- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Deniz Bulut sen cinsiyetini 12.haftada öğrenmişsin ben niye kesin öğrenemedim hala :26: organ gelişimini görmek için ayrıntılı yada renkli ultrasonamı girmek gerek acaba?
Herkese Merhaba,
Buradan son mailimi yaziyorum, TR'ye gelince kendi evimde kalirsam internet baglantisi yok ama annemlerde kalirsam foruma girebilirim.
Herkese guzel bir hafta olsun.![]()
Denizverdi, ucagim aksam canim, o yuzden beni acik gormussundur.
Baharnaz, bebegin cinsiyetini ogrenme sirasi simdi sende, umarim bir dahakine ogrenirsiniz.
Deniz bulut, Alabama, umarim bebekleri gorebilecegim.
Merye, zaten kiz bebek istiyor, kiz bebek geliyor gibi davraniyordun, gozunaydin!![]()
zarpçığım memorial da da internet vardı. anadolu yakasındakinde de olabilir.
umarım zamanında gelirler, biz de seni görmektn memnun oluruz![]()
herkese günaydın.arkadaşlar,bişey sorucam,aynı zamanda başka topiklerde de yazıyoruz di mi.öyle bir kısıtlama var mı?sen burda yazdın,başka bi yerde yazamazsın falan diye.
kızlar mrb. size bir sorum var.bende tüp bebekle hamileyim 5haftalık.cumartesi kalp atışlarını duyduk.akşam eve gelince hafif pembemsi bir akıntım oldu.vajinal muayene olmuştum zorlandım biraz.dün ve bugünde akıntım var ama rengi tuhaf. koyu kremle az kahve karışımı. ama kahverengiler belli bile değil. ben iyice bktığım için gördüm. doktor önemsiz dedi. ama bu ne ben çok huzursuzum.yardımcı olun lütfen
oooooo maşallah.bugün bereketliymiş burası.
.
cans hocam sizi unuttum sanırım.ocağı siliyordum ki. sizi unuttuğum aklıma geldi.size de selam.... çok az giriyorsunuz ama....
herkese canlı bir merhaba
şimdi kaçıyorum.benim müdür beni çağırıyor(ev işleri,yemek ,ders)
zarphocam sağlıkla gelin.
deniz valahi torpil yok.öyle çıkıyor işte...