa ben meryenin dediğini görmedim ama kızlardan biri yazmıştı bende onun için yazdım ama kim yazmış onu hatırlamıyorum şimdi geri gidip bakcam valla.

Erverdi, beni sormussun canim, sagol. Dun bizim Japonyadan misafirimiz vardi, ondan onceki gunde Zafer Bayrami resepsiyonuna katildik, siteye cok zaman ayiramadim canim. Daginikligi duzelttin mi? Benim de yapacagim cok sey var, bugun tum ilaclarin,kremlerin son kullanim tarihlerini kontrol edip, buyuk bir temizlik yaptim. Zaman icerisinde ne cok sey birikiyor. Herkese tavsiye ederim.yerimseniben

Merye, demek bir de kizimiz oluyor, insallah saglikla gelsin. Ayyy kiz bebeklerin kiyafetleri inanilmaz suslu!:emir_bebek:

Deniz Bulut, seninki uslu bir erkek bebek olacak demekki.:emir_bebek: Sanirm kontrollere daha az gitmeye basladin degil mi?

Hulya, Alabama, Cans, Absynth,Kinders, Waterss,Patikler, opuyorumnanaktan

İşte bulduummm zarpandit yazmış bende onu görünce öyle sandım vallahi.

Merye nin kızım olacak dediğini bende okumadım erverdi
yada gözümüzden kaçtı yada hafıza sorunu

hülya tşkler canım inşallah iyi olur herşey sen daha önce denedin sanırım tutunamama sorunu dediğine göre canım nerde dr a gidiceksin

alabama inşallah sağlıkla şu 3 haftayı ve sonrasını tamamlarız canım
ama yinede insan şüpheleniyor pat diye kesilince herşey birşeymi oldu diye

erverdi kalabaklıkmı misafirin olcak canım neyseki hava serin sıcakta ocak başında olmak insanı mahvediyor da

canım aslına bakacak olursak bu belirtiler öyle 4 hatftalıkken başlamıyo. Bulantı halsizlik uyku hali kusma vs bunlar 8 -10 haftalıkken başlıyo. senin şu an olabilecek tek belirtin göğüs hassasiyeti olabilir. o yüzden senin test sonucu alır almaz hissettiğin o belirtiler sürecin getirdiği stresten olabilir. şu ara bence fazla belirti bekleme. dediğin gibi bi 3-4 hafta geçsin ya belirti misillemesi başalr ya da deniz gibi çoook az belirti yaşarsın. şimdi senin son satın hangi tarih? yani satına göre kaç hafta kaç günlük hamile oluyosun?

kafam karışık pozitif sonucu alıp sonuçtan 1 hafta 10 gün sonra kanamaları başlayan bile olmuş diğer topiclerde okudum hayırlısı artık

yahu sen hamilesin bırak öyle şeyleri okumayı değerin katlanmış oh ne güzel. mutlu güzel şeyler düşün. kendine çizelge yap. hayaller kur. evet bu arada sen 4hafta +4 günlük hamilesin hayatım.

evet bencede hatta serpoş da diyebilirsiniz eşim ve etrafımdakiler yakınlarım serpoş der nasılsın canım şu aşağıdaki isimleri göremiyince sinir oluyorum ben ::1closedeyes:
tamam serpoş boşver görsen nolur görmesen nolur. nasılsa kendini göstermek istemeyen misafir ayağına takılıyo kendini gizliyo. sen niye sinir oluyosun bakim.

Herkese Merhabaa.s.

Beyaz, dualarim seninle canim. Umarim guzel haberlerini aliriz, hakkinizda hayirlisi olsun.

Erverdi, kolay gelsin, yemekler hazir mi? Allah kabul etsin.

Erverdi ve Alabama:
Merye, bugun yazarsa durumu sanirim kesin netlestirir. Iste Merye'nin yazisi:
---------------------------------------------------------------------
merye kullanıcısından alıntı
merhaba canım ablama söyledim benimki soğuruncaya kadar hiç hareket etmedi öldüğünü bile düşünürdum dedi sıkma dedi zaten deniz hocamızda sağolsn ense kalınlığı normal dedi artık inş.ikili test iyi çıkar allahın izniyle dua edecez başka yolu yok benimki kesin kız galiba kızlar birde az harektli olurlarmş sağol canım
----------------------------------------------------------------------------------

Serpil, yagmur iyi olmus, biraz ferahlamisinizdir.hihoyyyt

Hulya, Arda tup bebek miydi? Arda'dan sonra kac kez basarisiz denemeniz var, tutunamama sorunu ile ilgili bir doktora gideceginden bashetmissin, gelismeleri paylasmak isterim. Bizim de tutunamayan bir cok denememiz oldugu icin konu ile ben de ilgileniyorum canim. Ama simdi orada yaptiracagimiz tedavide Co-culture, IMSI ve RA-CGH yapilacagi icin sansimizi bir nebze daha yukseltecegimizi dusunuyorum cunku bu saydiklarim daha once yapilan mikrolarda kullanilmamisti, siz de bunlar kullanilmis miydi?bilmiyorumkismile

Baharnaz, cok kiymetli bir hamilelik oldugu icin duygularini anliyorum canim ama biraz sakinles lutfen. Aklina olmayacak seyleri getirme, dua et ve saglikla gebeliginin ilerlemesini gorelim. Her gebelik birbirinden farkli, herkesin verdigi tepkiler yada tepkisizlik farkli canim, simdi guzel guzel olumlama yapip bekliyoruz tamam mi?
Bu arada Pellet tedavisini sormussun. Akapunktur igneleri vucutta ancak 25-30 dk. kalabiliyor. Daha fazlasi zarar. Bu pelletler igne yerine gecebilen ve vucutta daha uzun sure kalan gumus yada altin dugmeye benzer materyaller demek canim. Bir flaster yardimiyla yapistiriliyor ve uzun sure kullanabiliyorsun, su an kullaniyorum mesela...yerimseniben

deniz bulut sen bu topiğin neredeyse doktoru gibisin,engin bilgilere sahipsin...lütfen şu durumuma da yorum getirebilirmisin?
benim kanamam aslında dün başladı azbirşey oldu ve kesildi..bugün öğlen tekrar başladı (başladı dediysem çok az birşey kan geldi) ve şuan lekenme şeklinde devam ediyor..estrofem ve progesteron kullanıyorum acaba progesteron mu kanamamı kesiyor diye düşünmeye başladım...bu konuda da fikir beyan edebilimisin rica etsem

hehe su çocuğu bir doğurayım hayırlısıyla danışmanlık hizmetine başlayacağım buyrunnnnnnnnnprogesteron yüzünden olabilir kanamayı engeller. benim hamilelik başında kanama olmuştu. boş keseden şüphelenilince ben verilen progesteronu bırakmıştım nasılsa boş kese kendi düşsün diye. doktor da demişti kanamayı düşmesini engeller diye. estrofemi rahim kalınlaşsın diye veriyorlar ama progesteronu niye verdiler adetten önce?

Baharnaz, cok kiymetli bir hamilelik oldugu icin duygularini anliyorum canim ama biraz sakinles lutfen. Aklina olmayacak seyleri getirme, dua et ve saglikla gebeliginin ilerlemesini gorelim. Her gebelik birbirinden farkli, herkesin verdigi tepkiler yada tepkisizlik farkli canim, simdi guzel guzel olumlama yapip bekliyoruz tamam mi?
Bu arada Pellet tedavisini sormussun. Akapunktur igneleri vucutta ancak 25-30 dk. kalabiliyor. Daha fazlasi zarar. Bu pelletler igne yerine gecebilen ve vucutta daha uzun sure kalan gumus yada altin dugmeye benzer materyaller demek canim. Bir flaster yardimiyla yapistiriliyor ve uzun sure kullanabiliyorsun, su an kullaniyorum mesela...yerimseniben

Canım dua ediyorum içimden sürekli sağlıkla herşeyin yolunda gitmesi için. Sende çok saol canım
Pellet tedavisini öğrendim ilk defa duymuştum canım İnşallah şu tedavin ve ağrıların çabuk biter materyallerden sağlıkla kurtulup senide İstanbulda görürüz heyecanla seninde gelip tedaviye başlaman için dua ediyorum.

arkadaşalr koskoca bir negatif

Beyaz, su an neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Uzuntunu paylasiyorum canim. Zor zamanlar gercekten, hakkinizda hayirlisi olsun, biraz dinlenirsin, toparlanirsin, sonra kendinizi hazir hissedince tekrar denersiniz. Olumsuz sonucu alinca herseyin bittigini dusunuyor insan, yapilan tum emekler, tum fedekarliklar bir an yerini koskaca bir bosluga birakiyor ama inan gececek, biraz zamana ihtiyacin var. Cok gecmis olsun canim. Her sekilde arkandayiz.olumunekankayizsmile

Beyaz, su an neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Uzuntunu paylasiyorum canim. Zor zamanlar gercekten, hakkinizda hayirlisi olsun, biraz dinlenirsin, toparlanirsin, sonra kendinizi hazir hissedince tekrar denersiniz. Olumsuz sonucu alinca herseyin bittigini dusunuyor insan, yapilan tum emekler, tum fedekarliklar bir an yerini koskaca bir bosluga birakiyor ama inan gececek, biraz zamana ihtiyacin var. Cok gecmis olsun canim. Her sekilde arkandayiz.olumunekankayizsmile
ben çok ümitsizim rezerv kalmadı zaten

Beyaz rezervim kalmadı diye düşünme canım
Biraz dinlenip bayramda kısa bir tatil yapıp bedenini toparlayıp bence tekrar denemelisin bu süreçtede yumurtalıklar için kürler yaparsın canım

canım ben tarnsferden sonra 4. gün galiba çiğ köfte yedim dün yine yedim yine 4 -5-6 günlerde de sütlü kahve içmiştim sırf süt içmiş olmak için ve yemeklerimi baharatlı yaparım genelde sadece karabibere dikkat ederim. .
şu anki yediğim turşu acı değil ama bilmiiyorum i yinede çok acı yeme herşeyin fazlası zarar.
Birde 2 gün önce topicte maydonoz ve naneninde iyi olmadığını okudum o günde bol maydonozlu kısır yemiştim ama :)) neyse dedim bu ikisinide yememeye dikkat edicem

turşu ve maydonozdan daha zararlı olan çiğ köfte. yasak o. çiğ sucuk, salam sosis de. hele hele toksoplazma geçirmemişsen dışarıda nasıl yıkandığından çok emin olmadığın yeşillik bile yeme. bunlardan toksoplazma ve bazı diğer bakteriler geçiyor ki hem düşüğe hem skatlığa neden. aman diyeyim. :olmaz:

Baharnaz, aklima geldi yazmayi unuttum. Lutfen cig-kofte yeme! Bebegini dusun. Kavhe de icme canim, normal sut ic. Kafein direk plesentadan gecip bebege ulasiyormus. Artik bundan sonra hamilelik diyeti basliyor.yerimseniben

evet zarpandit yazmış. kafein de yasak. günde ya çok açık 2-3 çay ve 1 türk kahvesi veya 1 kola veya 1 nescafe içebilirsin. hatta çukulata yiyorsan onda da kafein var diğerlerini kullanmayacaksın. türk kahvesi de başka zararlı yapay madde içermediğinden nescafe ve koladan daha az zararlı. biraz unutacaksın artık bunları.

Ben bugün keyifsiz uyandım sanki ne o bahsettiğim ağrım var, ne bulantım, ne turşu yiyesim, ne göğüslerimde hassasiyet hepsi yok oldu :((
bulantı için zaten erkendi. inşallah bir daha hiç gelmez. bende belirti olarak bir müthiş yorgunluk (6-7. haftadan sonra başladı) bir de göğüs hassasiyeti oldu. daha önce göğüs hassasiyeti tamamen kaybolup bu şekilde düşüğüm olduğu için, bebek duruyor mu diye kaç kez doktora gittim. endişelenme bu göğüs hassasiyeti bazı gün yokoluyor 2 gün sonra geri geliyor. bir de sabahları daha hafif oluyor akşamüstü çoğalıyor.

alabama bir sonraki kontrol ne zaman?
absynth arada gir özletme.
zarpandit baharnaz sormuş da pellet ne anladık. soramamıştım bn de . inşallah faydası dokunur.
merye ikili test sonucunu da müjdelersin inşallah artık onu bekliyoruz. kızın mı oluyor çok sevindim canım atlamışım ben bu haberi allah kucağına almayı nasip etsin canım. ayyy kızlara ne güzel ciciler var. pek kız haberi alamıyoduk hadi bakalım bundan sonrada kızlar geliyo demek.
Hülya demek senin de oğlunun adı arda. valla ben hala düşünüyoum. güzel isim. ama hem bir tanıdığın oğlunun bir adı hm de arkadaşlar dün de çok var dediler. offf kararsız kaldım ben de.

Back
X