• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

edanur hoşgeldin tedavin hayırlı olsun
ben 37 yaşındayım yeni hamileyim 38 yaş üstü hamile arkadaşlar var sana cvp yazarlar sanırım yumurtam az diye düşünme tek yumurtayla bile insan neler ne güzellikler yaşıyor umudunu yitirme

selam kızlar

DenizVerdi canım şimdi geldim hastaneden çok şükür Allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış kalp atışını hem gördük hem duyduk 7+2 olmuşuz 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gelin dedi 3 kilo almışım kızdı, şeker problemim olduğu için onada dikkat et dedi t tansiyonum yüksek çıktı,tansiyon takibi yapıcam evde günde 3 kez tansiyonunu ölçüp 10 gün sonra bilgileri getir dedi tabi bu süreçte yükselirse hemen hastaneye gitmeniz lazım dedi. benimki sınırdaymış bakalım hayırlısı canım bebişi görmek pıt pıtlarını görmek ... Sende inşallah bunları yaşarsın canım.

Baharnaz hayırlı olsun canım.Hem keseyi hem kalp atışını aldın ne güzel hadi artık hamile hissedebilirsin kendini.Allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana arkadaşım sağlıkla kucağını alırsın inşallah canım.Taza biraz daha dikkat et istersen.Biz de bu yılın başında eşimde bir tansiyon yükselmesi olmuştu eve almıştık tansiyon aleti.Şu pompalı olanlardan en sağlıklısı onlar çünkü.Micro life galiba markası.Hala ara ara ölçüyoruz.İlaca daha başlanmadı.Dr sınırda demişti.13 9 gibi çıkıyor genelde.

günaydın 38 in gülleri a.s.a.s.

Deniz Bulut şuan kullandığım bir ilaç yoktu 2 yıl önce 3 ay şeker ilacı kullandım geçen yılda diyetisyene gittim eylülden beride gidiyorum değerlerim normaldi. tansiyon problemi ise hiç yaşamadım çok tuzlu yemem herkesin tuzlayıp yediği şeyleri ben başka yiyeceklerle telafi ederim mesela haşlanmış yumurtayı zeytinle buna benzer şeyler yaparım domates, salatalık tuzlamadan yerim anlamadım niye yüksek çıktı Zaten şu sıralar tatlı ile hiç aram yok sadece sabahları 1 tk yediğim bal var o kadar tabi meyveleri saymak gerekiyor bol bol meyve yiyorum çünkü.
hamilelik eğer eğilimin varsa hem şekeri hem tansiyonu tetikliyor. diyetisyen liste verir. tuzu belki tamamen kestirir. şeker içinse çok meyve de zararlı. onu da sayıyla ve yanında mutlaka 1 grisini süt gibi şeylerle veriyorlar.şekerin varsa tek yenmeyecekmiş. inşallah ikisi de düzelir de ilaca gerek kalmaz. neyse iyi yanından bak. tüm hamileliğin diyetle geçecek ama bu sayede çok az kilo alacaksın yerimseniben

Bana tavsiye edebileceğiniz tansiyon aleti markası varmı? bugün almama gerekiyor canlarım.
benim yok bilenler öneride bulunur belki. ama tansiyon kontrolünde günde 2 kez eski tip kulaktan alınan tansiyon aletiyle takip önemli diye biliyorum. ev tiplerine pek güven olmuyormuş.

ya bu arada geceleri uyuyamama problemi başladı 3.30 uyanmıştım tv karşsında 5 gibi uyuyakalmışım 6 d uyandım namaz kıldım dua ettim hepiniz için

nolcak bu uykusuzluk halim ?
geçer inşallah. benim hiç geçmedi ama benimki özel nedenlerden. dün 3 kere tuvalete kalktım her seferinde 1 saat uyuyamadım. senin de belki doktorun dediklerine kafan takılmıştır. bir süre sonra düzelir.

ya arkadaşlar neden hamiş kalanları listelemediniz. ne güzel moral olur bizlere. güzel haber duymaya ihtiyacı olanımız çook:sinifsinif:
selam. bizde diğer başlılklardaki kadar çok hamile olmadığındandır. bir de mesela temmuz hamileleri gibi aynı ay 100 kişi tedaviye başlamıyor ki. şu an 4-5 hamilemiz var galiba. daha önce de (ben 1,5 yıldır buradayım) 10 civarı bebeğini kucağına alan arkadaşımız olmuştur. eğer düzenli takip eder paylaşımda bulunursan umarım burası sana da moral olur.

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim 38 yasindayim tedavideyim 38 yas ustu olupda hamile olaniniz varmi?sadece 2 yumurtam olustu sansim az az sonra hastaneye gidecegim eko icin yeterince buyumuslerdir insaallah

yukarıda yazdığım gibi 38 üstü hamile ve bebeği olan pek çok arkadaşımız oldu. rekor bende 2 tüp (kimyasal ve düşük), 1 aşılama üstüne yumurta sayım 2 ye düşüp de dr artık yumurta bitmiş tüp de olmaz dediğinde 43 yaşında doğal hamile kaldım. önemli olan sayı değil kalite. 1 yumurtası gelişip döllenip hamile kalanları biliyorum. inşallah başaracaksın.

Arkadaşlar geçen Denizbulut ve deniz verdi sormuştu sanırım ne zaman dr'a gideceğimi.Geçen hafta işlerin yoğunluğundan cevap yazmaya fırsat bulamadım.Geçen hafta başı adet olmuştum ben ama miktar olarak o kadar azdıki.Korkutmuştu beni.Bu ay dr'a gitmeyi de düşündüğümden 3.günü hormon tahlili yaptırdım.Fsh'ı çok yüksek bekliyordum hem miktar çok azdı hem de hiç kırmızı görmemiştim hemem hemen.Fsh 4,17 lh 5,97 e2 ise 151 çıktı.Fsh nedense çok düşük olmasına rağmen e2 de çok yüksek.Ben de hayıt suyu almıştım bu ay kullanıcaktım ama hala kullanmadım.Bu ayın 29'unda Arda'nın tahlil sonucunu göstermeye gidicez çapa'ya.aynı güne randevu almayı düşünüyorum ama hangi dr'a gideceğime de daha karar vermedim.Önerileriniz varsa bekliyorum kızlar.

Baharnaz hayırlı olsun canım.Hem keseyi hem kalp atışını aldın ne güzel hadi artık hamile hissedebilirsin kendini.Allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana arkadaşım sağlıkla kucağını alırsın inşallah canım.Taza biraz daha dikkat et istersen.Biz de bu yılın başında eşimde bir tansiyon yükselmesi olmuştu eve almıştık tansiyon aleti.Şu pompalı olanlardan en sağlıklısı onlar çünkü.Micro life galiba markası.Hala ara ara ölçüyoruz.İlaca daha başlanmadı.Dr sınırda demişti.13 9 gibi çıkıyor genelde.

Amin saol canım. Darısı tüm isteyenlere. Eşine geçmiş olsun Allah şifasını versin
Pompalı olanları ben kullanmayı nasıl becericemki canım saol.

İnternette gezerken gördüm Bu koldan ölçen digitaller var onlar nasıl sağlıklımı acaba

Amin saol canım. Darısı tüm isteyenlere. Eşine geçmiş olsun Allah şifasını versin
Pompalı olanları ben kullanmayı nasıl becericemki canım saol.

İnternette gezerken gördüm Bu koldan ölçen digitaller var onlar nasıl sağlıklımı acaba

Ben de yapamam zannediyordum ama çok kolaymış canım.Önce bir hemşire arkadaş ölçtü sonra bana verdi bir dene bakalım dedi ve gerçekten çok kolay.Pıt pıt sesini çok rahat duyuyorsun.Koldan ölçen dijitaller sağlıklı değil diye biliyorum ben ama.Pompalı olanlarla bir dene istersen.

Deniz Bulut verdiğin cvplar için tşk ederim

Perşembe sabaha diyetisyen randevumu aldım, tansiyon aletini eski tip olanlarını nasıl kim kullancak canım ya ben becerememki neyse bakıcaz bi çaresine.

Uyku konusuda 1 haftayı geçti ( hatta ramazandan beri aslında gece uykusuzluğum var şu sıralar çoğaldı) dün mışıl mışıl uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bende 3 kere tuvalete kalkıyorum sanırım senin ayına ( inşallah gelirim) geldiğimde tuvalet kapısının önünde olurum herhalde :)

sen nasılsın bu arada ne zaman gitceksin dra?

Ben de yapamam zannediyordum ama çok kolaymış canım.Önce bir hemşire arkadaş ölçtü sonra bana verdi bir dene bakalım dedi ve gerçekten çok kolay.Pıt pıt sesini çok rahat duyuyorsun.Koldan ölçen dijitaller sağlıklı değil diye biliyorum ben ama.Pompalı olanlarla bir dene istersen.

hımmm hemşireden bende rica edeyim bugün hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım yapabilecekmiyim

Arkadaşlar geçen Denizbulut ve deniz verdi sormuştu sanırım ne zaman dr'a gideceğimi.Geçen hafta işlerin yoğunluğundan cevap yazmaya fırsat bulamadım.Geçen hafta başı adet olmuştum ben ama miktar olarak o kadar azdıki.Korkutmuştu beni.Bu ay dr'a gitmeyi de düşündüğümden 3.günü hormon tahlili yaptırdım.Fsh'ı çok yüksek bekliyordum hem miktar çok azdı hem de hiç kırmızı görmemiştim hemem hemen.Fsh 4,17 lh 5,97 e2 ise 151 çıktı.Fsh nedense çok düşük olmasına rağmen e2 de çok yüksek.Ben de hayıt suyu almıştım bu ay kullanıcaktım ama hala kullanmadım.Bu ayın 29'unda Arda'nın tahlil sonucunu göstermeye gidicez çapa'ya.aynı güne randevu almayı düşünüyorum ama hangi dr'a gideceğime de daha karar vermedim.Önerileriniz varsa bekliyorum kızlar.

Ben drumdan memnunum ama Çapada bir dramı gidiceksin? ne sonuçlarını göstericeksin?

Ben gittiğim hastaneden de drumdan da memnun kaldım ( Memorıal Nur hn ) Olumsuz olsaydı sonuç yine orda devam edicektik.
genelde Hale hn yada Semra hnmı tercih ediyor gelen herkes ama sonra bütün drlar bakıyor hastaya
canım ya ben bu yolda yeniyim çokta bilgiye sahip değilim ama arkadaşlardan da sana önerilerde bulunanlar olucaktır.

hülya;merhaba.benim ve deniz bulutun gittiği bir dr var.Çapa da...tam senin gittiğin fakültenin karşısndaki yolda kalıyor.kadın doğumcu.ama infertilite dr u değil.istersen eğer.bu konuda konuşuruz yardımcı olurum

hülya;merhaba.benim ve deniz bulutun gittiği bir dr var.Çapa da...tam senin gittiğin fakültenin karşısndaki yolda kalıyor.kadın doğumcu.ama infertilite dr u değil.istersen eğer.bu konuda konuşuruz yardımcı olurum

Benim Arda'dan önce gittiğim Prof hasan SERDAROĞLU ve prof Ekrem AKGÜL var ikisi de infertilite dr'u.İkisinden birine gidicem ama daha karar vermedim.İkisi de infertiliteci bunların.Bunların dışında iyi bir infertiliteci öneriniz varsa diye yazmıştım ama.

Benim Arda'dan önce gittiğim Prof hasan SERDAROĞLU ve prof Ekrem AKGÜL var ikisi de infertilite dr'u.İkisinden birine gidicem ama daha karar vermedim.İkisi de infertiliteci bunların.Bunların dışında iyi bir infertiliteci öneriniz varsa diye yazmıştım ama.

muayene ücreti cüzii bir rakam..belki farklı bir dr görüşü almak istersin diye düşünmüştüm..tabiii sen yine işin ehline git arkadaşım.

Deniz Bulut verdiğin cvplar için tşk ederim

Perşembe sabaha diyetisyen randevumu aldım, tansiyon aletini eski tip olanlarını nasıl kim kullancak canım ya ben becerememki neyse bakıcaz bi çaresine.

Uyku konusuda 1 haftayı geçti ( hatta ramazandan beri aslında gece uykusuzluğum var şu sıralar çoğaldı) dün mışıl mışıl uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bende 3 kere tuvalete kalkıyorum sanırım senin ayına ( inşallah gelirim) geldiğimde tuvalet kapısının önünde olurum herhalde :)

sen nasılsın bu arada ne zaman gitceksin dra?

eski tip tansiyon aletiyle kendin bakamazsın tabii. belki en azından günde 1 kere eczaneye veya sağlık ocağına gidersin diğer seferler evde kendin kontrol edersin. tuvalete kalkma benim baştanberi 3-4 kere gibi. artmadı azalmadı da. zaten 2-3 saatte bir gidiyorum ne yani her saat başı mı gideyim böyle kalır herhalde.

çapa da proflar bakıyor mu? ben artık profların sadece muayenehanesine gidiliyormuş diye duymuştum. çapa veya cerrahpaşa da bakmıyorlarmış. benim orada gittiğim iyi bir dr yok. 2 arkadaşım prof lemi ibrahimoğlunu önermişlerdi ama hala çapada mı bilmiyorum özel muayenehanesi var oğal olarak. e2 gerçeken yüksek. hayıt tohumuna acilen başlamanı öneririm. bir de calcium d glucarate var. eczanemiz. com dan almıştım ben. 1 ay içmiştim. başta kaça yükselmişti bilmiyorum ama 2 ay hayıt tohumu, buğday çimi ve 1 ay calcium d glucarate içtikten sonr 25 idi. doktorlar bunları vermiyorlar tabii ama bugün başla 1 ay dene. sonra ölçtür. ne kaybedersin ki?

bahar;benimde aklıma gelmişti.yakın yerde eczane varsa hem yürüyüş olur hem ölçtürebilirsin.tabiii sorunun geçici ise.zaten herksein evde olması gereken bir alet tansiyon aleti.bzim tansiyonlar düşüğktür ama bende hep isterim eve alıyiiim bulunsun diye.

maalesef bana da sanki o kulaktan ölçer olanı kullanamam gibi geliyor.

ben şimdilik kaçar.girene girmeyene hoş muhabbetler.annem gelicek bugün çaya bana...ne yapsam??CADIARZU

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir epeydir düzenli giremiyorum şöyle bir göz gezdirdim.
ama ayrıntılı okumam lazım.
baharnaz canım gözün aydın bebeğinin kalp atışını almışsınız hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım.
bu arada dün gördüm karamelitom gelmiş. güzel haberler vermiş gerçi ben biliyordum ama tabiiki bu güzel haberi paylaşmak ya karamele ya herada ya düşerdi diye sesimi çıkartmamıştım.
Karamelim yine gel hep gel lütfennnn
Herada canımın içi burdan da seni bi kez daha tebrik edeyim hep bugünleri düşünüp inşallah mutluluğunu paylaşmak bana nasip olur diye düşünmüştüm ve sonunda nasip oldu. inşallah hamileliğin çokkkk güzel geçer sonunda evladını ya da evlatlarını kucağına almak nasip olur canım. aklımdasın..

eee kızlar biraz eskilere bakim durumlardan haberim olsun kim napmış öğreneyim.

Back
X