• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

20 gün sonrada doğuma az kalıyor galiba canım en kısa zamanda ayağında kırık iyileşir ve geçer gider canım

sağol canım evet allah korusun bebeğe birşey olabilirdi ya da bu durum doğuma yakın olabilirdi ben ayağımda alçı ile doğuma girerdim. napalım yine ucuz atlattım :nazar:

öğleden sonra doktorumu arayıp soracağım ama aklıma takıldı variscim bana derin ven trompozu riskine karşı fragmin 5 (5000 demek herhalde) verdi. bebeğe tamamen etkisiz diyemeyiz ama risk zarar kısmını gözettiğimizde kullanmanız daha faydalı dedi. zaten hamilelikte tromboz riski 2-3 katı artar şimdi fazla hareket edemeyeceğiniz için daha da artar dedi. pıhtılaşma problemi olan hamileler sorunun büyüklüğüne göre ilk 28 hafta bazıları da tüm hamilelikleri boyunca bu kan sulandırıcıları kullanmıyor mu? niye bebeğe etkisi olsun ki?:uhm:

canım ben senin kadar bilgiye sahip değilim ama kan sulandırıcı kullanan hamileler okumuştum sen yinede drunla görüş

prof rıza madazlı. perinatalog. asıl işi riskli hamilelik takibi yapmak. şu ana kadar normaldim ama galiba sonunda ben de riskli hamile oldum! bilmiyorumkismile

prof rıza madazlı. perinatalog. asıl işi riskli hamilelik takibi yapmak. şu ana kadar normaldim ama galiba sonunda ben de riskli hamile oldum! bilmiyorumkismile

adını birçok yerde duydum sende yazmıştın başka bir topicte bu drun adını. sürekli ona gittiğini şimdi anladım canım. 35 yaş üstü riskli gebelik diye mi geçiyor yoksa bir keresinde bir Prof tvde öyle söylemişti ? Ben beni tedavi eden drla ( Nur hnla) devam edeyim mi diyorum ama sen ne dersin ilk muayene önemli yada sonrası hangi dru tercih etmeliyim?

deniz çok geçmiş olsun bi dünya dert açmışsın başına. niye acele ediyosun bu kadar. çalsın telefon boşver. neyse olan olmuş çok şükür bebekte sıkıntı yok ama seni bağladı alçı işi. napalım herişte bi hayır vardır dicez.

valla bu şeker olayını tam araştırmadım bilmiyorum ama ben zaten öyle hamurişi tatlı meraklısı değilim eğer sorun oysa dolapta mukulata dondurma olsa ben alıp yemem hala da yemiyorum bi ramazanda biraz tatlı yeniyo illa alınıyo evde oluyo falan. ama ben düşkün değilim allahtan. bu kiloları da nasıl aldım bilmiyorum inan eşim bile diyo sen eskisinden fazla birşey yemiyosun ki diye. görenlerde yok senin o kadar kilon diyo ama ben tartıda görüyom kiloları. neyse sonra bakcaz icabına inşallah. ben dötümü oturduğum yerden zor kaldırıyorum ağır vasıtayım o yüzden ani şeyler yapamıyorum :)

waters canım allah sana kolaylık versin koşturmaca yoğunmuş. iki çocukla valla bravo ama şu eşine kızıyorum çok. bari ablasıyla ilgilense ona ilgi gösterse üstünden birazcık yük alsa hiç demiyo musun niye yardım etmiyosun diye.

baharnaz biraralar sıkıntılıydın nasıl oldun şimdi tekrar test falan mı yaptırdın yoksa doktora gitmek için beklemede misin? nası gidiyo hamilelik :)

öğleden sonra doktorumu arayıp soracağım ama aklıma takıldı variscim bana derin ven trompozu riskine karşı fragmin 5 (5000 demek herhalde) verdi. bebeğe tamamen etkisiz diyemeyiz ama risk zarar kısmını gözettiğimizde kullanmanız daha faydalı dedi. zaten hamilelikte tromboz riski 2-3 katı artar şimdi fazla hareket edemeyeceğiniz için daha da artar dedi. pıhtılaşma problemi olan hamileler sorunun büyüklüğüne göre ilk 28 hafta bazıları da tüm hamilelikleri boyunca bu kan sulandırıcıları kullanmıyor mu? niye bebeğe etkisi olsun ki?:uhm:

Ayyy Denizcim yaaa cok gecmis olsun, tam gorulmedik kaza hesabi...Neyseki yine ucuz atlatmissin cokkk gecmis olsun bence sukredelim. Bebek iyi, sen iyi olacaksin, Allah'tanki daha buyuk bir kirik degil, yada dogumuna engel degil canim. Tum bunlari dusunup ona gore de durumunu degerlendirelim. Bir bakima senin gibi hareketli birisi icin (yazdiklarindan oyle dusunuyorum) dogumdan onceki zamanlarini sakin, evinde ve huzurlu gecirme adina olumlu gibi algilamaya baslasak fena olmaz degil mi? Ama kucuk buyuk kirik kiriktir tabii, yardimci bulmaniz cok iyi olmus, bebegin iyi olduguna sevindim. Fragmin 5000 kan pihtilasmasi olanlarda kullanlan bir igne, bana daha once yapildi ve bu sefer de yapilacak. Doktorunun kontrolu altinda oldugu icin sorun olmaz cunku doguma yakin son zamanlarda aspirin de dahil tum kan sulandiricilar kesiliyor ki erken kanamaya neden olmasin diye... Senin dogum daha cok 20 Kasim civari filandi degil mi? Simdi bunu 20 gun kullansan ve doktor kontrolunde var, sorun olacagini sanmiyorum. Hakikaten surekli uzanir pozisyonda olacagin ve fazla hareket edemeyecegin icin kan akisina bu igne iyi gelecek. Bu arada kucuk parmaktaki kirik cabuk geciyor, hic canin sikilmasin cok cabuk kayniyor. Ben de kucuk parmagin yanindakinin kirigi ile Nemrut Dagina tirmandim! Dag gezisinden bir gun once kuvette ayagim kaydi ve su giderine carptim, canim acimisti ama o gece gecer dedim, sabah bir kalktik benim parmak mosmor ve bomba gibi sismis! Bir daha Dogu Anadoluya teror nedeni ile gelemem diye inatla sarili ayakla daga ciktim, hic bir sey olmadi!

Tekrar cok gecmis olsun canim, bol bol yazisir artik.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Serpil, ben de Denizverdiye katiliyorum, bu hormon ilaclari bayagi bir kilo aldiriyor. Eger zayifim diye uzuluyorsan hic uzulme bende 50 kilo olsam ohhh ne guzel olur diye dusunurum, 49 da kabulum! Fakat nicin bu kadar baslamaya hevesliyken birden bire tam karsit dusuncelere girdin bilmiyorum ama umarim yakinda toparlarsin.

Alabama, sekerinin dusuk ciktigina sevindim, umarim cok zor olmakla birlikte bayramda cok tatli yememisindir. Bu aralar sanirim biraz daha fazla dikkat etmekte fayda olabilir.

Kacak Kinderss ve Beyaz neredeler acaba?naniknanik

waterss canım allah kolaylık versin. bebek bakımında farkım olmayacak ben de tek olacağım tek fark benim 2. çocuğum olmayacak. yerimsenibeneh bu da birşeydir sadece ben ve bebek a.s hayırlısı bakalım.

baharnaz tüp tedavisinde ilişki kalp atımına kadar yasak sonra bırakıyorlar genelde. sen yine de merak etme alttan muayene konusunda azıcık risk olsa doktorlar öyle bakarlar mı

alabama evet bu kadar tatil yeter ben hiç yapamadım yaaa. alsanaalsanasmileoturun azıcık çalışın aaaa :umursamaz: neyse bu kadar kıskançlık yeter dün başıma gelenlerden sora ben de zorunlu bir tatile çıktım:a015:

kızlar dün evde tek başınayken (her zamanki gibi ailem hala yazlıkta bir işe yaramayan eşim de hep iştedir dün de yurt dışına fuara gitmişti.) duşa girdim. telefon çalmaya başladı. bir ev bir cep çalıyor. geçenlerde halam merak etmişti acaba o mu diye sonunda biraz hızlı bir çıkış yaptım. ve popo üstü oturdum. allahtan iki yandan tutunarak yavaş bir oturuş yaptım yani bebeğe birşey olmadı. ama sol ayağım altta kaldı ve korkunç acıdı. neyse debelendim bir süre. sonra telefonu açtım eşimmiş ona söylendim. o işten bir çalışanı göndereyim hastaneye götürsün dedi istemedim. ama baktım ağrı geçmiyor kesinlikle yürüyemiyorum yakındaki bir arkadaşımı çağırdım. doktorumu aradım rontgen çektirebilirsin dedi. ist. cerrahiye gittik. bu arada testlere sık gittiğim bir hastane varis doktorum da orada çok iyi ama acilini tavsiye etmiyorum. neye orada nöbetçi kadın doğumuya da soruldu rontgen çekildi ve ayak üstünde küçük ayak parmağın bağlandığı kemikte 2 kırık çıktı. alçıya alındı. zor oldu sabah gelin dediler bende yanımda kimse yok getirecek diye çapa veya cerrrahpaşaya gitmeye karar verince seyahatten dönen ortopedist 45 dakika sonra geldi. bebeği kontrol için üst katta nöbetteki jinekolog bir türlü çağrılmadı. ağrı kanama var mı bebek hareketlerini hissediyormusunuz o zaman gerek yok gibi bir havaya girildi. en son alçıya alınınca biz yine de gözükelim dedik. jinekolog geldi o da birşey anlamamış. ben de bir dr aşağıda baktı gönderdi sandım neden çağrılmadığımı anlamadım dedi. düşme kaza vs ne olursa hamileye müdahale edilmeden önce jinekolog bakar sonra diğer tedaviler yapılır dedi. allah korusun kesede bir kanamada plesanta ayrılmasında illa bir sancı, dışarıdan bir kanama olmayabiliyormuş. neyse bebek iyiydi tahmin ettiğim gibi. yanımda kimse olmadığından ve arkadaşların da hepsi çalıştığından ayak alçıya alınıp üstüne basma tuvalet dışında dolaşma dendiğinden acil yatılı yardımcı arayışına girdim. sonunda eşim birini buldu. bu sabah geldi. dr 20 gün rapor yazdı. sonrası alçı çıkmazsa (4 hafta kalabilir dedi) direkt doğum iznime başlayacağım mecbur. hiç istemiyordum erken almayı en azından 2-3 hafta daha çalışıp sonrasına ekletmeyi istiyordum ama kısmet artık. yani artık kısaca evde ve buradayım :çok üzgünüm:

Cok cok gecmis olsun, Allah korumus... Her iste bir hayir var, belki boyle evde dinlenerek gecirmeniz sizin icin daha dogru olacak. Cok sagliklar diliyorum ikinize de :)

Deniz bulut, simdi aklima geldi. En iyi iyilesmeyi saglayan yiyeceklerden birisi, tavuk suyuna corba! Umarim yardimcin sana bol bol corba yapar. Sanirim alci parmaklarla topuk arasinda degil mi? Koltuk degnekleriyle mi yuruyorsun? Bu aralar bol bol esine DVD ismarla, uzanirken izlersin. Acil sifalar diliyorum.:Saruboceq:

Arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutlar daha nice bayramlara sağlık mutluluk ve neşe içinde bebeklerinizle girmenizi dilerim.

Geçmişe bir baktım herkes iyi sanırım.Deniz Bulut çok geçmiş olsun canım.İnan görülmez kaza dedikleri bu herhalde.neyse bebeğe birşey olmaması çok iyi tabi.20 gün hiç anlamadan geçer canım sen dinlenmene bak nasıl olsa bu zamanda doğum da yok.bebek olsaydı zor olurdu da şimdi bence keyfini çıkar.

Baharnaz sanırım bugün test yaptıracaktın ama senden ses çıkmamış vaz mı geçtin yoksa.

Alabama arada bir sancı gibi birşey oluyor yine ama takmamaya çalışıyorum ilk randevuya kilitlendim canım.

Hülya59 canım kan tahlili yaptıracaktım eşim izin vermedi, randevuya erken gitmemede izin çıkmadı o yüzden bekliyorum 3.haftayı doldurmayı şimdi 6 + 1 im

ZarpDeniz orda geçerli bir sigortamız yok ama canım Nur hnma devam etmeyi düşünüyorum ( en azından tedavi sürecini biliyor birbirimizi tanıdık) sadece benim kafama takılan ileri yaş olduğum için riskli gebelik uzmanı filanmı bulsam acaba diyorum bazen Denizede onu sormuştum ama çıktığı için cevabı alamadım.

waterss canım allah kolaylık versin. bebek bakımında farkım olmayacak ben de tek olacağım tek fark benim 2. çocuğum olmayacak. yerimsenibeneh bu da birşeydir sadece ben ve bebek a.s hayırlısı bakalım.

baharnaz tüp tedavisinde ilişki kalp atımına kadar yasak sonra bırakıyorlar genelde. sen yine de merak etme alttan muayene konusunda azıcık risk olsa doktorlar öyle bakarlar mı

alabama evet bu kadar tatil yeter ben hiç yapamadım yaaa. alsanaalsanasmileoturun azıcık çalışın aaaa :umursamaz: neyse bu kadar kıskançlık yeter dün başıma gelenlerden sora ben de zorunlu bir tatile çıktım:a015:

kızlar dün evde tek başınayken (her zamanki gibi ailem hala yazlıkta bir işe yaramayan eşim de hep iştedir dün de yurt dışına fuara gitmişti.) duşa girdim. telefon çalmaya başladı. bir ev bir cep çalıyor. geçenlerde halam merak etmişti acaba o mu diye sonunda biraz hızlı bir çıkış yaptım. ve popo üstü oturdum. allahtan iki yandan tutunarak yavaş bir oturuş yaptım yani bebeğe birşey olmadı. ama sol ayağım altta kaldı ve korkunç acıdı. neyse debelendim bir süre. sonra telefonu açtım eşimmiş ona söylendim. o işten bir çalışanı göndereyim hastaneye götürsün dedi istemedim. ama baktım ağrı geçmiyor kesinlikle yürüyemiyorum yakındaki bir arkadaşımı çağırdım. doktorumu aradım rontgen çektirebilirsin dedi. ist. cerrahiye gittik. bu arada testlere sık gittiğim bir hastane varis doktorum da orada çok iyi ama acilini tavsiye etmiyorum. neye orada nöbetçi kadın doğumuya da soruldu rontgen çekildi ve ayak üstünde küçük ayak parmağın bağlandığı kemikte 2 kırık çıktı. alçıya alındı. zor oldu sabah gelin dediler bende yanımda kimse yok getirecek diye çapa veya cerrrahpaşaya gitmeye karar verince seyahatten dönen ortopedist 45 dakika sonra geldi. bebeği kontrol için üst katta nöbetteki jinekolog bir türlü çağrılmadı. ağrı kanama var mı bebek hareketlerini hissediyormusunuz o zaman gerek yok gibi bir havaya girildi. en son alçıya alınınca biz yine de gözükelim dedik. jinekolog geldi o da birşey anlamamış. ben de bir dr aşağıda baktı gönderdi sandım neden çağrılmadığımı anlamadım dedi. düşme kaza vs ne olursa hamileye müdahale edilmeden önce jinekolog bakar sonra diğer tedaviler yapılır dedi. allah korusun kesede bir kanamada plesanta ayrılmasında illa bir sancı, dışarıdan bir kanama olmayabiliyormuş. neyse bebek iyiydi tahmin ettiğim gibi. yanımda kimse olmadığından ve arkadaşların da hepsi çalıştığından ayak alçıya alınıp üstüne basma tuvalet dışında dolaşma dendiğinden acil yatılı yardımcı arayışına girdim. sonunda eşim birini buldu. bu sabah geldi. dr 20 gün rapor yazdı. sonrası alçı çıkmazsa (4 hafta kalabilir dedi) direkt doğum iznime başlayacağım mecbur. hiç istemiyordum erken almayı en azından 2-3 hafta daha çalışıp sonrasına ekletmeyi istiyordum ama kısmet artık. yani artık kısaca evde ve buradayım :çok üzgünüm:

canım çok çok geçmiş olsun.lütfen şimdiden sonra dikkat et olur mu?pıhtılaşma iğneni mutlaka vurul.hem senin hem bebeğinin sağlığı için çok önemli.daha önce yazmıştım hatırlarsan.neyse dr kontrolündesin.

şu çocuk sağ sağlim bir doğsa...rahat edeceğiz.lütfen dikkat et .o Allahın bir lütfu..bütün bebekler öyle..tekrar çok geçmiş olsun.:1hug:

Deniz Verdi karşılaşamıyormuyuz pek uğrayamıyormusun neler yapıyorsun bu meşguliyet nedir sınavda bitti sonuç açıklanmadı dimi?

günaydın canım ne yazıkki yazılarına katılıyorum ve ayşe aralın yazısınada ben dün kendime iyiki çocuğum yok dedim :((( belki inanmayacaksın ama ciddi bir soğukluk girdi içime dünden beri artık sadce kendimle ilgileniyorum artık aynaya bakıp benim yaşamam gerektiğini kendime söylüyorum 49 kloolmuşum bu bebbek sevdasına değermiydi düşünüyorumda değemez ben artık kendimi bakıma aldım burda sadce sizleri takip edeceğim dualarla hep yanınızda olacağım öplüldünn

çok erken pes ettin tüp ilaçları kesin kilo aldııyor bana üç kilo bıraktı edepsiz ilaçlar çok canımı sktı ama birde hamileikten şimdiye kadar 3 kilo aldım

kendini yine bakıma al canım herikisini birden yap ama senin canın istemiyorsa artık onun ötesine geçilmez

Denizverdi, tamam guzelim sen granul kahve icersin ben de Turk kahvesi icerim. Insan uzakta olunca sizin su anda akliniza gelemeyecek seyleri ozluyor. Mesela sucuklu ve kasarli tostu ozledim, sokak simidi ozluyorum. Dun pastanede satilan un kurabiyelerinden istedi canim, hadi bir deneyim dedim ama benimki oradakiler gibi olmadi baska bir kurabiye oldu. Gelince un kurabiyesi de yiyecegim.delikafadulden

Merye, ugramis, daha cok bekelriz. Ben biliyorsun yesil cayin ulkesinde yasiyorum, burada hamile kalan kadinlar yesil cay icmeyi birakiyorlar. Yesil cay da da kafein var fakat siyah cay kadar yogun degil, en iyisi doktorunuzu dinlemek.
/QUOTE]

ay canım çok sağl valla allahtan baharnaza dedim kızı yanlış yönlendiriyorum o beni düzellti çok ağolunun demek orann kadınları bırakıyor ha
ben bana tavsiye edene şimdi hesap sormam gerekecek ama gitti valla

evet sana yok..biz anne adaylarını besliyoruz dermişim.:oklava:şaka şaka.

tüp ilaçları kilo aldırıyor.haberin olsun.

nasılsın canım bende tost istiyorum ama artık çok geç oldu hamşliğin başında bir tost yiyebiliyordum başka bişey yiyiemiyordum ama nasıl lezzetli geliyordu ancak kahvaltıda o varsa yiyordum hatta yemeklerin yerine yedim

ay canım çok geçmiş olsun kıyamam sana allh şifa versin canım inş.çok çabuk iyileşirsin allahtan bebşte ve sende bişey yok gereçekten verilmiş sadakınız varmış oy canm benim ya inş.yardımcından memnun kalırsın ay canm ya çok dikkatli ol

Ayyy Denizcim yaaa cok gecmis olsun, tam gorulmedik kaza hesabi...Neyseki yine ucuz atlatmissin cokkk gecmis olsun bence sukredelim. Bebek iyi, sen iyi olacaksin, Allah'tanki daha buyuk bir kirik degil, yada dogumuna engel degil canim. Tum bunlari dusunup ona gore de durumunu degerlendirelim. Bir bakima senin gibi hareketli birisi icin (yazdiklarindan oyle dusunuyorum) dogumdan onceki zamanlarini sakin, evinde ve huzurlu gecirme adina olumlu gibi algilamaya baslasak fena olmaz degil mi? Ama kucuk buyuk kirik kiriktir tabii, yardimci bulmaniz cok iyi olmus, bebegin iyi olduguna sevindim. Fragmin 5000 kan pihtilasmasi olanlarda kullanlan bir igne, bana daha once yapildi ve bu sefer de yapilacak. Doktorunun kontrolu altinda oldugu icin sorun olmaz cunku doguma yakin son zamanlarda aspirin de dahil tum kan sulandiricilar kesiliyor ki erken kanamaya neden olmasin diye... Senin dogum daha cok 20 Kasim civari filandi degil mi? Simdi bunu 20 gun kullansan ve doktor kontrolunde var, sorun olacagini sanmiyorum. Hakikaten surekli uzanir pozisyonda olacagin ve fazla hareket edemeyecegin icin kan akisina bu igne iyi gelecek. Bu arada kucuk parmaktaki kirik cabuk geciyor, hic canin sikilmasin cok cabuk kayniyor. Ben de kucuk parmagin yanindakinin kirigi ile Nemrut Dagina tirmandim! Dag gezisinden bir gun once kuvette ayagim kaydi ve su giderine carptim, canim acimisti ama o gece gecer dedim, sabah bir kalktik benim parmak mosmor ve bomba gibi sismis! Bir daha Dogu Anadoluya teror nedeni ile gelemem diye inatla sarili ayakla daga ciktim, hic bir sey olmadi!

Tekrar cok gecmis olsun canim, bol bol yazisir artik.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

zarpdeniz varya nasıl kıskandım seni demek dünyadaki tek krater gölünü gördün ha ben çok istiyordum bir türlü gidemedim ben vanda ünivrsiteyi okudum ne çok uğratım ama arksşları ikna edemedim inş.bende gidecem

Arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutlar daha nice bayramlara sağlık mutluluk ve neşe içinde bebeklerinizle girmenizi dilerim.

Geçmişe bir baktım herkes iyi sanırım.Deniz Bulut çok geçmiş olsun canım.İnan görülmez kaza dedikleri bu herhalde.neyse bebeğe birşey olmaması çok iyi tabi.20 gün hiç anlamadan geçer canım sen dinlenmene bak nasıl olsa bu zamanda doğum da yok.bebek olsaydı zor olurdu da şimdi bence keyfini çıkar.

Baharnaz sanırım bugün test yaptıracaktın ama senden ses çıkmamış vaz mı geçtin yoksa.

seniki de kutlu olsun canım nasılsın

yine ben birşye sorayım arkadaşlar benim şu ikili test sonucunu alamadım gittiğimde çıkmamıştı şimdi almam lazım ama dr gitmeye korkuyorum hep dr giidiyorsun diyecekler diye şimdi cuma gidip alsam çok geç kalırmıyım birde test istediğim gibi değilse ne yapabilecem ki
ve benim demir ilacı almam gerekiyormu 3 aydan sonra diyorlar ama dr sorayım mı yoksa bütün hamşlere üç aydan sonra veriliyormu

Back
X