• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

fırtına mı?akannehir güldürme beni.hadi oradan koca göbiş.sen önce kendini bi kaldır.naniknanik naniknanik naniknanik lülülülülülü lülülülülülü

:1hug:
hadi gene kıyamadım.

koca göbüşümü ve kırık ayağımı kaldırıp bugün dışarı çıktım. bak oraya da gelirim. zaten bu kadar börek dedikten sonra alacağım da var. hazırlıklı ol yane kaydirigubbakcemile4

Gelenede iyi akşamlar demişsin DenizVerdi almış oluyorum dileğini canım.
Neden keyif yapamadın?
Eğitici Annelik kursu evet Yeni Doğan sağlıklı bir bebeğin olması gerekn ölçüleri verildi, belli aylarda napmamız geretiği mesela beslenme alışkanlığını 6. ayından itibaren oturtmamız gibi. Gece kalkıp mama yada süt değil sadece su verin uyumaya devam edin diyor hoca. özetle bunları verildi sanırım ileride açıcak bu konuları.
Fakat Anne Çocuk Sağlığından konuya giriş yaptık ve çok detaylı veriyor Latince kelimeleriyle bakalım nolcak
Etkinlikler çookk sonra dedi

Kindersms geçmiş olsun, hoşgeldin. sonunda tickerim oldu :) darısı herkese

DenizBulut hep evdemisin ayağın nasıl oldu anladığım kadarıyla ağrıların devam ediyor.

koca göbüşümü ve kırık ayağımı kaldırıp bugün dışarı çıktım. bak oraya da gelirim. zaten bu kadar börek dedikten sonra alacağım da var. hazırlıklı ol yane kaydirigubbakcemile4

amaan yufkacıda yufka dolu.Allah yeter ki bize sağlık versin ,ağız tadı ile yemeği nasip etsin.o kolay iş...
bak bu sefer demedim.sen demişsin.yerimseniben

Gelenede iyi akşamlar demişsin DenizVerdi almış oluyorum dileğini canım.
Neden keyif yapamadın?
Eğitici Annelik kursu evet Yeni Doğan sağlıklı bir bebeğin olması gerekn ölçüleri verildi, belli aylarda napmamız geretiği mesela beslenme alışkanlığını 6. ayından itibaren oturtmamız gibi. Gece kalkıp mama yada süt değil sadece su verin uyumaya devam edin diyor hoca. özetle bunları verildi sanırım ileride açıcak bu konuları.
Fakat Anne Çocuk Sağlığından konuya giriş yaptık ve çok detaylı veriyor Latince kelimeleriyle bakalım nolcak
Etkinlikler çookk sonra dedi

Kindersms geçmiş olsun, hoşgeldin. sonunda tickerim oldu :) darısı herkese

DenizBulut hep evdemisin ayağın nasıl oldu anladığım kadarıyla ağrıların devam ediyor.

hımmm anladığım kadarıyla ders işleyişlerimiz farklı olacak.size kitap verildimi?biz henüz almadık.ama hoca ödev veriyor her zaman.öğrenme stillerini gördük en son.anlamadığın telaffuzla konuşuyorsa bunu ders arasında ya da yooo derste bile söyliyebilirsin hocana.
bence sizin hoca yeni doğum yapmış ya pek kaldıramıyor kendini oyunlar için.hahahhaha.hani sütlü mütlü...sen sütlü o sütlü.bakalım ne yapıcaksınız.birinizin ismini değiştirmek lazım.delikafadulden

keyif mi?aslında keyifler yerinde ,hayat güzel de istediğim tembelliği yapamadım.eşim geldi.mutfağa girdim.gazetelerimi okuyamadım.yine mutfağa girdim.evle mutfakla ilgili iş yapmak zorunda kaldım.kafamdaki tembellik modelini oluşturamadım.bir daha ya artık.

ay.şu yeni buzdolap öldürecek beni.sanki evde biri geziniyormuş gibi ses çıkarıyor.aklımı aldı.eyvahedigeldismile
nasıl uyuycam şimdi ben?bilmiyorumkismile

Kizlar Mutlu Pazarlar,

Deniz bulut umarim boreginle pastani yedin, yoksa ben gelince yapacagim sana...kaydirigubbakcemile5

Denizverdi, yine mutfaga girdin yani, yeni buzdolabiniz hayirli ve ici dolu olsun, sen simdi dondurucuya kimbilir neler koyarsin. Donmus kirmizi biberleri taaa buradan goruyorum.:1:

Baharnaz, iyi dileklerin ve dualarin icin sagol canim. Siz anatomiye baslamisiniz.:1: Gece bebege sut ve mama verilmemesi gerektigini bilmiyordum ogrenmis oldum. Fakat aklima takildi simdi, yeni doganlara su da verilmez denilirdi, hangisi dogru ki?:bbo:

Kindersms, kacak! Neyse affedecegiz artik ne yapalim. :1hug:Gecmis olsun, havalar birden sogumus, dikkat et kendine. Evet, sonunda geliyorum insallah. Sen de durumlar nasil, iyilestikten sonra ufukta tedavi planlari var mi?

Herkese sevgiler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar: Cok sukur sonuc pozitif (10. gun 50, 12. gun 182), hala cok sevinmeyip biraz daha umutlaniyorum sadece :) Allah hepimizi yavrularina kavustursun.

Canım benim, hayırlı uğurlu olsun. Ben 5 gün kadardır giremiyorum inanılmaz yoğundum. O nedenle bugün haberini öğrendim. Allah inşallah tamamını erdirir. Çok çok güzel.:emir_bebek::nazar:a.s.

günaydın güller

ZARPDENİZ ;bu sana..en taze anne adayına a.s

DENİZ;bu da sana canın sıkılıyormuş evde.yapraklarıyla papatya falı bakarsın.a.s.

VANİLYA;çiçeği burnunda hamileye.affet bu sabah çiçeğini aldım buraya koydum.a.s.

BAHAR,cım,sende belki az önce duandaydın.Allah kabul etsin.benimkini de .sana da üzeri bol turşulu,en sevdiğin şeyleri yapraklarının arasına koyduğum çiçeğimi gönderiyorum.bakalım neler var?yaprakların arasından koparmadan al ama.sonra süprizi kalmaz..korkma...sanal turşu bunlar.bişeycik olmaz...hadi ... afiyet olsun...a.s.

HÜLYA,;çiçekleri severmiydin.hiçbirinizi ayırmadım.koca bir demet alimde.al.. bu da senin a.s.

ALABAMA;boya badana bir de hamilelik.çok yoruldun.al bunlar da senin.kokla..kendini daha iyi hissedersin a.s.

ABCDEF;yine Muş yollarında mısın?bak oralarda bulamazsın bu sevgi çiçeklerinden a.s.

KAYIP KİNDER;dur sana iltimas geçeyim.kaybolmuşsun unutmuşsun buranın yolunu.çiçekleri takip et.a.s.a.s.a.s.

PATİKLEERR;yoldamısın şimdi,yoksa derin uykudamısın.ofisne gönderdim çiçekleri.henüz çiğleri üzerinde.kokla..alıcaksın sevginin kokusunu.a.s.

WATERSS;senin en taze çiçeğin yanında şu anda.kimöbilir?belki sütünle suluyorsundur şimdi onu.bu da benden olsun.ama bak kış çiçeği bunlar haaa.öyle solmazlar.sevgi çiçeklerim.uzun süre dayanırlar.baktıkça anarsın beni.a.s.

veee adını hatırladığım diğer güllerLİMON KABUĞU,BABYDENİZ,BLUESTAR,STARSUZİ,ALTINYUNUS,HASRETLİM,TAYF...ve diğer tüm güller.sabah sabah bu kadar hatırladım kimse gücenmesin.giren girmeyen bütün güllere de bunlar sizea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çiçekçide çiçek bırakmadım bu sabah...amannnn size yazarken saatimi geçirmişim.hemen kaçtım çay suyunu koydum.birazdan mucuklu mumurta var.gelen var mı?yumurtaları fazla kırayım.hoşçaklaıııınnn.:3:son çayımla dönerim.

Ç,çeklerini alım canım,çok güeller.. Çoook teşekkür ederim.a.s.

Zarpdeniz hadi hayırlı olsun adetin zamanında geldi demek ki?İnşallah canım bu kez bebeğin seni bekliyordur da mücdeyi verirsin bize.Yorgunluğunda geçer inşallah yakında.Senin tabi taşınmayla aynı zamana denk gelmesi iyi olmadı.Kendi kendine doğal yoldan ikiz hamile kalmak çok güzel bir şey olmalı.Harika bir olay.İnşallah Allah sana da ikiz verir canım.

Deniz sabah baktım ben bir geçmişe üyeliğin iptal edilmiş çok şaşırdım tabi ne oldu diye ama dönmüşsün ne güzel.Çok az da zamanın kaldı tabi bibiline kavuşmana heyecan artıyordur zaman yaklaştıkça.

Alabama sen de uğramışsın senin de az kaldı iyi bakın kendinize.Son günlerin de kıymetini bilin bu günlerin.Çocuk doğunca bugünlerinizi arayabilirsiniz.

Baharnaz bulantı kötüdür ben hemen hemen 9 ay çektim onu.Her sabah aç karına istifra ettim ben doğuma kadar.Ama ilk 3 aydan sonra bariz bir şekilde azalıyor.

Denizverdi canım tahlillerin iyi çıkmış sevindim.Kurs deneyimlerini takip ediyorum harika bilgiler.İnşallah yakında sen de belki bebeğine kavuşursun da tatbikatı kendi bebeğinde yaparsın canım.

Patikler,cans,altınyunus,merye sizler nasılsınız kızlar.

Şimdi gelelim bana.ben dün İstanbuldaydım.Kalan tahlillerimi tamamladım.Geçen hafta hani bahsetmiştimya pıhtılaşma testlerimden biri kalmıştı onun için dışarıda bir laboratuvara kan vermiştim.Onun sonucu da çarşamba günü belli olmuştu.Dün onu da aldım.şu anda bütün tahlillerim tamamlandı.Pıhtılaşma testlerinden mthfr 1298 geni heterozigot mutasyon çıktı.Düşüklerin hepsinin sebebi de bulunmuş oldu yani.Lupus negatif çıktı.Yanlız kardiyopolin IGm'lerde de bir problem var sanırım.Artık dr değerlendirecek.Ondan birşey anlayamadım yani.

İyiyim canım, şükür... Tahlillerini yaptırmışsın inşallah birşey çıkmaz tatlım yaaa...

Herkese Merhabalara.s.

Bugun bu yola boskoymus ve defalarca deneyen bir arkadasimin pozitif sonucunu aldik, cokkk sevindim, bir kisi daha azaldi. O da cok heyecanli, kalp atislarini ve keseyi bir an evvel gormek istiyor.

Baharnaz, bana da az kaldi canim, gorursun benim tedviye basladigimi niye oyle dedinki sanki cokkk uzun zaman varmis gibi soylemissin yada ben mi yanlsi anladim.yerimseniben 2 Kasim sabahi ilk randevu benim sonra da ilk regli bekleyecegiz, o da Kasim'in ikinci haftasina denk geliyor zaten. Siz bana duaya baslayin lutfen, gercekten duaya ihtiyacim olacak.:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Denizverdi, evet, senden baska foruma giren olmamis, ben de ikinci kurlarda yer aliyorum.yerimseniben Evet, Atasehir Memorial'da olacak. Bugun kurs var mi, kursa her gun mu gidiyorsun?kaydirigubbakcemile4

Hulya, iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Seninle ayni zamanda mi basliyoruz tedaviye? Testlerinin bitmesi iyi olmus, 1298 heterezigot ciktigina gore, gebelik saglandiginda sana da fragmin kan inceltici igneyi oneririrler. Benimki de 677'lisi, bana da gebelik saglanirsa fragmin yapilacak.

Vanilya, nasilsin en taze anne.:CüvCüv:

Patikler, cok mu yogunsun canim, islerin arkasi bitmez.:hulya:

Deniz bulut, Alabama, Meryeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok hem de çok yoğundum. Srma işler bitmiyor bir türlü. Sunum hazırlığımız vardı, o çok zamanımı aldı. Neyse napalım çalışınca böyle işte...Çok öpüyorum canım.:1hug:

selamm
canlarım
geldim ama hafta içi gündüzleri gene yok olcam nerden yasakladılarsa burayı sanki işimizi yapmıyoz :gitme::gitme: akşamları size takılırım artık ohaoldumsmile

bugünde brunchdaydık şimdi geldim 10 dan 4 e kadar oturduk valla sohbet sohbet boshayallersmile

ahhh ben tedavi ne yapsam bilmem ki kızlar ben bu sayfayı kapatsammı ya ne bileyim çok isteyorum üstüste 4 başarısız deneme hele sonuncusunda çok ümitliydim her şey güzeldi sanki başaracaktık ufff çook üzüldüm çoook mafoldumbenmafoldumben

zarpdeniz gel tatlımm cocultur başlayacaklar sana sonrada reglinde tedavi başlayacak değil mi ben inanıyorum bu sefer başaracaksın tatlımmm hadiii bakalımmm

selamm
canlarım
geldim ama hafta içi gündüzleri gene yok olcam nerden yasakladılarsa burayı sanki işimizi yapmıyoz :gitme::gitme: akşamları size takılırım artık ohaoldumsmile

bugünde brunchdaydık şimdi geldim 10 dan 4 e kadar oturduk valla sohbet sohbet boshayallersmile

ahhh ben tedavi ne yapsam bilmem ki kızlar ben bu sayfayı kapatsammı ya ne bileyim çok isteyorum üstüste 4 başarısız deneme hele sonuncusunda çok ümitliydim her şey güzeldi sanki başaracaktık ufff çook üzüldüm çoook mafoldumbenmafoldumben

aslında ben tana tüttüm ama yine de bilgin olsun.hani uzun zamandır yoktun ya..eskilerde HERADA isimli bir arkadalşımız vardı.hatırlarsan.o da aynen benim gibi transferden dönmüştü.hem o 2 kez...onda da bölünme durmuştu.Memorialde son kez denemiş. şimdi 2 aylık hamile.düşünmen için bir örnek.

:umursamaz:

Patiklerimm kolay gelsin tatlımmm yoğunluğun hemen geçsin hemen bitir emii a.sa.s.

Waters sen nasılsınn tatlımmm?:1hug:
Hülya cımm tahliller tamam şimdi gelsin bebek artıkk :1hug: a.s.

aslında ben tana tüttüm ama yine de bilgin olsun.hani uzun zamandır yoktun ya..eskilerde HERADA isimli bir arkadalşımız vardı.hatırlarsan.o da aynen benim gibi transferden dönmüştü.hem o 2 kez...onda da bölünme durmuştu.Memorialde son kez denemiş. şimdi 2 aylık hamile.düşünmen için bir örnek.

:umursamaz:

canımın içiii sen bana niye tüttün olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben sana kıyarmıyımmm öperim seniiiŞeniz

Kizlar Mutlu Pazarlar,

Deniz bulut umarim boreginle pastani yedin, yoksa ben gelince yapacagim sana...kaydirigubbakcemile5

Denizverdi, yine mutfaga girdin yani, yeni buzdolabiniz hayirli ve ici dolu olsun, sen simdi dondurucuya kimbilir neler koyarsin. Donmus kirmizi biberleri taaa buradan goruyorum.:1:

Baharnaz, iyi dileklerin ve dualarin icin sagol canim. Siz anatomiye baslamisiniz.:1: Gece bebege sut ve mama verilmemesi gerektigini bilmiyordum ogrenmis oldum. Fakat aklima takildi simdi, yeni doganlara su da verilmez denilirdi, hangisi dogru ki?:bbo:

Kindersms, kacak! Neyse affedecegiz artik ne yapalim. :1hug:Gecmis olsun, havalar birden sogumus, dikkat et kendine. Evet, sonunda geliyorum insallah. Sen de durumlar nasil, iyilestikten sonra ufukta tedavi planlari var mi?

Herkese sevgiler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maalesef girdim mutfağa hocam..bir daha da gönlüm istemez artık kolay kolay tembellik yapmayı.ne yapalım sağlık olsun.
hocam,dolap yeni değil.alalı birkaç sene oldu.oldu da eskisinin yerini tutmuyor.ben hiç sevmiyorum şimdiki beyaz eşyaları.keşke eskisini yaptırsaydım da kullansaydım.taş gibi dimdik yerinde duruyordu.şimdi ki ise sanki plastikten.sanki değil,öyle öyle.en basit yerleri bile en küçük darp almadan ezilmiş.bir de geceleri bir ses yapıyor.sanırsın içeride hırsız var geziniyor.dün gece de uykum bölünmüştü o arada korktum yine.eyvahedigeldismile
oradan doğru görmüşsün ama.kırmızı biberleri.gel,beraber olsun.zaten sırf bu yüzden no frost diye almıştım dolabı.bilmiyorumkismile

Aaaaa kizlar, kimse gelmemis, usttekileri sabah yazmistim, burada aksam oldu:1: herkes cok mesgul galiba...ohaoldumsmile

bugün pazar ya hocamm.dükkan kapalı kalmış..ben de henüz geldim.sabah misafirim vardı bir günaydın demek için bile açamadım.sonra da çabucak hazırlandım çıktım.evi bile öylece bıraktım.şimdi evimi toplıycam.kurs iyiydi.işim bitsin girerim yine.

şimdi orada sanırım gece yarısı filan...tatlı uykularda olunnn.bayanssulusmile

yanlış ikonu koymuşum.rüyalarda buluşluruz olucaktııııı

Son düzenleme:
Back
X