38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hocam sizin burada daha ne işiniz var..daha yola çıkmadınız mııııııııııııııııı

Günaydın :71:

Deniz Bulut sen cinsiyetini 12.haftada öğrenmişsin ben niye kesin öğrenemedim hala :26: organ gelişimini görmek için ayrıntılı yada renkli ultrasonamı girmek gerek acaba?

abcdef;uğramışsın...son durum ne?işe devam,peki tüp ne zaman?

kinderuğramamış

patiklede öyle...durumlar daha tam net değil sanırım

meryecik uğramışsın... işler azaldımı?nasılız?herşey yolunda mı?kızımız kesinleşmiş ha..

baharcımkursa gitmişsin dün...kayınvalidenler gittiler mi?oyunlar haftaya başlıycakmış sizde..sen doğurmadan,ya da ağırlaşmadan başlasa bari...çokkkk zevkli.neredeyse ger gittiğimiz gün etkinlik var.oyun var,sunum var,yarataıcı drama var.hen kendimiz yazıyor kendimiz uyguluyoruz...

heradaaldım selamını....şimdi,çalışıyormusun?işe devammı?

hülyauğramamış.son durum ne acaba?

zarpandithayırlısı ile gelin

alabamaağırlaştınmı uğrıyamamışsın..göbüş kalkmıyor artık değil mideniz ile sana son ayınızda çok sabırrr...çok yakınımdan biliyorumçok sıkıntı veriyordu.erkenden gidip aldırmak istiyordu.bitmesini istiyordu.az kaldı göbüşler... çok az...
denizcimselam.... evet dün kurstaydım.bugün de 4 te gideceğim yine.yarında...diğer zamanlarda kalan işleri yapmaya çalışıyorum.
bluesuu,hayatkavuniçi,ozean,altınyunus ve aklıma gelmeyen diğer güller....herkese selammmm

Herkese Merhaba,

Buradan son mailimi yaziyorum, TR'ye gelince kendi evimde kalirsam internet baglantisi yok ama annemlerde kalirsam foruma girebilirim.

Herkese guzel bir hafta olsun.:16:

Denizverdi, ucagim aksam canim, o yuzden beni acik gormussundur.:34:

Baharnaz, bebegin cinsiyetini ogrenme sirasi simdi sende, umarim bir dahakine ogrenirsiniz.

Deniz bulut, Alabama, umarim bebekleri gorebilecegim.:emir_bebek:

Merye, zaten kiz bebek istiyor, kiz bebek geliyor gibi davraniyordun, gozunaydin!:66:

günaydın :71:

Günaydın :71:

Deniz Bulut sen cinsiyetini 12.haftada öğrenmişsin ben niye kesin öğrenemedim hala :26: organ gelişimini görmek için ayrıntılı yada renkli ultrasonamı girmek gerek acaba?

baharnazcım sen cinsiyeti sordun mu? sormazsan doktorlar bu haftada pek söylemiyorlar henüz çok erken olduğu için tam belli olmayabilir diye. bir de göstermemiş olabilir. her kontrolde ayrıntılı ultrasona girmek gerekmiyor. yalnız 22. hafta civarı mutlaka ayrıntılı ultrason ile bakılıyor. bir de ikili test sonucu iyiyse amniosenteze gerek yok diyorlar ama yaş 38 üstü olunca 16 civarı da ayrıntılı ultrason ile bakabiliyorlar. bazen ikili test iyi olsa da bebeğin gelişimde birşey yakalayıp amniosentez önerebiliyorlar. zaten senin doktorların da gerekli zamanlarda seni bir perinatoloğa yönlendireceklerdir. alabama da öyle yapmışlardı. benim dr zaten perinatolog her kontrolüm ayrıntılı oluyor ama doktorum 12-16-22. haftalar kritik diyip sadece bu haftalarda muayeneye çağırmıştı.

Herkese Merhaba,

Buradan son mailimi yaziyorum, TR'ye gelince kendi evimde kalirsam internet baglantisi yok ama annemlerde kalirsam foruma girebilirim.

Herkese guzel bir hafta olsun.:16:

Denizverdi, ucagim aksam canim, o yuzden beni acik gormussundur.:34:

Baharnaz, bebegin cinsiyetini ogrenme sirasi simdi sende, umarim bir dahakine ogrenirsiniz.

Deniz bulut, Alabama, umarim bebekleri gorebilecegim.:emir_bebek:

Merye, zaten kiz bebek istiyor, kiz bebek geliyor gibi davraniyordun, gozunaydin!:66:

zarpçığım memorial da da internet vardı. anadolu yakasındakinde de olabilir.
umarım zamanında gelirler, biz de seni görmektn memnun oluruz :71:

Herada, Hosgeldin! Saglikli ve cok mutlu bir hamilelik gecirmeni dilerim, demekki bebisin bu zamani bekliyormus, tekrar denemekle cok isabetli bir karar almissin arkadasim, saglikla bebegini kucagina aldigin gunleri de okumak dilegiyle...:13:

Absynth, daha cok bekleriz canim. Taze meyve sularina devam mi?

Altinyunus, Umut bebek kiymetli oldugundan dinlenerek hamileligini gecirme kararinin cok isabetli olduguna inaniyorum. Umut dogduktan sonra nasil olsa dort nala kosmaya baslayacaksin, saglikla gelsin. Aslinda Aralik'ta Izmir gumrugune gelecegim ama sanirim stresli bir kac gun beni bekliyor diye dusunuyorum, hersey yolunda olursa elbetteki gorusmek isterim, Bucu'yu da cagiririz.:34:

Patikler, Hulya, Kindersms, Hayatkavunici, Bluestar ve diger arkadaslar:16: :16: :16:

herkese günaydın.arkadaşlar,bişey sorucam,aynı zamanda başka topiklerde de yazıyoruz di mi.öyle bir kısıtlama var mı?sen burda yazdın,başka bi yerde yazamazsın falan diye.

Baharnaz, embriyolarimizi sordugun icin tesekkurler canim. Cem Bey'den gelen bilgiye gore TR'ye embriyo tasimak imkansizin otesinde birseymis. Az cok tahmin ediyordum, kendi kisisel esyalarimiz icin bile gumrukteki formaliteleri ogrenince " nasil yani" olmustum, onun icin simdi de kendi embriyolarimizi getiremeyecegimize hic sasirmadim desem dogru olur. Embriyolar buradaki kanunlara gore 5 yil tutulacak ondan sonra imhaya gidiyor maalesef, bebek yapsak cok iyi olacakti. Umarim orada basarili oluruz, tek dilegim o canim.:70:

kızlar mrb. size bir sorum var.bende tüp bebekle hamileyim 5haftalık.cumartesi kalp atışlarını duyduk.akşam eve gelince hafif pembemsi bir akıntım oldu.vajinal muayene olmuştum zorlandım biraz.dün ve bugünde akıntım var ama rengi tuhaf. koyu kremle az kahve karışımı. ama kahverengiler belli bile değil. ben iyice bktığım için gördüm. doktor önemsiz dedi. ama bu ne ben çok huzursuzum.yardımcı olun lütfen

Zarpdeniz, okuduklarımdan yanlış anlamadıysam, Memorial Ataşehir'de yapacaksın denemeni. İnşallah bu son deneme bebeğini getirecektir sana. Tedaviye ara verdiğim dönemde, bir şekilde öğrendiğim, aklıma yatan bir şeydi; vakti gelmişse benim kul olarak yaptıklarım, seçtiğim yer, doktor vesile olacaklar diye. O yüzden mesajına çok katılıyorum. Allah dileyen herkese anne olma mutluluğunu yaşatsın inşallah.

Memorial'ın Ekim ayı dergisinde, Ataşehir'in tüp bebek bölümü ile ilgili bayağı bir yazı vardı. Laboratuvarları özellikle dikkatimi çekti. Bir arkadaşım da Ataşehir'le görüştü ve sanırım o da gelecek ay başlıyor orada. Güzel gelişmeleri buradan takip edeceğim inşallah.

Denizverdi, evet canım işe devam. Allah yüzüme güldü diyeyim, seyahatli projeler bitti, ofis yoğunluklu günler geçiriyorum ki bu da acayip işime geliyor. Sen de kursa başlamışsın sanırım. Bu durumda okul bitti mi diye sorayım.

oooooo maşallah.bugün bereketliymiş burası.
.

cans hocam sizi unuttum sanırım.ocağı siliyordum ki. sizi unuttuğum aklıma geldi.size de selam.... çok az giriyorsunuz ama....

herkese canlı bir merhaba:3:
şimdi kaçıyorum.benim müdür beni çağırıyor(ev işleri,yemek ,ders)
zarphocam sağlıkla gelin.
deniz valahi torpil yok.öyle çıkıyor işte...

Ayseece, bu konuda doktorunun ne dediği önemli. Bu haftalarda bu tür şeyler yaşanabiliyor, benim de başıma geldi. Direkt istiharat deniyor, sen de olur a kendini yoruyorsan, dikkat et biraz temponu düşür ve dinlen derim.

kızlar mrb. size bir sorum var.bende tüp bebekle hamileyim 5haftalık.cumartesi kalp atışlarını duyduk.akşam eve gelince hafif pembemsi bir akıntım oldu.vajinal muayene olmuştum zorlandım biraz.dün ve bugünde akıntım var ama rengi tuhaf. koyu kremle az kahve karışımı. ama kahverengiler belli bile değil. ben iyice bktığım için gördüm. doktor önemsiz dedi. ama bu ne ben çok huzursuzum.yardımcı olun lütfen

10-12. haftaya kadar vajinal muayene yapılır. kanamaya ve düşüğe neden olmaz korkma. vajinada veya rahimde birikmiş az bir kan akmıştır merak etme. ben bu hamileliğime 2 günlük adet kanaması ile başladım. 10. haftaya kadar ara kanamalar devam etti. rahimde ufak bir bölgede kanama olmuş. bebeği etkilemedi özel birşey de kullanmadım yatmadım. merak etme öyle bir damla kan ile birşey olmaz.

oooooo maşallah.bugün bereketliymiş burası.
.

cans hocam sizi unuttum sanırım.ocağı siliyordum ki. sizi unuttuğum aklıma geldi.size de selam.... çok az giriyorsunuz ama....

herkese canlı bir merhaba:3:
şimdi kaçıyorum.benim müdür beni çağırıyor(ev işleri,yemek ,ders)
zarphocam sağlıkla gelin.
deniz valahi torpil yok.öyle çıkıyor işte...

yok yok sen eğitimcilere torpil yapıyorsuuuunnnn :19:

herada sen memorial daki doktora mı devam ediyorsun şu an?

Back
X