• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz, senin gonlunden hangisi geciyor, hep ne olmasini isterdin? Ben erkek cocuklari daha cok seviyorum, esim de kizlari sanirim, o yuzden ben bir erkek bir kiz rica ediyorum. Annem de bize hep ikiz olsun diye dua ediyor. Buzdalabinin uzerinde de A4 boyutunda ikiz erkek bebeklerin fotografi asili, gelip gidip seviyorum onlari...
Formaliteleri yerine getirirsek, ben gelmeden her sey toparlanmis olacak insallah, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan

ben hayırlısıyla sağlıkla 3 çocuk istiyorum :) hükümet politikasıyla alakası yok bu isteğimin :)
kız-erkek ikiside olsun. aklımdan kız geçirirdim tedaviden önceki süreçlerde tedavidede ama şimdi çok garip ya etki altında kaldım yada his bilmiyorum oğlum diye seviyorum garip eşimin ailesi ve benim ailem cinsiyeti konusunda hiçbir yorumda bulunmuyorlar. Aileler dışında kalan herkes erkek olsun yada erkek olucak inşallah diyor ben sadece sağlıklı olmasını aklı başında elli ayaklı tas tamam bir çocuk olsun istiyorum.

Buzdolabında ikiz erkek bebek kimler?

Denizverdi canım geçen gün kırmızı biber közleyip dolaba attım 4 poşet falan ama az az koydum her poşete 4-5 biber filan yine denk gelirse atıcamda dolapta yer kalmadı :) ne bulursan atarsan öyle olur

ben de fırına attım biberleri.şimdi oluyorlar.

dolabı öyle çok dolu doldurma taraftarı değilim ben.zaten eşim yemez bu biberi.ben kendime yapıyorum.hem bir de gelen olduğu zaman değişiklik oluyor.sevene bir de yapmaya üşenene çok iyi geliyorcokacimcoook

ayyy.ne güzel kokmaya başladı.severmisin ZARP hocam.Seviyorsan içine iyice çek belki alırsın istanbuldaki biberin kokusunu.

DenizVerdi fırında yaptığımı annemin tarifine göre turşu yaptım

dolaba attığımı ocak üstünde sabırla közledim :)) öyle attım

bana dolap yetmiyor artık şu mini no-frostlar varya ondan almayı düşünüyorum bu yaz geçti artık sebzelerin çoğunun vaktide geçti inşallah seneye

Alabacığım çok güzel çıkmışsın hiç de kilolu değilsin?Boyun var kaldırıyor yani.O dediğin kiloda hiç görünmüyorsun yani.Bir de oğlunu koy da görelim canım.

Denizciğim senin oğlan da çok yakışıklı gerçekten çok net çıkmış.Benim oğlumu net olarak ancak 9.ayıma girince görmüştük.Teknoloji tabi durmadan ilerliyor 9 sene önceye göre fark olacak tabi.

offf deminden beri yazamadım.bakalım ne zaman elimde kalacak bu benim.kötükedihüso

evet bahar.ocakta temizlemek gerçekten çok sabır isteyen bir iş.bir de temizlemesi sıkıcı.ben bu sefer acele ettim atıverdim hemen.halbuki herzaman tohumlarını hani dolmabiberi ayıkladıpımız gibi çıkarırdım.daha kolay olurdu.ufff.birazdan uğraşacağım...neyse gideuim bir çay koyayım hem içer hem ayıklar hem de yerim.zevke dönüştürürüm.varmı çaya gelen..ona göre fazla demliyeyim.haydii buyrun:kahve:

offf deminden beri yazamadım.bakalım ne zaman elimde kalacak bu benim.kötükedihüso

evet bahar.ocakta temizlemek gerçekten çok sabır isteyen bir iş.bir de temizlemesi sıkıcı.ben bu sefer acele ettim atıverdim hemen.halbuki herzaman tohumlarını hani dolmabiberi ayıkladıpımız gibi çıkarırdım.daha kolay olurdu.ufff.birazdan uğraşacağım...neyse gideuim bir çay koyayım hem içer hem ayıklar hem de yerim.zevke dönüştürürüm.varmı çaya gelen..ona göre fazla demliyeyim.haydii buyrun:kahve:

kolay gelsin sana canım hemde afiyet olsun. Kilolara dikkat et. Çayıda pek içemiyorum geçen haftasonu bir bardak içmiştim dün akşam canım ister gibi oldu yine bir bardak içtim :) şimdi hiç içesim yok bana süt koyabilirsin sıcak süt :kahve:

:nazar:
oyyy.maşallah Deniz.:nazar:bibiliye bak sen.!tombişmi bu yaa.nanaklara bakın.gözler renkli mi yoksa?Allah Allah.bu kadar netini de ilk kez görüyorum ultrasondan .:nazar::nazar::nazar:sayısızca maşallah.nazar olmasın inşallah.
hey gidi günler.hey.Denizcim ne günlerden bu günlere.güle güle büyütürsün inşallah oğlunu.sana bir arkadaş olsun yaşlılığında.hayırlı evlat olsun.sağlıkla büyüsün.
senin göbişi de görelim.silersin Alabama gibi sonra sende.Allah büütün hemilelere yavrularını bağışlasın.bu sabah vc ye uyandım tam da ezan okunuyordu.gider gelirken dua ettim.herkese.

valla yanaklı birşey çıkacak galiba. ben en son resminde sadece dudakları babaya benzettim. geri kalanı kimseye benzetemiyorum. çıksın anlayacağız bakalım. gözler kahve de olabilir ela-yeşil de. ama siyah beyaz resimden renkli demek için erken herhalde. yerimseniben halam sarışın renkli gözlü bekliyor ben de gülüyoum. ben kumralım babası oldukça açık ela-yeşil gözlü ama benim baba tarafım esmerdir hele babam iyice koyudur. diyorum size de benzeyebilir. kabul etmiyor. sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar da. yaşlılığa erkek evlat kalmaz gider ama arada unutmasın arasın sorsun yeter.

Deniz Bulut maşallah:nazar: tonbişine :nazar: 1 ayda farkediliyor kilosu :)
Sağlıkla kucağına alırsın yakışıklını :nazar: canım ya

gözleri kapalı bence DenizVerdi açık gibi gördü ama

Alabama canım Maşallah çok hoş görünüyorsun top gibi değilsin inşallah o günler gelirde top birini görürsünüz yani beni :1:

İkinizde inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar.

sağol canım. inşallah seninkinin de resimlerini göreceğiz böyle. hep birlikte sğlkla kucağımıza alalım.

Alabama, gayet guzel bir hamile olmussun, :nazar:boyun da uzun, bence hic de yumak yumak degilsin. Demekki cok zayiftin once kendini yumak olarak tanimladigina gore... Senin ve Deniz Bulut'un hayirlisiyla ogluslariniza kavusmanizi gonulden dilerim.

Deniz Bulut, ayyy nasil tombik bir oglus olmus...Masallah!:nazar: Senin de fotonu bekliyoruz.yerimseniben

evet anne tombiş baba da uzun irice eh oğlan da tombiş olacak haliyle. darısı başınıza inşallah. hamilelik kolay değilmiş (artık hamile kedilere bile acıyorum) bu yükü taşımak kolay değil özellikle son 4-5 hafta iyice zorlaşıyormuş göreceğiz. ikiz hamilelik daha da zormuş. iyi düşünün derim.a.s

Alabacığım çok güzel çıkmışsın hiç de kilolu değilsin?Boyun var kaldırıyor yani.O dediğin kiloda hiç görünmüyorsun yani.Bir de oğlunu koy da görelim canım.

Denizciğim senin oğlan da çok yakışıklı gerçekten çok net çıkmış.Benim oğlumu net olarak ancak 9.ayıma girince görmüştük.Teknoloji tabi durmadan ilerliyor 9 sene önceye göre fark olacak tabi.

valla ultrasonda izlemesi çok zevkli ama dr 2 dakika açıp hemen 1-2 poz yakalayıp kapatıyor alsanaalsanasmileyoksa insan 1 saat sıkılmadan izleyebilir. senin sonuçlar da oldukça iyi. umaım polaktin ve bağışıklık da böyle gelir. fsh çok yüksek değil. o zaman neden folikül az ki? hoş denizverdinin de öyleydi. gel de anla. zaten bu değerlerle doğal hamile kalmaman için de bir nedn yok gibi neden gelmiyor ki şu sıpalar :uhm::emir_bebek:

buradayim... bugun ablam ve arkadasim bendeler simdi cay icicez :)
keyfim yerinde.
Alabama ve Deniz resimler super

canım inşallah senin ikizlerin de resimlerini göreceğiz. moralinin iyi olmasına sevindim. inşallah bekleyişi rahat geçirirsin.

Son düzenleme:
Gunaydin Arkadaslara.s.

Esim biraz hasta grip oldu, bende hasta olmak ve olmamak arasindayim. Sanirim en sonunda bana da gececek, bugun hapsiriklar basladi, kendimi halsiz hissediyorum.

Hulyacim
neyseki yarin doktora gidiyorsun, kist olsa bile cozumu de var, o yuzden cok endiselenme, hamilelik oncesi tam bir kontrol altinda olursun sonrada denemelere baslarsiniz canim.

Vanilya, nasilsin?

Deniz Bulut, masallah hamileligin ayagindaki alci disinda iyi geciyor. Tatli yemeyi istememe duygusunu cok sevdim umarim ben hamile kalinca bana da gecer.:1:

Denizverdi, eminim simdi okullarda resim dersinde sonbahar resimleri ciziyorlardir, sahi kurstan haber var mi bu arada? Evet, kendimi Turk doktorlarinin ellerine birakacagim, umarim bu sefer sonuna kadar basariyi yakalariz.:Saruboceq:

Alabama, esinle bebek bakimi kursuna gidecektiniz basladiniz mi?

Bahardeniz, ben de kurufasulye, pilav pisirmistim dun, ne tesaduf...:1:

Bluestar, Babydeniz, Limon Kabugu, asagi yukari ayni zamanlarda gelmislerdi ama simdi kayboldular. Bluestar yine bekleriz, tedavi var mi yakinlarda?

Patikler, Absynth, Merye,Beyaz,Kindersms,kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba zarp denizcim,nasılsın?
kaybolmadım canım buralardayım ama giremiyorum uzun süredir siteye, benim minikler malum yaz tatilinde birçoğu okumayı unutmuşlar iki haftadır çok yoğundum onlarla uğraşmaktan zaman bulup giremedimopuyorumnanaktan

tedaviyi sormuşsun zarpdenizcim ben aralık gibi düşünüyorum kısmetse,hayırlısıyla sen önce başla bakalım canım arkandan geleceğim bende:)

Alabama fotonu gördüm. Çok tatlı görünüyorsun. 41 kere maşallah. Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Bu arada sen de oğlan anası oluyormuşsun. Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Fotoğrafı inanki yüklemek istiyorum ama bir ara Rüzgar'cığım tarif etmişti beceremedim. Zaten bilgisayara nadiren kaçak göçek bu saatlerde yorgun bir şekilde girebiliyorum. Benimki gece neredeyse saat başı guguklu saat gibi uyanıyor sağolsun.. Gündüz bir iki saat uyuyuncada ancak işimi yapabiliyorum. Aslında görmenizi çok istiyorum. Bakalım ilk fırsatta deneyeceğim yeniden.

Denizverdi canım, Erverdi olduğunu, sayfaları şöyle bir kurcalayıverince anladım. Her zamanki gibi pozitifsin. Umarım keyfin yerindedir. Güzel şeyleri hak ediyorsun. Allah gönlündeki güzellikleri versin ne diyeyim.

Benimki çok yaramaz. İnanlır gibi değil. Nerede tehlikeli bir şey var orada bitiveriyor. Beyefendi emekliyor ve ayağa kalkıyor. Elinden tutuncada yürüyor. Biraz hızlı. Şu sıralar da diş çıkarıyor. İki tane pirinç gibi minik beyaz dişi oldu. Yalnız şansıma bak. Bir üstten bir alttan çıktığı için o iki dişiyle ısırıveriyor bazen.Ama çok tatlı ki bütün bebekler gibi. Hele kokusu. Özellikle uyuduğunda odası mis gibi bebek kokuyor. Allah'ım inşallah bu kokuyu bütün arkadaşlarımın yaşamasını nasip etsin.

Ve tanıyayim ya tanımayayım darısı bütün anne olmak isteyen herkese diyorum. Hepinizi çok öpüyorum.

ben hayırlısıyla sağlıkla 3 çocuk istiyorum :) hükümet politikasıyla alakası yok bu isteğimin :)
kız-erkek ikiside olsun. aklımdan kız geçirirdim tedaviden önceki süreçlerde tedavidede ama şimdi çok garip ya etki altında kaldım yada his bilmiyorum oğlum diye seviyorum garip eşimin ailesi ve benim ailem cinsiyeti konusunda hiçbir yorumda bulunmuyorlar. Aileler dışında kalan herkes erkek olsun yada erkek olucak inşallah diyor ben sadece sağlıklı olmasını aklı başında elli ayaklı tas tamam bir çocuk olsun istiyorum.

Buzdolabında ikiz erkek bebek kimler?

Baharnaz, insallah 3 tane cocuga hayirlisiyla sahip olursunuz, bu demektir ki; bu hamileligin akabine eline cabuk tutman gerekiyor.:1: :1: Insallah digerlerini dogal yoldan bulursun.

Buzdolabimin uzerindeki ikiz bebekleri internetten bulmustum cok sevimliler, konu da bir bir bilgisayar programcisinin ikiz bebekleri olursa idi. Cunku bebeklerinin birinin
t-shirt'unun uzerinde " Copy" digerin de "Paste"yaziyor. " Kopyala&Yapistir":1: Deneyeyim eger becerebilirsem ekleyeyim.

Back
X