- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen senin bebişe ne bakıyorsun.o mucize bebek.
bahar;sen yine de dikkat haa...totoya dikkat.ama doğru yaa o sabahları doğal komposto içiyordu değil mi?bişeycik olmaz o zaman.
bu arada DENİZ sizin tüm şirket hamile mi???
:roflol:
ay hoşbulduk canım .siz de pek kibarsınızzemuszemus
evet canım en yeni denizimnaniknanik
site mi calismiyor, bulundugum yerde mi sorun var anlayamadim?
kızlar;
şimdi haberlerde izledim.duygulandım tabiii.20 yıllık evli bir çift 5inci denemesinde üçüzleri olmuş...güle güle büyütsünler.hayırlı evlat olsunlar.
tabiii herkesin sağlık durumu farklı...ama yinede tedavidekilere umut olsun diye yazdım:Saruboceq:
Vanilya, sitede dun tum gun sorun vardi. Bugun de zorlaniyor, bu mesaj gelecek mi bilmiyorum ama yazayim bakayim. Senden ozel mesaj var gorunuyor ama bakiyorum yok? Anlamadim yani, yazabilirsen yeniden yazmani rica edecegim.
Herkese Gunaydina.s.
Bizim tayfun " dun teget gecti" .Buraya yakin bir adayi vurmus, burasi da http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/gitme.gifbayagi ruzgarliydi, gece gelir diyorduk ama gelmedi, umarim bugun de gelmez yonunu degistirmistir.
Umarim KK, bugun sitedeki tum sorunlari halleder de biz de tekrar yazisma ozgurlugumuze kavusmus oluruz.
Herkese sevgiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
veee 53 yaşında kadın normal yolla hamile kalıp doğum yaptı herkese umut olsun göbüşlerinize melekeriz konsun bayramınız şimdiden kutlu olsunolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan