• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bahar o büyük yumurtaları ben de anlamadım.sanki sen 5 yumurtayı kaçırdık çatlamışlar demiştin .yanloış mı hatırlıyorum.onlar olmasınlar bunlarya da ben iyice karıştırdım.inşallah çok öenmli değildir.dr bu gibi durumda ne yapılacağını söylemedi mi?

misafir???

canım tedavideyken bir sürü yumurta var demişti bizde dondurma hayali kurmuştuk sonra çok büyüyenler oldu 9.gün hemen iğnem yapılmıştı Dr toplarken 4-5 taneyi yakalayamadık dedi 5 tane toplandı şimdi de yine 4-5 tane büyük yumurta var dedi ( sanırım ilaçların etkisi bende devam etti mini yumurtalarımda gelişti belki yaşadığım sancılarda bunlardı) adet dönemi gelince çatlarlar herhalde o yüzden belki haftaya perşembe beni yine çağırmış olabilir bilmiyorumki canım ya yine soru işaretleri ama tansiyonum ve şekerim beni düşündüren bu hafta diyetsiyenimdende randevu alcam hayırlısı.

Hiç aklıma gelmedi Nur hnma bu yumurtalar nerden çıktı demek ??

canım tedavideyken bir sürü yumurta var demişti bizde dondurma hayali kurmuştuk sonra çok büyüyenler oldu 9.gün hemen iğnem yapılmıştı Dr toplarken 4-5 taneyi yakalayamadık dedi 5 tane toplandı şimdi de yine 4-5 tane büyük yumurta var dedi ( sanırım ilaçların etkisi bende devam etti mini yumurtalarımda gelişti belki yaşadığım sancılarda bunlardı) adet dönemi gelince çatlarlar herhalde o yüzden belki haftaya perşembe beni yine çağırmış olabilir bilmiyorumki canım ya yine soru işaretleri ama tansiyonum ve şekerim beni düşündüren bu hafta diyetsiyenimdende randevu alcam hayırlısı.

Hiç aklıma gelmedi Nur hnma bu yumurtalar nerden çıktı demek ??

yumurtaları hallederler herhalde ama şekerine ve tansiyonuna dikkat. ilaç kullanıyor muydun? kullanmıyorsan ve yüksek kalırsa ilaca da başlatılar. ikisi için de yorulmak ve sinirlenmek yok. artık pembe gözlüklerle bakacaksın dünyaya :smiley-cool:sengözlerimebaksanab

canım ben çıkıyorum dinleneyim
canım öncelikle hayırlısı olsun allah tamamına erdirir inşallah. tansiyona dikkat et aman benimde yüksekti hamilelikte drum ilaç kullandırdı ve diyetisyenim diyet verdi. tuz tamamen yok..sebze ağırlıklı besleniceksin ve bol salata tüketip her gün uygun miktarda protein alacaksın. kilo almamaya çalış çünkü hem tansiyonu hemde şekeri tetikliyor. az zararlı bir tansiyon ilacı var gerekirse drun onu verir sana. şekerli gıdalardan uzak duracaksın meyveleri bile çok şekerli olanları yeme. ne yazıkki canım o ilk günler yediğin turşularıda atman gerekiyor hayatından vücudunda ödemde vardır belki dikkatli ol. büyük ihtimal senden de kreatin tahlili isteyecekler böbrek üstü bezlerinin kontrolü için. bunlara dikkat edersen sorunsuz yaşarsın hamileliğini inşallah.

SEVGİLİ HERADA

Sevincini tüm içtenliğimle paylaşıyorum.gözünaydın gözümüzaydın olsun.hayırlısı ile kucağına al yavrunu.Allah tamamına erdirsin.sağlıklaopuyorumnanaktan:1hug:

Teşekkürler Karamel.

ya arkadaşlar neden hamiş kalanları listelemediniz. ne güzel moral olur bizlere. güzel haber duymaya ihtiyacı olanımız çook:sinifsinif:

Deniz Bulut şuan kullandığım bir ilaç yoktu 2 yıl önce 3 ay şeker ilacı kullandım geçen yılda diyetisyene gittim eylülden beride gidiyorum değerlerim normaldi. tansiyon problemi ise hiç yaşamadım çok tuzlu yemem herkesin tuzlayıp yediği şeyleri ben başka yiyeceklerle telafi ederim mesela haşlanmış yumurtayı zeytinle buna benzer şeyler yaparım domates, salatalık tuzlamadan yerim anlamadım niye yüksek çıktı Zaten şu sıralar tatlı ile hiç aram yok sadece sabahları 1 tk yediğim bal var o kadar tabi meyveleri saymak gerekiyor bol bol meyve yiyorum çünkü.

bluestar saol canım. Şimdilik tahlil istemedi sanırım 10 gün götüreceğim tansiyon çizelgeme göre herhalde hareket edicek tahlilleride o zaman istiycek galiba birşey istemedi şimdilik.

ya bu arada geceleri uyuyamama problemi başladı 3.30 uyanmıştım tv karşsında 5 gibi uyuyakalmışım 6 d uyandım namaz kıldım dua ettim hepiniz için

nolcak bu uykusuzluk halim ?

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim 38 yasindayim tedavideyim 38 yas ustu olupda hamile olaniniz varmi?sadece 2 yumurtam olustu sansim az az sonra hastaneye gidecegim eko icin yeterince buyumuslerdir insaallah

Back
X