- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
selam kızlar
38 yaş üzeri genç anne adayları topicinizi henüz keşfettim,ağustosta 40 oldum ve son 8 aydır bebek için tırmalayıp duruyorum.temmuz ve ağustosta pre seed ile iki kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ne yazık ki ve düşüklerin hemen akabinde yumurta kalitesini arttırmak için kürlere başladım..benzer durumda olupta tekrar sağlıklı bi şekilde hamiş kalabilen var mı merak ediyorum...yumurta kalitesini arttırmak için özel formülleriniz var mı?hamile kalmadan önce hamile kalamıyorum diyodum şimdi düşükle başetmeye çalışıyorum,her aşaması ayrı bi dert valla..
hoşgeldin tayf a.s.
Deniz yazmış zaten .var tabii hamile kalanlar.ben şu an hiçbir kür uygulamıyorum.zaten oldum olası çekinik kaldım.ne ne kadardır neye göre iyi gibi vs vs vs ...bal çörek otu karışımı bana dokundu devam etmedim.inciri de bir kere denedim.2nci de sıkldım bıraktım
spontan kaldıysan yine kalabilirsin.inşallah bir dahaya .incir kürü yumurta kalitesi için yapılıyordu. yanlış hatırlamıyorsam hergün 8 inciri ikiye bölüp 3 bardak suda 10 dk haşlıyorsunilk yarısını ılıkken iç (aç karnına )kalan yarısınınmda akşamaiçersin.ben incirlerini atıyordum.seviyorsan yersin.bana çok tatlı geliyordu.bir de tanelerini yemek istemedim.bunu adetin 3üncü günü başlayıp 21 gün devam ediyorsun.2 ay üst üste yapılıyordu..
incircileri zengin ettik arkadaşımla ama nafile....ama arkadaşım yaptığı ay hamile kalmıştı.belki ondan belki olacağı vardı.hem 48 yaşında.hamilelğinin sonu gelmedi.o ayrı konu.