• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ooooo Denizverdi ve Baharnaz bayagi erkencisiniz!a.s.

Aslinda ben de erken kalktim haberlere baktim, referandumu merak ediyordum. Ehhh ne diyeyim vatana millete hayirli olsun! Cokk uzucu haberler okudum, bir baba hangi parti kazandi diye sormus! Halkimizin % 20'ye yakini oyunu kullanmamis! Acaba kac kisi neye evet neye hayir dedigini biliyordu? Ve kac kisi degisikligin icerigini biliyordu, arastirmisti onceden? Ayse Aral'in bir yazisini okudum, hem Anne hem de Kadin olarak bunlari yaziyorum demis, referandum sonuclarindan once yazmis. Guvenli bir ulke, cocugumun iyi bir sekilde yetisecegi bir ulke, kimin ne yedigi ne giydigine karisilmayacak bir ulke istiyorum demis.:1ninca:

günaydın canım ne yazıkki yazılarına katılıyorum ve ayşe aralın yazısınada ben dün kendime iyiki çocuğum yok dedim :((( belki inanmayacaksın ama ciddi bir soğukluk girdi içime dünden beri artık sadce kendimle ilgileniyorum artık aynaya bakıp benim yaşamam gerektiğini kendime söylüyorum 49 kloolmuşum bu bebbek sevdasına değermiydi düşünüyorumda değemez ben artık kendimi bakıma aldım burda sadce sizleri takip edeceğim dualarla hep yanınızda olacağım öplüldünn

canlarım hepiniizin geçmiş bayramını kutluyorum hepinizin arzu ettiğiniz güzellklere kavuşmanızı canbı yürekten diliyorum haaaa bu arada doçet arkadşım var onunla e2 konuştuk takma kafana dedi o kolay basit bir iş bizii bağplayan fsh dedi bende ok dedim konuyu kapatalım dedim oda evet önce sen sağlıklı olmalıısn bu klo ve bu moralle zaten yola çıkmamız doğru değil toparaln ve fazla uzatmadan işi bitiririz dedii bende zamana ihtiyacımın olduğunu söyledi oda zaten sende istek görmüyorum dedi bebeği istedğin zaman başalayalım dedi hepsi bu

Denizverdi, tamam guzelim sen granul kahve icersin ben de Turk kahvesi icerim. Insan uzakta olunca sizin su anda akliniza gelemeyecek seyleri ozluyor. Mesela sucuklu ve kasarli tostu ozledim, sokak simidi ozluyorum. Dun pastanede satilan un kurabiyelerinden istedi canim, hadi bir deneyim dedim ama benimki oradakiler gibi olmadi baska bir kurabiye oldu. Gelince un kurabiyesi de yiyecegim.delikafadulden

Merye, ugramis, daha cok bekelriz. Ben biliyorsun yesil cayin ulkesinde yasiyorum, burada hamile kalan kadinlar yesil cay icmeyi birakiyorlar. Yesil cay da da kafein var fakat siyah cay kadar yogun degil, en iyisi doktorunuzu dinlemek.

Waterss, zor zamanlar yasadigini okudum, cok kolay gelsin arkadasim. Biraz kiskancilik durumlari da sozkonusu olabilir mi acaba, ahh canim ya... Annelik bole bir sey olsa gerek...."Her seye yetisebilmek, her seyin ustesinden gelebilmek."

Sevgiler herkese...opuyorumnanaktan

Serpil merhaba, bu kadar cabuk pes etmek yok! Tamam toparlan ve kendini hazir hissedince basla ama bu surec cok uzun olmasin cunku her gecen gun genclesmiyoruz arkadasim.:kedi:

ZARPDENİİİİİİİİİİİİİİZZZ.dur gitmeden yetişeyim.al sana tost gönderiyorum.sıcacık.ama benimkiler beyaz peynirli

günaydın bahar günaydın serpila.s.

serpil;buraya girdiğinde çok hevesli gibi görünüyordun.umarım senin için sorun ne ise ertelemeye kilo yada neyse..kısa zamanda çözersin.kilo yoksa bahane mi??:teselli:

en doğrusu kendini hazır hissettiğin zaman tabiiii.bu zaman çok uzun zaman olmamalı.her geçen saat bizim aleyhimize işliyor çünkü.

Selam ZarpDeniz işe gittin sanırım canım kolay gelsin özlem dolu cümleler kurup gitmişsin canım kolay değil oralarda olmak.

Canım ya evet eşler ikna olmuyorlar. Ben de merak içerisindeyim. :uhm:

serpil sanırım sen kendini hazır hissetmiyorsun bencede kilo bahane olabilir. Hakkında hayırlısı canım.

DenizVerdi ZarpDenize tostuda yetiştirdin ohh ne güzel bana yokmu? benneyaptımki

Selam ZarpDeniz işe gittin sanırım canım kolay gelsin özlem dolu cümleler kurup gitmişsin canım kolay değil oralarda olmak.

Canım ya evet eşler ikna olmuyorlar. Ben de merak içerisindeyim. :uhm:

serpil sanırım sen kendini hazır hissetmiyorsun bencede kilo bahane olabilir. Hakkında hayırlısı canım.

DenizVerdi ZarpDenize tostuda yetiştirdin ohh ne güzel bana yokmu? benneyaptımki

yaaa bahar;tam elimde tost vardı.denk geldi.ama dur sana da yapayım.hamilesin şimdi.kıyamam.neyli olsun seninki ??.ama benim çay soğudu bak.hem tadı da geçti.sana da bitki sallarız.:kahve:

merhaba kızlarr
herkese güzel ve kazançlı bir hafta olsun inşallah.
çok tatil yaptık artık çalışmamız para kazanmamız lazım faturalar sıra sıra geliyo.
işlere dalış yapmadan size bi bakayım dedim. herkese kolay gelsin. biraz geçmişi de okuyacağım. bu arada dün bakmıştım zarpdenizcim şekerim 130 çıktı doktorumda iyi dedi 140 sınırmış sanırım. atlattık yani çok şükür.
haa denizler hayırlı olsun nikleriniz gözümden kaçmadı inşallah uğurunuz gelmiştir :)

alabama şeker değerinin iyi çıkmasına sevindim çok şükür canım. Sağlıkla devam edersin yoluna inşallah canım.

waterss canım allah kolaylık versin. bebek bakımında farkım olmayacak ben de tek olacağım tek fark benim 2. çocuğum olmayacak. yerimsenibeneh bu da birşeydir sadece ben ve bebek a.s hayırlısı bakalım.

baharnaz tüp tedavisinde ilişki kalp atımına kadar yasak sonra bırakıyorlar genelde. sen yine de merak etme alttan muayene konusunda azıcık risk olsa doktorlar öyle bakarlar mı

alabama evet bu kadar tatil yeter ben hiç yapamadım yaaa. alsanaalsanasmileoturun azıcık çalışın aaaa :umursamaz: neyse bu kadar kıskançlık yeter dün başıma gelenlerden sora ben de zorunlu bir tatile çıktım:a015:

kızlar dün evde tek başınayken (her zamanki gibi ailem hala yazlıkta bir işe yaramayan eşim de hep iştedir dün de yurt dışına fuara gitmişti.) duşa girdim. telefon çalmaya başladı. bir ev bir cep çalıyor. geçenlerde halam merak etmişti acaba o mu diye sonunda biraz hızlı bir çıkış yaptım. ve popo üstü oturdum. allahtan iki yandan tutunarak yavaş bir oturuş yaptım yani bebeğe birşey olmadı. ama sol ayağım altta kaldı ve korkunç acıdı. neyse debelendim bir süre. sonra telefonu açtım eşimmiş ona söylendim. o işten bir çalışanı göndereyim hastaneye götürsün dedi istemedim. ama baktım ağrı geçmiyor kesinlikle yürüyemiyorum yakındaki bir arkadaşımı çağırdım. doktorumu aradım rontgen çektirebilirsin dedi. ist. cerrahiye gittik. bu arada testlere sık gittiğim bir hastane varis doktorum da orada çok iyi ama acilini tavsiye etmiyorum. neye orada nöbetçi kadın doğumuya da soruldu rontgen çekildi ve ayak üstünde küçük ayak parmağın bağlandığı kemikte 2 kırık çıktı. alçıya alındı. zor oldu sabah gelin dediler bende yanımda kimse yok getirecek diye çapa veya cerrrahpaşaya gitmeye karar verince seyahatten dönen ortopedist 45 dakika sonra geldi. bebeği kontrol için üst katta nöbetteki jinekolog bir türlü çağrılmadı. ağrı kanama var mı bebek hareketlerini hissediyormusunuz o zaman gerek yok gibi bir havaya girildi. en son alçıya alınınca biz yine de gözükelim dedik. jinekolog geldi o da birşey anlamamış. ben de bir dr aşağıda baktı gönderdi sandım neden çağrılmadığımı anlamadım dedi. düşme kaza vs ne olursa hamileye müdahale edilmeden önce jinekolog bakar sonra diğer tedaviler yapılır dedi. allah korusun kesede bir kanamada plesanta ayrılmasında illa bir sancı, dışarıdan bir kanama olmayabiliyormuş. neyse bebek iyiydi tahmin ettiğim gibi. yanımda kimse olmadığından ve arkadaşların da hepsi çalıştığından ayak alçıya alınıp üstüne basma tuvalet dışında dolaşma dendiğinden acil yatılı yardımcı arayışına girdim. sonunda eşim birini buldu. bu sabah geldi. dr 20 gün rapor yazdı. sonrası alçı çıkmazsa (4 hafta kalabilir dedi) direkt doğum iznime başlayacağım mecbur. hiç istemiyordum erken almayı en azından 2-3 hafta daha çalışıp sonrasına ekletmeyi istiyordum ama kısmet artık. yani artık kısaca evde ve buradayım :çok üzgünüm:

alabama şekerin düşük çıkmış rahatlamışsındır ama yine de dikkat et çok düşük değil fazla tatlı hamurişi yeme

deniz bulut çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakan varmış bence zor bir olay atlatmışsın ama çok şükür bebişin iyi canım sende inşallah ayağında çabucak toparlanır :nazar:a.s.

20 gün sonrada doğuma az kalıyor galiba canım en kısa zamanda ayağında kırık iyileşir ve geçer gider canım

öğleden sonra doktorumu arayıp soracağım ama aklıma takıldı variscim bana derin ven trompozu riskine karşı fragmin 5 (5000 demek herhalde) verdi. bebeğe tamamen etkisiz diyemeyiz ama risk zarar kısmını gözettiğimizde kullanmanız daha faydalı dedi. zaten hamilelikte tromboz riski 2-3 katı artar şimdi fazla hareket edemeyeceğiniz için daha da artar dedi. pıhtılaşma problemi olan hamileler sorunun büyüklüğüne göre ilk 28 hafta bazıları da tüm hamilelikleri boyunca bu kan sulandırıcıları kullanmıyor mu? niye bebeğe etkisi olsun ki?:uhm:

Back
X