- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
günaydın 38 in güzelleri a.s.a.s.
23 kasımı doktor beklemez önce alır o nedenle akrep olacak. ben yay isterdim ama kısmet artık terazi falan olmaya kalkmasın da eyvahedigeldismile
uyanıktım hayatım. ben de bekledim amcayı. kitap okudum. bir ara sıkıntıdan nete mi girsem dedim. sonra yok artık yat yatığın yerde dedim. yaşantımı istediğim gibi düzenleyemediğimden eşimden hiçbir maddi manevi destek gelmediğinden üstüne ben nasıl büyüteceğim bu çocuğu tek başıma doğru mu yaptım korkuları olduğundan bu saatte uyanıp uyuyamıyorum. iyi yanından bakayım bebek doğduğunda zırt pırt uyanmaya ve uykusuz kalmaya alışmış bir annesi olacak.
ben omega 3 e hamile kalmadan başladım. seven seas plus omega 3 içtim. hamile kalınca da devam ettim. waters ın önerisiyle efa marka almaya başladım. doktoruma sordum istersen iç benim için farketmez dedi. zaten düzenli ceviz ve balık da yiyemedim yazın. hala devam ediyorum.
bir de bir rkadaşım çarpıntı nedeniyle kalp doktoruna gitti yeni. o da kalp ve damar sağlığı için omega 3 önermiş. 3 marka vardı önerdiği bir tanesi de bu efa markası. (hamileler her omega 3 ü içemiyor ama waters ın doktoru bunu önermiş içilebilir). yalnız yanında mutlaka bir multi vitamin içilmesi gerekiyormuş etki etmesi için. biz hamileler nasılsa hemen başlıyorum vitamine. hamile olmayanlar içinse solgar gibi bir markanın vitamini içilsin supradin vs iyi değil demiş.
Saglikla gelecek merak etme sen, ay ne guzel hicbirsey kalmamis...guzel bir tarihte dogacak. Yay burcu mu olacak akrep mi? Ikisi de guzel :)
23 kasımı doktor beklemez önce alır o nedenle akrep olacak. ben yay isterdim ama kısmet artık terazi falan olmaya kalkmasın da eyvahedigeldismile
sağol canım. inşallah ayağımdan çıkmıştır tekrarlamaz inşallah.Deniz gözün aydın, maşallah neredeyse 2 kg olmuş haAllah nazardan saklasın, hoş nazarı ayağından çıkarttın sen zaten yerimseniben
Denizverdi, güzel gözlemler, güzel yazı alkisalkisalkis
çünkü son 1,5 yıldır devamlı eşimle kavga edip sinirimi çukulatalardan çıkaran benim hamile kalınca tatlı isteğim gitti. canım çok ender tatlı ister oldu. bazı insanlar der ya çukulata veya sütlü tatlı bile yiyemem hiç yemesem aramam diye adeta öyle oldum. arada bir canım istiyor onda da az yiyorum. eve de almıyorum. aşırı acıkmadım. gerektiği kadar yedim. bugün zorlukla tartıldım. hala aynı kilodayım. bebek alsın da kilo ben almayayım. bundan sonra iştah açılırmış. inşallah 3-4 kilodan fazla almadan doğururum. hatta 5 kiloyla doğuma gitsem ne şahane olur zayıflamış çıkarım da o kadarını yapamam herhalde.boshayallersmileDeniz bulut, gozunaydin!Umarim oglusun zamaninda gelir. Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim, senin de sadece 5 kilo almis olmana inan cok sasirdim, nasil beceriyorsun bunu?boshayallersmile
Deniz;uyanıkmısın yoksa?bak bu sabah erkenden dirildim.e.. kalkmışken hoca amcayı bekliyim bari
uyanıktım hayatım. ben de bekledim amcayı. kitap okudum. bir ara sıkıntıdan nete mi girsem dedim. sonra yok artık yat yatığın yerde dedim. yaşantımı istediğim gibi düzenleyemediğimden eşimden hiçbir maddi manevi destek gelmediğinden üstüne ben nasıl büyüteceğim bu çocuğu tek başıma doğru mu yaptım korkuları olduğundan bu saatte uyanıp uyuyamıyorum. iyi yanından bakayım bebek doğduğunda zırt pırt uyanmaya ve uykusuz kalmaya alışmış bir annesi olacak.
Günaydın opuyorumnanaktan
Deniz Bulut maşallah bebişine canım
absinth artık evde ölçüyorum canım eczanede de kulaktan dinleyenden ölçmedikleri için gitmiyorum artık. Belki yine hastaneye giderim dra gidiceğim güne kadar günde 1 kezide orda ölçtürürüm
ZarpDeniz canım Omega-3 ün bitkisel olanlarını bir arkadaşım yazın kullanmaya başlamamı tavsiye etmişti ben ilaç kullanmaya çekinen biri olduğum için başlamamıştım başlasammı yoksa dr başla drmi sence?
DenizVerdi canım gözlemine dayanarak çok güzel bir yazı yazmışsın. Kurstan bei aramadılar Ekimin 2.haftası arayın dediler ama ben 1.haftası arıycam :) bugüne kadar zaten beni müracaat ettiğim hiçbir yerden aramazlarki hep ben kendim arar tarar bulurum olması için uğraşırım.
Ellerindeki kaşıntıda haklısın tarhanadan, domatesten olmuştur canım geçmiş olsun. kaşıyarak yara yapma bari.
ben omega 3 e hamile kalmadan başladım. seven seas plus omega 3 içtim. hamile kalınca da devam ettim. waters ın önerisiyle efa marka almaya başladım. doktoruma sordum istersen iç benim için farketmez dedi. zaten düzenli ceviz ve balık da yiyemedim yazın. hala devam ediyorum.
bir de bir rkadaşım çarpıntı nedeniyle kalp doktoruna gitti yeni. o da kalp ve damar sağlığı için omega 3 önermiş. 3 marka vardı önerdiği bir tanesi de bu efa markası. (hamileler her omega 3 ü içemiyor ama waters ın doktoru bunu önermiş içilebilir). yalnız yanında mutlaka bir multi vitamin içilmesi gerekiyormuş etki etmesi için. biz hamileler nasılsa hemen başlıyorum vitamine. hamile olmayanlar içinse solgar gibi bir markanın vitamini içilsin supradin vs iyi değil demiş.