Hanımlar merhaba tekrar,a.s.
yine giremedim ne zamandır, bir bakayım dedim öncelikle Vanilyanın haberleriyle sevindim. Ben leylalık yaparken bir kişinin daha tedaviye başlaması ne güzel.
Vanilyacım, hayırlı olsun tedavin, emeklerin boş çıkmasın inşallah.
Baharnaz, kurs haberini gördüm sevindim. Bende iğne oyasına merak saldım çok fena, arada tımbırdattığım gitarıma mı dönsem yoksa elişi kursuna mı gitsem diye düşünüp duruyorum bu aralar. Senin muayeneye az kaldı herhalde, kolaylıklar dilerim. Güzel haberlerinle yola devam edeceğiz eminim

Denizverdi, sen yine koşturmalar, uğraşılar içindesin gördüğüm kadarıyla. Kolay gelsin çalışkan karınca.
Zarpdeniz, iyi tatiller. Biletini aldın yanılmıyorsam. Bol bol moral topla tedaviden önce.opuyorumnanaktan
Patikler, seninde sanki 1-2 aya kadar yeniden deneyeceğin haberini gördüm gibi. Hayırlısı canım, o zamana kadar moral depola bol boool.sositososito
Deniz, Alabama sizden ne haber?opuyorumnanaktan
Waterss ne haberler? Bebiş nasıl? Öperim.opuyorumnanaktan
Merye, sen bir ara darlandın mı canım? Geçmişi tam okuyamadım, o kısmını bulamadım. bilmiyorumkismile Canını sıkan herneyse Alabamanın tabiri ile "koyver tazyik" miydi neydi işte... sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
Beyaz, biraz daha iyi gördüm seni, nasılsın?kaydirigubbakcemile5
Hanımlar, ismini sayamadığım herkese selamlar...
opuyorumnanaktan

a.s.