• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DenizVerdi ilk defa duydum erken hareketlenenin erkek çocuğu olabileceğini şaşırdım
Etrafımdakiler yediğim ve yemediğim şeylerden halimden hep erkek diyorlar ama benim için sağlıklı olması tek önemli şey bu. Sağlıklı olması içinde elimden geldiğince zararlı herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.

ZarpDeniz aynı şehir içinde taşınmak bile ne kadar zor ülke değiştirmek kimbilir ne kadar zordur canım. Allah kolaylık versin.

aman resimden alıntı yapmayın çünkü silcem ben kalmasın orda kociş kızar bana sonra alıntı yaparsanız sizin bidaha tek tek silmeniz gerekmesin kızlarrrr.

aman resimden alıntı yapmayın çünkü silcem ben kalmasın orda kociş kızar bana sonra alıntı yaparsanız sizin bidaha tek tek silmeniz gerekmesin kızlarrrr.

alabama maşallah oğluşuna da sana da. ben de koyabilirsem direkt oğluşun resmini koyayım. badenur ve denizverdi istiyordu. badenur girmiyor ama mesaj çekerim bakar. verdi ye 2 kere mail attım gitmedi. bakayım buraya yükleyebilecek miyim.

sileceksen hemen sil resmi yarım saatte gidiyormuş edit tuşu sonra editöre mesaj atman gerekir

Son düzenleme:
gitmiş bile yahuuuu neyse ben bi ara yazar editörden rica ederim napimm
koy resmini biz de görek kendini de koy

alabama;henüz resmini görmüştüm yazıyordum sana yine mausun azizliğine uğradım.yok bee yumak yumak değilsin.yoksa oynadın mı fotoylaaklinialirimsmilenaniknanik

Mert Beye de maşallah.:nazar:

aman hemen göndereyim de. daha yazmıyayım.sabah ta girememiştim.sizi gördüğüme sevindim alabama.opuyorumnanaktan:3:

$IMG_1157.webp

$IMG_0992.webp
ilki son hali :nazar:ikinci 4 hafta önce :nazar:

kendimi 3 gün önce çektirmiştim hepsi kötü çıkmış. tekrar çektireyim ekleyeyim

alabama sen de ultrason resmini ekle silmen de gerekmez

Son düzenleme:
oyyy.maşallah Deniz.:nazar:bibiliye bak sen.!tombişmi bu yaa.nanaklara bakın.gözler renkli mi yoksa?Allah Allah.bu kadar netini de ilk kez görüyorum ultrasondan .:nazar::nazar::nazar:sayısızca maşallah.nazar olmasın inşallah.
hey gidi günler.hey.Denizcim ne günlerden bu günlere.güle güle büyütürsün inşallah oğlunu.sana bir arkadaş olsun yaşlılığında.hayırlı evlat olsun.sağlıkla büyüsün.
senin göbişi de görelim.silersin Alabama gibi sonra sende.Allah büütün hemilelere yavrularını bağışlasın.bu sabah vc ye uyandım tam da ezan okunuyordu.gider gelirken dua ettim.herkese.

Denizverdi, yeni cicilerinizi gule gule giyin ve mamalarinizi da afiyetle yiyin canim. Yok, TR'de duzeni kurulmus evimiz var ama oraya tasinmiyoruz. Ama biraz yaklasiyoruz, Birlesik Arap Emirliklerine tasiniyoruz. Onun icin su an binbirturlu organizasyonla ugrasiyoruz, bir yigin formaliteleri siraya koyduk ve tum bunlarin ben oraya gelmeden once bitmesi gerekiyor cunku buraya geri donmeyecegim, esim de biraz daha kalip donemi bitirip oyle gelecek. Cok calismam lazim cokkkkk...kaydirigubbakcemile2

teşekkürler Zarpdeniz;
hımmm.CADIARZUbak! görüyormusun kuru fasülye ile bu konuyu kaçırmışım.aklım nerelerdeydi kimbilir??:uhm:elbette bir sürü işiniz ,pek çok yoğunlukm vardır şimdi.kolaylıklar gelsin.

ne güzel. her çeşitten insan tanıyorsunuz,farklı kültürleri tanıyorsunuz.çok şanslısınız.inşallah şansınız devam eder de buradaki tedavinde sonuç alırsın.:Saruboceq::ecrin_bebek:

Günaydın güzeller a.s.

siteye bir türlü giremedim sabah bende 30 dk yürüyüşümü yapıp geldim :)

DenizVerdi canım saol. Darısı senin başına. İnşallah beklediğin kapı çabuk açılır canım dua ediyorum opuyorumnanaktan

Ohh güzel güzel alışverişler yapılmış zaten alışverişe ya yalnız yada aynı alışveriş görüşünde arkadaşla çıkılır :)
Güle güle giyin ve yiyin canım :)

duan için teşekkürler.karşılıklı....

evet.haklısın.ben yalnız daha iyi alışveriş yapabiliyorum.sadece bir tek arkadaşımla rahat yapabiliyoruz.o da zamanımız denk gelirse.onda 3 çocuk var.her zaman olmuyor.yalnız çok daha rahat oluyorum.teşekkürler canım.sende kışlıklarını iyi günlerde kullan.var mı bu aralar ufak hazırşlık.ben bugün kırmızı biber aldım.közlenmişi ya da fırınlanmışı güzel oluyor.cokacimcoook

Deniz Bulut maşallah:nazar: tonbişine :nazar: 1 ayda farkediliyor kilosu :)
Sağlıkla kucağına alırsın yakışıklını :nazar: canım ya

gözleri kapalı bence DenizVerdi açık gibi gördü ama

Alabama canım Maşallah çok hoş görünüyorsun top gibi değilsin inşallah o günler gelirde top birini görürsünüz yani beni :1:

İkinizde inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar.

Denizverdi canım geçen gün kırmızı biber közleyip dolaba attım 4 poşet falan ama az az koydum her poşete 4-5 biber filan yine denk gelirse atıcamda dolapta yer kalmadı :) ne bulursan atarsan öyle olur

Zapdeniz canım bağışıklıkla ilgili testlerin adı o değil.Daha önce de hiç duymadım ANA neyin kısaltılmışı biliyor musun.Lupus antikoaglon ve antikordiyopolin falan (yanlış yazmış olabilirim tm okuyamıyorum çünkü) var benim testlerin içinde.

Az önce bir deniyeyim dedim hormon testim çıkmış.Fsh 9,68 e2 64,9 Lh 2,26 çıkmış.Değerler fena değil.Bakalım haftaya diğer testlerimi de tamamlıyayım da sonuca bakıcaz sonra.

Senin gelmene de bir ay kaldı değil mi zapdeniz.

Hulyacim, sabah sana yazarken sistem birden bire bakima girdi ve gonderemedim, simdi isten geldim ancak bakabiliyorum canim. Bana yapilanlardan biri de ANA idi.( Antinuclear Antibody ) Bagisiklik sistemi problemi ile ilgili oldugunu biliyorum ama tabii farkli isimlerde de oluyormus demekki, seninkinin adi baska. Belki seninkiler benimkini dover.:1: Ben de eski testlerimi bulup bu senin yazdiklarin da var mi bakacagim. Diger degerlerin iyi gorunuyor, prolaktin gec mi cikiyormus? Onu yazmamissin? FSH'yi biraz dusurmek lazim, hayita basla istersen, onun da tadi pek hos degil ama hormon dengesi icin iyi bir cozum. Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Evet, bana 1 ay kaldi, bugun itibariyle gun saymaya basladim...kaydirigubbakcemile4

DenizVerdi ilk defa duydum erken hareketlenenin erkek çocuğu olabileceğini şaşırdım
Etrafımdakiler yediğim ve yemediğim şeylerden halimden hep erkek diyorlar ama benim için sağlıklı olması tek önemli şey bu. Sağlıklı olması içinde elimden geldiğince zararlı herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.

ZarpDeniz aynı şehir içinde taşınmak bile ne kadar zor ülke değiştirmek kimbilir ne kadar zordur canım. Allah kolaylık versin.

Baharnaz, senin gonlunden hangisi geciyor, hep ne olmasini isterdin? Ben erkek cocuklari daha cok seviyorum, esim de kizlari sanirim, o yuzden ben bir erkek bir kiz rica ediyorum. Annem de bize hep ikiz olsun diye dua ediyor. Buzdalabinin uzerinde de A4 boyutunda ikiz erkek bebeklerin fotografi asili, gelip gidip seviyorum onlari...
Formaliteleri yerine getirirsek, ben gelmeden her sey toparlanmis olacak insallah, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan

teşekkürler Zarpdeniz;
hımmm.CADIARZUbak! görüyormusun kuru fasülye ile bu konuyu kaçırmışım.aklım nerelerdeydi kimbilir??:uhm:elbette bir sürü işiniz ,pek çok yoğunlukm vardır şimdi.kolaylıklar gelsin.

ne güzel. her çeşitten insan tanıyorsunuz,farklı kültürleri tanıyorsunuz.çok şanslısınız.inşallah şansınız devam eder de buradaki tedavinde sonuç alırsın.:Saruboceq::ecrin_bebek:

Ayyy Denizverdi, cok alemsin ne diyeyim simdi, hala kurufasulyede mi kaldin?:1: :1: Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, insallah yeni ulkemde hayirlisiyla hamileligimi gecireyim bebeklerime bakayim diyorum.:CüvCüv:

Alabama, gayet guzel bir hamile olmussun, :nazar:boyun da uzun, bence hic de yumak yumak degilsin. Demekki cok zayiftin once kendini yumak olarak tanimladigina gore... Senin ve Deniz Bulut'un hayirlisiyla ogluslariniza kavusmanizi gonulden dilerim.

Deniz Bulut, ayyy nasil tombik bir oglus olmus...Masallah!:nazar: Senin de fotonu bekliyoruz.yerimseniben

ALLAH ALLAH ben açık gördüm ama bibilinin gözlerini.akını bile gördüm.bana mı öyle geldi.öyle değilse bile
BAHAR;ben baktığımda gözleri açıktı.sen gördüğünde uyumuş olabilir(olsun):roflol:

ZARPANDİT hocam.canlı canlı mea.s.rhaba

ALLAH ALLAH ben açık gördüm ama bibilinin gözlerini.akını bile gördüm.bana mı öyle geldi.öyle değilse bile
BAHAR;ben baktığımda gözleri açıktı.sen gördüğünde uyumuş olabilir(olsun):roflol:

ZARPANDİT hocam.canlı canlı mea.s.rhaba

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :roflol: ama bu video değildiki resimdi :)))))))
videosunuda görürüz belki ivitt

Baharnaz, senin gonlunden hangisi geciyor, hep ne olmasini isterdin? Ben erkek cocuklari daha cok seviyorum, esim de kizlari sanirim, o yuzden ben bir erkek bir kiz rica ediyorum. Annem de bize hep ikiz olsun diye dua ediyor. Buzdalabinin uzerinde de A4 boyutunda ikiz erkek bebeklerin fotografi asili, gelip gidip seviyorum onlari...
Formaliteleri yerine getirirsek, ben gelmeden her sey toparlanmis olacak insallah, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan

ay hocam çok hoşsunuz... demek bir kız bir erkek rica ediyorsunuz.:roflol:

ben de bilgisayarımı aldığımda hani mausu üzerinde gezdirisin ya adı neydi şimdi çıkaramıyacağım.üzerinde tatlı tatlı şapkalı iki kız bebeği resmi olandan almıştım.aldığımla kaldım.hiç kullanmadım!!

ay bahar..kız sen daha hoşsun... ben öyle komiklik olsun diye söytledim be gülüm.hahahaha.güldürdün beni be gül.sende gül emi.:roflol::roflol::roflol:

Back
X