- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese
DenizVerdi nasılsın? Dolabınızın motorunda problem vardır şu an garanti kapsamında olduğu için vakit kaybetmeden servisi ara canım bence. Kurs içeriğmiz farklı gidiyor evet hoca bize geçen yılki 0-6 yaş eğitimini veriyormuş şimdilik ders içeriği belli olmadığı için dedi Bizde iyi dedik Dün Döllenme, Gebelik ve Gebelikle ilgili konulara giriş yaptık gebelikteki hastalıklar vs.Hocamızda evet yeni doğum yaptığı bilgilerini taze taze paylaşıyor :)
ZarpDeniz sen nasılsın ? Kurs içeriğimiz Denizverdininkinden farkı Gebeliğe değindi bu haftasonuda. Su konusunu aydınlatayım. Yeni doğan bebişin bıngıldağı çöktüyse bebek susuz kalmış demek oluyormuş anne bol bol su içmesi gerekiyormuş ordan anlaşılıyormuş su ihtiyacını süten alıyormuş. Ancak her beslenmeden sonra 1 çay kaşığı ağzına su bırakabilirsiniz dedi. 6. aydan itibaren beslenmesini oturtururken gece su verebilirsiniz dedi içmesi için belki biliyorsundur ama yazayım dedim canım ben bilmiyordum
Hocamız taze doğum yaptığı için birde şöyle bir fikir verdi kadınların gebelikte çatlamak kabusu oluyormuş. 4.ayda itibaren zeytinyağı ile göğüs üstünden diz kapağına kadar her yerini her akşam sürmüş. Hiç çatlağı olmamış. Badem yağı özellikle göbekteki tüylenmeyi artırdığını için tavsiye etmedi.
Kindersms bence her açıdan hazırsan umutsuzluğa düşmeden pozitif düşünerek tedavine başlamalısın
patikler sanada kolay gelsin
Denizverdi buzdolabının motorunun sesine takıldım buzmu kırıyormuş CADIARZU ilk defa duydum benimkide arada garip ses çıkarıyor daha önce çıkarmıyordu bende acaba çok doldurduğum için isyanmı ediyor diye düşünmüştüm :))
Kişisel gelişim kursunda çok ilginçmiş canım
Etkinliklerimiz hoplamalı zıplamalımı olcak bilmiyorumki canım
ZarpDeniz dolabın arkasındaki bütün delikleride kapatıım canım hava almasın diye .))))))))
Patiklerimm kolay gelsin tatlımmm yoğunluğun hemen geçsin hemen bitir emii a.sa.s.
Waters sen nasılsınn tatlımmm?:1hug:
Hülya cımm tahliller tamam şimdi gelsin bebek artıkk :1hug: a.s.
patikler sen de uğramışsın bugün.selamlaaaarrr![]()
Denizverdi bu sana,a.s. seninkiler harika kokuyordu, aldim hepsini....
Bu da diger citirlara.a.s.
Kindersmscim, daha 4 neki canim, devam et bence, gencsin guzelsin... Hem psikolojik hem de maddi olarak hazir oldugunda tekrar deneyin, benim yakin arkadaslarimdan birisi bir kac gun once 7.denemesinde donmuslarla pozitif sonucu aldi. Size sorunun tam olarak ne oldugunu soylemisler miydi? Hos bazen hersey normalken sorun bulunamazken de olumsuz oluyorda...Ama hemen pes etme derim canim.kaydirigubbakcemile5
Patikler, sunumunuz umarim cok basarili olmustur canim.:lepi:
Hulya, ne zaman basliyorsunuz? Sonuclari doktorunla degerlendirdiniz mi?
Sevgiler herkeseopuyorumnanaktan
Günaydın herkese
DenizVerdi nasılsın? Dolabınızın motorunda problem vardır şu an garanti kapsamında olduğu için vakit kaybetmeden servisi ara canım bence. Kurs içeriğmiz farklı gidiyor evet hoca bize geçen yılki 0-6 yaş eğitimini veriyormuş şimdilik ders içeriği belli olmadığı için dedi Bizde iyi dedik Dün Döllenme, Gebelik ve Gebelikle ilgili konulara giriş yaptık gebelikteki hastalıklar vs.Hocamızda evet yeni doğum yaptığı bilgilerini taze taze paylaşıyor :)
ZarpDeniz sen nasılsın ? Kurs içeriğimiz Denizverdininkinden farkı Gebeliğe değindi bu haftasonuda. Su konusunu aydınlatayım. Yeni doğan bebişin bıngıldağı çöktüyse bebek susuz kalmış demek oluyormuş anne bol bol su içmesi gerekiyormuş ordan anlaşılıyormuş su ihtiyacını süten alıyormuş. Ancak her beslenmeden sonra 1 çay kaşığı ağzına su bırakabilirsiniz dedi. 6. aydan itibaren beslenmesini oturtururken gece su verebilirsiniz dedi içmesi için belki biliyorsundur ama yazayım dedim canım ben bilmiyordum
Hocamız taze doğum yaptığı için birde şöyle bir fikir verdi kadınların gebelikte çatlamak kabusu oluyormuş. 4.ayda itibaren zeytinyağı ile göğüs üstünden diz kapağına kadar her yerini her akşam sürmüş. Hiç çatlağı olmamış. Badem yağı özellikle göbekteki tüylenmeyi artırdığını için tavsiye etmedi. :1hug:
Kindersms bence her açıdan hazırsan umutsuzluğa düşmeden pozitif düşünerek tedavine başlamalısın
patikler sanada kolay gelsin
amin arkadaşım gerçektende birbirimize destek olduğumuz için bu kadar sabırlıyız benim 7. denemem olacak nasıl korkuyorum bir bilsenizsenağlamadelikafaduldenCanlarımmm
4.denemem oldu ama sizler iyiki varsınız bazen her şeyi çekip bırakasım geliyor ama sizler bana destek olduğunuz sürece inşallah olur olsun be arkadaşlarım herkesin olsunn lütfennn :çok üzgünüm:senağlama:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: