Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu mesajı yazdıktan sonra uğramamışsın canımlmaz:
evet canım yaaa..evet en yeni hamile...semizotları yıkadım.yıkamışken pişirdim.sonra komuşumun yardıma ihtiyacı vardı.ondaydım.akşam oluverdi
bir iki gündür hiç test çözmedim.bugünde doluyum.fatura,mutfak alışverişi,testler.....
artık çayım da soğudu..kalkarım.kendine çok iyi bak.ama haaa onlar çok kıymetli.
ALABAMA;canım uğramışsın.hoşgelmişin.nasıl gidiyor.koca göbiş oldun mu?
KİNDER?bitmedimi daha tatil?
PATİİKLER;çok az uğruyon be amirim.
ZARPANDİT;hocam tatil nasıl gidiyor.gün hesaplama işi ne oldu?geldimi senin renkli misafirler
ABCDEF;ne oldu be ankaralı.işi de bıraktın.diğer sağlık durumun ne durumda?
BADES;hoşgelmişsina.s.
BAHAR; sen ne yaptın uyudun mu bugün?
SERPİL,bugün uğramışsın??hoşgeldina.s..daha iyimisin?
CANS;aşağıda gördüm seni...bitti mi Azerbaycan tatili.?sana da hoşgeldin diyeyim hocama.s.
Herkese merhaba ...
mutlu ve huzurlu bır gün diliyorum.. gerçi biraz geç oldu ama bıraz once işten geldimakannehir
denızverdi ..beni sormuşsun teşekkurler .. evet turkıyeye dondum . heybemde tatlı ve enterasan anılarla .. bır sure bunlarla ıdare ederım artık ..
......... baharnaz tekrar tebrık ederım .. allah bu guzellıgı hıç bozmasın.. sağlıcakla devam etsın .. tansıyon konusunu lutfen ihmal etme ..
...... denız ve alabama ne guzel 30 lu rakamlara gelmışsınız.paşaların gelmesine az kaldı ...
zarpdenız tatıdeymış ...
vanılya tedavın hayırlı olsun .. herseyın gonlunce gelişmesi dileğiyle...
... absnyht .patikler .hülya .merye . kinders, beyaz, liman kabuğu . ve ismini .unuttuğum tüm arkadaşlar hepinize esenlıkler ...
Sağol deniz, iyiyim bende. Şansına biraz havalar serinledi, sıcakta hem hamilelik, hem de alçı iyice zorlardı. Allah kolaylık versin.
Geçen ay sinir-stres derken çalışmaları göz göre göre kaçırdık. Zaten biraz da o yüzden tepem atmıştı, sözde ofis işi. Bütün düzenim altüst oldu.
Dün benim kırmızılar göründü, pek sevindim. Aşılamadan sonra epey aksama oldu adetlerde, kimi çok geç geldi, kimi erken geldi... Ama dün erken olmasına rağmen sevindim, çalışmalar da erken olacak bu durumda :) Bu ay yine preseed kullanacağım, pek beğenmiştim onu. Eşimde 2 aydır keçiboynuzu kürü, vitamin filan kullandı. Bakalım kısmet...
Alabama, gözün aydın, güzel haberlerle dönmüşsün, sevindim. Selamlar.
baharnaz mümkünse günde en az 1 kere eczanede (ama hep aynısı olsun) kulaktan ölçtür. geri kalan zamanlarda evde kendin bakarsın. inşallah diyete falan başladığın için sınırı aşmayacaktır. ama hamilelik ilerledikçe bu tansiyon daha da zorluyor. hamileliğim ilk aylarında daha düşük çıkarmış mesela.hep yediklerine dikkat edip tansiyonu kontrol etmen gerekecek.absinth tansiyon aletimi aldım evde ölçüyorum çok yüksek değildi ama bugün okulda hemşire arkadaş şu kulaktan dinlenenlerle ölçtü yine sınırda çıktı 13 8 Nur hn bana 14 9 olduğu an hastaneye gidiceksin demişti 5 saat sonra evde ki cihazla ölçtüm 12 7 bilmiyorumkismile kafam karışıyor Neyseki bugün diyetisyenime gittim ve listemi verdi o şekilde beslenirsem herşey tansiyon ve şeker yolunda gider inşallah. Bulantılarım aynen devam ediyor 2 gündür poşet taşıyacak kadar bir hal aldım yani
Sende inşallah bu ay güzel haberler verirsin canım
iyi çıkar umarım şeker yüklemende. en önemli kısımları atlatın. o iğnelerden gerçekten ben de nefret etmiştim.şu an bacağım nedeniye yapıyorum ama sadece 1 ay. tüm hamileliği boyunca yaptıracaklara allah güç versin çok sevimsiz ama gerekli.herkese merhaba
vanilya ve edanur tedavide sanırım.bol şanslar arkadaşlar.
deniz, ben iyiyim.haftaya kontrolüm var.sanırım şeker yüklemesi yapılacak.tek sıkıntım akşam olunca göbekten yaptığım kan sulandırıcı iğne.artık yer kalmadı.sanırım bacaktan yapmaya başlayacağım.
inşallah iyi şeyler duyarsın. bir aksilik yoktur herşey yolundadır.Pazartesi değil canım çarşamba günü gidiyoruz.Dün randevumu da aldım Cemil hocadan.Benim 2000 yılında laporoskopimi de bu dr yapmıştı.
maşallah mert beye. doktor ne kadarda bir çağırdı? sıklaşır artık kontroller. benim karyola vs geldi. odada bir değişiklik yapıp kendi eşyalarımı taşıyıp eşyaları yıkamaya başlayacaktım ama ayak gitti. salon ile tuvalet arası geçiyor zamanım. belki haftaya yardımcıya yıkatıp ütületirim. ben ayaklanınca da yerleştiririm.herkese merhaba kızlar
vanilya canım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider. cumartesi opun varmış. çok stres olma lütfen madem öyle diyorlar öyledir hem belki cumartesi ye kadar kalınlaşır inşallah.
deniz valla ben bu ara işyerinde boya badana tadilat var çok fazla buralarda takılmıyorum. evdede nete fazla giremiyorum öyle günler geçiyor. işe geldiğimde de işin gücün ucundan tutuyorum çünkü grafikerimiz izinli bu hafta. bi değişiklik yok işte geçen hafta kontrole gitmiştim. beyimiz 28+6 ydı. 1360 gr olmuştu maşallah herşey yolunda dedi doktorumuz. yarın da tam 30 hafta oluyoruz allahın izniyle. kilolar ve göbüş artık epey zorluyo oturup kalkmak merdiven tırmanmak uzun soluklu uyumak zorlaştı sanırım daha da zorlaşacak. geceleri sürekli wc ziyareti belim sırtım ağrıyo eşim saolsun ayaklarıma ellerime masaj falan yapıyo. sana da allah yardım etsin bi de üstüne alçıyla kimbilir nasıl zor oluyordur. mobilyalarımız geldi cicilerini yıkadım yerleştirdim fazla da alışveriş yapmıyorum kestim alışverişi bakalım beyimiz büyük mü gelcek ufak mı ona göre doğunca da herşey alınır hediye de çok geliyo dediler diye fazla abartmadım. bu arada hamilelik öncesi ilkyardım bebekle ilgili bilgiler vs gibi konular için eğitim almayı düşünüyorum uygulamalı. eşimde beraber gidelim mutlaka dedi. işte böyle kızlarr.
erverdi demiş az tuzlu zeytinler var diye ama allah affetsin hem tatları çok kötüydü bana göre, hem de diyetisyen vermediyse sormadan yeme yine bana görekaydirigubbakcemile3canım ya bilmiyorum turşudanmı oldu yada her bulandığımda paketle çubuk kraker yemiştim ondanmı oldu bilmiyorum.
Bugün diyetisyenin verdiği listeyle başlıyorum bakalım nolcak canım ( zeytin bile yok(((
Sana kolay gelsin canım
patikler sen doktora falan gidecektin daha var mı? yeni bir deneme düşünüyor musun?
selam kızlarr
denizverdicim saol teşekkür ederiz inşallah darısı size olsun inşallah o günleri sizlerde görürsünüz hep duacıyım.
denizbulut sen iyileşde herşey olur yıkanırda yerleşirde hayırlısıyla.
patikler canım yola devam yılmak yok. süpersin memorial de iyi karar hayırlısı olsun canım.
ee kızlar zarpandit tatile mi gitti ne zaman gelcek türkiye ye. pardon zarpdeniz :)
Merhaba Arkadaslara.s.:1hug:
Ben tatilden dondum, simdide tatil ve yol yorgunlugunu yasiyorum. Ama bir-iki gune toparlarim.
Gecmise donuk bir okuyayim, tekar yazarim.
Ozledim sizleri...:1hug:
evet patikler göbiş epey ilerledi beni zorluyo epey :) daha ne kadar büyücek bilemiyorum ama idare ediyorum çok ağırlaştım vucudumu ayaklarım taşımıyo o kadar diyim sana.
zarpdeniz seni sordum arkamdan hemen gelmişsin hoşgeldinnn