• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZarpDeniz saol canım darısı sana inşallah.
Gel-gitler olduğunda, böğürtü ve bulantı olduğunda bu kadar neşeli olamıyorumda ama şu an çok şükür neşeliyim İnşallah sağlıkla sonunu getiriz.

Sende sanırım çok yoğunsun taşınma, buraya gelme bir sürü iş herşeyin hayırlısı canım ama en güzeli buraya gelişin olcak inşallah

Baharnaz, insallah canim, umarim gelisim ve donusum de cok guzel olur hatta muhtesem!:1: En son yasadiklarin umarim son bulanti ve bogurtulerindir, bir daha gelmezler.:Saruboceq:

geldim geldim.ama çayımı şimdi sallıyacağım.demlemenin yerini tutmaz ama idare eder.herkese selam

Denizverdi, neler aldin bakayim Kapalicarsidan? Gelmissin asagida goruyorum seni, bu sefer de ben sobeledim!sositososito

yaaa hocam tam girdim okuyorum.maus kilitlendi yazdıklarım gitti.inanın tutasım fırlatıp atasım geliyo böyle zamanlarda balkondan aşağıkötükedihüso

çok yürümüşüm.ayaklarım yorulmuş.biraz diyeneneyim.hem okurum hem yazarım.şimdi uzatıcam caanım ayacıklarımı.çayımıda içeceğim yorgunluk atacağım.hoşçaklın opuyorumnanaktan

Denizverdi, hosgeldin! Bence senin mouse'u degistirme zamani gelmis canim.:1: Benim yavas yavas uyku saatim geldi, normalde bu saate kadar kalmam ama kargo arastirmasi yaparken internete takildim kaldim, simdi kaciyorum, hoscakal.:3: :3:

Hulyacim, hadi hakkinizda hayirlisi olsun, doktor kontrolunde olmak guzel, doktorunun seni 10 yildan sonra hatirlamasi da super! Rezervin dusuk deyip 3 tane antral gormesi ilginc geldi, demekki tedavi gorsen daha cok olacak biliyorum siz dogal istiyorsunuz ama...Bagisiklikla ilgili olan testin ismi ANA'mi? Doplerde kan akisinin iyi olmasina sevindim, ben de baktirayim bari, senin sayende bilgiyi tazelemis olduk, sagol. Kan sonuclarinin iyi cikmasi dilegiyle, simdi basladin artik arkasi gelir, onemli olan baslamakti.olumunekankayizsmile

Zapdeniz canım bağışıklıkla ilgili testlerin adı o değil.Daha önce de hiç duymadım ANA neyin kısaltılmışı biliyor musun.Lupus antikoaglon ve antikordiyopolin falan (yanlış yazmış olabilirim tm okuyamıyorum çünkü) var benim testlerin içinde.

Az önce bir deniyeyim dedim hormon testim çıkmış.Fsh 9,68 e2 64,9 Lh 2,26 çıkmış.Değerler fena değil.Bakalım haftaya diğer testlerimi de tamamlıyayım da sonuca bakıcaz sonra.

Senin gelmene de bir ay kaldı değil mi zapdeniz.

Geldim :) :emir_bebek: çok şükür iyi canım haftasında gelişim gösteriyormuş 8+5 oldum Haftamı OPUma göre hesaplıyorlarmış 3 hafta sonra 2li test için gidicez bu arada rutin kan ve idrar tahlillerimi yaptırıcam ve ilk kıpırdanışını gördük :nazar:dr çok erken hayret dedi. Bu haftalarda pek olmayan birşey dedi şaşırdık işte böyle canım tansiyonum yine gel-gitlerde drun yanında yine yüksek çıktı :)) günde 3-4 kez ölçmene gerek yok dedi yinede dikkat etmen gerekiyor dedi 14 -9 olduğunda hastaneye gitmemi sıkı sıkı tembihledi Böyle canım işte hayırlısı
İnşallah herkes güzel sevinçler yaşar

canım hayırlı olsun. çok güzel heyecanlar bunlar. artık bebişi sahiplenip ticker da yaparsın sanırım. ben de buna taktım. haftanı takip etmek zor oluyor yaaa.

Gelelim bana şimdi.Dün çok yoğun geçti sabahtan Çapa'da bayağı uzun sürdü işimiz.Biraz da ters gitti işimiz ama tahlillerde sorun yok.Dosyayla ilgili bir sorun yaşadık.Neyse öğleden sonra hocanın muayenehanesine gittik.Dr beni görünce hatırladı.Tam 10 yıl olmuştu lapaoroskopiden sonra bir daha ona gitmemiştim.Hikayemizi anlattım.Keşke daha önce gelseydin dedi.Ben önceki yapılan tahlilleri yanıma almamışım sadece son yaptırdığım hormon tahlili vardı yanımda.e2'nin yüksekliğini o da kiste bağladı.Büyük ihtimal bir kistin vardı onun için zaten vücut onu erken atmış dedi.Adetim dün de bayağı geliyordu.Muayenede şu anda kist yok temizlenmişsin dedi.Doplerde kan akışına baktı çok iyi gördü bu hamile kalabilmen için çok iyi dedi.Kan akımı zayıf olunca hamile kalmak zor oluyormuş.Yalnız rezervinde ciddi anlamda düşüş var dedi.Bir tarafta 2 antral follülül diğer tarafta 1 antral follükül gördü.Acee etmemiz lazım dedi.Dün adetimin 3.günüydü.Tekrar hormon tahlili yapalım dedi.Bugün 4.gün olacak dedim.Farketmez 4.gün de olur yalnız mutlaka aç karına olucaksın dedi.Özellikle prolaktin açlık tokluktan fazla etkilenir dedi.sabah kan verdim ama sonuç yarın çıkıcakmış.Birkaç tahlil yazdı.Pıhtılaşmayla ve bağışıklık sistemiyle ilgili.Bana onlar yapıldı sonuçlarım var dedim.Ama bağışıklıkla ilgili oalnlara 15 günde bir bile bakılmasına gerek vardır eğer o kadar düşüğünüz varsa dedi.Ama benim hayatta bir oğlum var dedim.Sonradan da oluşabilir dedi.Onları toparlayıp en kısa zamanda gel dedi.Bu ay ovulasyon testi kullanayım mı dedim.Tabiki kullan dedi.Vakti iyi kullanmamız lazım dedi.Birkaç ay doğal deniyelim mi dedi.Biz de zaten doğal istiyoruz dedik.Şimdilik bir yorum yapmadı.Sonuçların hepsini bana getir ondan sonra görüşürüz dedi.Benden haberler bu kadar.

tüp için 3 antral az ama her ay değişiyor bu rezerv bakarsın öbür aya 5 olur. hem ben de hamile kaldığımda 2-3 yumurta anca kalmıştı. inşallah hormonların iyi çıkar, bu düzensizlik kist nedeniyleydi. o da gitmiş zaten.

Geldim :) :emir_bebek: çok şükür iyi canım haftasında gelişim gösteriyormuş 8+5 oldum Haftamı OPUma göre hesaplıyorlarmış 3 hafta sonra 2li test için gidicez bu arada rutin kan ve idrar tahlillerimi yaptırıcam ve ilk kıpırdanışını gördük :nazar:dr çok erken hayret dedi. Bu haftalarda pek olmayan birşey dedi şaşırdık işte böyle canım tansiyonum yine gel-gitlerde drun yanında yine yüksek çıktı :)) günde 3-4 kez ölçmene gerek yok dedi yinede dikkat etmen gerekiyor dedi 14 -9 olduğunda hastaneye gitmemi sıkı sıkı tembihledi Böyle canım işte hayırlısı
İnşallah herkes güzel sevinçler yaşar

canım maşallah.:nazar:nazar olma inşallah.çok sevndim.demek kıpırdandı.bir şey diyeyim.eskilerden duymuştum.erkek çocuğu 40 gün içinde canlanırmış oynarmış.yerimsenibenben hep kız olsun dedim ama.kaydirigubbakcemile3neyse kızı ben alırım.gözünaydın tekrar.

canım maşallah.:nazar:nazar olma inşallah.çok sevndim.demek kıpırdandı.bir şey diyeyim.eskilerden duymuştum.erkek çocuğu 40 gün içinde canlanırmış oynarmış.yerimsenibenben hep kız olsun dedim ama.kaydirigubbakcemile3neyse kızı ben alırım.gözünaydın tekrar.

benimki 11. haftaya kadar parmağını oynatmamıştı (ultrasonda tabii) :oklava:
neyse ki şimdi durmuyor :nazar:

Gelelim bana şimdi.Dün çok yoğun geçti sabahtan Çapa'da bayağı uzun sürdü işimiz.Biraz da ters gitti işimiz ama tahlillerde sorun yok.Dosyayla ilgili bir sorun yaşadık.Neyse öğleden sonra hocanın muayenehanesine gittik.Dr beni görünce hatırladı.Tam 10 yıl olmuştu lapaoroskopiden sonra bir daha ona gitmemiştim.Hikayemizi anlattım.Keşke daha önce gelseydin dedi.Ben önceki yapılan tahlilleri yanıma almamışım sadece son yaptırdığım hormon tahlili vardı yanımda.e2'nin yüksekliğini o da kiste bağladı.Büyük ihtimal bir kistin vardı onun için zaten vücut onu erken atmış dedi.Adetim dün de bayağı geliyordu.Muayenede şu anda kist yok temizlenmişsin dedi.Doplerde kan akışına baktı çok iyi gördü bu hamile kalabilmen için çok iyi dedi.Kan akımı zayıf olunca hamile kalmak zor oluyormuş.Yalnız rezervinde ciddi anlamda düşüş var dedi.Bir tarafta 2 antral follülül diğer tarafta 1 antral follükül gördü.Acee etmemiz lazım dedi.Dün adetimin 3.günüydü.Tekrar hormon tahlili yapalım dedi.Bugün 4.gün olacak dedim.Farketmez 4.gün de olur yalnız mutlaka aç karına olucaksın dedi.Özellikle prolaktin açlık tokluktan fazla etkilenir dedi.sabah kan verdim ama sonuç yarın çıkıcakmış.Birkaç tahlil yazdı.Pıhtılaşmayla ve bağışıklık sistemiyle ilgili.Bana onlar yapıldı sonuçlarım var dedim.Ama bağışıklıkla ilgili oalnlara 15 günde bir bile bakılmasına gerek vardır eğer o kadar düşüğünüz varsa dedi.Ama benim hayatta bir oğlum var dedim.Sonradan da oluşabilir dedi.Onları toparlayıp en kısa zamanda gel dedi.Bu ay ovulasyon testi kullanayım mı dedim.Tabiki kullan dedi.Vakti iyi kullanmamız lazım dedi.Birkaç ay doğal deniyelim mi dedi.Biz de zaten doğal istiyoruz dedik.Şimdilik bir yorum yapmadı.Sonuçların hepsini bana getir ondan sonra görüşürüz dedi.Benden haberler bu kadar.

kan akımı zayıf olunca derken adetteteki kan akımı mı?yani adet kanı miktarı mı?Allah Allah?ben dünya kadar oluyorum.dereler gidiyorum.yine birşey yok..hep te öyle derler ya.. çok adet olmak iyi derler.sökülmek iyi diye.ne kadar olursa iyi diye. zamanında bir dr da demişti.hadi sonuçları iyi çıksın da ona göre yön belirleyin arkadaşım.:1hug:

DenizVerdi bak hala geziyor bulutlar dağıldı, hava açıldı, denize karşı ohh mis gibi çayını yudumlarken şimdi kimbilir nerede neler düşünüyordur güzel bir yazıyla bekliyorum seni.

yok yok ne çay yudumlaması.çarşıyı arşınladım.yazıcam yazıcam da şimdi o hava yok.kociyle sohbet var.arada bakıyorum buraya.şimdi kötü dizisi başladı da döndüm buraya.hani vurdulu kırdılı öldürmeli.kötü bir film var ya.

Denizverdi, hosgeldin! Bence senin mouse'u degistirme zamani gelmis canim.:1: Benim yavas yavas uyku saatim geldi, normalde bu saate kadar kalmam ama kargo arastirmasi yaparken internete takildim kaldim, simdi kaciyorum, hoscakal.:3: :3:

yok hocam yok sadece maus değil değişime ihtiyacı olan.çok yavaş.format atılacak.kolonlar takılacak.zavallım sessiz sessiz okutuyor kendini.patlattım da kolonlarıdelikafadulden

hocam??? taşınmadan bahsetmişiniz..ne taşınması.siz burada ev almıştınız ama taşınmıyacaktınız.öyle değilmiydi?benim devreler mi karıştı?kafamçokkarıştı

Zapdeniz canım bağışıklıkla ilgili testlerin adı o değil.Daha önce de hiç duymadım ANA neyin kısaltılmışı biliyor musun.Lupus antikoaglon ve antikordiyopolin falan (yanlış yazmış olabilirim tm okuyamıyorum çünkü) var benim testlerin içinde.

Az önce bir deniyeyim dedim hormon testim çıkmış.Fsh 9,68 e2 64,9 Lh 2,26 çıkmış.Değerler fena değil.Bakalım haftaya diğer testlerimi de tamamlıyayım da sonuca bakıcaz sonra.

Senin gelmene de bir ay kaldı değil mi zapdeniz.

Hülyacım;değerlerin iyiymiş.umarım tüp gerktirmşyecek bir tedavi şekli bulursunuz:Saruboceq:

yok hocam yok sadece maus değil değişime ihtiyacı olan.çok yavaş.format atılacak.kolonlar takılacak.zavallım sessiz sessiz okutuyor kendini.patlattım da kolonlarıdelikafadulden

hocam??? taşınmadan bahsetmişiniz..ne taşınması.siz burada ev almıştınız ama taşınmıyacaktınız.öyle değilmiydi?benim devreler mi karıştı?kafamçokkarıştı

Denizverdi, yeni cicilerinizi gule gule giyin ve mamalarinizi da afiyetle yiyin canim. Yok, TR'de duzeni kurulmus evimiz var ama oraya tasinmiyoruz. Ama biraz yaklasiyoruz, Birlesik Arap Emirliklerine tasiniyoruz. Onun icin su an binbirturlu organizasyonla ugrasiyoruz, bir yigin formaliteleri siraya koyduk ve tum bunlarin ben oraya gelmeden once bitmesi gerekiyor cunku buraya geri donmeyecegim, esim de biraz daha kalip donemi bitirip oyle gelecek. Cok calismam lazim cokkkkk...kaydirigubbakcemile2

kan akımı zayıf olunca derken adetteteki kan akımı mı?yani adet kanı miktarı mı?Allah Allah?ben dünya kadar oluyorum.dereler gidiyorum.yine birşey yok..hep te öyle derler ya.. çok adet olmak iyi derler.sökülmek iyi diye.ne kadar olursa iyi diye. zamanında bir dr da demişti.hadi sonuçları iyi çıksın da ona göre yön belirleyin arkadaşım.:1hug:

Denizverdi canım adetteki kan akımı değil rahimdeki kılcal damarlardaki kan akımından bahsettim ben.Doplerle ona baktı dr.

Günaydın güzeller a.s.

siteye bir türlü giremedim sabah bende 30 dk yürüyüşümü yapıp geldim :)

DenizVerdi canım saol. Darısı senin başına. İnşallah beklediğin kapı çabuk açılır canım dua ediyorum opuyorumnanaktan

Ohh güzel güzel alışverişler yapılmış zaten alışverişe ya yalnız yada aynı alışveriş görüşünde arkadaşla çıkılır :)
Güle güle giyin ve yiyin canım :)

Back
X