- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann harfleri de yutmuşum çay içerken![]()
kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun
ben artık çayda içemiyorum halbuki o kadar çok seviyordumki şimdi 2 gündür 1 bardak bile içemedim ya ne garip böyle sevdiğimiz tadını alabildiğimiz yiyeceklerin içeceklerin tadını almıyor ve içmiyoruz ya ne zamana kadar devam ediyor ?[/QUO
kimisi 3 aya kadar kimisi de maalesef doğurana kadar yiyip içemiyor.bir arkadaşım(çayı çok sever)ancak doğumdan sonra çay içmeye başladı.ben de öyle gördükçe üzülürdüm ona.çünkü ne yese su ile birlikte yiyordu.
bugün hava tam uyku havası...çayım da soğudu.sofra ortada...yatak henüz açık.amannnnnnnbe kaçtım.hop atlıycam yatağa..sana da tavsiye ederim .hadi hoşçakal.git yatır bebeğini uykuya alıştır daha şimdiden .sonra rahat edersin.yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun
ben artık çayda içemiyorum halbuki o kadar çok seviyordumki şimdi 2 gündür 1 bardak bile içemedim ya ne garip böyle sevdiğimiz tadını alabildiğimiz yiyeceklerin içeceklerin tadını almıyor ve içmiyoruz ya ne zamana kadar devam ediyor ?[/QUO
kimisi 3 aya kadar kimisi de maalesef doğurana kadar yiyip içemiyor.bir arkadaşım(çayı çok sever)ancak doğumdan sonra çay içmeye başladı.ben de öyle gördükçe üzülürdüm ona.çünkü ne yese su ile birlikte yiyordu.
bugün hava tam uyku havası...çayım da soğudu.sofra ortada...yatak henüz açık.amannnnnnnbe kaçtım.hop atlıycam yatağa..sana da tavsiye ederim .hadi hoşçakal.git yatır bebeğini uykuya alıştır daha şimdiden .sonra rahat edersin.yerimseniben
canım inşallah mucizen gerçekleşir de hamile kalırsan sen de herşeyi suyla yiyip çaya veda edeceksin. ben de çok çay severdim ama son doğal hamile kalma çalışmalarımda 3 ay kadar çaya veda ettim. günde 2-3 çay sadece. yerine bitki çaylarını koydum (hamile kalmaya engel olmayan). kahveyi de kestim. hamile kalınca da zorlanmadım. içmemeye alışmıştım zaten canım da istemiyordu. inşallah seni de göreceğiz:dance:
Denizverdi, fıkra mı gerçek mi? iyiymiş :)
Ben ne yapayım ya, boş gezenin boş kalfası şeklindeyim. Diğer sağlık sorunu dediğin malum hastalık sanırım. İyidir, hala uykuda :) Yalnız tatilde nahoş bir durum oldu, canım sıkıldı. İlk denize girdiğimde ben sanıyorum ki eskisi gibiyim hala, 10 mt yüzdüm yüzmedim kalbim filan sıkıştırdı, nefes nefese kaldım. Görseniz halimi boğuluyor sanırsınız. Allahtan annem vardı yanımda yoksa çok korkardım. Sonraki günler makarna eşliğinde yüzmeye devam ettim, allah onu icad edenden razı olsun :) Radyoterapinin cilveleri sanırım, azıcık kalp ve akciğer de etkiliyor ya. Merdiven çıkarken de zorlanıyorum zati ama buna da şükür, çok da umurumda değil valla :)
Baharnaz, kurs işine baktım, döndüm dolandım gözüme birşey kestiremedim. İğne oyasını da sırf oyadan çiçek motifleri yapmak için istiyordum zaten ama o kadarcığı için de kursa gitmeye değmez herhalde. Sanırım gitarla devam edeceğim yola :)
aman sağlığın iyi olsun da boşver yüzeme. zaten ben de teknik bilmediğimden uzun süre kulaç atamam (atanları çok kıskanırım) yanımda çok güvendiğim biri olmadıkça da açılamam. şart değil iş sağlığın iyi olsun yavaş yüz yavaş merdiven çık napalım. işten çıkmakla da iyi ettin. ileride seni bu kadar yormayacak bir iş bulursan yine çalışırsın. hem bu arada rahat rahat bebek çalışmasına devam edersin.
günaydın güller a.s.
bu sabah nefsimi yendim.sabah ezanına uyandım.uzaktan geliyordu önce ses.tabii bana da kalkmak zor geliyordu.sonra hoca kalk bakıyiiim dedi.insanın en büyük savaşı nefsiyle,kendiyle..bu sabah yendim..ama uzun zamandan beri sadece bu sabah..hep daim olsun diye dua ederim.ama sürekli olmuyor işte..neyse...duamdaydınız.hekes için hakkında hayırlı olmasını diledim.:Saruboceq:
hülya evet vanilya da uğramadı. senin oğlunun kontrolu pazartesiydi değil mi? sen de gideceksin herhalde bir doktora randevu aldın mı?
Vanilya arkadaşım senin opu ne zaman.Uğramadın birkaç gündür.İnşallah ters giden birşey yoktur.
Hastaneden simdi geldim. Folikuller buyuduler, catlatma ignelerini bugun yapacagim, OPU cts olacakmis insallah.
Tek sikintim endometrium istedigim kadar kalinlasmadi, 7 lerde minik minik ilerliyor hala.
Climara flaster vermislerdi 2 gundur, ama etkisi olmadi galiba.
Doktorlar rahat, birsey olmaz daha kalinlasir, bakariz gibi tutumlardalar.
Benim tabii sinirim bozuldu bu duruma ama israrla klomen tedavisiyle endometrium da bu incelik hep oluyor ve bir suru hastamiza 7 mm lerde transfer yaptik, saglikla gebe kalip cocuklarini dogurdular deselerde ben rahat degilim.
Neredeyse hepsini donduralim, bir sonraki ay koyalim diyecegim, o kadarim yani !!!