• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

zarpdeniz dün muson yağmuru falan dedin buraya gönderdin galiba. bütün gün ara ara yağdı. aman muson gibi olmasın. sonra büyük şehirlerde sel felaket oluyor. umarım orada da dere miydi baraj mı taşmamıştır.

denizverdi evet çocuk büyütmek çok zor. dışarıdan ne desen boş başa gelince anlaşılacak birşey. düşündüğüm zaman aklım çıkıyor. bir de ben bunu büyük ölçüde yalnız yapacağım herhalde. korkutuyor valla eyvahedigeldismile

baharnaz günde 2 açık çayı ve arada 1 türk kahvesini geçmemek şartıyla çay kahve içebilirsin. hamilelik sonuna kadar bol su içmeyi de ihmal etme. hem bebeğin suyu için hem enfeksiyondan korunmak için hem kabızlığa karşı hep çok su içmek gerekiyor. bebek doğunca da su içmeye devam süt olması için. öyle tatlı yemek falan süt yapmıyormuş bol su içip yeşillik yemek gerekiyor. ay kim yazmıştı siz hiç tatlı yiyen bir inek gördünüz mü diye :roflol:internette bu bilgiler var canım. bir de tabii en zararlısı sigara. sigara yok. :olmaz:muayeneden de korkma ilk haftalar daha net gözüktüğü için alttan bakmayı tercih ediyor doktorlar. özellikle 6-8. haftalar arası kalp atışı falan alınacağından bebek ölçüleceğinden karından daha zor ve geriden geliyor diye tercih etmiyorlar. bana da 9. haftaya kadar alttan baktılar. endişe edeek birşey yok.

limon kabuğu ben de oyumu kullandım. inşallah sonuç hayırlı olur ama ben de denizverdi gibi sonucun pek hayırlı olmayacağından korkuyorum. inşallah ben yanılırım.

vanilya hoşgeldin ben de bayramı evde çamaşır ve ütüyle geçirdim. sen bari tatilini yaptın dinlendin geldin...

merye verdiğin bilgiler için tşkler canım yeşil çay hamilelikte uygun değil diye biliyorum daha doğrusu bitki çayları o yüzden hiç içmiyorum badem fındık kabak çekirdeği düzenli cevizi arada bir yiyordum onuda düzenli hale getireyim. Ben muayeneye önce gitmke istiyorumda eşim bekle diyor.

deniz bulut tşkler canım 4 bardak açık çayım var günlük, zaten sırf türk kahvesi içemem ( bu süreçte dikkat edeyim) ancak sütüme az biraz cıcık eklerim bu iyi oldu bazen sütü sade içmek zor geliyor. Muayene içinde saol. Gidiceğim ilk dr sence ne kadar önemli? Kimi yada nereyi tercih etsem diyede düşünüyorum

bilmemki ben de özellikle hasta bebek doğumunu engeller diye söylediler bana özellikle hücre yenilediği için bir intrenetten araştırayım bakalım ne olacak ben umarım yanlş bişey yapmadm bir bakacam şimdi

bilmemki ben de özellikle hasta bebek doğumunu engeller diye söylediler bana özellikle hücre yenilediği için bir intrenetten araştırayım bakalım ne olacak ben umarım yanlş bişey yapmadm bir bakacam şimdi

Yok canım kötü birşey yoktur ben tedavi öncesi günde 4 kupa yeşil çay içiyordum üstüne birde öteki bitki çayları hepsini birden bıraktım. Henüz bir drla görüşmediğim için birşey bilmiyorum bu konuda sadece diyetsiyenim içme demişti ordan biliyorum. Herkesin yorumu farklı oluyor kafana takma canım.

baharmaz bana güveneceğim biri söylemişti şimdi baktım nelerde yapıyormuş tüh o kadar içtim allahtan uzun bir süre midem bulandıda içememştim sağol canım allahtan biliyonda düzelttin beni inş.birşey olmamıştır. bebeğin kalbinin delik olmasına yol açıyor muş
peki bu yeşil çayı çok içen ülkelerde durum nasıl acaba şimdi onu merak ettim

diyetisyen ablama ne çayı içersen iç döry bardağı aşma demişti bütün çayların toplamı o kadar etsin demişti
ben cidden korkmaya başladım.

az önce okudum yerlerde maydaoz badem çekidrdek onlarda yaşakmış kk da gördüm i.saraçoğlu demiş

boşver canım kafana takma herşey yolundadır. Herşeyin fazlası zarar böyle düşün ben maydonoz filan yedim yiyorumda salatada. Ama aşırıya kaçmıyorum Ama senin hazır gittiğin bir drun var dimi ona özellikle sor canım yemen yada yememen gerekenleri herkesin vücudu zaten neyi yemesi gerektiğini belli ediyor gibi sanki.

gerçi saraçoğlunun soğan kürünü uyguladıktan sonra bende acayip bir vajinal kuruluk başladı sonra birde onu düzeltemedik gitti birde ilaçlar vardı düşükten sonra

waterss merhaba canım nasılsın taze anne bebişin nasıl inş.iyisinz bebişe selam söyle
ben demir ilacına daha başlamadım sence ne zaamn başlayayım

Arkadaşlar merhaba,

Bayram bitti ama yine de bayramınuızı kutlarım. Yazılanlara son sayfalarda şöyle bir göz atabildim. Bir şey dikkatimi çekti. Alttan USG ile bakma konusunda korkmayın bebek düşmez, eğer bir problem oluşmışssa bebek düşer. Dr'lar zaten probu ne kadar iteceklerini biliyorlar. Benim 14. haftaya kadar alttan bakıldı sağlıklı ölçümler ancak öyle alınabiliyor. O zaman ilişki de yasak olmalı bu açıdan bakarsak. Korkmadan gönül rahatlığı ile baktırın.

Bu arada ben hamileliğim boyunca iş yerinde günde 1 Türk kahvesi içtim, 2-3 bardak da çay, çayı çok açık içiyordum.

Kızım bugün 29 günlük oldu. Salı günü kontrolü var. Ablası çok seviyor bana da yardımcı onu hazırlamaya çalışmıştım kardeşine o nedenle anlıyor onun bakıma muhtaç olduğunu bana yardımcı da oluyor. ancak geceleri büyük kızım yatağına gidip onunla da uyumamı istiyor gece yatakları dolaşıyorum denebilir.

Hamilelik bu işin balayı bebek doğduğunda bakımı biraz zorluyor insanı ben bu konuda tek başımayım, eşimden fayda yok annem sağlık problemleri nedeni ile pek yardımcı olamıyor zaten yardım etmek istese bana daha çok iş çıktığından oradan da umut yok, kızım gündüz yuvaya gidiyor ben gerisini hallediyorum bir düzene oturtmuştum ilk hafta sonunda öyle de gidiyor şimdilik sadece iki çocuk bir araya gelince ihtiyaçlarını karşılamak konusunda zorlanıyorum büyük de yemek ve uyuma konusunda problem çıkarıyor bunaldığım zamanlar genelde sabah kahvaltıları ve akşamları oluyor, inanılmaz bir tempo.

Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelikler diliyorum. Tedavide olanların da morallerini yüksek tutmalarını.

Herkese sevgilerimle..

Waters sanada merhaba

Canım tşkler detaylı bilgiler verdiğin için. İlişki tedavim süresince ve transfer sonrasınca yasaktı ve henüz dra gitmediğim için hala yasak olarak düşünüyorum :utangac:

Ablasının kardeşini anlaması güzel ama yinede anlattığın kadarıyla bakımları biraz yorucu sağlıkları yerinde olsunda.

Ooooo Denizverdi ve Baharnaz bayagi erkencisiniz!a.s.

Aslinda ben de erken kalktim haberlere baktim, referandumu merak ediyordum. Ehhh ne diyeyim vatana millete hayirli olsun! Cokk uzucu haberler okudum, bir baba hangi parti kazandi diye sormus! Halkimizin % 20'ye yakini oyunu kullanmamis! Acaba kac kisi neye evet neye hayir dedigini biliyordu? Ve kac kisi degisikligin icerigini biliyordu, arastirmisti onceden? Ayse Aral'in bir yazisini okudum, hem Anne hem de Kadin olarak bunlari yaziyorum demis, referandum sonuclarindan once yazmis. Guvenli bir ulke, cocugumun iyi bir sekilde yetisecegi bir ulke, kimin ne yedigi ne giydigine karisilmayacak bir ulke istiyorum demis.:1ninca:

Vanilya, hosgeldin evine! Insanin evi gibi yok, sen simdi mantarlari da pisirmeye baslarsin, kisliklar hazir.zemuszemus

Baharnaz, bir an evvel doktoruna gitsen inan ben de merak ediyorum bebisin ne alemde? Hem kalp atislarini hem keseyi sanirim hepsini birden goreceksin. Sanirim tup bebek tedavilerin cogunda eslere erisim yasak.delikafadulden

Deniz bulut, ben aslinda yagmuru Orta Anadoluya gondermek istemistim ama orayi da teget gecmis demek ki.:1: Nehirin tasmasindan sonra bugun ortalik sakin ve guneslik, hatta sicak bile diyebiliirm. Burada en guzel mevsim sonbahar. Agaclarin yapraklari, kirmizidan, turuncuya, yesilden kahveye donusuyor. Buarad tek sevdigim mevsim diyebilirim hatta ama oraya gelecegim icin cok goremeyecegim sanirim.boshayallersmile

Back
X