- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vanilya;evet canım herşey olacağına varır.ama biz yine iyisini düşünelim.Zarpdeniz de ne güzel demiş.eğer 5inci gün transferin olursa daha var o zamana..hiç yoktan dondurulacak güzel yumurtan var.şansın hala var yani.bu da bişey.
endon seni duydumu bilmiyorum ama biraz sonra hoca çağrısını yapsın.sana dua edeceğim.en öenmlisi O'nun duyması.yerimseniben
ana ocağı değil... ana sağlık.ana sağlık..
bak bir de kadın sağlığı var karıştırmıyasın.
ana sağlıkta kadın doğumcu var.ama önce öğren ordaki dr uzman mı diye.bazı ana sağlıklarda koruyucu hekimler ,aile planlaması hekimleri var.yazmaya yetkileri olmayabiliyor.
Canim sagolasin,
senin dualarin ve Allah'in yardimiyla endometrium kalinlasmaya baslamis bugun 7.3 ve 7.9 deger araligi gorunuyor ki sanirim daha da kalinlasacak.
Sag salim OPU yu da atlattim, 7 yumurta toplandi, 6 si olgunmus bakalim yarin dollenmeleri nasil olacak.
Allah'in izniyle insallah hersey yolunda gitsin.
Narkozdan uyanirken cok kotu oldum yalniz bu sefer. Anlamadim neden boyle oldu, girmeden once de cok neseliydim, endometriumu ogrenmistim. Oncelikle siddetli bir aglama krizi gecirdim, once surekli ingilizce konustugumu bir turlu Turkce konusmaya gecemedigimi hatirliyorum, sonra Turkceye gecip yalvarmaya basladim 'ne olursunuz bu sefer olsun, dayanamiyorum artik' diye...Zavalli hemsireler elimizden geleni yapiyoruz inanin bize diyorlar tabii ama iclerinden ne isimiz var bizim bu delilerle demiyorlardi insallah :)
Bunlari hatirliyorum fakat kontrol edemiyordum sonra yavas yavas odaya geldim esim beni sakinlestirdi cok sukur sonra ilacin etkisi bicak gibi kesildi.
Simdi eve geldik, mutlu huzurlu herseyin yolunda gitmesine dua ediyorum.
Aglamiyorsam da yalvarisim devam ediyor, 'nolur bu sefer hayirlisiyla olsun' :)
Canim sagolasin,
senin dualarin ve Allah'in yardimiyla endometrium kalinlasmaya baslamis bugun 7.3 ve 7.9 deger araligi gorunuyor ki sanirim daha da kalinlasacak.
Sag salim OPU yu da atlattim, 7 yumurta toplandi, 6 si olgunmus bakalim yarin dollenmeleri nasil olacak.
Narkozdan uyanirken cok kotu oldum yalniz bu sefer. Anlamadim neden boyle oldu, girmeden once de cok neseliydim, endometriumu ogrenmistim. Oncelikle siddetli bir aglama krizi gecirdim, once surekli ingilizce konustugumu bir turlu Turkce konusmaya gecemedigimi hatirliyorum, sonra Turkceye gecip yalvarmaya basladim 'ne olursunuz bu sefer olsun, dayanamiyorum artik' diye...Zavalli hemsireler elimizden geleni yapiyoruz inanin bize diyorlar tabii ama iclerinden ne isimiz var bizim bu delilerle demiyorlardi insallah :)
Bunlari hatirliyorum fakat kontrol edemiyordum sonra yavas yavas odaya geldim esim beni sakinlestirdi cok sukur sonra ilacin etkisi bicak gibi kesildi.
Canim sagolasin,
Vanilya, haberler guzel, insallah embriyolarin guzel guzel bolunur sonrada senin pofidik yataga iyice tutunurlar canim. Endonun kalinlasmasina sevindim, transfere kadar iyice guclenir embriyolarina hazirlanirlar. Hemsireler eminim bu cesit ayilmalara alisiktirlar, bir sorsak kimbilir ne hikayeler anlatirlar.
Senin baslangic ve OPU kac gun surmus oldu? Menegon+Klomen baslamistin 5 yada 7 gun aldin galiba degil mi? Sonra neler aldin bir yazar misin lutfen?
Bence transfere kadar biraz gezin keyifli seyler yapin, bugun de Pazar cok uygun, umarim hava da orada guzeldir.opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümün kutlu olsun Vanilya.nice yıllaraa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.6 yumurtaya 6 çiçek olsun.içinde açsınlar.şimdi güzel güzel tomurcuklanıyorlardır inşallah.:Saruboceq:
bu arada kaçıncı yıldönümü?
bir soru daha,8 menogon derken 8 kutu mu?öyle demek istedin sanırım.
Vanilya, cokkkk tebrik ederim,a.s. a.s. insallah saglikli bir sekilde gebelik haberinizi de alirsiniz daha da mutlu olursunuz. Bu arada eski ve yeni tedavi sonucun ilginc geldi. Bilgiler icin cok tesekkur ederim, bolunme haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5