günaydın güller
ZARPDENİZ ;bu sana..en taze anne adayına a.s
DENİZ;bu da sana canın sıkılıyormuş evde.yapraklarıyla papatya falı bakarsın.a.s.
VANİLYA;çiçeği burnunda hamileye.affet bu sabah çiçeğini aldım buraya koydum.a.s.
BAHAR,cım,sende belki az önce duandaydın.Allah kabul etsin.benimkini de .sana da üzeri bol turşulu,en sevdiğin şeyleri yapraklarının arasına koyduğum çiçeğimi gönderiyorum.bakalım neler var?yaprakların arasından koparmadan al ama.sonra süprizi kalmaz..korkma...sanal turşu bunlar.bişeycik olmaz...hadi ... afiyet olsun...a.s.
HÜLYA,;çiçekleri severmiydin.hiçbirinizi ayırmadım.koca bir demet alimde.al.. bu da senin a.s.
ALABAMA;boya badana bir de hamilelik.çok yoruldun.al bunlar da senin.kokla..kendini daha iyi hissedersin a.s.
ABCDEF;yine Muş yollarında mısın?bak oralarda bulamazsın bu sevgi çiçeklerinden a.s.
KAYIP KİNDER;dur sana iltimas geçeyim.kaybolmuşsun unutmuşsun buranın yolunu.çiçekleri takip et.a.s.a.s.a.s.
PATİKLEERR;yoldamısın şimdi,yoksa derin uykudamısın.ofisne gönderdim çiçekleri.henüz çiğleri üzerinde.kokla..alıcaksın sevginin kokusunu.a.s.
WATERSS;senin en taze çiçeğin yanında şu anda.kimöbilir?belki sütünle suluyorsundur şimdi onu.bu da benden olsun.ama bak kış çiçeği bunlar haaa.öyle solmazlar.sevgi çiçeklerim.uzun süre dayanırlar.baktıkça anarsın beni.a.s.
veee adını hatırladığım diğer güllerLİMON KABUĞU,BABYDENİZ,BLUESTAR,STARSUZİ,ALTINYUNUS,HASRETLİM,TAYF...ve diğer tüm güller.sabah sabah bu kadar hatırladım kimse gücenmesin.giren girmeyen bütün güllere de bunlar sizea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çiçekçide çiçek bırakmadım bu sabah...amannnn size yazarken saatimi geçirmişim.hemen kaçtım çay suyunu koydum.birazdan mucuklu mumurta var.gelen var mı?yumurtaları fazla kırayım.hoşçaklaıııınnn.

son çayımla dönerim.